خوراک
اسلاید 1: به نام خدا
اسلاید 2: نام پودمانخوراک
اسلاید 3: فهرست مطالببرسی مواد خوراکی مناسب برای ناشتایی:شناسایی مواد خوراکی سالم و ناسالم:مراحل گرم کردن شیر نیمه تجویزی:نکات ایمنی برای گرم کردن شیر نیمه تجویزی:سفر ه آریایی چیست؟مراحل فرآوری ماست خانگی نیمه تجویزی:میکروب زادایی مواد خوراکی چیست؟چند مثال برای نکات بهداشتی ومیکروب زادایی مواد خوراکی:مراحل پخت سوپ جو:آداب مهمان داری :نگه داری مواد خوراکی:میان وعده چیست؟شناسایی میان وعده مفید وغیر مفید:مراحل تهیه ی ذرت بو داده «نیمه تجویری»مراحل تهیه ی خیار شور«نیمه تجویری»بر خی محصولات کشاورزی وفرآوری آن ها:
اسلاید 4: برچسب گذاری چیست؟بسته بندی ثانویه چیست؟بازاریابی و فروش چیست؟بسته بندی چیست؟مراحل تهیه ی شیرینی پنجره ای«نیمه تجویری»برخی مشاغل مربوط به مواد خوراکی: پایان
اسلاید 5: برسی مواد خوراکی مناسب برای ناشتایی:
اسلاید 6: شناسایی مواد خوراکی سالم و ناسالم: چشم هاي برجسته و شفاف داشته باشد. آبشش صورتي مايل به قرمز روشن داشته باشد. جاي فشار انگشت روي بدن آن باقي نماند. فلس ها (پولك ها) به آساني جدا نشود. بوي بد ندهد. ماهي فاسد داراي فلسهاي سست و چشم هاي تيره فرو رفته است و آبشش آن تيره و كدر است. از بعد3 هفته بعد از1 هفته تخم مرغ تازه تخممرغ تخم مرغ سالم هنگامي كه در يك ظرف آب قرار داده مي شود در ته ظرف قرار گيرد. در موقع تكان دادن محتويات داخل آن تكان نخورد. بعد از شكستن، زرده با سفيده مخلوط نشده باشد. تخم مرغ نبايد شكسته باشد، زيرا فساد ميكربي آن سرعت پيدا مي كند. گوشت: داراي رنگ طبيعي قرمز روشن و بافتي محكم است. بوي خاصي ندارد. بر روي آن مهر كشتارگاه است. اگر گوشت مانده باشد رنگ آن رو به كبودي است و بافت آن نرم است و بوي نامطبوعي دارد. قسمت هاي مختلف گوشت فقط از نظر ميزان چربي متفاوت هستند.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.