anvae-seromha

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “سرم”

سرم

اسلاید 1: سرم ها

اسلاید 2: سرم ها : سرم ها جز مواد دارویی هستند که دارای ترکیبات متفاوت بوده و هر کدام از آنها برای بیماری خاصی مورد استفاده قرار می گیرند سرم ها دارای ترکیبات آمینو اسیدی ، کربوهیدراتی، الکترولیتی و .... هستند . در طبقه بندی محلول های تزریقی ترکیب شیمیایی و غلظت اسمزی محلول اهمیت دارد.

اسلاید 3: ترکیب شیمیایی : محلول نمکی محلول قندی محلول قندی نمکی محلول های جایگزینی پلاسما محلول های قلیایی محلول های تغذیه ای

اسلاید 4: محلول ها از نظرغلظت اسمزی: 1. محلول های ایزوتونیک : غلظت اسمزی ایده ال برای محلول های تزریقی که تامین آب و الکترولیت بدون اختلال و جا به جایی در مایعات بدن مثل : رینگر ، دکستروز 5% ، نرمال سالین 2. محلول های هیپرتونیک : غلظت اسمزی بیش از غلظت اسمزی خون که باعث انتقال آب از داخل به خارج می شود و به حجم مایعات خارج سلولی افزوده می شود منجر به کاهش ADH و خروج ادرار از دستگاه ادراری صورت گیرد . مصرف در موارد ادم مغزی مثل : مانیتول 10% و 20% 3. محلول های هیپوتونیک : خواص درمانی کمتر از هیپرتونیک است . غلظت اسمزی کمتر از خون دارند . باعث حرکت آب از خارج به داخل تزریق باعث همولیز گلبول های قرمز میشود و ادامه مصرف منجر به تورم سایر سلول های بدن می شود . مثل : نرمال سالین (نیم نرمال ) آب مقطر ،دکستروز واتر 5/2%

اسلاید 5: محلول های تزریقی نمکی: محلول های تزریقی نمکی : سرم نرمال سالین حاوی NACL و ایزوتونیک است . Phمحلول 7-5/4 می باشد . 500و 1000 cc برای تزریق و شستشو بطور جداگانه بسته بندی شده اند . موارد استعمال :استفراق هایی که آب بدن از دست میرود . نارسایی کلیه ها که سدیم از بدن از طریق کلیه دفع می شود . در دهیدراتاسیون ناشی از اسیدوز دیابتی در آلکالوز متابولیک به همراه KCLجایگزین برای ترشحات آسپیره شده از طریق ساکشن معده در بیماران جراحی شده .در مجموع میتوان به عنوان حلال مواد دارویی ،شستشوی معده ،شستشوی بینی وغرغره در تورم لوزه ها ،شستشو و پانسمان زخم ها استفاده کرد .

اسلاید 6: موارد منع مصرف : در سوء تغذیه پیشرفته ، که بیماران دچار ادم می گردند . در نارسایی کبدی ، قلبی ، کلیوی همراه با ادم. در افزایش سدیم ( هیپرناترمی ) بهر علت .

اسلاید 7: عوارض جانبی: اختلال آب و الکترولیت بدن ، احتباس آب و ادم ، هیپوکالمی ،اسیدوز استفاده از محلولهای شستشو جهت انفوزیون وریدی ممنوع می باشد . از تزریقی می توان جهت شستشو استفاده کردقبل از تزریق فشار خون کنترل شود . تاریخ مصرف کنترل شود در صورت داشتن ذرات جامد از مصرف خودداری گردد.

5,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید