سایر

عدس پلو

adas_polo

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “عدس پلو”

عدس پلو

اسلاید 1: عدس پلو تنظیم : نیما اردشیریکلاس سوم ابتدایی دبستان جمشید جم

اسلاید 2: عدس پلو از جمله پلوهای محبوب ایرانی است که به دلیل داشتن عدس دارای ارزش غذایی بالایی است. پخت این پلو در عین حال که ساده و آسان است دارای افزودنی های زیاد و مغذی است. مهم ترین افزودنی ها که به عنوان تزیین روی عدس پلو مورد استفاده قرار می گیرد عبارتند از: خرما یا کشمش، گوشت چرخکرده یا گوشت مرغ، کمی دارچین و زعفران.

اسلاید 3: عدس: عدس گیاهی است از خانواده حبوبات که منبع غنی از پروتیین ها و ویتامین های گروه B به شمار می رود. این گیاه بیشتر در زمین های آهکی کشت می شود. از عمده ترین استان های تولید کننده و عرضه کننده عدس در ایران می توان استان های اردبیل، آذربایجان شرقی، خراسان، زنجان و قزوین را نام برد. عدس در واقع یک غذای کامل و پر انرژی است که می تواند انرژی لازم بدن را تامین کند. این نوع از حبوبات از نظر طب سنتی ایران دارای طبیعت معتدل و خشک است و پوست آن خاصیت گرم و مغزش طبع سرد دارد. مصرف عدس باعث تقویت عضلات قلب، فعالیت کلیه، تقویت گردش خون، تقویت سلول های مغز و حافظه، تنظیم سوخت و ساز بدن، بهبود کم خونی و تقویت عضلات کودکان برای رشد می شود. آب عدس پخته برای تسکین سرفه، درد سینه و درمان زخم های دهان و گلو و دیفتری بسیار مفید است. ترکیب عدس پخته با سرکه برای ترک های دست و پا، تقویت معده و رفع نفخ معده سودمند می باشد. در نهایت این که عدس باعث افزایش شیر مادر شده و آهن خون مادر را افزایش می دهد.

اسلاید 4: مواد لازم

اسلاید 5:

اسلاید 6: طرز تهيهبرنج و عدس را هر كدام جداگانه شسته و در آب مي‌خيسانيم به مدت 2-3 ساعت (برنج را در آب نمك)گوشت ماهيچه را به اندازه دلخواه خرد مي‌كنيم و با پياز و سير و كمي روغن و نمك و فلفل و زردچوبه تفت مي‌دهيم

اسلاید 7:

اسلاید 8: بعد از حدود 1 ربع تفت دادن، گردوي سائيده را نيز به آن اضافه مي‌كنيم و كمي تفت مي‌دهيم و بعد به اندازه 2 استكان آب به آن اضافه مي‌كنيم تا گوشت خوب بپزد با حرارت متوسط در فاصله پخت اگر گوشت احتياج به آب بيشتري داشت مي‌توان كمي آب به آن اضافه كنيد ولي در مرحله آخر گوشت نبايد آب‌دار باشد سعي كنيد سُسي كه آماده مي‌كنيد خشك باشد. براي خوش طعم شدن مي‌توانيد در مراحل آخر به اندازه 1 يا 2 قاشق غذاخوري آب نارنج به گوشت اضافه كنيد بعد از آماده شدن گوشت يا همان سُس برنج مي‌توانيد،برنج را براي طبخ آماده كنيد.

اسلاید 9:

اسلاید 10: آب را به جوش آوريد و كمي روغن و نمك و يك يا دو قاشق آب ليمو به آن اضافه مي‌كنيد وقتي آب كاملاً به جوش آمد برنج را به آن اضافه مي‌كنيد و بهم مي‌زنيد و عدس را نيز بعد از آن اضافه مي‌كنيد و منتظر مي‌مانيد تا برنج قد بكشد و مغز پخت شود. براي كنترل نمك برنج كمي از آب برنج را مي‌چشيد و در صورت كم بودن نمك كمي نمك به آن اضافه مي‌كنيد.

اسلاید 11:

اسلاید 12:

اسلاید 13:

اسلاید 14: برنج همراه عدس مغز پخت مي‌شود. و بعد از قد كشيدن آنرا آبكش مي‌زنيد.

اسلاید 15:

اسلاید 16: براي ته ديگ برنج؛ قابلمه‌اي را كه قرار است برنج را داخل آن دم كنيم را روي شعله گاز قرار مي‌دهيم 2 تا 3 قاشق غذاخوري روغن مايه با نصف استكان آب يك قاشق چاي خوري زردچوبه 1 قاشق چاي خوري آبليمو 3 قاشق غذاخوري گلاب و اگر دوست داشتيد ته ديگ شما قرمز شود 2 قاشق رب گوجه فرنگي با هم روي شعله ملايم كمي تفت مي‌دهيم.

اسلاید 17:

اسلاید 18: بعد، به اندازه 3 تا 4 كفگير از برنج آب كش شده، را به مايه ته ديگ اضافه مي‌كنيم و خوب بهم مي‌زنيم تا همه برنج يك دست و يك رنگ شود. فعلاً برنج را از روي شعله كنار مي‌گذاريم تا بقيه موادمان را آماده كنيم.

اسلاید 19:

اسلاید 20:

اسلاید 21:

اسلاید 22:

اسلاید 23: حال برنج و عدس آبكش شده را با سُس كه آماده كرديم مخلوط مي‌كنيم داخل ظرفي كه نسبتاً بزرگ باشد و بهم زدن براي‌مان راحت باشد اول مقداري از برنج (نصف آن) با مقداري از سُس گوشت (نصف آن) و كمي سبزي خشك كه داشتيم را به نوبت به برنج اضافه مي‌كنيم و خوب مخلوط مي‌كنيم

اسلاید 24:

اسلاید 25: و برنج آماده را به مواد ته ديگ آماده اضافه مي‌كنيم. بعد بقيه برنج را نيز به اين ترتيب آماده نموده و اضافه مي‌كنيم و كمي روغن مايه به برنج اضافه مي‌كنيم .

اسلاید 26:

اسلاید 27: و شعله گاز را كم مي‌كنيم و با گذاشتن دم كني و محكم كردن در قابلمه منتظر مي‌مانيم تا برنج‌مان دم بكشد معمولاً برنج‌مان بعد از 45 دقيقه تا 1ساعت آماده سرو كردن مي‌باشد.

اسلاید 28:

اسلاید 29:

اسلاید 30: نوش جان

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید