صنعت دریانوردی و محصولات دریایی
اسلاید 1: صنعت دریانوردی و محصولات دریایی
اسلاید 2: پراکندگی اقیانوسها و دریاها چگونه است ؟
اسلاید 3: اقیانوسهای جهانآرام181/3 میلیون متر مربع
اسلاید 4: اقیانوسهای جهاناطلس94/3 میلیون متر مربع
اسلاید 5: اقیانوسهای جهانهند74/1 میلیون متر مربع
اسلاید 6: اقیانوسهای جهانمنجمد شمالی12/3 میلیون متر مربع
اسلاید 7: جزر و مد مَدجزر
اسلاید 8: واردات و صادرات آبزیان
اسلاید 9: اهمیت مصرف آبزیان و میگو در حالیكه سرانه مصرف كشور مالدیو 156 كیلو گرم است ٬ و در كشور اسپانیا با سرانه 41 كیلو گرم٬ یك روز مشخص را به عنوان جشن ماهی خوری برگزار می كنند كشور ایران علی رغم دارا بودن 440 مرز آبی و حدود 70میلیون نفر جمعیت دارای 5 كیلو گرم مصرف سرانه است . مردم ما با فوائد گوشت آبزیان كمتر آشنا بوده و صرفا به آبزیان به عنوان خوراكی فصلی و مقطعی نگاه می كنند.
اسلاید 10: پرورش انواع آبزیان (انواع ماهی و میگو): اشتغال نیروی انسانی ایجاد درآمد ارزی و رونق اقتصاد کشور
اسلاید 11: صید و صیادی در آب های شمال و جنوب کشور،سابقه ای طولانی دارد.اما پرورش آبزیان (انواع ماهی و میگو) در ایران قدمت چندانی ندارد.
اسلاید 12: ریشه لغوی شیلات و سابقه آن در ایران:ریشه لغوی شیلات شیل است . شیل , ابزار صیدی بود که جهت صید ماهیان سفید در شمال کشوراستفاده می شد.درزمان محمدشاه قاجار، دولت نیازمبرمی به پول داشت ، در نتیجه امتیازبهره برداری از ذخایر دریای خزر درمقابل 65 هزار ریال در سال به شخصی به نام عبدل از اتباع روسیه واگذار شد.
اسلاید 13:
اسلاید 14: هرچند که بسياري از مردم کشورمان با طعم و مزه خاويار که يکي از توليدات بي نظير کشورمان است بيگانه هستند، ولي در بسياري از نقاط دنيا و از جمله کشورهاي اروپايي، ايران را با خاويارش مي شناسند. اين ماده غذايي پرارزش يکي از گرانقيمت ترين غذاهاي جهان استبه دليل شرايط ويژه سواحل درياي خزر و برخي موارد ديگر خاويار توليد کشورمان مرغوبترين نوع خاويار جهان به شمار مي رود و در بين کشورهاي واردکننده جايگاه ويژه اي دارد. اين ماده غذايي به دليل دارابودن خواص ويژه براي درمان بسياري از بيماريها ازجمله بيماري افسردگي، برخي از انواع سرطان، بيماريهاي قلبي عروقي، کم خوني و همچنين براي جلوگيري از افزايش کلسترول خون بسيار نافع است
اسلاید 15: كشورهاي عمده واردكننده خاويار ايران درسال83
اسلاید 16: سهم ایران از بازار صادرات جهانی 0/5 درصد بوده استاز مجموع میگوی پرورشی تولید شده حدود 10 درصد به مصرف داخلی می رسد و مابقی صادر می شود.استان خوزستان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی برای تکثیر و پرورش میگو مناسب به نظر می رسداستان بوشهر پیشتاز صنعت پرورش میگو در کشور است و بیشترین سهم را در تولید میگو ایفا کرده است.
اسلاید 17: استان سیستان و بلوچستانپهناورترین استان کشورارتباط با دریای عمانذخایر عظیم گونه های مختلف میگوبهشت آبزی پروری مرتبط با آبهای شور در کشور
اسلاید 18: 2)آبزیان آب های جنوبی ایران که به طور عمده میگو است . از دریای عمان و منطقه چابهار نیز ,لابستر, و برخی ماهیان دریایی چون حلوا سفید،صید و صادر می شود.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.