1-رنگ شناسی

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “رنگ شناسی”

رنگ شناسی

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم

اسلاید 2: رنگ شناسیانتخاب رنگ برای فضای آموزشی

اسلاید 3:

اسلاید 4: تا چند اسیر رنگ و بوی خواهی شد چندا ز پی هر زشت و نکوهی خواهد شد گردآورندگان: محمد علی ذهبی.معین خضری.ماجد عزیزی.محمد رضایی. خزان 92

اسلاید 5: معنی رنگ فیزیک رنگ و نور تجزیه نور سه رنگ اصلی نور شاخصه های اصلی رنگ درخشندگی یا روشنایی رنگ دسته بندی رنگ ها مبانی نظری معماریاستاد مربوطه:جناب مهندس فهیمیموضوع های بحث شده در پروژه

اسلاید 6: معنی رنگ بطورکلی میتوان رنگ را به دو معنای عمده بررسی کرد:الف) رنگ بعنوان ماده ای که با آن چیزی رنگ آمیزی میکنند.در این معنی رنگ معمولا ازمخلوط رنگدانه هایی بسیار ریز و موادی که اصطلاحا به آنها بست میگویند ساخته میشود.

اسلاید 7: ب) پدیده رنگی موضوعی است چند جانبه و مربوط به چگونگی دیدن و درک رنگ،که سه عامل در ایجاد آن دخالت دارد و به عبارت زیرند:1)نور:بعنوان منبع فرآیند رنگ که بدون آن رنگ اشیا دیده نمی شوند.2) اشیا با ساختارمولکولی خاصی که دارندباعث میشوند که همه یا بخشی از نور تابیده شده به آنها جذب یا منعکس شوند وبه رنگ همان بخش از نور دیده می شوند.3) نور بازیافت یافته ازسطح اشیادر یک فرایند پیچیده پس از گذشتن ازمردمک بوسیله سلولهای نوری که درشبکیه وجود دارند تشخیص داده میشوندوسپس توسط اعصاب بینایی به شکل علائمی خاص به مغزانتقال می یابند.

اسلاید 8: دسته بندی رنگ هابطورکلی رنگ ها به دو دسته تقسیم میشوند:رنگ های آکروماتیک (بی فام):این رنگ ها شامل سیاه و سفید و انواع تونالیته های خاکستری میشوند.رنگ های کروماتیک (با فام):این رنگ ها شامل رنگ های اصلی ،رنگهای درجه دو و رنگ های درجه سوم می شوند.

اسلاید 9:

اسلاید 10: رنگ قــــــــرمز

اسلاید 11: رنگ آبـــــــــــــی

اسلاید 12: رنگ زرد

اسلاید 13: رنگ سبز

اسلاید 14: رنگ نارنجی

اسلاید 15: رنگ بنفش

اسلاید 16: رنگ سفید

اسلاید 17: رنگ مشکی

اسلاید 18: رنگ خاکستری

اسلاید 19: رنگ صورتی

اسلاید 20: رنگ قهوه ای

اسلاید 21: رنگ سورمه ای

اسلاید 22:

اسلاید 23:

اسلاید 24:

اسلاید 25:

اسلاید 26:

اسلاید 27:

اسلاید 28:

اسلاید 29: رابطه رنگ و فرم

اسلاید 30: همانطور که سه رنگ زرد،قرمز،آبی بعنوان رنگ های اصلی محسوب میشوند وسایر رنگها از مخلوط شدن سه رنگ بوجود می آیند.سه شکل اصلی نیز وجود دارندکه پایه واساس سایرشکل هارا ایجاد میکنند وشکل های دیگراز آنهاساخته میشوند. این سه شکل عبارتند از:دایره،مربع،مثلث 1)مربع: این شکل نماد ماده محسوب میشود که دارای وزن و استحکام است وبا رنگ قرمز که نمادی از مادیت،صراحت وسنگینی است مطابقت میکند ازطرفی وزن وتاریکی قرمز با زیبایی مربع برابری میکند. 2)مثلث: زاویه های تند مثلث بر شخصیت تهاجمی،برنده وصریح آن تاکید درند.در عین حال این شکل نمادی از تفکر و روشنایی است و به سرعت دگرگون میشود.رنگی که ازنظر زیباشناختی با مثلث متناسب است و شخصیت آن رابه کمال نشان می دهد رنگ زرد است.مثلث در حالی که جنگجویی حمله وتعرض را معنی می دهد با رنگ زرد برابر و هم خاصیت است که میتواند سمبل تفکرو اندیشه نیز می باشد. 3)دایره: دایره نمایشگر حرکتی نامتناهی و جاودانه است واحساسی از آرامش ایجاد می کند.این شکل نشانه ای است ازگنبدمینایی آسمانی و نمادی است از روان وجنبه های روحانی که عمق و تفکرپایدار آن را نشان میدهد.

اسلاید 31: ازمیان رنگ های آبی روشن با ویژگی معنوی دایره متناسب است.با دیدن دایره به انسان حالت مستی دست میدهد.در حالیکه مربع احساس شدت وخشونت را به وجود می آورد.دایره باحرکت نرم و صافی که دارد بعنوان سمبل روح و روان بکارمی رود وسمبل خورشید و نجوم نیز میباشد.رنگی که باخصوصیات آن برابری میکند رنگ آبی است که اگربصورت صاف وشفاف باشد ایجاد آرامش و مانند دایره عمق و فضای معنوی دارد.

اسلاید 32:

اسلاید 33:

اسلاید 34:

اسلاید 35:

اسلاید 36:

اسلاید 37:

اسلاید 38:

اسلاید 39: EXIT

اسلاید 40: EXIT

اسلاید 41: EXIT

اسلاید 42: استاندارد ابعاد برای فضاهای آموزشی

اسلاید 43:

اسلاید 44:

اسلاید 45:

اسلاید 46:

اسلاید 47:

اسلاید 48:

اسلاید 49:

اسلاید 50: بررسی رنگ در فضای آموزشی1 متغير عناصر فرهنگي اجتماعي در برخي ازموارد بر ترجيح رنگ از ديدگاه دانش آموزان، باتوجه به كنترل متغيرهاي جنسيت، شهري روستاييو مقطع تحصيلي موثر است؛2 متغير جنسيت در ترجيح رنگ از ديدگاهدانش آموزان و با كنترل متغيرهاي عناصر فرهنگي اجتماعي، مقطع تحصيلي، شهري روستايي و معني رنگ، تاثيري ندارد؛ 3 متغير مقطع تحصيلي بر برخي موارد برترجيح رنگ ديدگاه دانش آموزان و با توجه به كنترل متغيرهاي جنسيت، عناصر فرهنگي اجتماعي و شهري روستايي موثر است؛4 متغير شهري - روستايي بودن بر ترجيح رنگ از ديدگاه دانش آموزان با توجه به كنترل متغيرهاي جنسيت، عناصر فرهنگي اجتماعي و منطقه تحصيلي، در برخي موارد موثر است. در ادامه با توجه به نتايج فوق و يافتن ترجيحات رنگ دانش آموزان، به بررسي معني رنگ پرداخته شده كه در نهايت 22 مفهوم و 7 رنگ به دست آمده كه معاني رنگ ها به اين قرار بود: سفيد به معني علم و انديشه نارنجي به معني نشاط آور و انرژي بخش صورتي به دو معني 1) خوشحالي و قدرت 2علم و انديشهزرد به دو معني 1) نيروبخش و ضد خستگي 2 ) محرك قرمز به دو معني 1) حيات بخش 2) نيرو بخش و ضد خستگيسبز به دو معني 1) علم و انديشه 2) محرك آبي به سه معني 1) علم و انديشه 2) محرك 3) خونسردينتایج تحقیق

اسلاید 51: در بخش دوم جهت رنگ آميزي به بررسي تاثير رنگ بر عوامل مختلف تحصيلي پرداخته شده. بدين معناكه تاثير رنگ بر 5 عامل موثر بر يادگيري و فهم مطالب از سوي دانش آموزان، در قالب 5 فرضيه عنوان گشته كه به ترتيب عبارتند از:1 رنگ آميزي كلاس مبتني بر ترجيح رنگ دانش آموزان در پيشرفت تحصيلي آنان موثر است؛2 رنگ آميزي كلاس مبتني بر ترجيح رنگ دانش آموزان در سازگاري آنان موثر است؛3 رنگ آميزي كلاس مبتني بر ترجيح رنگ دانش آموزان در افزايش برانگيختگي آنان موثر است؛4 رنگ آميزي كلاس مبتني بر ترجيح رنگ دانش آموزان در كاهش استرس آنان موثر است؛5 رنگ آميزي كلاس مبتني بر ترجيح رنگ:دانش آموزان در افزايش بازدهي آنان در آزمون هوش موثر است و نتايجي كه در مورد فرضيات فوق به دست آمده عبارتند از:1 فرضيه اول كاملاً تاييد شد. بدين معني كه رنگ آميزي كلاس درس مبتني بر ترجيح رنگ دانش آموزان در پيشرفت تحصيلي آنان موثر است؛2 فرضيه دوم در برخي موارد تاييد گرديد. يعني رنگ آميزي كلاس درس مبتني بر ترجيح رنگ دانش آموزان در افزايش سازگاري آنان تقريباً موثر است؛3 فرضيه سوم در برخي موارد تاييد گرديد يعني رنگ آميزي كلاس درس مبتني بر ترجيح رنگ دانش آموزان در افزايش برانگيختگي آنان تقريباً موثر است؛4 فرضيه چهارم نيز در برخي موارد تاييد گرديد. يعني رنگ آميزي كلاس درس مبتني بر ترجيح رنگ دانش آموزان در كاهش استرس آنان تقريباً موثر است؛

اسلاید 52: 5 و نهايتاً فرضيه پنجم هم تاييد گرديد يعني رنگ آميزي كلاس درس مبتني بر ترجيح رنگ دانش آموزان در افزايش بازدهي آنان در آزمون هوش موثر است.در مجموع مي توان گفت كه رنگ در پيشرفت تحصيلي و افزايش بهره دهي در آزمون هوش كاملاً موثر است و در زمين ههاي افزايش سازگاري، افزايش برانگيختگي و كاهش استرس تقريباً تاثير دارد.پيشنهادات و در نهايت پيشنهادات طرح در قالب 4 عنوان ارائه شده كه عبارتند از:1 توصيه ميگردد مدارس اقليم يك بر اساس تابلوي رنگ پيشنهادي اين تحقيق رنگ آميزيگردد؛2 توصيه مي گردد اين تحقيق در ساير اقليم هاي كشور اجرا گردد تا مشخص شود كه رنگ مناسب فضاي آموزشي براي ديگر اقليم ها چگونه است؛3 توصيه مي گردد اين تحقيق در طي يك دوره معين (مثلاً 5 ساله) مورد بررسي مجدد قرار گيرد تا در صورت هر گونه تغيير، پيشنهادات رنگ حك و اصلاح شود؛4 توصيه مي گردد بر اساس تابلوي رنگ با يك یا چند كارخانه توليد رنگ هماهنگي شود تا رنگ مناسب دقيقاً با تابلوي رنگ پيشنهادي اين تحقيق ساخته و به بازار عرضه گردد. بديهي است جهت انتخاب دقيق رنگ مي توان از كامپيوتر و جز آن استفاده كرد تا شماره رنگ به طور دقيق مشخص گردد.

اسلاید 53: منابع و مأخذwww.parsiancad.irwww.manzar.wsFA.wikipedia.orgانجمن معماران جوانکتاب:زیبایی شناسی در معماریکتاب:رنگ و ارتباطاتسازمان انرژی های نو ایرانEXIT

16,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید