پزشکی و سلامت آناتومی و فیزیولوژی

فیزیولوزی دستگاه درون ریز

dastgah-dron-riz

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 22 اسلاید این پاورپوینت یک پاور کامل درباره دستگاه و غدد درون ریز بدن می باشد و بسیار پر بار و کار شده است.
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
976 بازدید, 0 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “فیزیولوزی دستگاه درون ریز”

فیزیولوزی دستگاه درون ریز

اسلاید 1: ENDOCRINE HORMONESهورمون رشد پرولاکتیناکسی توسینهورمون ضدادراریهورمون های تیروئیدهورمون های فوق کلیه

اسلاید 2: Growth hormone1-این هورمون برخلاف سایر هورمون ها که بر غده درون ریز اثر می گذارند بر تمام بافت های بدن اثر دارد.جنس این هورمون از پروتئین بوده و بیشترین میزان ترشح آن در نوجوانی می باشد. ترشح این هورمون هرگز متوقف نمی شود. استخوان های فک تحتانی و بینی همیشه به رشد خود در طول عمر فرد ادامه می دهند و در نتیجه افزایش سن اندازه این استخوان ها نیز بزرگتر می شود.2-لازم به ذکر است که این هورمون مستقیما بر غضروف و استخوان اثر ندارد بلکه بر کبد اثر کرده و باعث ترشح سوماتومدین می شود و در نهاین سوماتومدین بر غضروف و استخوان اثر می کند. برای تشکیل سوماتومدین کلاژن و مواد زمینه ای نیاز می باشد. هورمون رشد در دوران جنینی تاثیری ندارد و بیشترین اثر رشد در جنینی بر عهده هورمون های غدد تیروئید می باشد. با افزایش تزریق هورمون رشد ، وزن بدن نیز افزایش می یابد.هورمون های کورتیزول و تیروئیدی و هورمون آزادکننده هیپوتالاموس سبب ترشح این هورمون میشود.

اسلاید 3: اعمال هورمون رشد :1-افزایش سنتز پروتئین2- کاهش مصرف کربوهیدرات3- افزایش مصرف چربی4- موجب افزایش اسیدچرب و گلوکز می شود

اسلاید 4: عوامل موثر بر ترشح هورمون رشد:1- کمبود غذا2- کمبود پروتئین3- هیپوگلیسمی 4- ورزش5- هیجان6- غلظت کم اسیدهای چرب خونترشح هورمون رشد در جریان 2 ساعت نخست خواب افزایش می یابد.

اسلاید 5: اختلالات هورمون رشد 1- خرد پیکری : کاهش ترشح هورمون رشد قبل از بلوغ سبب این اختلال می شود در این نوع اختلال همه ی اندام ها کوچک باقی می مانند.اندام های جنسی و قد فرد رشد چندانی نخواهند داشت.2- ژیگانتیسم :افزایش ترشح هورمون رشد قبل از بلوغ سبب غول پیکری می شود. تمامی بافت ها و استخوان ها به شدت رشد کرده و قد بیمار فوق العاده بلند می شود.3- آکرومگالی : پس از بلوغ میزان ترشح هورمون رشد افزایش می یابد. در این نوع بیماری استخوان های طویل رشد چندانی نخواهند داشت و استخوان ها رشد عرضی وسیعی دارند به خصوص استخوان های صورت و فک تحتانی که باعث بزرگ شدن لب ها می شود.

8,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید