diabet-va-moraaaghebathaaa

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “دیابت”

دیابت

اسلاید 1: دیابت و مراقبتها

اسلاید 2: اهداففراگیران در انتها بتوانند :فیزیوپاتولوژی دیابت را بیان کنند.انواع دیابت را نام ببرند.عوارض دیابت را نام ببرند و توضیح دهند.درمان دیابت را بیان کنند.مراقبت های پرستاری را دربیماران مبتلا به دیابت شرح دهند.

اسلاید 3: ديابت‌مليتوس از گروه بيماريهاي متابوليك و يك اختلال چند عاملي ((Multifactor است، كه با افزايش مزمن قند خون يا هيپرگليسمي (طبق معيارهاي تشخيصي) مشخص مي‌شود و ناشي از اختلال ترشح و يا عمل انسولين و يا هر دوي آنهاست. ديابت مليتوس شامل مجموعه‌اي از اختلالات است كه با هيپرگليسمي مزمن و .اختلال متابوليسم كربوهيدرات، چربي و پروتئين همراهند

اسلاید 4: پاتوفیزیولوژیانسولین وگلوکاگون دو هورمون مهم و مترشحه از پانکراس می باشند.انسولین یک هورمون آنابولیک است.وقتی فرد یک وعده غذا مصرف می کند ترشح انسولین افزایش وگلوکز را از داخل خون به داخل عضلات ، کبد وسلول های چربی حرکت می دهد.در این سلول ها انسولین دارای اثرات زیر می باشد :تحریک ذخیره سازی گلوکز در کبد وعضلات به صورت گلیکوژنارسال پیامی به کبد جهت توقف آزادسازی گلوکز از کبدتسریع فرایند ذخیره سازی چربی غذا در بافت های چربیتسریع انتقال اسیدهای آمینه به داخل سلولممانعت از شکسته شدن گلوکز، پروتئین وچربی های ذخیره شده

اسلاید 5: چون ديابت علاج قطعي ندارد بنابراين بهترين درمان براي اين بيماري، پيشگيري از آن است.ديابت يك اپيدمي بزرگ است. به طوري كه افزايش شيوع اين بيماري در كشورهاي در حال توسعه چشمگير است.در سالهاي اخير، شيوع بيماري در كشورمان سير صعودي داشته است .

اسلاید 6: انواع ديابت

اسلاید 7:

اسلاید 8:

اسلاید 9: ديابت نوع 1اغلب در اثر يك پديده‌ي اتوايميون سلول‌هاي بتاي پانكراس به صورت مزمن تخريب مي‌شوند و توليد انسولين متوقف مي‌گردد. در مجموع 15%-10% كل بيماران مبتلا به ديابت را شامل مي‌شود.اغلب دارای آنتی بادی علیه سلول های جزایر می باشد.اين بيماري بيشتر در كودكان و نوجوانان رخ مي‌دهد، اما بروز آن در سنين بالاتر نيز ديده مي‌شود.تظاهر باليني ديابت نوع 1 پلی دیپسی، پلی اوری، كاهش وزن ، پلي‌فاژي ، تاري ديد و در 25% موارد كتواسيدوز است.

اسلاید 10: DKA:در دیابت نوع 1 دیده می شود.سه ویژگی بالینی آن عبارتند از :- هیپرگلیسمیکم آبی و از دست دادن الکترولیت هااسیدوزاتیولوژی :کاهش مقدار انسولین یا فراموش کردن مقدار آنبیماری یا عفونتبیماری تشخیص داده نشده یا درمان نشدهديابت نوع 1

اسلاید 11: DKAتظاهرات بالینی :پلی اوری ،پلی دیپسی ،تاری دید، ضعف و سردردهیپوتانسیون وضعیتیبروز عوارض گوارشی به علت تحریک سمپاتیک ناشی از کتواسیدوزبوی استون از دهان بیمار و تنفس کاسمولکاهش سطح هوشیاری تا کمایافته های تشخیصی :قند خون بین 300-800 میلی گرم بر دسی لیتروجود اسیدوزبه همراه بیکربنات کمتر از 15 میلی اکی والان و PH کمتر از 7/3افزایش یا کاهش Na وK (kیون داخل سلولی است .درDKA،پتاسیم از سلول خارج می شود وباعث هیپرکالمی می گردد.در این حالت مایع درمانی ، انسولین درمانی و تزریق بیکربنات جهت کاهش پتاسیم ضروری می باشد.)افزایش BUN و Cr ، Hb وHtc به دلیل کم آبی

اسلاید 12: درمان و مداخلات پرستاریهدف : تصحیح کم آبی، جایگزینی الکترولیت ها وتصحیح اسیدوزدهیدراتاسیون : دریافت 6-10 لیتر مایعات وریدی در 24 ساعت ناشی از پلی اوری ، اسهال و استفراغ و هیپرونتیلاسیونبهترین مایع نرمال سالین است. ( نکته : در بیماران مبتلا به هیپرتانسیون،هیپرناترمی وCHF از نیم نرمال استفاده می کنیم. )زمانی که سطح قندخون به 300 mg/dl رسید، D/W 5% شروع می شود.کنترل و پایش علایم حیاتی ،قند خون ،کتون ادرار، کنترل جذب ودفع مایعاتجایگزینی الکترولیت ها: مهم ترین الکترولیتی که متعاقب پلی اوری ، دهیدراتاسیون و تجویز انسولین از دست میرود پتاسیم است.تجویز پتاسیم به دلیل خطر هیپوکالمی در مراحل بعدی DKA به میزان 40 mEq در ساعتچک K در 8 ساعت اول درمان و بررسی مکرر ECG هر 2-4 ساعت یکبار در شروع درمان

اسلاید 13:

اسلاید 14: ديابت نوع 2شايع ترين نوع ديابت است. بيش از 90% كل افراد مبتلا به ديابت در سراسر جهان مبتلا به اين نوع ديابت هستند.مبتلايان بيشتر در ميانسالي و به طور عمده پس از 30 سالگي به اين نوع ديابت مبتلا مي شوند (اگر چه سن ابتلا به اين بيماري پيوسته در حال كاهش است).آنتی بادی سلول های جزایر لانگر هانس وجود ندارد.اختلال اصلي در اين بيماري كمبود توليد انسولين يا مقاومت نسبت به آن است. عارضه حاد آن سندرم هیپر اسمولار غیر کتوزی هیپرگلیسمیک (HHNS ) می باشد.در HHNS ، بیکربنات و PH خون طبیعی است.

اسلاید 15: ديابت مليتوس علت اصلي بيماري كليوي مرحلة نهايي ( ESRD )، نابينايي و آمپوتاسيون اندام تحتاني به دلايل غير ترومايي است. علت اصلي مرگ در ديابت ، بيماري‌هاي قلبي عروقي است. ديابت پنجمين علت مرگ ومير در جوامع غربي بوده و بيماريزايي اين عارضه، چه از نظر هزينة درماني و چه از جهت از كارافتادگي ، بسيار بالا و يكي از عمده‌ترين مسايل بهداشتي و درماني انسانها بشمار مي‌رود.

اسلاید 16: شيوع ديابت نوع 2 روز به روز افزايش مي‌يابد، زيرا اگر چه توارث در اين بيماري نقش زيادي دارد، اما عوامل محيطي نيز اثر چشم‌گيري در بروز آن دارند. زندگي صنعتي و شهر نشيني عامل اصلي افزايش تعداد مبتلايان به اين بيماري است.اغلب بيماران اين نوع ديابت چاق هستند و بيماراني هم كه طبق معيار تعيين شده چاق نباشند، در محدوده‌ي شكم تجمع چربي دارند.

5,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید