termood

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۴۳ اسلاید معرفی ترمووود تقریباً همیشه برای بشر روشن بوده است که سوزاندن سطح چوب در آتش، آن را برای استفاده در فضای بیرونی مقاوم‌تر می‌کند و از دوران باستان از این روش برای افزایش مقاومت چوب‌هایی که در معرض شرایط آب و هوایی بیرونی قرار داشته‌اند استفاده می‌شده است. این پاورپوینت منابع ندارد.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
1325 بازدید, 2 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “ترمووود”

ترمووود

اسلاید 1: «بسم الله الرحمن الرحیم»موضوع:ترمووود-thermowood

اسلاید 2:

اسلاید 3: معرفی ترمووود تقریباً همیشه برای بشر روشن بوده است که سوزاندن سطح چوب در آتش، آن را برای استفاده در فضای بیرونی مقاوم‌تر می‌کند و از دوران باستان از این روش برای افزایش مقاومت چوب‌هایی که در معرض شرایط آب و هوایی بیرونی قرار داشته‌اند استفاده می‌شده است ترمووود یا ترمو چوب حاصل فرآیند خشک کردن چوب با حرارت ۳۲۰ درجه سانتی گراد در معرض بخار آب و گردش هوا می‌باشد. در این فرآیند مغز چوب یا داخلی‌ترین قسمت چوب به دمایی بین ۱۸۵ تا ۲۱5 درجه سانتی گراد می‌رسد. بسته به گونه چوبی که تحت این فرآیند قرار می‌گیرد، و ضخامت و رطوبت اولیه چوب پس از رسیدن مغز چوب به این دما، دما به مدت 2 تا 3 ساعت ثابت می‌ماند.و استفاده از بخار در فرآیند ترمووود ویژگی‌های شیمیایی چوب را تغییر می‌دهد در نتیجه فرایند ترمووود رنگ چوب تیره می‌گردد و توزیع رطوبت در چوب یک‌نواخت می‌شود و خاصیت عایق حرارتی آن نیز بهبود می یابد. در تیمار حرارتی ترمووود چوب در مقابل پوسیدگی مقاوم می گردد؛ هم‌چنین بیش‌تر ویژگی‌های نامطلوب چوب تا حد زیادی از بین می‌رود. دمای بالایی که به ترمووود اعمال می‌شود باعث شکسته شدن زنجیره های سلولزی و تجزیه اسیدها و خروج عمده رزین چوب می‌شود و محیط را برای رشد ریز ارگانیسم‌ها و حشرات و انواع قارچ و کپک نامناسب می‌سازد. در فرآیند ترمووود، نخست با اعمال گرمای بالا رطوبت چوب به صفر می‌رسد و در آخرین مرحله از فرآیند با اعمال رطوبت به حدود ۴ تا ۶ درصد می‌رسد. حاصل این رطوبت‌دهی نهایی افزایش مقاومت چوب ترمووود در برابر تاب برداشتن، تغییر ابعاد و جا به جا شدن است

اسلاید 4: انتخاب مواد اولیه   یکی از مهمترین پارامترهای تضمین کیفیت نهایی محصولات ترمووود، استفاده از چوب های خام مرغوب به عنوان مواد اولیه تولید می باشد. به طور کلی کیفیت بافت چوب به موارد متعددی بستگی دارد که از آن جمله می توان به سن درخت، شرایط آب و هوایی و نوع بافت جنگل اشاره نمود. علاوه بر کیفیت کلی بافت درخت، مورد مهم دیگری که در کیفیت نهایی محصول تاثیر بسیار قابل توجهی دارد، بخشی از درخت است که الوار از آن استخراج شده است. به این مورد در ادامه به تفصیل پرداخته خواهد شد. نواوود به عنوان تنها تولید کننده ترمووود در خاورمیانه، دسترسی به منابع عظیم چوبی جنگل های سیبری در روسیه دارد. درجه کیفیت این چوب ها در مقایسه با سایر چوب های برداشت شده از مناطق دیگر کره زمین، ممتاز و منحصر به فرد می باشد. چوب کاج و نوئل از جنگل های سیبری با چگالی متوسط ۴۵۰ کیلوگرم در متر مکعب به عنوان چوب خام تولید بخش سوزنی برگ شرکت انتخاب شده است. با توجه به طبیعی بودن بافت جنگل (در مقایسه با جنگل های پرورشی) و همچنین شرایط کند رشد بودن منطقه سیبری، مقاومت و دوام این گونه از سوزنی برگان بسیار بالا می باشد. چوب های خام از گونه های پهن برگ مانند ون و بلوط از آمریکا، کانادا و اروپای شرقی و چوب ایروکو (تیک آفریقایی) از جنگل های مناطق استوایی شمال آفریقا تهیه می شوند، که چوب خام استخراجی از این مناطق دارای بالاترین استاندارد کیفیت می باشند.

اسلاید 5: کاربری بخش های مختلف تنه درخت به طور کلی پس از قطع درختان با توجه به کاربری های مختلف و کیفیت های لازم در هر کاربری، آنها را به چهار قسمت اصلی تقسیم می نمایند. شکل زیر نمای کلی این تقسیم بندی را نشان می دهد:  

اسلاید 6:   بخش اول: با کیفیت ترین بخش درخت این قسمت از تنه می باشد. قطر این بخش از درخت بیشترین حد را داراست و به نحوی است که پس از عملیات چوب بری به ۵ الوار تقسیم می شود. این چوب ها بیشترین مصرف را در صنایع مبلمان سازی دارند. بیشترین قیمت و مرغوب ترین کیفیت مربوط به این بخش است. بخش دوم: تعداد الوار استخراجی این بخش ۴ عدد بوده و عمده مصرف این بخش در صنایع درب و پنجره سازی می باشد. بخش سوم: تعداد الوار تولیدی از این قسمت ۳ عدد بوده و در صنایع کابینت سازی و پنل سازی مورد استفاده قرار می گیرد. بخش چهارم: این بخش جوان ترین بخش درخت بوده و لذا دارای کمترین چگالی حدود ۳۰۰ کیلوگرم در متر مکعب می باشد. علاوه بر این قطر تنه به قدری کم است که تنها می توان ۲ الوار را از وسط از این بخش تولید نمود. عمده مصرف این بخش از تنه که کمترین درجه کیفی را داراست در صنایع کاغذ سازی می باشد.

17,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید