زاها حدید
اسلاید 1: به نام یگانه معمار هستی Zaha hadid
اسلاید 2: زاها حدید در سال 1950 در بغداد، عراق به دنیا آمد. او از سال 1972 در انجمن معماری لندن به تحصیل در رشته معماری پرداخت و در سال 1977 موفق به دریافت مدرک خود گردید. او پس از اتمام تحصیلات به دفتر معماری متروپولیتن پیوست و به همراه همکاران خود در، رم کولهاس و الیا زنگلیس به تدریس در مدرسه معماری پرداخت و بعدها تا سال 1987 آتلیه شخصیاش را در مدرسه سرپرستی نمود.
اسلاید 3: زاها حدید اخیراً عهدهداراستادی کنزو تانگه در مدرسه طراحی دانشگاه هاروارد و دانشگاه ایلینویز گردید و قبلاً به عنوان استاد در دانشگاه هنر هامبورگ معماری نولتن استودیوی اوهایو و کارشناسان ارشد ،تدریس نموده است. علاوه عضو افتخاری آکادمی هنر و ادبیات آمریکا و همکار انستیتوی معماری آمریکا میباشد. وی استاد دانشگاه هنرهای کاربردی وین در اتریش ائرو ساآرینن در ترم بهار 2004 دانشگاه ییل بود این معمار برجسته صاحب نام عراقی بریتانیایی در سال 2016 و در 65 سالگی درگذشت.
اسلاید 4: حدید معماری است که پیوسته مرزهای معماری و طراحی شهری را گسترش میدهد.حدید اساس معماری را در نحوه فکر کردن به ان میداند.طرح های ساختمانی حدید که بصورت نقاشی عرضه میشوند در 25 سال گذشته نقش مهمی در تحول معماری معاصر داشته اند.این آثار در موزه های هنر مدرن نیویورک نمایش داده میشوند.
اسلاید 5: از جمله آثار وی: مرکز ورزشی ال وحدا ،امارات 1988 غرفه ی ویدئوموزیک در گرونینگن،1990 پروژه بار رستوران مونسون،ژاپن 1990 آتش نشانی ویترا- آلمان 1993 ساختمان آپارتمانی IBA برلن،1993 خانه ی اپرای کاردیف،انگلیس در مسابقه ی معماری1994 LFONE نمایشگاهی در آلمان 1999 منطقه ذهن در گنبد هزاره -انگلیس 1999 پارک سوار هونهایم شمالی –استراسبورگ 2001 جایگاه اسکی پرش برجیسل – اتریش2002 مرکز هنرهای معاصر روزنتال – آمریکا 2003
اسلاید 6: مرکز ملی هنرهای معاصر رم- ایتالیا موزه گوگنهایم توکیو مرکز علمی فوانو ولفسبورگ – آلمان ایستگاه قطار سریع و سیر ناپل-ایتالیا ساختمان مرکزی ب-ام-و آلمان مرکز توسعه هنرهای آمریکا مرکز فرعی کارتال- استانبولمجتمع سالن های ورزشی –لندن 2007دهکده المپیک – نیویورک 2012
اسلاید 7: این طرح زاها حدید سازهای در شهر پنوم پن در کشور کامبوج است. این بنا از سویی هم فرهنگ غنی این کشور را معرفی کرده و از طرف دیگر باز تعریفی از سبک طراحی سنتی این کشور و حرکت آن به سمت معماری مدرن امروزی، ارائه می دهد. این سازهی جالب توجه که انستیتو نام دارد قرار است بازتاب دهنده ی گوشه ای نه چندان خوشایند از تاریخ این کشورباشد.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.