روش های اسانس گیری
اسلاید 1: موضوع:روش های نوین استخراج اسانساستاد درس:گرد آورنده:
اسلاید 2: روش های نوین استخراج اسانسمقدمه:اسانس که هممعنای رایحه با عطر نیز است، شامل مواد سبکی از اجسام است که در حرارت عادی تبخیر شده و اکثراً بوی مطبوع گیاهان مربوط بدان است. همچنین بهطور معدود در منابع حیوانی مانند مٌشک نافهی آهو نیز وجود دارد. اسانسها در مواردی ممکن است دارای بوی نامطبوع باشند.
اسلاید 3: اهمیت اسانس:اسانس ها به خاطر ترکیبات موثر مربوط به گیاه مورد نظر خواص و کاربرد های فراوانی در صنعت دارد. از مزیت های اسانس جذب سریع ماده موثره در بدن است که بدین دلیل در طب سنتی و دارو سازی اهمیت بسیاری دارد.کاربرد اسانس ها در صنعت عطرسازی (تهیه ادکلن، عطرهای مختلف و اسپری)کاربرد اسانس ها در صنایع بهداشتی (خوشبو کننده ها، بهبود مزه خمیر دندان، تهیه صابون ، کرم و ضد عفونی کننده ها)کاربرد اسانسها در صنایع غذایی مثل اسانس کشمش - اسانس سیب (شربت، آبلیمو، نوشابه های غیرالکلی و الکلی، شیرینی پزی)کاربرد اسانس ها در صنایع شیمیایی (حلال ها، معرف ها، کف کننده ها)کاربرد اسانس ها در صنایع داروسازی (اسانس های بادیان رومی، بابونه، رازیانه، شمعدانی عطری و غیره)کاربرد اسانسها در صنایع مختلف (چرم سازی، لاستیک، خوشبوکننده های صنعتی،تنباکو، لوازم التحریر)
اسلاید 4: روش اسانس گیری گیاهان دارویی: تقطیر: شامل تقطیر با آب، بخار آب، آب و بخار آبروش فشار، خراش، تیغ زدن، روش اسفنجی، سوراخ کردناستخراج اسانس با حلال: شامل حلالهای فرار، و حلالهای غیرفرار مانند چربی حیوانی و روغن گیاهیاستخراج به کمک ریز موجاستخراج به کمک امواج فراصوتاستخراج به کمک سیال فوق بحرانیاسانس گیری با روش ان فلوریج گیاهان دارویی
اسلاید 5: 1- تقطیر:روشهای مختلفی برای جداسازی اسانس با تقطیر وجود دارد، انتخاب روش و زمان لازم برای تقطیر به محل قرارگرفتن اسانس در گیاه، ماهیت اسانس و بازدهی مورد انتظار بستگی دارد.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.