علوم مهندسی

جوشکاری اصطحکاکی

josh

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “جوشکاری اصطحکاکی”

جوشکاری اصطحکاکی

اسلاید 1: جوشکاری اصطحکاکی Friction welding

اسلاید 2: فهرستانواع  روش های جوشکاریفرایندهای جوشکاریفرایندجوشکاری اصطکاکیانواع فرایند جوشکاری اصطکاکیروش های جوشکاری اصطکاکی برای جوشکاری فلزاتروش های جوشکاری اصطکاکی برای جوشکاری ترموپلاستیک هافواید جوشکاری اصطکاکیمحدودیت های جوشکاری اصطکاکیجوشکاری اصطکاکی اغتشاشی

اسلاید 3: تعریف جوشکاری: یکی از روش‌های تولید می‌باشد. هدف آن اتصال دائمی مواد مهندسی (فلز، سرامیک، پلیمر، کامپوزیت) به‌یکدیگر است؛ به‌گونه‌ای که خواص اتصال برابر با خواص ماده پایه باشد.

اسلاید 4: انواع  روش های جوشکاری جوشکاری با قوس الکترونیک جوشکاری با شعله یا گاز جوشکاری با لیزر جوشکاری با پرتو الکترونی جوشکاری اصطکاکی جوشکاری انفجاری جوشکاری فرا صوتی جوشکاری مقاومتی جوشکاری زیر آب

اسلاید 5: فرایندهای جوشکاری به دو نوع کلی به شرح ذیل تقسیم می شوند:جوشکاری ذوبی (Fusion Welding) جوشکاری حالت جامد (Solid State Welding)

اسلاید 6:  فرایندهای جوشکاری حالت جامدفرایندهای جوشکاری حالت جامد، شامل فرایندهایی است که اتصال فلزات پایه از طریق ایجاد حرارت در آنها تا سطح خمیری شدن و یا به روش های دیگر مانند فشار صورت می‌گیرد. منبع انرژی در این گروه از فرایندها می تواند الکتریکی، شیمیایی و یا مکانیکی باشد. براساس استاندارد AWS A3.0، فرایند جوشکاری القایی (IW) نمونه ای از فرایندهای جوشکاری حالت جامد با منبع انرژی الکتریکی، فرایند جوشکاری انفجاری (EXW) مثالی از این فرایندها با منبع انرژی شیمیایی و فرایند جوشکاری اصطکاکی (FRW) نمونه ای از این فرایندها با منبع انرژی مکانیکی می باشد.فرایندهای جوشکاری ذوبیفرایندهای جوشکاری ذوبی، به فرایندهایی اطلاق می شود که اتصال فلزات پایه به کمک ذوب آنها صورت می گیرد. به عبارت دیگر از طریق ذوب لبه یا سطح قطعات و ایجاد امتزاج موضعی، اتصال انجام می شود. این گروه از فرآیندها نه تنها جهت اتصال فلزات بلکه برای پلاستیک ها و سرامیک ها نیز کاربرد داشته و گاه تحت عنوان جوشکاری امتزاجی نیز شناخته می شود.منبع انرژی در این نوع فرایندها می تواند الکتریکی یا شیمیایی باشد. براساس استاندارد AWS A3.0 فرایند جوشکاری قوس الکتریکی با الکترود روکش دار (SMAW) نمونه ای از فرایندهای جوشکاری ذوبی با منبع انرژی الکتریکی و فرایند جوشکاری با گاز (OAW) مثالی از این فرایندها با منبع انرژی شیمیایی است.

اسلاید 7: فرایندجوشکاری اصطکاکی(FRW) در این روش به‌جای استفاده از انرژی الکتریکی برای تولید گرمای مورد نیاز ذوب فلزات از انرژی مکانیکی استفاده می‌گردد. جوشکاری اصطکاکی یکی از فرآیندهای جوشکاری در حالت جامد است که نیروی فشاری بین دو سطح قطعات در حالت چرخش نسبت به یکدیگر، موجب اصطکاک و افزایش دمای سطح درگیر گردیده و بدون ایجاد ذوب اتصال در فاز جامد انجام می گردد. جوشکاری اصطکاکی، جهت اتصال فلزات و ترموپلاستیک ها در صنعت خودروسازی نیز استفاده می شود. این روش شامل همجوشی مواد، بدون ذوب آنها و اغلب با استفاده از گرمای حاصل از اصطکاک و فشار است. گرما در اثر تماس یک قطعه متحرک با یک قطعه ثابت تولید شده و برای ایجاد حالت خمیری در فصل مشترک مواد مورد استفاده قرار می گیرد، در همان حال اعمال فشار جانبی موجب امتزاج و ایجاد اتصال می شود. روش های متعددی برای جوشکاری اصطکاکی وجود دارد که جهت اتصال طیف گسترده ای ازمواد فلزی و غیرفلزی مورد استفاده قرار می گیرد.

اسلاید 8: تحقیق بر روی این روش در روسیه، آمریکا و ژاپن حدود سال 1960 آغاز گردید و اولین ماشین جوش در مقیاس صنعتی در سال 1963 ساخته شد و پس از آن با توجه به مزایای بسیار آن در صرفه جویی  در هزینه از طریق کاهش مواد، زمان وانرژی و سویی افزایش کیفیت، قابلیت جوش قطعات غیر همجنس و ... به صورت گسترده ای مورد استفاده قرار گرفت.

اسلاید 9:

اسلاید 10: فواید جوشکاری اصطکاکیبرای اغلب مواد و یا حتی اتصالات غیر همجنس قابل اجراست. این فرآیند نیاز به تخصص بالا ندارد. این فرآیند برای تولید انبوه به سهولت ماشینی می شود. سرعت انجام جوش نسبتاً بالاست. محیط کار و کارگاه نیاز به تجهیزات زیادی ندارد. فلز پر کن نیاز نیست. فلاکس و گاز پوشش نیاز نیست. از نقطه نظر محیط زیست فرآیند تمیزی می باشد. تمیز کاری سطح پیش از شروع فرآیند نیاز نیست. ناحیه متاثر از حرارت در این فرآیند کوچک است.

5,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید