کشاورزی و دامپروری صنایع غذایی

بسته بندی فرآورده های گوشتی

fraavrdeh-hai-goshti

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بسته بندی فرآورده های گوشتی”

بسته بندی فرآورده های گوشتی

اسلاید 1: بسته‌بندی فرآورده‌های‌گوشتی

اسلاید 2: گوشت و فرآورده‌های آن یکی از مهم ترین منابع غذایی مورد نیاز انسان به شمار رفته و جزو مواد غذایی با فساد پذیری بالا هستند که در زمان فرآوری، بسته بندی و ذخیره سازی به سرعت کیفیت خود را از دست می دهند. به طوریکه گوشت قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارد تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشد اما اکسیژن، گوشت های عمل آوری شده را به سرعت فاسد می کند. در نتیجه برای هر فرآورده ی گوشتی نوع خاصی از بسته بندی لازم می باشد. انتخاب نوع بسته‌بندی مقدمهثبات رنگشرایط نگهدارینوع فرآیند تولیدمیزان نگهدارندهوضعیت میکروبی

اسلاید 3: بسته بندی گوشت قرمز تازه دو بار قبل از فروش بسته بندی شده اگر درتوزیع عمده فروشی، زمان نگهداری طولانی شود، باید اکسیژن را کاهش داده و محصول را تحت خلاء بسته بندی کرد.کاهش میزان قابلیت نفوذ اکسیژن، در گوشت سه تغییر مهم ایجاد می کند: مقدمهتوزیع در عمده فروشیدر اندازه‌های مناسب مصرف‌کنندهتغییر رنگ گوشت از رنگ قرمز روشنه به رنگ ارغوانی تیره(تبدیل میوگلوبین به مت میوگلوبین)

اسلاید 4: بسته بندی گوشت قرمز تازه دو بار قبل از فروش بسته بندی شده اگر درتوزیع عمده فروشی، زمان نگهداری طولانی شود، باید اکسیژن را کاهش داده و محصول را تحت خلاء بسته بندی کرد.کاهش میزان قابلیت نفوذ اکسیژن، در گوشت سه تغییر مهم ایجاد می کند: مقدمهتوزیع در عمده فروشیدر اندازه‌های مناسب مصرف‌کنندهکاهش رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها

اسلاید 5: بسته بندی گوشت قرمز تازه دو بار قبل از فروش بسته بندی شده اگر درتوزیع عمده فروشی، زمان نگهداری طولانی شود، باید اکسیژن را کاهش داده و محصول را تحت خلاء بسته بندی کرد.کاهش میزان قابلیت نفوذ اکسیژن، در گوشت سه تغییر مهم ایجاد می کند: مقدمهتوزیع در عمده فروشیدر اندازه‌های مناسب مصرف‌کنندهکاهش اکسیداسیون چربی ها

اسلاید 6: بسته بندی گوشت طیور تازهصنعت بسته بندی گوشت طیوراز نظر تکنیکی ساده تر است، زیرا:به تغییرات رنگ حساسیت کمتری دارد2) وجود اکسیژن برخلاف گوشت قرمز، حیاتی نیست 3) گوشت طیور به مرحله رسانیدن نیاز نداردمقدمهفساد میکروبی(مهم ترین مشکل)

70,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید