سرمه
اسلاید 1: www.tabaye.ir
اسلاید 2: سرمه طرز تهیه انواع سرمه
اسلاید 3: در گذشته انواع سرمه برای زیبایی بخشیدن بیشتر به ابرو و مژه و با هدف بهره بردن از خواص درمانی که برای پرپشت و تقویت کردن ابرو و مژه بود، استفاده می شد.ولی امروزه جای خواص درمانی آن را مواد شیمیایی که نه تنها خواص درمانی ندارند بلکه فقط برای زیبایی چشم و ابرو مورد استفاده قرار می گیرند، گرفته است.در برخی موارد با توجه به کیفیت نامطلوب مواد شیمیایی، باعث ریزش ابرو و مژه نیز می شوند.
اسلاید 4: خواص درمانی سرمه:تقویت چشم ، ضد التهاب ، رفع سوزش و اشکتقویت ابرو و پرپشت کردن مژه و ابرو
اسلاید 5: روش تهیه سرمه بادام با فندق:مقداری فندق و بادام را بعد از دو پوسته کردن روی یک شعله پخش کن بر روی حرارت قرار دهید.ظرفی فلزی مانند سینی را با فاصله کمی روی مغز بادام ، فندق و شعله پخش کن قرار دهید.به مرور زمان و با سوختن کامل مغز ها تولید دوده می کنند که بر روی سطح سینی قرار داده شده کاملاً قابل مشاهده خواهد بود.تا اتمام سوختن مغزها صبر کنید.سپس با چاقو و یا جسمی نوک تیز دوده های جمع شده بر روی سطح سینی را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه تهیه کرده اید منتقل کنید.سرمه آماده است.
اسلاید 6:
اسلاید 7: روش تهیه سرمه مغز قلم گاو:مقداری مغز قلم را پس از خارج کردن از قلم داخل ظرفی بریزید.مقداری گاز یا باند را داخل آن قرار دهید به صورتی که انتهای باند یا گاز در روغن قرار گرفته و سر آن نیز بیرون باشد. باند یا گاز را با استفاده از کبریت و یا فندک روشن کنید و مانند مرحله قبل ظرفی فلزی مانند سینی و یا کاسه را با فاصله روی آن قرار دهید. روغن با سوختن تولید دود کرده که بر روی سطح ظرف جمع می شود. پس از اتمام کار دوده ها را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه استفاده می کنید منتقل کنید.
اسلاید 8:
اسلاید 9:
اسلاید 10: نکته ی مهم : به انواع سرمه خشک که در منزل دارید می توان مقدار چند قطره روغن فندق و یا بادام برای چرب شدن سرمه اضافه کرد.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.