بهداشت سوپرمارکت ها
اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیمبزرگترین سرمایه هر انسان، سلامت اوست.تنظیم از : مقصود امیرپوردکترای تخصصی (PHD) مهندسی محیط زیستدانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه
اسلاید 2: موضوع: بهداشت سوپرمارکت ها بر اساس استاندارد HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points for food safety )سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی
اسلاید 3: گروه هدف: متصدیان فروشگاههای بزرگ و کوچک مواد غذایی و خواروبارفروشی ها
اسلاید 4: مقدمه:در برخی از صنوف مرتبط با مواد غذایی از جمله فروشگاههای بزرگ و کوچک مواد غذایی و خوارو بار فروشیها ، متصدیان و کارکنان در مراحل و روند تهیه و تولید مواد خوراکی و آشامیدنی شرکت مستقیم نداشته و مواد غذایی بسته بندی شده و آماده مصرف را خریداری و به فروش میرسانند، ولی رعایت موازین بهداشت مواد غذایی و تهیه و فروش مواد غذایی سالم و بهداشتی و همچنین با کیفیت ضروری است، که نتیجه آن، تامین و حفظ سلامت مصرف کنندگان بوده و علاوه بر آن از اسراف و همچنین اتلاف هزینه های مالی سنگین جلوگیری میگردد و این مهم، فقط در صورت توجه و عمل به مواردی که ذکر میشود، امکان پذیر خواهد بود.
اسلاید 5: بهداشت فردی:به رعایت تمامی مواردی اطلاق میگردد که به بهداشت شخص یا اشخاص شاغل در صنوف مرتبط با مواد غذایی مربوط میشود و جزء اولین و مهمترین موازین مربوط به بهداشت مواد غذایی میباشد که به تفضیل در مورد آن توضیح داده میشود. شستشوی دستها با آب و صابون مایع بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت که بایستی حداقل در مدت 45 ثانیه تمامی نقاط دست از نوک انگشتان تا مچ شسته و تمیز گردد. دستها به دلیل برخورد با لوازم و اشیاء آلوده و خصوصا بعد از رفتن به توالت محل تجمع انواع میکروبها و عوامل بیماریزا بوده و با شستشوی صحیح میتوان از انتقال عوامل بیماریزا از دستها به مواد غذایی جلوگیری نمود.
اسلاید 6: دستورالعمل وزارت بهداشت در خصوص شستشوی صحیح دستها:
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.