صفحه 1:
تنظیم : نیما اردشیری
کلاس سوم ابتدایی
coe) سس موی
صفحه 2:
۰ عدس پلو از جمله پلوهای bal ils! gree
داشتن عدس داراى ارزش غذايى 0 :
ار . بارتد
گوشت چرخکرده با گوشت مرغ» کمی دارجين و
صفحه 3:
SBR peak oe las) celal ل ل
Pe ee en Le Teen nT ed
از عمده ترين استان هاى توليد كننده و عرضه كننده
هاى اردبيل» آذربايجان شرقى؛ خراسان» زنجان
عدس در واقع یک غذای کامل و پر انرژی است که می تواند انرژی لازم
ار ۱
es eT Se enor | لل
مصرف عدس باعث تقويت عضلات قلبء فعاليت كليه, تقويت كردش خون» تقويت سلول
Kel ae att) م ا ا ۱3
ee sTOr ار
دهان و گلو و دیفتری بسیار مفید است. تر کیب عدس پخته با سرکه برای ترک های دست
g] بي ارف 0
۱
صفحه 4:
صفحه 5:
Prey,
"9
| عدد (خرد شده)
ee فلفل» زردجوبه
روغن مايه
صفحه 6:
طرز تهیه
Pe RO CET Fa
Fed) er oh ie oe
صفحه 7:
صفحه 8:
1 بعداز حدود ٠
ش طعم شدن میتوانید در زا زره
یخوش عم شوت و13 ضاخه کنید بعد |
1 انیده ۱
ی( teres teen le] leet
صفحه 9:
صفحه 10:
٠ كب رابه جوش آوريد و كمى روغن و نمك وي
( ال ال
و
۱
۱ Bee ا
ior ee Os
صورت کم بودن نمک کمی نمک به آن اضافه می
صفحه 11:
صفحه 12:
صفحه 13:
صفحه 14:
بینج همراه عدس مفز پخت می
صفحه 15:
صفحه 16:
1
نج؛ قا
0 و
غذاخوری روشن ماد :
۱ سس :
قاشق رب گوجه فرنکی
مى دهيم.
صفحه 17:
صفحه 18:
ce ل ewe)
1 Fre epee rr pee pret ae
میکنیسم و خوب بهسم میزنیم تا هه
برفج يكه دست ويك رفك شود. فكلا
بینج را از روی شعله کنار میگذاییمتا
بقيه موادمان را آماده كنيم.
صفحه 19:
صفحه 20:
صفحه 21:
صفحه 22:
صفحه 23:
و
هم
1 باشد و بهمم ز 1
BU nee Rue) Rona) برئج ( 2
Ne ree SUCH on ae (ed
کمی سبزی خشک که داشتیم رلبه نود
ای سر رس
صفحه 24:
صفحه 25:
0(
ی
برنج اضافه مى كنيم .
صفحه 26:
صفحه 27:
۱ 0 :
سسيةد او برنج
دم بکشد معمولا برنجمان ؛
4 دقيقه تا اساعت آماده
كردن مى باشد.
صفحه 28:
صفحه 29:
صفحه 30: