پزشکی و سلامت بیماری‌ها

بیماری ویروس ابولا

bimarie_viruse_ebula

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بیماری ویروس ابولا”

بیماری ویروس ابولا

اسلاید 1: شایعات و واقعیتها در مورد بیماری ویروس ابولا (به روز رسانی در 19 اکتبر 2014)سمینار آگاه سازی و حساس سازی ارائه شده توسط دانشکده پزشکیدانشگاه ایالت Kaduna

اسلاید 2: فهرست ارائه دهندگانمقدمه – Professor Elegba (Medical Microbiology)اپیدمیولوژی- Dr. MA Kana (Community Medicine) درمان- Dr. H Bello-Manga (Haematology) نتیجه گیری- Professor OY Elegba

اسلاید 3: مقدمهپروفسور Elegbaدپارتمان میکروبیولوژی

اسلاید 4: شکل شماتیک ویریون مربوط به یک ویروس ابولا

اسلاید 5:

اسلاید 6: مقدمهبیماری ویروس ابولا یک بیماری شدید , بسیار واگیر دار و اغلب به سرعت کشنده است که اولین بار در سال 1976 و تقریبا همزمان در نزارا, سودان و یامبوکو در جمهوری دموکراتیک کنگو بروز کرد.در آن زمان, دو گونه متفاوت ویروس وجود داشتند : گونه سودانی و گونه زعیر.مخزن طبیعی آن هرگز مشخص نشد.سومین گونه طی کالبدشکافی در سال 1994 و گونه چهارم از اوگاندا به نام گونه Bundibugvon در سال 2008 کشف شدند. گونه پنجم به نام Reston هم در سال 2008 به طور اتفاقی در یک آزمایشگاه نظامی در ویرجینیای امریکا از نمونه های وارد شده از فیلیپین کشف شد.

اسلاید 7: مقدمهبیماری ابولا توسط ویروس ابولا ایجاد میشود که متعلق به خانواده ای از ویروسهاست که مسئول تبهای خونریزی دهنده ای مثل تب لاسا, تب زرد, تب ماربرگ و تب دنگو میباشند.دلیل اطلاق نام ” خونریزی دهنده ” رخ دادن خونریزی درسیر بیماری است.در حال حاضر کلمه خونریزی دهنده از بیماری ابولا حذف شده است، چراکه این بیماری همواره خونریزی دهنده نمی باشد.

اسلاید 8: مقدمهویروس ابولا یک پاتوژن مرکب سطح چهار است.یک ویروس RNA پوشش دار متعلق به خانواده فیلوویریده، تیره ابولا ویریده و رده مونونگاویرال می باشد.مشخص شده که چهار نوع از پنج نوع ویروس تا به حال باعث بیماری در انسان شده اند.اینها شامل ویروس ابولای زعیر، ویروس ابولای سودان، ویروس ابولای جنگل تایلندی و ویروس ابولای بوندیبوگیو میباشند.

اسلاید 9: مقدمهگونه Reston با هیچ مورد عفونت در انسانها مرتبط نبوده است و به طور گسترده ای در آسیای شرقی یافت می شود.گونه Filoviridae دارای 2 عضو دیگر به نامهای Marburg و Cuevavirus است که گفته می شود Murburg به اندازه ابولا شوم است.گونه های مختلف ابولا میزان مرگ و میر متفاوتی از 50 تا 90 درصد دارند.کشنده ترین گونه، نوع زعیر است که مسئول طغیان فعلی بیماری است.

اسلاید 10: مقدمهچندین مورد طغیان بیماری در آفریقای مرکزی و شرقی تاکنون رخ داده است، ولی همه این طغیانها طی چند ماه متوقف شدند.طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO) مجموع موارد ابتلا در طغیان های گذشته بیماری 2387 نفر بوده که که منجر به مرگ 1590 نفر شده است.در مقایسه با آن در طغیان فعلی 4000 مورد ابتلا و بیش از 2000 مورد مرگ گزارش شده است.در حال حاضر، 6 کشور آفریقایی شامل نیجریه، لیبریا، سنگال، ساحل عاج، گینه و جمهوری دموکراتیک کنگو هستند.

اسلاید 11: مقدمهویروس از طریق تماس با خون و سایر ترشحات بدن حیوانات آلوده ساکن جنگلهای بارانی انتقال میابد و سپس سریعا بین انسانها منتشر می شود.کارکنان حوزه سلامت و اعضای خانواده فرد بیمار در حداکثر خطر ابتلا قرار دارند.این ویروس از طریق هوا منتقل نمیشود ولی میتواند با ریز قطرات ترشحات منتشر شود.ویژگی طغیان فعلی، شروع ناگهانی علائم طی 4 تا 6 روز بعد از تماس می باشد.این طغیان بیماری تقریبا کشورهای درگیر را “فلج“ کرده است چراکه آنها هم به لحاظ اقتصادی و هم به لحاظ سلامت دچار مشکل شده اند به ویژه به این دلیل که بیماری باعث تلفات در کارکنان بهداشتی هم می شود.همچنین در اغلب مناطق آفریقا و حتی در نواحی که هیچ موردی هنوز گزارش نشده است مثبت شدن سرولوژی وجود دارد.

اسلاید 12: مقدمهمنشا این ویروس ناشناخته است، ولی بر اساس شواهد موجود خفاشهای میوه (Pteropodidae) محتمل ترین میزبانها هستند. برای مثال نبود نشانه های بالینی در خفاشها از مشخصه های یک گونه مخزن است.کشندگی بالا در میمونها، شامپانزه ها، و گوریلها احتمال اینکه این گونه ها مخزن طبیعی باشند را کم میکند.شواهد نشان داده است که خوکهای وحشی و جوجه تیغی ممکن است میزبانهای طبیعی ویروس باشند.

اسلاید 13:

اسلاید 14:

اسلاید 15: مقدمهویروس از طریق حمله اولیه به سلولهای دندریتیک و ماکروفاژها و در نتیجه گیج کردن سیستم ایمنی باعث اختلال می شودبه دنبال تکثیر مداوم ویروس، آنتی بادیها و سیتوکینهای قدرتمند تر با حجم زیادی ساخته می شوندکه منجر به حالتی موسوم به “طوفان سیتوکینی ” می شوند. این طوفان سیتوکینی باعث بروزعلایم و نشانه های بیماری می شود.این پاسخ میزبان به ویروس در نهایت همه اعضای بدن را متاثر میکند، باعث تخریب رگهای خونی می شود و منجر به خونریزی داخلی و خارجی می گردد. این پاسخ همچنین باعث اسهال و استفراغ و در نتیجه کم آبی شدید بدن، افت فشار خون و در نهایت مرگ می شود.

اسلاید 16: مقدمهطغیان بیماری از مرزها عبور کرده و برای ماهها به پیشرفتش ادامه داده است.این طغیان تمام پیش بینی ها را به مبارزه طلبیده و غیر ممکن است بتوان پیش بینی کرد که چگونه خاتمه میابد.استاد Lngvwick در دانشکاه Cornrll گفت: ” قسمتی از آنچه ما میبینیم ناشی از ارتباطات قوی در دنیای کنونی است. انسانها مسافرت می کنند. افراد برای سرزنده شدن، غذا به دست آورن، دیدار اقوام، مراقبت از یکدیگر و دلایل شغلی به سفر نیاز دارند و من فکر میکنم ما با ویروسی بسیار موثر و ویرانگر مواجهیم که از این واقعیت که دنیای کنونی به شدت به هم مرتبط است سوء استفاده می کند.“

اسلاید 17: مقدمهدارو یا واکسن ثابت شده ای برای درمان یا پیشگیری از ابولا وجود ندارد، گرچه محققان به دنبال راهکارهایی میباشند.نادر بودن بیماری و شیوع آن به طور عمده در کشورهای فقیر آفریقایی انگیزه زیادی برای شرکتهای بزرگ دارویی برای شکست دادن این ویروس ایجاد نکرده است.تنها گروههای کوچک بیوتکنولوژی و دارویی و آزمایشگاههای دولتی به این موضوع جلب شده اند و این چالش را پذیرفته اند.این کمپانی ها و گروهها اغلب بودجه کمی دارند و امکانات کافی برای اجرای چنین برنامه های تحقیقاتی عظیمی را ندارند و ممکن است موفقیت بزرگی را ثبت نکنند.

اسلاید 18: مقدمهمرگ سریع و وحشتناک قربانیان ابولا و تهدید بالقوه اپیدمی شدن بیماری در فیلم غیر داستانی “منطقه داغ“ و “طغیان“ (با بهترین فروش در سال 1994) به تصویر کشیده شده است و این مرگ سریع دیگر یک تهدید نیست بلکه به واقعیت پیوسته است.این ویروس به عنوان یک حامل احتمالی برای بیوتروریسم شناخته شده است.مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا ویروس را در گروه A عامل بیوتروریسم در کنار سیاه زخم و آبله آورده است. تمام این ها باید به طور کامل مدیریت شوند تا ما ”بدون آمادگی“ غافلگیر نشویم.

اسلاید 19: اپیدمیولوژی Dr. MA Kana دپارتمان پزشکی اجتماعی

اسلاید 20: شایعاتادعاهایی وجود دارند مبنی بر اینکه راهکارهای زیر اثرات پیشگیرنده یا درمانی دارندجویدن کولای تلخ ( کولای گیاه Gracinia)خوردن ewedu یا cochorus olitorius که نام گیاهی است که به طور رایجی در نیجریه به صورت سوپ خورده میشود.حمام نمک و نوشیدنی شورحمام نفت سفیدحمام ماده سفید کننده (هیپوکلریت سدیم)وسایل ارتباط جمعی هم برای انتشار اطلاعات در مورد این شایعات استفاده شده اند.در نتیجه، بسیاری در نیجریه به دنبال مصرف نوشیدنی شور با غلظت بالا از بین رفته اند.

اسلاید 21: ویروس ابولا در طبیعت کجا یافت میشود؟ چون مخازن طبیعی ابولا هنوز اثبات نشده اند، مکانیسم اولین ظهور ویروس در شروع یک طغیان در یک انسان ناشناخته است.البته محققان پیشنهاد کرده اند که اولین بیمار احتمالا ازطریق ارتباط با یک حیوان مبتلا دچارعفونت شده است.

اسلاید 22: Ebola Landscape

اسلاید 23:

اسلاید 24:

اسلاید 25: موارد ابتلا به ویروس ابولا کجا رخ میدهند؟در گذشته موارد اثبات شده ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو، گابن، سودان، ساحل عاج، اوگاندا و جمهوری کنگو تایید شده اند. تب خونریزی دهنده ابولا به طور تیپیک در طغیانهای پراکنده رخ میدهد و اغلب در محیط مراقبت بهداشتی رخ میدهد. (وضعیتی که به تکثیر معروف است.)احتمال دارد که موارد پراکنده و مجزا هم رخ دهند ولی شناخته نشده بمانند.

اسلاید 26: زمانی که عفونتی در انسانها رخ میدهد، ویروس میتواند از چندین راه به سایرین منتقل شود.ویروس از طریق تماس مستقیم با موارد زیر منتشر میشود.: 1- از راه پوست آسیب دیده یا غشاهای مخاطی یا خون یا مایعات بدن فرد بیمار (ادرار، بزاق، مدفوع، استفراغ، شیر و مایع منی) 2- اشیا (مثل سوزن) که با مایعات بدن فرد مبتلا آلوده شده اند، وسایل خانه و آشپزی، حوله، لباس خواب3- حیوانات آلوده 4- تماس با جسد و تماس طی مراسم کفن و دفنسایر راههای انتقال تحت بررسی اند.

اسلاید 27: کارکنان بهداشتی و اقوام و دوستان که در تماس نزدیک با بیماران ابولا هستند در حداکثر خطر ابتلا هستند چون ممکن است با خون یا مایعات آلوده بدن در تماس باشند.طی طغیانهای بیماری ویروس ابولا، بیماری میتواند به سرعت در مکانهای مراقبت بهداشتی مثل درمانگاه یا بیمارستان ها منتشر شود.تماس با ویروس ابولا می تواند در شرایط مراقبت بهداشتی در جایی که کارکنان بهداشتی تجهیزات محافظتی مناسب (مثل ماسک، گان و دستکش) را نپوشیده اند رخ دهد.

اسلاید 28: انتقال و سرایت

اسلاید 29: گستره درگیری

اسلاید 30: طغیان های ابولا، 1976-2014

اسلاید 31: طغیان ابولا در سال 2014، بزرگترین طغیان ابولا در تاریخ و اولین در آفریقای غربی است.طغیان فعلی چندین کشور را در آفریقای غربی متاثر کرده است که حداکثر درگیری در گینه، لیبریا و سیرالئون می باشدتا امروز چهار کشور نیجریه، سنگال، اسپانیا و ایالات متحده امریکا یک مورد ابتلا یا بیشتر را گزارش کرده اند که از یک کشور با درگیری بالا و انتقال شدید به آنها وارد شده اند.در نیجریه 20 مورد ابتلا و 8 مورد مرگ گزارش شده در حالی که در سنگال یک مورد بوده است.نیجریه و سنگال انتشار آن را محدود کرده اند.

اسلاید 32:

اسلاید 33: بار بیماریتعداد موارد ابتلا – تا 20 اکتبر 2014

اسلاید 34: کشورهای با انتقال شدید بیماریتعداد مرگتعداد ابتلاتوضیح مواردکشور6711217قطعیگینه191191احتمالیگینه0111مشکوکگینه8621519کل گینه**قطعیلیبریا**احتمالیلیبریا**مشکوکلیبریا24844262کل لیبریا9322977قطعیسیرالئون161**37**احتمالیسیرالئون107396مشکوکسیرالئون12003410کل سیرالئون45469191جمع کل

اسلاید 35: کشور های دارای موارد ابتلا از طریق مسافرت

اسلاید 36: کشور های دارای موارد ابتلا از طریق انتقال موضعی

اسلاید 37: طغیان ابولا در کنگوتا تاریخ 9 اکتبر 2014، و پس از بررسی های آزمایشگاهی به صورت گذشته نگر، 68 مورد بیماری ویروس ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو گزارش شده است (38 مورد تایید شده، 28 مورد محتمل، 2 مورد مشکوک)، که هشت مورد ابتلا در کارکنان بهداشت و درمان وجود داشته است (گروه پرخطر).درمجموع 49 مورد مرگ گزارش شده است که هشت مورد از میان کارکنان بهداشت و درمان بوده اند. 852 مورد تماس تا حالا 21 روز پیگیری را پشت سر گذاشته اند.از بین 259 مورد تماس که در حال حاضر مراقبت میشوند،، تمام موارد در تاریخ 9 اکتبر یعنی آحرین تاریخی که دادها برای گزارش جمع آوری شده اند، چک شدند.آخرین مورد تایید شده ابتلا در تاریخ 4 اکتبر یافت شد.این طغیان ارتباطی به موارد ابتلا در گینه، لیبریا، نیجریه، سیرالئون، اسپانیا و آمریکا ندارد.

اسلاید 38: گزارش وضعیت-20 اکتبر 2014 در نیجریه تمام 891 تماس تا کنون، 21 روز است که مورد پیگیری واقع شده اند. (369 مورد تماس در لاگوس، 529 مورد ابتلا در Port Harcourt)نمونه دوم منفی از نظر ابولا از آخرین مورد ابتلای ثابت شده در 8 سپتامبر (39 روز قبل) به دست آمد. در سنگال نمونه دوم منفی از نظر ابولا، در تنها مورد تایید شده مبتلا، در تاریخ 5 سپتامبر (42 روز قبل) به دست آمد.سازمان بهداشت جهانی به طور رسمی در 17 اکتبر طغیان ابولا در سنگال را اعلام کرد.در اسپانیا 72 نفر از جمله 13 تماس پر خطر تحت مراقبت قرار گرفته است.در آمریکا 125 تماس تحت مراقبت قرار گرفته است.

اسلاید 39: نتایج بیماری ویروس ابولاهمه گیری جهانی- ترکیب سیستم سلامت مدرن وقابلیت محدود شده ارتباط ویروس این را نامحتمل می سازد که در کشورهای پیشرفته انتشار یابد.حق سیاسی و آزادی- در 6 آگوست, رییس جمهور لیبریا Ellen Johnson Sirleaf یک وضعیت اورژانسی ملی را اعلام کرد و برای یک دوره 90 روزه حق ساخت و ساز را معلق کرد و اضطراب خود را از خطر واضح و فعلی تهدید کننده کشور اعلام کرد. اجتماعی-ویروس جامعه حساس کشورهای متاثر را که خودشان درکیر سالها جنگ مدنی بوده اند را درگیر کرده است.سیستم سلامت- منابع و زیرساختهای محدود و از دست رفتن منابع ارزشمند انسانیاقتصاد-از دست رفتن درآمدها (توریسم, تجارت, کشاورزی)آینده اثرات- از دست رفتن منابع پزشکی , مهاجرت, بیوتروریسم, بی اعتمادی ملی, بی ثباتی سیاسی , اقتصادی و اجتماعی, تهدید به امنیت ملی.

اسلاید 40: مدیریت بیماری ویروس ابولاDr. Halima Bello-Mangaبخش خون

اسلاید 41: مدیریت بیماری ویروس ابولامدیریت بیماری ویروس ابولا وابسته به عوامل زیر است:شرح حال و معاینه بالینی مناسبجستجوی آزمایشگاهیدرمان حمایتی

اسلاید 42: شرح حال بیماریبیماری ویروس ابولا در فاز ابتدایی شبیه بسیاری ازبیماریهای تب دار دیگر مانند مالاریا، سرماخوردگی و حصبه است و بنابراین برای تشخیص باید بسیار هوشیار بود.سابقه تماس با بیماری در 2 تا 21 روز قبل از بروز علائم باید بررسی شود.در معرض قرار گرفتن می تواند به چند شکل باشد: 1- سابقه تماس با فرد مبتلا به بیماری جهت مراقبت، ملاقات و یا حتی شرکت در مراسم ختم وی (افراد با خطر بالای ابتلا عبارتند از کارکنان بخش سلامت، خانواده و دوستان، درمانگران سنتی، غسال و...)2- سابقه تماس با مواد آلوده که توسط بیمار مبتلا استفاده می شده است. مانند لباس خواب، ظروف غذا خوردن، تجهیزات پزشکی و ..

اسلاید 43: ادامه شرح حال بیماری3- تماس با حیوانات آلوده مانند میمون و شامپانزه، خفاش، خوک به خصوص هنگام فرآوری یا مصرف4- سابقه مسافرت به نواحی اندمیک یا تماس با کسی که به این مناطق مسافرت داشته است.

اسلاید 44:

اسلاید 45: تشخیصهنگامی که شک به بیماری ویروس ابولا وجود دارد، فرد باید ایزوله شده و نمونه ها برای تشخیص فرستاده شود. نمونه ها به شدت مسری هستند و باید به شدت مراقبت شوند.بررسی های تشخیصی عبارتند از:ELISA ( Ag capture, IgM Antibody)RT-PCR (confirmatory)تشخیص آنتی بادی جدا کردن ویروس (کشت سلولی)بررسی با میکروسکوپ الکترونیImmunohistochemistry ( به خصوص بعد از مرگ).

اسلاید 46: درمانهیچ درمان قطعی و یا واکسنی برای بیماری ویروس ابولا وجود ندارد. (آنهایی که موجود هستند در مرحله آزمایشی هستند.)مهمترین اقدامات درمانی اقدامات حمایتی هستند که شامل این موارد می شوند:تامین مایع داخل وریدی و اصلاح اختلالات الکترولیتیمراقبت و حفظ سطح اکسیژن خون و فشار خوندرمان سایر عفونت های ثانویه با آنتی بیوتیکتغذیه مناسبدر صورت وقوع DICاستفاده از داروهای ضد انعقاد

اسلاید 47: ادامه درمانتزریق خون از بیماری که از بیماری ویروس ابولا بهبود یافته است، به نظر میرسد کمک کننده باشد و سازمان بهداشت جهانی استفاده از آن را تایید کرده است.به علاوه در بیماران دارای خونریزی فعال با DIC تزریق خون جهت جایگزینی عوامل انعقاد خون، گلبول های قرمز و پلاکت ها استفاده می شود. (به خصوص اگر انتقال اجزا هم صورت گیرد.)حمایت روانی بعد بسیار مهمی از درمان است زیرا این بیماری، به علت مرگ و میر بالای آن، برای بیمار بسیار ترسناک و اضطراب آور است .

اسلاید 48:

اسلاید 49: پیش آگهیبیماری ویروس ابولا بسیار کشنده است و میزان مرگ ومیر آن به 90 درصد میرسد (هنگامی که درمان صورت نگیرد یا مختصر باشد). با اقدامات حمایتی این مقدار تا 50 درصد و کمتر کاهش می یابد به شرطی که درمان مناسب و زود شروع شود.

اسلاید 50: روزنه های امیدطغیان فعلی باعث تقویت پاسخ بین المللی به این بیماری شده است و جهان به خصوص جهان اول به سمت اقداماتی برای درمان این بیماری حرکت کرده است.داروی آزمایشی Zmapp به نظر در درمان موثر است. (هنوز برای استفاده در دسترس نیست.)در حال حاضر حداقل 10 دارو و دو واکسن بر ضد بیماری ویروس ابولا در دست تهیه است. (سازمان بهداشت جهانی)

اسلاید 51: پیشگیری و کنترلDr. Faruk Adiriبخش پزشکی اجتماعی

اسلاید 52: پیشگیری اجتماعی و کنترلدستان خود را به صورت منظم و مناسب بشویید. از صابون و مواد ضد عفونی کننده استفاده کنید.از تماس های فیزیکی مانند دست دادن، بقل کردن و بوسیدن اجتناب کنید.به بیمار مبتلا یا جسد وی دست نزنید، وی را نشویید یا بوسه نزنید.از مایعات بدن بیمار مانند خون، ادرار، مدفوع و استفراغ اجتناب کنید.به گوشت حیوانات وحشی دست نزنید و یا مصرف نکنید. گوشت خفاش مصرف نکنید.محصولات حیوانی را خوب بپزید.3/8/201852

اسلاید 53: پیشگیری اجتماعی و کنترلبه مرکز پزشکی خود سریع زنگ بزنید و درباره بیماری خود بگویید.به نصیحت ها و پیغام های اساسی گوش دهید.شما ممکن است به بیمارستان مخصوصی فرستاده شوید.از اطرافیان دوری کنید تا مانع ابتلا آنها شوید.بسیار مراقب استفراغ و اسهال خود باشید.مراسم کفن و دفن را به صورت ایمن انجام دهید.بهداشت عمومی را رعایت کنید.3/8/201853

اسلاید 54: پیشگیری و کنترل-حیواناتدر طی طغیان مزارع باید قرنطینه شوند.از تجهیزات محافظت شخصی در هنگام کار با حیوانات استفاده شود.حیوانات آلوده جدا شوند.لاشه حیوانات سوزانده شود.تدفین حیوانات به دقت نظارت شود.جابجایی حیوانات آلوده از محل درگیری و فروش آنها ممنوع شود.سلامت حیوانات فعالانه تحت نظر باشد.3/8/201854

اسلاید 55: پیشگیری و کنترل- انسانهاآگاهی عمومی را با دادن پیغام های اساسی افزایش دهید.از تماس نزدیک با فرد آلوده اجتناب کنید.دستها را به طور مناسب بشویید.از وسایل محافظت شخصی در مواجهه با بیماران استفاده کنید.فرایند ها و احتیاط های استاندارد را در کنترل عفونتها به کار گیرید.مراسم تدفین را ایمن انجام دهید. (اجساد را بسوزانید)3/8/201855

اسلاید 56: اصول پیشگیریپیگیری موارد تماسمدیریت فعالانه موارد ابتلاپایش

اسلاید 57:

اسلاید 58:

اسلاید 59:

اسلاید 60: نتیجه گیریویروس ابولا، به نظر نمی رسد از طریق هوا منتقل شود که انتشار آنرا از پاتوژن های دیگری مثل ویروس آنفولانزا، که اپیدمی ایجاد می کنند، سخت تر می کند.ثابت شده است که با رفتار بهداشتی مناسب بیماری می تواند کنترل شود و ممکن است به میزان عفونتهای سابق که ما را مسحور خود می کرد، کشنده نباشد.ویروس آنفولانزا نیم ملیون نفر را در سال می کشد و حتی تا 50 ملیون نفر را در پاندمی های بزرگی مانند پاندمی 1918-1917 کشته است. بیماریهای بازظهور مانند سل مقاوم و همچنین مقاومتهای شدید دارویی که اخیرا مشکل بزرگ بهداشت عمومی شده اند.بنابراین بسیار مهم است که ما نترسیم چون ترس باعث میشود که بیماران مخفی شوند و امکان دنبال کردن سابقه تماس را نا ممکن می کند و به انتشار بیماری کمک می کند.

اسلاید 61: نتیجه گیریطغیان حاضر در گینه آغار شد و به سرعت به دو کشور آفریقای غربی که فقیر ترین کشور های دنیا هستند منتشر شد.این کشور ها وضعیت بهداشتی ضعیفی دارند که باعث چالش های غیر قابل تحملی برای آنها شده است.اینها همراه شده است با سوگیری ها و پیش داوری های جامعه محلی که باعث عدم پاسخ مناسب به مشکل شده است و ما را به حال و روز فعلی دچار کرده است.این بسیار مهم است که تمام افراد موثر مانند رهبران جامعه، رهبران مذهبی و حتی درمانگران سنتی را جهت مداخله موثر وارد گود کنیم البته تا زمانی که آنها از خطرات ابولا آگاه هستند زیرا درمانگران خوب در متقاعد کردن و تشویق کردن افراد برای درمان و همچنین سد کردن پویایی بیماریهای بیولوژیکی مهارت دارند.

اسلاید 62: نتیجه گیری.پروفسور Langwick از دانشگاه cornell گفته است که وقتی مردم در نواحی با امکانات بهداشتی کم زندگی می کنند که توسط مرده ها و ترس از مرگ احاطه شده، شرایط ترسناکی به وجود می آید که منجر به درماندگی می شود. این درماندگی می تواند منجر به عدم اعتماد به دیگران و همچنین بروز خشونت شود. همان طور که اخیرا در لیبریا رخ داد.طریقه ای که ما به خصوص هنگام مواجهه با خطرات از مردممان مراقبت میکنیم بسیار مهم است و پروفسور Langwick این مسئله را به خوبی توضیح دادند که اخلاق زندگی، اخلاق مراقبت است. حالا زمان عمل و آماده بودن است.

اسلاید 63: نتیجه گیریتا کنون ما خوش شانس بوده ایم که ابولا در این منطقه از کشور نبوده است. بنابراین آنچه برای ما در حال حاضر مهم است پیشگیری از ورود آن به این منطقه و در آمادگی برای کنترل، در صورت ورود است.ما میتوانیم نقش خود را با آموزش همگانی اطرافیانمان در خانه، مدرسه، مجالس مذهبی و مانند آن انجام دهیم.عادات بد نظیر تف کرد، عطسه کردن بدون پوشاندن دهان و فین کردن در معرض عموم را باید مودبانه اصلاح کنیم و به مردم در مورد راهکارهای ابتدایی کنترل عفونت مثل شستن صحیح دستها آموزش دهیم.تاکید باید روی نحوه انتشار بیماری به ویژه در میان خانواده فرد بیمار و در مورد نحوه دفن بی خطر اجساد صورت بگیرد.

اسلاید 64: نتیجه گیریما نباید اجازه اجازه دهیم اتفاقی که در لیبریا و سیرالئون رخ داد ، اینجا هم تکرار شود.برنامه ریزی، برنامه ریزی، برنامه ریزی... کارکنان بهداشتی شامل اپیدمیولوژیستها که می توانند با این مشکل برخورد کنند را شناسایی کنید. تجهیزات محافظتی شخصی و سایر ملزومات باید به حد کافی فراهم شوند. همچنین ما باید آمبولانس داشته باشیم و حتی کسانی را که تدفین اجساد را انجام می دهند را به طور خاص آموزش دهیم. با رییس شورای محلی ارتباط برقرار کنیم تا از ”مناطق سایه” غافل نباشیم.جمع کردن اطلاعات بسیار مهم است و پایش اپیدمیولوژیک باید به کار رود.

اسلاید 65: نتیجه گیریبه طرز جالب توجهی، مراقبان بهداشتی در خط مقدم تحمل لطمه این بیماری کشنده اند- یک واقعیت جدی مرگ پنج همکار نویسنده یک مطالعه تحلیلی روی ژنوم ابولا است که حتی پیش از انتشار نتیجه کارشان فوت شدند.پروژه تحقیقاتی آنها که در مجله علم (Journal of Science) به چاپ رسید، ژنوم ابولا را رمزگشایی کرد و نتیجتا راهی را به سوی مشخص کردن جهش و نیز پیدا کردن منشا ویروس گشود.این تحقیق اطلاعاتی در مورد اینکه چگونه این بیماری عمل میکند به دست آورد و در آینده به تولید دارو و واکسن موثر کمک خواهد کرد.ما همگی باید به این افراد که در مسیر یافتن راهی برای حل مشکل ابولا از دنیا رفتند، درود بفرستیم : MBALU FONNIE, ALEX MOGBOI, ALICE KOROMA, MOHAMMED FULLAH AND SHEIK HUMARR KHANهمچنین باید به کارکنان بهداشتی خود نظیرStella Adadevoh و سایرین که در فرایند درمان بیمار، Patrick Sawyer جان خود را از دست دادند، درود بفرستیم.

اسلاید 66: نتیجه گیریدر یک ویدئو که در وب سایت کاخ سفید به نمایش گذاشته شده و به هدف نمایش دادن مبارزه کشورهای آفریقای غربی با طغیان بوده است، رییس جمهور اوباما گفته است: ”متوقف کردن این بیماری آسان نخواهد بود. اما ما می دانیم که چگونه آن را انجام دهیم. شما تنها نیستید. ما با هم می توانیم آنهایی که بیمارند را با احترام و کرامت درمان کنیم. ما می توانیم زندگی ها را نجات دهیم و کشورهای ما می توانند با هم کار کنند تا سلامت عمومی را طوری بهبود دهیم که این نوع طغیان دیگر رخ ندهد.“

اسلاید 67: بیایید همگی با هم از ابولا پیشگیری کنیم.

اسلاید 68: تقدیر و تشکرسازمان ها و نویسندگان گزارش ها و اطلاعاتی که ما در تهیه این گزارش از آن استقاده کرده ایم.گزارش وضعیت سازمان هشدار و پاسخ جهانی سازمان بهداشت جهانیاخبار طغیان بیماریهای سازمان بهداشت جهانیهشدار و پاسخ اپیدمی و پاندمی سازمان بهداشت جهانی گینه: بروز اپیدمی ابولا اعلام شد، MSF پاسخ اورژانسی را آغاز کرد. http://www.cdc.gov/vhf/ebola/outbreaks/2014-west-africa/case-counts.htmlhttp://apps.who.int/iris/bitstream/10665/136645/1/roadmapupdate17Oct14_eng.pdf?ua=1http://www.who.int/csr/disease/ebola/en/

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید