کسب و کار اقتصاد و مالی

روش های مختلف پرداخت بهای کالا در خریدهای خارجی

raveshhaye_pardakhte_baha_dar_kharide_kalaye_khareji

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “روش های مختلف پرداخت بهای کالا در خریدهای خارجی”

روش های مختلف پرداخت بهای کالا در خریدهای خارجی

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم

اسلاید 2: موضوع: روشهای مختلف پرداخت بهای کالا در خرید های خارجینگارنده: محسن حلیمی اردیبهشت 1393

اسلاید 3: مقدمه در دنياي امروز ، کشورها براي توليد و مصرف نياز به کالاهاي يکديگر دارند.هيچ کشوري بي نياز توليدات ديگر کشورها نيست و رشد و توسعه آن بدون تامين اين نيازمنديها ميسر نخواهد بود، لذا براي ورود کالا از کشورهاي ديگر دولتها بايد برنامه ريزي مناسبي را که هماهنگ با رشد و توسعه کشور خويش مي باشد ارائه دهند. در اين راستا سعي مي شود که مواد و کالاي وارده بتوانند نيازهاي اصلي و بنيادي کشور را مرتفع نموده و دانش و کارايي توليد کنندگان داخلي را در بلند مدت افزايش دهد . به همين منظور اشخاص و موسسات ، بعضي از کالاها ومواد اوليه مورد نياز خود را ازطريق مکاتبه با مراجعه مستقيم از کشورهاي ديگر خريداري مي نمايند.

اسلاید 4: يکي از موارد و موضوعات مهمي که در قراردادهاي تجاري منعقد بين خريدار و فروشنده بايد به وضوح مشخص گردد روش و نحوه پرداخت وجه توسط خريدار به فروشنده است. در تجارت بين الملل پرداخت وجه کالا به اشکال زير قابل اقدام است: ۱ ) تجارت حساب باز ۲ ) پيش پرداخت ۳ ) وصولی۴ ) اعتبار اسنادي

اسلاید 5: تجارت حساب باز (Open account trade) این روش در عرف بازرگاني خارجي کشورمان با عنوان روش اماني از آن ياد مي‌گردد. اين روش پرداخت که در تجارت خارجي در مقايسه با ساير روش‌ها صددرصد به نفع خريدار است روشي است که در آن فروشنده کالا به خريدار اعتماد و اطمينان کامل دارد و از لحاظ وصول وجه کالاي ارسالي نگراني ندارد. لذا فروشنده کالا را براي خريدار ارسال مي‌دارد تا خريدار در ترخيص کالا از گمرک با مشکلي مواجه نشود. خريدار پس از ترخيص کالا و فروش آن، ارز را به ترتيبي که فروشنده تعيين نموده واريز خواهد کرد. بدين ترتيب خريدار فرصت کافي براي فروش کالا و سپس ارسال وجه آن را به فروشنده خواهد داشت.

اسلاید 6: اين روش معمولاً بين شرکت مادر و دفاتر نمايندگي آن در کشورهاي مختلف که کنترل ارزي در نظام ارزي آن حاکم نيست کاربرد دارد.

اسلاید 7: ۲) پيش پرداخت (Full Advance Payment) پیش پرداخت در تجارت خارجي دقيقاً نقطهٔ مقابل روش اماني يا حساب باز است. اين روش صددرصد به نفع فروشنده است و چنانچه در قراردادهاي تجاري از آن استفاده گردد ريسک خريدار بسيار بالا و ريسک فروشنده از نقطه نظر وصول وجه صفر مي‌باشد. اين روش که خريدار وجه کالا را در حال به منظور تحويل کالا در آينده پرداخت مي کند در عرف تجارت کشورمان به روش بدون انتقال ارز نيز مشهور مي باشد. بديهي است اطلاق بدون انتقال ارز در اين خصوص يک غلط مصطلح است.

اسلاید 8: براي اينکه در اين روش ريسک خريدار پوشش داده شودپيشنهاد مي گردد پرداخت وجه به فروشنده منوط و موکول به دريافت ضمانت‌نامه بانکي معتبر بدون قيد و شرط شود. در ميان روش‌هاي موجود از کم‌ترين جذابيت براي خريدار برخوردار مي‌باشد. ممکن است پرداخت نقد به عنوان پيش‌شرطي جهت ارسال کالا براي خريدار خارجي تعيين شده باشد. بنابراين صادرکنندگاني که تنها اين روش پرداخت را به خريدار پيشنهاد مي‌نمايند بخش بزرگي از بازار رقابت را از دست خواهند داد.

اسلاید 9: ۳ ) وصول اسنادي (Collection) اين روش تحت عنوان روش براتي نيز ياد مي شود. در اين روش فروشنده به خريدار اطمينان داشته و با ارسال کالا براي خريدار اسناد حمل و برات را نيز مستقيماً و يا از طريق بانک براي او ارسال مي‌دارد. روش وصولي در مقايسه با پيش‌پرداخت و اعتبار اسنادي بيشتر به نفع خريدار است تا فروشنده ، هر چند اگر با روش حساب باز مقايسه شود فروشنده در وضعيت بهتري قرار دارد. برات ممکن است نقد يا مدت‌دار (نسيه) باشد. در برات ديداري يا نقد بانک کاگزار براساس دستورات فروشنده در فرم وصول، زماني اسناد را در اختيار خريدار قرار مي‌دهد که خريدار وجه آن را پرداخت نموده باشد.

اسلاید 10: در برات مدت ‌دار بانک کارگزار وقتي اسناد را در اختيار خريدار قرار مي‌دهد که خريدار نسبت به قبولي ‌نويسي برات مدت‌دار اقدام نموده باشد

اسلاید 11: 4-اعتبار اسنادي (Documentary credit) اعتبار اسنادي تکنيک رد و بدل نمودن پول کالاها يا خدمات براساس اسناد توسط بانک است. دو بازرگان در دو کشور دور از يکديگر که آشنايي با وضع و حال يکديگر ندارند با واسطهٔ دو بانک يکي بانک طرف واردکننده، ديگري بانک کشور صادرکننده وارد معامله مي‌شوند و بانک‌هاي مذکور حسن جريان معامله يعني پرداخت بهاي کالاهاي خريداري شده و نيز ترتيب حمل صحيح آنها را از کشور مبدأ به کشور مقصد تضمين مي‌کنند.

اسلاید 12: اين روش به عنوان يکي از ابزارهاي ايمن پرداخت در تجارت بين‌الملل محسوب مي‌شود. در اين روش بانک جانب خريدار نقدا پرداخت مبلغ قرارداد را به فروشنده در قبال انجام شرايط و ارائه تمامي مستندات مورد نياز مي‌پذيرد. در قبال انجام اين پرداخت نيز خريدار مبلغ مذکور را به بانک خود مي‌پردازد. در اين روش خريدار کالاي خود را با همان کيفيت و تعداد درخواستي دريافت نموده و فروشنده نيز در قبال تحويل کالاي خود به شرکت حمل‌کننده مبلغ کالا را دريافت خواهد نمود.

اسلاید 13: اعتبار اسنادي زماني مناسب است که امکان کسب اطلاعات اعتباري قابل اتکا در خصوص رفتار و سابقه اعتباري خريدار خارجي وجود نداشته باشد اما اهليت اعتباري بانک خارجي خريدار محرز مي‌باشد. با اين روش خريدار مطمئن مي‌شود که پرداخت در صورت حمل يا تحويل کالا طبق شرايط صورت مي‌پذيرد.

اسلاید 14: منابع و ماخذ بانکداري در آیینه شريعت،سيد محمد فيروز آبادي و دکتر سيد عباس موسويانمطالبي برگرفته از وب سایت پورتال مديريتمطالبي برگرفته از وب سایت بانك توسعه صادرات ايران

اسلاید 15: پایان

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید