سایر

درب

darb

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “درب”

درب

اسلاید 1: تعریف درب:به طور كلي از ساختمان گفته مي شود كه با بازو و بسته شدن فضاهاي داخلي و خارجي رابه هم مربوط مي ناميد .ودر بعضي از موارد نيز عبور نور و تبادل هوا را ممكن يا نا ممكن مي نمايد. وظيفه اوليه در ايجاد امكان دسترسي است و از جمله مقاومت و پايداري – حفظ حريم خصوصي و ايمني – عايق حرارتي و صوتي – حفظ محيط از باد و باران .

اسلاید 2: قسمت هاي مختلف درب عبارتند از :1)لنگه در: قسمتي كه درون چهار چوب قرار مي گيرد . 2)قاب : همان چهار چوب در . 3)آستانه : قسمت پتييني قاب در. 4)كتيبه : قسمتي از در يا پنجره كه در قسمت بالايي در مانند شكل مقابل قرار مي گيرد و ممكن است بازشو ثابت باشد . 5)وادار : تقسيم كننده لنگه در به دو يا چند قسمت . 6)بائو : واردار عمودي طرفين در يا پنجره كه قفل و لولا نيز به آن متصل و يا درون آن قرار مي گيرد را بائو مي گويند. 7)قيدهاي فوقاني و تحتاني : وادارهاي بالا وپايين . 8)تنكه : قسمت صفحه مانندي از در كه مابين دو وادار قرار گيرد را تنكه گويند.  9)پاخور : يال پاييني لنگه در كه معمولاً پهنتر از يالهاي جانبي بوده و به منظور جلوگيري از صدمه ديدن در از ضربه پيش بيني مي شود . 10)شيشه خور : قسمتي از يالهاي دركه شيشه را بر روي آن تكيه مي دهند . 11)دماغه : قسمتي از لنگه در كه روي نماي قاب قرار مي گيرد . 12)زهوار : قسمتي از در كه به منظور زينت يا درز گيري و يا سهولت نصب شيشه بر روي در يا پنجره نصب مي گردد. 13)يراق : قسمتي از لوازم در است كه به منظور باز وبسته شدن و قفل كردن در مانند لولا ،دستگيره ،….. به كار مي رود.

اسلاید 3: انواع درب بر حسب شرایط: برحسب شرايط زير داراي انواع مختلفي هستند. 1)محل قرارگيري : درها از نظر محل قرار گيري به دو دسته كلي درهاي خارجي و درهاي داخلي تقسيم مي گردند. 2)تعداد لنگه : يك لنگه،دو لنگه  3) جهت بازشو : مانند درهاي يك لنگه از نظر محل قرار گيري لولا به درهاي راست كه با دست راست به سمت خارج باز مي شود ودرهاي چپ كه با دست چپ به سمت خارج باز مي شوند . معمولا بازشوها به طرف داخل است و جزء محل هاي كه از 20 نفر بيشتر جمعيت داشته باشد .كه در اين صورت به سمت خارج باز مي شود .

اسلاید 4:  انواع ديگر درب ها از نظر عملکرد عبارتند از : 1)درب هاي با لولاي كنار : درب ها با لولا هاي محوري ـ درب ها با لولاي دورانه . 2)درب هاي كشويي : اغلب به منظور جلوگيري از به هدر رفتن فضاها از اين نوع درب ها و بيشتر در كارخانه ها و كارگاههاي صنعتي استفاده مي گردد. 3)درب هاي آكاردئوني : اين درب ها نيز به منظور جلوگيري از به هدر رفتن فضاها مورد استفاده قرار گرفته و اغلب در مكانهاي صنعتي و گاراژ ها استفاده مي گردد.

اسلاید 5: موقعيت قرارگيري درب ها: درب هاي داخلي : درب هاي داخلي بايد در جايي قرار بگيرند كه فضاي قابل استفاده اتاق بيشتر شود . اما درباره اين كه درب ،به داخل يابه بيرون ساختمان باز شود ، بايد تصميم گيري درستي اتخاذ گردد كه معمولاً درب ها به داخل باز مي شوند درب ها بر اساس نوع ساختار ، مكان گيري و اهدافي كه لذاي آنان طراحي مي شود نامگذاري شده است . درب متعادلا يا بالانس شده براي باز شدن به نيروي كمي نياز دارد و براي كريدورها بسيار مناسب است .  پهناي درب، براساس نوع كاربردي آن براساس اتاق آن تعيين مي شود و كمترين مقدار بازشوي يك درب از داخل 55 است . در ساختمانهاي مسكوني اندازه هاي استاندارد عرض درها در زير آورده شده است : - درهاي يك لنگه : اتاق هاي اصلي تقريباً 170 سانتي متر . درهاي ورودي 140 تا 325 سانتي متر ارتفاع بازشوي در حداقل 185 سانتي متر اما به صورت معمولي 195 تا 200 سانتي متر . - درب هاي كشويي و بادبزني معمولاً براي خروج و فرار مناسب نيستند، زيرا در شرايط اضطراري، ممکن است راه را ببندد. اشخاص معمول احتياجات خاصي دارند كمترين پهناي مورد نياز درب، براي اين اشخاص 80 سانتي متر است . كه البته براي استفاده كنندگان از صندلي چرخدار بسيار كم است و90 سانتي متر معمولاً كافي مي باشد . ناگفته نماند كه براي عبور صندلي چرخدار بايد يك فضاي اضافي در دو طرف در نظر گرفته شود . كريدور ها نبايد كمتر از 120 پهنا داشته باشند . پس استفاده كنندگان از صندلي چرخدار مي توانند در ديوار انتهايي كريدور و يا در ديوارهاي كناري ،براي خود درب را باز كنند . درب انتهايي بايد جلوتر قرار بگيرد تا فضاي كافي درب ،براي دستگيره را فراهم كند. در ضمن هنگامي كه يك در ب گوشه اي از يك اتاق قرار مي گيرد ، لولاي آن بايد در گوشه نزديك به ديوار بسته شود .

اسلاید 6: درب هاي چرخان و كشويي : درهاي چرخان در طرح ها متنوعي ساخته مي شوند و بعضي از آن ها قابل تنظيم هستند هنگامي كه تعداد مصرف كنندگان زيادباشد (بخصوص در تابستان ) پانل ها مي توانند در وسط قرار گيرند تا به هنگام رفت و آمد زياد ،به طور همزمان عده اي بتوانند از يك دو وارد و عده اي از در ديگر خارج شوند. در برخي از طرح ها پانلهايي وجود دارند كه مي توانند هنگامي كه عبور و مرور فقط در يك جهت است ،به گوشه اي جمع شوند (به عنوان مثال ) هنگامي كه در پايان يك روز تجاري پر رفت و آمد موسسه تعطيل مي گردد وسايل دقيق كنترل كننده مي توانند براي كنترل درهاي اتو ماتيك به كار برده شوند اين وسايل شامل صفحات الكتريكي و يا ارتباط دهندگان پنوماتيك كف مي باشند . صفحات تك جهتي و صفحات انعكاس دهنده نور براي كنترل درهاي كشويي اتوماتيك كه داراي پانل هاي 6تا8 متر پهنا هستند براي نصب راهها فرار در بلوك هاب اداري ساختمان هاي عمومي و سوپر ماركت هاي ايده ال مي باشند .

اسلاید 7: درب اتاق درب هایی با ارتفاع حدود ۹۰/۱ الی ۰۰/۲ متر که جنس آن از انواع چوب و روکش های مصنوعی همانند ABS – HDF – MDF – PVC می تواند ساخته شود.

اسلاید 8: درب های ساختمانی به انواع درب حیاطی ، ورودی و داخلی اطلاق می گردد که درب های حیاطی عمدتا به صورت فلزی و درب های ورودی و داخلی ار جنس چوب های طبیعی و مصنوعی می باشد.

اسلاید 9: درب های MDF به صورت خام و یا روکش دار می باشد که در بیشتر موارد در داخل ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع دربها قابلیت cnc شدن را دارا می باشد و در بسیاری موارد از روکش های طبیعی جهت زیبایی درب استفاده می گردد که با مبلغی پایین تر از تمام چوب را ارائه می دهد و از پیچیدگی و تاب خوردن درب هم کاسته می شود.

اسلاید 10: اغلب درب های ورودی از جنس چوب روس، ملچ و راش می باشد که عمدتا به دلیل عریض بودن در به صورت ۲ یا ۱٫۵ لنگه ساخته و یا با پهنای حداکثر ۱٫۱۰ به صورت تک لنگه ساخته می شود.

اسلاید 11: درب و پنجره: پنجره ها مهمترین عناصر نورگیری و تهویه برای فضاهای داخلی ساختمان هستند و در کنار آن نباید فراموش کنیم که تاثیر بسیار زیادی در آرامش روحی ساکنان نیز دارند. توجه به ویژگی ها، انواع فرم ها و مصالح ساخت و ساز پنجره ها می تواند در شیوه کاربرد آن بسیار موثر باشد

اسلاید 12: انواع پنجره از نظر مصالح قابپنجره های چوبیپنجره های فلزی (آهنی و آلومینیومی)پنجره های کامپوزیت ( فایبر گلاس، PVC و UPVC)

اسلاید 13: پنجره های چوبیچوب به عنوان نخستین ماده اولیه ای که بشر برای ساخت درب و پنجره مورد استفاده قرار داده است به سبب زیبایی و اصالت منحصر به فرد خود همواره جایگاه خود را در این صنعت حفظ کرده است. از زمان تولید پنجره های اولیه تا کنون تکنولوژی فرآوری و کاربرد چوب همیشه در حال رشد بوده است. ویژگی های پنجره های تمام چوب فرآوری شده تا به حدی پیشرفت داشته که می توان موارد زیر را در این باره نام برد:قابلیت ساخت به صورت دو جداره، زیبایی، طول عمر بالا، عایق حرارت - جلوگیری از اتلاف انرژی، عایق صوت، عایق در برابر عبور ذرات گرد و غبار و آلودگی هوا، عایق در برابر نفوذ آب، بی نیاز از رنگ، قابل شستشو، مقاوم در برابر نور آفتاب و حرارت، نصب و تعویض آسان، قابل استفاده در انواع شرایط آب و هوایی

اسلاید 14: پنجره های فلزیدر میان انواع فلزهای موجود عناصر آلومینیوم و آهن برای ساخت و ساز پنجره ها در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.پنجره های آلومینیمیپنجره های آلومینیمی دارای عمر بیشتری نسبت به چوب بوده و همچنین سبک تر و نازکتر است. حمل و نصب ساده تری نیز دارد. هرچند می توان شیشه این پنجره ها را دوجداره ساخت، اما از آنجا که بدنه قاب این نوع پنجره ها عایق نبوده و در نتیجه گرما را هدر می دهد و سرما را به فضای داخلی راه داده و عرق می کند، عملا خواص کامل پنجره های دوجداره را ندارند. آلومینیم یک فلز بوده و در مقابل خوردگی و زنگ زدگی آسیب پذیر است و به مرور زمان آسیب پذیرتر می شود. تورفتگی و خراش خوردگی آلومینیم قابل تعمیر نبوده و باید کلا تعویض گردد. گوشه های درب ها و پنجره های آلومینیمی به صورت مکانیکی به یکدیگر متصل می شوند که باعث آسیب پذیری آن در برابر تغییر شکل خواهد بود.

اسلاید 15: پنجره های آهنیپنجره های آهنی نیز به صورت دوجداره قابل ساخت می باشند. حسن آنها قیمت مناسب تر، قابل ترمیم بودن (مثلا در صورت شکستگی لولاها) و رنگ پذیری مناسب می باشد. اما همان مشکلات عایقی پنجره های آلومینیومی را داراست. به علاوه درزگیری آن نیز معمولا به درستی قابل انجام نبوده و در هنگام بارندگی باعث نفوذ آب از اطراف به داخل پنجره می شود. زنگ زدگی به مرور زمان از دیگر مشکلات این نوع پنجره ها می باشد.

اسلاید 16: پنجره های کامپوزیت ( ترکیبی)در مقایسه با دیگر مصالح ساختمانی کامپوزیت ها که محصول فرآیندهای شیمیایی هستند، انتخاب های نو و تازه ای خواهند بود. ساخت قاب های پنجره ها نیز از پیشرفت تکنولوژی در این عرصه بی بهره نمانده است. در اینجا به نمونه ای از این مصالح ترکیبی شمیای اشاره خواهیم کرد. امروزه این کامپوزیت ها با روکش چوب نیز در بازار ارائه می شوند.پنجره های فایبر گلاسکامپوزیت های پلیمری یا فایبرگلاس یکی از انواع مصالحی است که برای ساخت پنجره ها نیز از آن استفاده می شود. فایبر گلاس، کامپوزیتی از الیاف شیشه با مواد پلیمری است که از پشم شیشه به عنوان ماده تقویت کننده و از مواد پلیمری به عنوان مواد زمینه استفاده می‌شود. مهمترین ویژگی های و پنجره فایبر گلاس عبارت اند از:وزن بسیار سبک، عدم نیاز به تقویت فلزی به علت استحکام و مقاومت بالا، عایق صوتی بسیار عالی، طول عمر و مقاومت زیاد، مقاوم در برابر خوردگی، مقاوم در برابر آتش، مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش خورشید، مقاوم در برابر فشار ناشی از زلزله، عایق حرارتی بسیار عالی، عدم ایجاد صدا به هنگام وزش باد و طوفان، ضریب ایمنی بالا در برابر سرقت، قابل تولید در رنگ های متنوع و زیبا، باز و بسته شدن آسان به علت انبساط بسیار کم.

اسلاید 17: پنجره های PVC و UPVCPVC و UPVC پلیمرهایی هستند که در فرمول شیمیایی با همدیگر متفاوتند. PVC ها نسبت به UPVCها مواد سخت تری هستند و تحمل دمای کمتری دارند. در صنعت پنجره سازی از این پلیمرها برای ساخت قاب پنجره ها استفاده می شود. از جمله ویژگی های پنجره های UPVC می توان موارد زیر را نام برد:به آسانی قابل شستشو هستند، صرفه جویی در مصرف انرژی: پروفیل های یو پی وی سی از هدر رفتن ۳۰ درصد انرژی در درون ساختمان از طریق پنجره ها جلوگیری می شود، تنوع رنگ و عدم نیاز به رنگ آمیزی، عایق صدا (همراه شیشه های دو جداره یا چند جداره)، عایق دما، عایق در مقابل الکتریسیته، ضد اشتعال و حریق بوده و باعث تشدید آتش سوزی نمی شود.

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید