علوم پایه علوم تجربی

زیست ۱۱ام فصل۱

zistt0

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “زیست ۱۱ام فصل۱”

زیست ۱۱ام فصل۱

اسلاید 1: به نام خدازیست یازدهمفصل1

اسلاید 2: 1:تحریک پذیری نسبت به محرک خارجی 2:تولید پیام عصبی 3:هدایت جریان در طول یک واحد عصبی 4:انتقال جریان از یک واحد عصبی به یک واحد عصبی دیگر یا یک واحد غیر عصبی دیگرنورون انواع گوناگونی دارد ولی اساس ساختاری همه به شکل زیر است:آکسون(آسه):پیام عصبی را از جسم یاخته ای تا انتهای خود که پایانه آکسون نام دارد،هدایت می کند که در پایانه آکسونی از یک نورون به نورون یا یاخته ی دیگر انتقال می یابد.دندریت(دارینه):رشته هایی هستند که پیام را دریافت و به جسم یاخته ای میآورند. جسم یاخته ای:دارای هسته برای فعالیت های نورون،دیگر اندامک ها و سیتوپلاسم است.محل سوخت وساز سلول های عصبی است و میتواند پیام نیز دریافت کند.عملکرد یاخته های عصبی

اسلاید 3: یاخته عصبی:

اسلاید 4: دانش آموز پارسا زیرکی:آقا اجازه:چرا گفته آکسون و دندریت بسیاری از از نورونها رو میپوشونه؟؟؟؟؟! نکته :از نظر تعداد::: یاخته های پشتیبان > یاخته های عصبی 1:ساخت غلاف میلین با پیچیدن به دور رشته عصبی گ 2:داربستهایی را برای استقرار یاخته های عصبی ایجاد میکنند ت یاخته های پشتیبان: 3:دفاع از یاخته های عصبی گ 4:حفظ هم ایستایی مایع اطراف آنها ه غلاف میلینرشته های آکسون و دندریت بسیاری از نورونها را میپوشاند و از جنس غشا استفسفولیپیدپروتئین2نقش:عایق بندی آکسون و دندریتافزایش سرعت هدایت پیامترفند تعدادی گروهی هر بعضی همه!!

اسلاید 5: توضیحات کامل از انواع یاخته پشتیبان:چهار نوع سلول پشتیبان در دستگاه عصبی _ مرکزی وجود دارد :_ الیگو دندروسیت 2_ آستروسیت 3_ سلول های آپاندیمال 4_ سلول های میکروگلیالدو نوع سلول پشتیبان در دستگاه عصبی محیطی وجود دارد:۱_ سلول های شوان 2_ سلول های ماهواره ای

اسلاید 6:

اسلاید 7: ۱_ الیگودندروسیت هااین یاخته ها در دستگاه عصبی مرکزی قرار دارند و وظیفه ی اصلی آن ها تولید غلاف میلین می باشد.۲_ آستروسیت هااین یاخته ها ستاره ای شکل، با هسته ی درشت کروی یا بیضوی می باشند.برخی از آستروسیت ها با انشعابات سیتوپلاسمی خود به دیواره ی مویرگ ها چسبیده و یک جدار واقعی در اطراف مویرگ های مغزی تشکیل می دهند که بخشی از سد بین خون و مغز را تشکیل می دهد.آستروسیت ها مانند داربستی نورون ها را در جای خود ثابت نگه می دارند..آن ها هم چنین با احاطه و مجزا کردن سیناپس ها، تجزیه و هدر رفتن مواد انتقال دهنده ای را که از پایانه ی آکسونی رها می شوند، را به حداقل می رسانند. به این ترتیب آستروسیت ها برای هر سیناپس محفظه ای جداگانه فراهم می آورند.نورون ها گاهی به دلایل ناشناخته یا توسط جراحات سر، عفونت و یا ضربه می میرند. برخی از انواع آستروسیت ها وظیفه ی پاکسازی مواد زائد را بر عهده دارند. با انبساط و انقباض بازو های کاذب خود مانند آمیب ها به اطراف می خزند و وقتی با ذره ای از آثار نورون مرده برخورد می کنند آن را بلعیده و هضم می کنند که به آن فرایند فاگوسیتوز ( بیگانه خواری) می گویند.آستروسیت هایی که دارای زوائد بلند و کم هستند، آستروسیت های رشته ای نام دارند که در ماده ی سفید قرار گرفته اند.آستروسیت هایی که زوائد کوتاه و منشعب دارند، آستروسیت های پروتوپلاسمی نامیده می شوند که در ماده ی خاکستری واقع شده اند.

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید