talaqe

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [2 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “طلاق”

طلاق

اسلاید 1: ناهنجاری اجتماعی

اسلاید 2: موضوع: طلاق

اسلاید 3: تعریف هنجارهای اجتماعی:هنجارهای اجتماعی ،رفتارهای معینی هستند که بر اساس ارزشهای اجتماعی قرار دارند.ارزشهای اجتماعی به تدریج بصورت هنجارهای اجتماعی در می آیند وبا رعایت کردن آنها جامعه انتظام پیدا می کند.هنجارهای اجتماعی شیوه های رفتاری معینی است که در گروه یا جامعه متداول است وفرد در جریان زندگی خود آن را می آموزد ،به کار می بندد ونیز انتظاردارد که دیگر افراد گروه یا جامعه آن را انجام دهند.مثلاً شیوه حرف زدن با افراد ،سلام کردن ،احترام کردن،دست دادن جزئی از قواعد و آدابی است که افراد از طریق تعلیم و تربیت فرا می گیرند و به کار می بندند و افراد دیگر را هم در اجرای این هنجارها تحت کنترل قرار می دهند. اگر کسی هنجار جامعه یا گروه را رعایت نکند مورد سرزنش و حتی مجازات قرار می گیرد.مثلاً تعارف کردن یکی از هنجارهای جامعه ماست.

اسلاید 4: طلاق چیست ؟طلاق از نظر لغوي به معني رها شدن مي‌باشد و در اصطلاح عبارت از پايان دادن زناشويي به وسيله زن و شوهر .طلاق را اغلب راه‌حل رايج و قانوني عدم سازش زن و شوهر، فروريختن ساختار زندگي خانوادگي ،قطع پيوند زناشويي و اختلال ارتباط والدين با فرزندان تعريف کرده اند.

اسلاید 5: فلسفه طلاق در اسلامازنظراسلام طلاق آخرين راه مداواي ناسازگاري زن و شوهري مي‌باشد.اسلام معتقداست اگر راهي براي جدايي زن و شوهر (زوجين) نباشد زندگي ايشان دشوار و عذاب‌آور خواهد بود و ممكن است نتايج ويران كننده‌اي مثل خودكشي ، فساد و قتل داشته باشد . امروزه مردم باغم و تشويش كمتري در مقايسه با گذشته به ازدواج روي مي‌آورند چرا كه طلاق براي آنان د رحكم بيمه‌اي تلقي مي‌شود و مي‌توان از آن به عنوان بيمه ازدواج نام برد چرا كه اگر ازدواج با موفقيت نباشد همسران يكديگر را رها خواهند كرد.

اسلاید 6: علل اصلی طلاق

اسلاید 7: عدم شناخت از یکدیگر قبل از ازدواج

اسلاید 8: نداشتن توانایی در ارتباط موثر و سازگار بودن(عدم تفاهم)زوج‌ها برای ادامه یک ارتباط رضایتمند باید از مهارت‌های زندگی مانند گفت‌وگو کردن، گوش دادن و توانایی حل مسئله آگاهی داشته باشند و این را بدانند که با تشکیل زندگی «من» و «منیت» از بین رفته و «من» تبدیل به «ما» می‌شود. در زندگی‌مشترک نفع «ما» مطرح است. همچنین زوج‌ها  باید توانایی سازگاری در هر شرایطی را داشته باشند. در زندگی مشترک، گفت‌وگو کردن به عنوان یک عامل مهم در ازدواج موفق است زوج‌هایی که بیشتر اهل گفت‌وگو هستند، توانایی حل مسئله را نیز دارند. متاسفانه از هر 10 زوج، کمتر از 3 زوج توانایی گفت‌وگو کردن به شیوه مناسب را دارند.

اسلاید 9: آبیاری نشدن رابطه (تکراری شدن)سومین علت اختلاف و طلاق میان زوج‌ها، تکراری شدن زن و شوهر برای یکدیگر است. باید حس‌ها و نگاه‌های تازه که در روزهای نخست آشنایی وجود داشته را دوباره بسازیم. تازگی داشتن برای یکدیگر سبب می‌شود که هر دو طرف از لحاظ عاطفی به یکدیگر نزدیک شوند و حس مهم بودن را به یکدیگر انتقال دهند.

اسلاید 10: دخالت‌هایی از بیرون

اسلاید 11:

اسلاید 12: سایر علل طلاق

اسلاید 13: پیامدهای طلاق1)بزهکاری کودکان و نوجوانان ناسازگاری ها و رفتارهای ضد اجتماعی آنان    2)فحشا به ویژه در نتیجه فقر و نا آگاهی 3)اعتیاد زنان ، مردان و کودکان و استفاده از کودکان در توزیع مواد مخدر و دیگر فعالیتهای غیر مجاز4)پرخاشگری و ناسازگاری کودکان ، فرار از منزل و ولگردی آنان 5)افت تحصیلی ، خودکشی زن یا شوهر یا حتی کودکان 6)کاهش میل به ازدواج در دیگر افراد خانواده به ویژه بچه های طلاق 7)احمال و مساحمه والدین در تعلیم و تربیت فرزندان ایجاد آسیبهای روانی و اجتماعی برای آنان 8)فرزندان پسر در همانند سازی مردانه دچار اشکالات زیادی خواهند شد و در بسیاری از موارد تمایلات همجنس گرایانه از خود بروز می دهند و اتکای به نفس آنان نیز به شدت کم می شود

اسلاید 14: دلايل رشد سريع طلاق

اسلاید 15: امار طلاقبر طبق آمارهاي رسمي و غيررسمي و اظهاراتي كه توسط مسئولين دادگاه خانواده ارائه شده از هر چهار يا پنج ازدواجي كه صورت گرفته يك مورد آن متأسفانه به طلاق مي انجامد و بر همين اساس كشور ما بعد از كشورهايي چون آمريكا، دانمارك و مصر چهارمين كشور پرطلاق دنيا محسوب مي شود.

اسلاید 16: تعداد ازدواج تا پایان خرداد ماه 2240 هزار و 52 نفر است که ازدواج در نقاط روستایی 645 هزار و 36 نفر و ازدواج در نقاط روستایی 645 هزار و 36 نفر ثبت شده است.تعداد طلاق هایی که در سال 91 تا پایان خرداد ماه به ثبت رسیده است 347 هزار و 59 نفر که طلاق هایی که در منطقه شهری صورت گرفته 292 هزار و 66 نفر و طلاق در نقاط روستایی 54 هزار و 60 نفر به ثبت رسیده است.تعداد ازدواج تا پايان خرداد ماه224052 ازدواج در نقاط شهری159516 ازدواج در نقاط روستايی64536تعداد طلاق تا پايان خرداد ماه34759 طلاق در نقاط شهری29299 طلاق در نقاط روستايی5460

اسلاید 17: ممنون از توجهتون

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید