پزشکی و سلامت بیماری‌ها

فراوانی نسبی آلودگی به ویروس هرپس سیمپلکس تیپ ۱و۲ و بتا تالاسمی ماژور در مراجعه کنندگان به مرکز بیماری های خاص بیمارستان شهید صدوقی یزد

herpes

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “فراوانی نسبی آلودگی به ویروس هرپس سیمپلکس تیپ ۱و۲ و بتا تالاسمی ماژور در مراجعه کنندگان به مرکز بیماری های خاص بیمارستان شهید صدوقی یزد”

فراوانی نسبی آلودگی به ویروس هرپس سیمپلکس تیپ ۱و۲ و بتا تالاسمی ماژور در مراجعه کنندگان به مرکز بیماری های خاص بیمارستان شهید صدوقی یزد

اسلاید 1: بررسی فراوانی نسبی آلودگی به ویروس هرپس سیمپلکس تیپ 1و2 در دو گروه شاهد سالم و بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور مراجعه کننده به مرکز بیماریهای خاص بیمارستان شهید صدوقی یزد Aref AtefiDepartment of microbial biotechnology, Payam nour , Tehran, Iran

اسلاید 2: اعضاء گروه تحقیقاتی:عارف عاطفیعاطفه عاطفیدکتر اعظم السادات هاشمیدکتر جمشید آیت اللهیدکتر فریبا بینشمحمد مهدی امین الرعایامهدیه واسعی

اسلاید 3: نوع مطالعه: Case- Controlنوع تحقیق: کاربردیبودجه تخمینی مورد نیاز: 9355000 ریال مدت زمان اجرای طرح پس از تصویب: 7 ماهواحد اجرا کننده: مرکز تحقیقات خون، سرطان و ژنتیک

اسلاید 4: تالاسمی نوعی کم خونی ارثی است و رایج ترین گروه منفرد از ناهنجاری های وراثتی در انسان است.بیماری تالاسمی: 1- آلفا تالاسمی2- بتا تالاسمی: مینوراینترمدیاماژور

اسلاید 5: در نوع بتا تالاسمی ماژور به علت کم خونی شدید، باید تزریق سلول های قرمز خونی انجام شود تا علایم بیماری بهبود یابد. آهن موجود در خون تزریق شده در بدن انباشته و وضعیتی را به نام Iron Overload (افزایش غیر طبیعی آهن) ایجاد می نماید.

اسلاید 6: ویروس هرپس سیمپلکس، متعلق به خانواده هرپس ویریده است و ویژگی بارز هرپس ویروس ها توانایی آنها در بروز عفونت های مادام العمر و فعال شدن دوره ای است. بیماری های حاصل از HSV:بیماری های حلقی- دهانیآنسفالیتتبخال جنسی

اسلاید 7: تحقیقات نشان می دهد که شانس عفونت زایی ویروس هرپس سیمپلکس 1و2، با کاهش سطح سرمی آهن، افزایش می یابد. Iron metabolism markers and haptoglobin phenotype in susceptibility to HSV-1 or/and HSV-2 lesion relapses. Gennero l, Roos MA (PMID 20084673)

اسلاید 8: با توجه به اینکه تاکنون هیچ گونه تحقیقی در زمینه میزان آلودگی بیماران مبتلا به تالاسمی و یا آثار آلودگی به ویروس مبتلا HSV در بیماران به تالاسمی انجام نشده است، تحقیق حاضر به بررسی فراوانی نسبی آلودگی به ویروس هرپس سیمپلکس تیپ 1و2 در دو گروه شاهد سالم و بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور مراجعه کننده به مرکز بیماریهای خاص بیمارستان شهید صدوقی یزد، می پردازد.

اسلاید 9: هدف کلی:هدف کلی طرح، بررسی فراوانی نسبی آلودگی به ویروس هرپس سیمپلکس تیپ 1و2 در دو گروه شاهد سالم و بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور مراجعه کننده به مرکز بیماریهای خاص بیمارستان شهید صدوقی یزد، می باشد.

اسلاید 10: اهداف ویژه:1- تعیین فراوانی نسبی آلودگی به HSV I&II در بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور و گروه شاهد سالم بر حسب سن2- تعیین فراوانی نسبی آلودگی به HSV I&II در بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور و گروه شاهد سالم بر حسب جنسیت 3- تعیین میانگین هموگلبوبین در بیماران و گروه شاهد سالم مورد بررسی بر حسب وضعیت آلودگی به HSV I&II4- تعیین میانگین فریتین در بیماران و گروه شاهد سالم مورد بررسی بر حسب وضعیت آلودگی به HSV I&II

اسلاید 11: سوالات و فرضیات:1- فراوانی نسبی آلودگی به HSV I&II در گروه شاهد و بیماران مبتلا بتا به تالاسمی ماژور بر حسب سن چقدر است؟2- فراوانی نسبی آلودگی به HSV I&II در گروه شاهد و بیماران مبتلا بتا به تالاسمی ماژور بر حسب جنس چقدر است؟3- فراوانی نسبی آلودگی به HSV I&II در گروه شاهد و بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور بر حسب میزان هموگلوبین فرد، چگونه است؟4- فراوانی نسبی آلودگی به HSV I&II در گروه شاهد و بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور بر حسب میزان فریتین فرد، چگونه است؟

اسلاید 12: چگونگي استفاده از نتايج:از آنجایی ویروس هرپس سیمپلکس تیپ 1و 2، بیماریهای عفونی شدیدی از جمله آنسفالیت و عفونت احشایی را ایجاد می کنند، تعیین شیوع آلودگی به این ویروس در بیماران مبتلا به تالاسمی و سپس درمان آن ها می تواند نقش مهمی در افزایش طول عمر و کیفیت زندگی این افراد، داشته باشد.

اسلاید 13: روش اجرای طرح

اسلاید 14: روش نمونه گيري وتعيين حجم نمونه (Sampling Procedure):براساس حداکثر امکانات موجود و با توجه به تعداد نمونه در دسترس (حدود 100 نفر مبتلا به بتا تالاسمی ماژور) و تعداد نمونه ای که می توان با استفاده از یک کیت الایزا بررسی نمود (90 مورد)، لذا در این تحقیق 45 بیمار مبتلا بتا تالاسمی و 45 نفر شاهد سالم به روش انتخاب تصادفی و با استفاده از جدول اعداد تصادفی انتخاب و مورد بررسی قرار می گیرند.

اسلاید 15: نمونه گیری:با هماهنگی مسئولین مرکز بیماریهای خاص و گرفتن رضایت نامه از بیماران، نمونه گیری از 45 نفر از بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور و 45 نفر شاهد سالم صورت می گیرد و در لوله ًهای ژل دار مخصوص و لوله حاوی K2 EDTA ریخته می شود. نمونه ها به روش تصادفی (با استفاده از جدول اعداد تصادفی) از جامعه مورد بررسی انتخاب می شود.

اسلاید 16: جدا سازی سرم:سرم با سانتریفوژ تا حداکثر 3 ساعت بعد از نمونه گیری جداسازی و در فریزر ċ20- تا زمان انجام آزمایشات نگهداری خواهد شد.

اسلاید 17: انجام تست های Elisa:تست الایزا با استفاده از پروتکل کیت HSV I&II IgG و Ferritin پیشتاز طب، به صورت دستی انجام می گردد. جهت بررسی نتایج از دستگاه الیزا ریدر Awareness استفاده می شود.

اسلاید 18: جهت بررسی سطح هموگلوبین، از دستگاهCell Counter Sysmex KX-21 و به صورت اتوماتیک بررسی می شود.

اسلاید 19: تجزیه و تحلیل نتایج:نتایج آزمایشات و اطلاعات جمع آوری شده، در برنامه SPSS20 وارد می شود و بررسی های آماری نظیر آزمون Fisher Exact، آزمون کای مربع و آزمون t، توسط مشاور آمار انجام می پذیرد.

اسلاید 20: ملاحظات اخلاقی:1- توضیح دادن اهداف طرح برای افرادی که مورد نمونه گیری قرار می گیرند.2- تکمیل رضایت نامه توسط افرادی که مورد نمونه گیری قرار می گیرند.3- حفاظت از اطلاعات بیماران توسط مجریان طرح

39,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید