taghzie-giahi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت : ۱۰۳ اسلاید مقدمه =اصول تغذیه گیاهی -قانون حداقل -عناصر پر مصرف -عناصر کم مصرف - کمبودها همرا ه با تفسیر -میزان مصرف کودها - تشخیص کمبود عناصر غذایی پاور پوینت بسیار کامل و موثر مثمر
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
3292 بازدید, 3 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تغذیه گیاهی”

تغذیه گیاهی

اسلاید 1: مديريت تغذيه گياهي غلات مهندس عزیز حیاتی دانشجوی دکتری کشاورزی

اسلاید 2: مقدمه

اسلاید 3:

اسلاید 4: درصد توزيع میزان تولید گندم در استانهاي كشور در سال زراعی 1395-1394

اسلاید 5:

اسلاید 6: مصرف سرانه برخی اقلام غذایی ایران و جهان

اسلاید 7: علم تغذیه گیاهی :فراهم نمودن محیط مناسب از نظر تامین مواد و عناصر غذایی و ایجاد شرایط لازم برای رشد و نمو گیاهان به منظور افزایش کمی و کیفی محصول در راستای کشاورزی پایدار ،بدون لطمه زدن به محیط زیست

اسلاید 8: عواملی که موجب تهدید جدی کشاورزی از نظر کمی و کیفی می گردد چیست؟1-برداشت مداوم عناصر غذایی توسط گیاه،بدون جایگزین ی مناسب این عناصر در خاک2-عدم تعادل در مصرف عناصر غذایی (کودها)

اسلاید 9: عوامل موثر در رشد و نمو :1-climate factors2-soil factos3-crop factors

اسلاید 10: ضوابط لازم بودن یک عنصر برای گیاه1-کمبود عنصر غذایی مورد نظر باعث رشد یا تکامل گیاه گردد2-جایگزین نداشته باشد 3-عنصر مورد نظر در متابولیسم گیاه دخالت مستقیم دارد.

اسلاید 11: آیا برای تامین گندم مورد نیاز کشور راهکاری وجود دارد؟ افزایش تولید افزایش سطح زیر کشتچگونه می توان با تغذیه گیاهی متعادل و بهینه به این مهم دست یافت؟

اسلاید 12:

اسلاید 13: قانون حداقل ليبيك

اسلاید 14: مصرف متعادل کودهای شیمیاییطبق قوانین علم تغذیه گیاه، رشد و عملکرد گیاه تابع عامل محدود کننده می باشد. به عبارت دیگر اگر همه عناصر غذایی مورد نیاز گیاه بجز یکی در حد کفایت در اختیار گیاه قرار گیرد، هرگز به عملکرد حداکثری دست نخواهیم یافت! مگر آنکه نسبت به برطرف نمودن نیاز گیاه به عنصر مورد نظر اقدام نماییم. نه تنها کمبود عناصر غذایی در خاک یا گیاه ، باعث کاهش رشد و عملکرد می شود بلکه زیادبودن عناصر نیز سبب مسمویت گیاه شده و به علت ایجاد اثرات متقابل منفی عناصر، کاهش عملکرد را به دنبال دارد.

اسلاید 15: عناصر غذائي ضرورینيتروژن (N) فسفر (P)پتاسيم (K)كلسيم (Ca)منيزيم (Mg)گوگرد (S)آهن ( Fe)روي ( Zn)منگنز ( Mn)مس ( Cu)بور ( B)موليبدون( Mo)كلر ( Cl)کربن (C) هیدروژن (H) اکسیژن(O)

اسلاید 16: روند جذب عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم طی مراحل مختلف رشد و نمو گندم

اسلاید 17: تولید هر تن دانه گندم در هر هکتار باعث برداشت 0/51 کیلوگرم نیتـروژن (N)، 4/25 کیلـوگرم فسـفر (P2O5) و 3/15 کیلـوگرم پتاسـیم (K2O) و تولید هر تن کلش گنـدم سـبب برداشـت 0/15 کیلـوگرم نیتـروژن (N)، 7/3 کیلوگرم فسفر (P2O5) و 1/26 کیلوگرم پتاسیم (K2O) می گردد. در طول زمان، کاهش تجمعی این عناصر سبب کاهش حاصلخیزي خاك ،کاهش تولید و عملکرد گندم و کیفیت آن میشود. با توجه به شـرایط حـاکم بـر خاکهـاي کشـور (کمبود مواد آلی، خشک و آهکی بودن خاکها) مصرف کودهاي حاوي عناصر کم مصرف (آهن، روي، منگنز، مس و بور) و یا حتی عناصر مفید نظیـر سیلیسـیوم نقـش مـوثري در ارتقاي عملکرد و افزایش کیفیت محصول تولیدي بر عهده دارد. براي کاهش اثرات شرایط نامتعارف نظیر سرماي نابهنگام و یا شوري و خشکی در تولید گندم در برنامـه هـاي تغذیـه متعادل مصرف محركهاي رشد گیاهی نظیر اسیدهاي آمینه و اسیدهاي هیومیک به همـراه عناصر غذایی معمول شده است. براي پایداري در حاصلخیزي خاك علاوه بر مصرف کودهاي شـیمیایی و جبـران برداشت عناصر غذایی از خاك کاربرد کودهاي آلی به منظور حفظ و افزایش کـربن آلـی خاك ضروري است. افزایش کربن آلی خاك از طریق بهبود شرایط شـیمیایی، فیزیکـی و بیولوژیکی خاك منجر به افزایش توان تولید خاك می گردد.

اسلاید 18: نیتروژنN

اسلاید 19: کود های شیمیایی حاوی ازت1کلرید آمونیوم دارای 25درصد ازت 66درصد کلراید 2-نیترات آمونیوم دارای34درصد ازت وجامداست3-نیترات کلسیم 15درصد ازت 34درصد کلسیم4-سولفات آمونیوم21درصد ازت 24درصد گوگرد5نیترات پتاسیم13درصد ازت 44درصد پتاسیم کلسیم6-اوره 46درصد ازت 7-منو دی آمونیوم فسفات 11درصد ازت 48درصد فسفر8-دی آمونیوم فسفات 21درصد ازت 46درصد فسفر

اسلاید 20: نيتروژن آب و نيتروژن گلوگاه اصلي توليدات كشاورزي بخصوص در مناطق خشك و نيمه خشك هستند. در اين مناطق نيتروژن نخسيتن عنصري است كه كمبود آن مطرح است زيرا در اين مناطق مقدار مواد آلي خاك كه عمده ترين منبع تامين كننده نيتروژن هستند، به دلائل مختف از جمله بارندگي كم، تناوب زراعي نامناسب، پوشش گياهي ناچيز و عدم مصرف كودهاي حيواني و كود سبز كم است.

اسلاید 21: خاك هاي مبتلا به كمبود ازت: خاك هاي با اسيديته پائين يا بالا، خاك هاي شني و سبك، خاك هاي با مواد آلي كم، شرايط با بارندگي زياد يا آبياري سنگين در خاك هائي كه مقدار زيادي مواد آلي نپوسيده به آنها اضافه شده باشد

اسلاید 22: الگوي جذب و تجمع نیتروژن در برگ، ساقه و سنبله در مراحل مختلف رشد و نمو گندمبراساس الگوي جذب عناصر غذایی مطابق با مراحل رشد گندم مشخص گردیده اسـت که بالاترین میزان تجمع نیتروژن در برگ در مراحل ظهور سـنبله و گـرده افشـانی اتفـاق میافتد. البته از مرحله شروع پنجه زدن تا مرحله غلاف بستن، جذب و تجمع نیتـروژن فـوق العاده سریع است و به استثناي مراحل ظهور سنبله و گرده افشـانی کـه تفـاوت چنـدانی بـا همدیگر ندارند، روند جذب و تجمع نیتروژن افزایشی است. این روند نیـز در مـورد تجمـع نیتروژن در سنبله نیز صادق است

اسلاید 23: علایم کمبود نیتروژن در صورتی که غلظت نیتروژن در برگ کمتر از 2.5 درصد ماده خشک باشد کمبود آن رخ می دهد.درصورت کمبود نیتروژن، رشد بطئی می شود و رنگ برگ ها از سبز به سبز مایل به زرد و زرد تغییرمی یابد.در صورت کمبود شدید برگهایی مسن ریزش می نمایند.

اسلاید 24: علائم کمبود نیتروژن در گندم

26,500 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید