کشاورزی و دامپروری باغبانی و زراعت

کشت ارگانیک برنج در مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز

keshte_organic_berenj

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “کشت ارگانیک برنج در مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز”

کشت ارگانیک برنج در مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز

اسلاید 1: ارائه دهنده:محمد كارگراندانشجوي كارشنلسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي رودهنكارشناس مركز ترويج وتوسعه تكنولوژي هرازE-mail: kargaran_1966@yahoo.comكشت ارگانيك برنج بدون استفاده از كود و سم شيميائيدر مركزترويج وتوسعه تگنولوژي هراز بسم الله الرحمن الرحيم

اسلاید 2: دكتر بريجر مي‌گويد:حيات چيزي برتر از ادراك است، بايد كه به آن احترام بگذاريم حتي اگرمجبور به مبارزه با آن باشيم. در اين مقال فروتني قانون است و هيچگونه غرور علمي جاهلانه مجاز نيست.پروفسور كارل سوانسون، زيست شناس معروف دانشگاه جان هاپكينز مي‌گويد:شايد هر رشته از علوم را بتوان به رودخانه‌اي تشبيه كرد كه نه آغاز و امتداد آن مشخص است و نه سرعت و دورانهاي خشكي و طغيانش. همچنان كه از سرچشمه افكار و نتايج تحقيقات دانشمندان ديگر نيرو مي‌گيرد و تغذيه مي‌كند، عمق و وسعت مي‌يابد و مفاهيم و كلياتش تكامل حاصل مي كنند.در قرآن كريم آمده است:بخوريد و بياشاميد ولي اسراف نكنيد

اسلاید 3: مقدمهكشف و مصرف كود‌هاي شيميايي در سال 1915 و حشره كشها و قارچكشها در سال 1945 و نيز علف‌كش‌ها در سال 1970 ميلادي، منجر به ايجاد انقلابي عظيم در كشاورزي سنتي شد بطوري كه افزايش قابل توجه در ميزان توليد و عملكرد محصولات مختلف در واحد سطح را به ارمغان آورد. ولي متاسفانه افزايش بي رويه مصرف كودها و سموم شيميائي در توليدات كشاورزي باعث آلودگي اكوسيستم‌هاي طبيعي ، كشاورزي، انساني و بروز بيماريهاي مختلف ناشي از مصرف مستقيم يا غير مستقيم فراورده ها و توليدات كشاورزي آلوده به سموم شيميائي گرديد.چندي نگذشت كه ما شاهد شيوع و افزايش انواع سرطان، بيماريهاي قلبي-عروقي، ناراحتيهاي پوستي،آلودگي آبهاي زير زميني ،آلودگي هوا و… شديم. براي مثال كشور ژاپن پس از جنگ جهاني دوم تصميم گرفت اقتصادش را رونق بخشد و بهمين خاطر در دهه 1960 روند سحر آميز رشد اقتصادي در ژاپن شكوفا شد كه متاسفانه عوامل منفي زيادي را نيز به همراه داشت. از جمله ظهور بيمارهاي مختلف و آلودگي شديد منابع آب و خاك بطوري كه جزيره ژاپن از ديدگاه روزنامه نگاران جهان به موزه آلودگي شهرت يافت. بهمين خاطر در سال 1971 دولت ژاپن آژانس محيط زيست را تاسيس نمود.

اسلاید 4: اثرات زيانبار مواد شيميائيInsoluble harmful chemicals:Biomagnifications through food chainRelease oxygen radicals(OR) Endocrine Disrupting Chemicals(ED)DNA:Double helix activity are disturbed by OR & EDDisruption of Protein SynthesisCancerMalformationAgingFeminizationBrain damageAgrochemicals

اسلاید 5: وزارت بهداشت وكار ژاپن در يك بررسي در 23 نوامبر 2002 گزارش داد كه بيماري حساسيت پوستي در كودكان ژاپني در طي 10سال گذشته دو برابر شده است كه 8/9 درصد كودكان 5/1 ساله ، 2/13 درصد كودكان سه ساله ، 4/12 درصد كودكان هفت ساله و 3/11 درصد كودكان 12 ساله از اين بيماري رنج مي بردند .مشخص گرديد كه اين بيماري ارتباط نزديكي با مصرف غذاهاي آلرژي زا دارد

اسلاید 6: بعد از دهه 1970 در ژاپن به تجربه ثابت شده كه برنج عاري از مواد شيميايي در درمان بعضي از حساسيتهاي پوستي موثر است . كودك دو ماه ونيمه كه بواسطه مصرف شير مادرش كه از برنج، گندم، سويا و گوشت خوك تغذيه مي نمود داراي بيماري پوستي مي باشد (چپ). سمت راست همان كودك را نشان مي دهد كه مادرش به مدت يك ماه از برنج عاري از هر گونه مواد شيميائي تغذيه نمود.

اسلاید 7: پيشروان كشاورزي ارگانيك در دنيا اقدام به توليد و مصرف انواع كودهاي آلي بويژه كودهاي آلي تخمير شده در كشورهائي نظير ژاپن و كره نمودند بطوري كه افزودن اين نوع كود توانائي تامين عناصر غذائي محصول توليدي همانند كودهاي شيميائي را دارا مي باشد.جالب توجه اينكه كودهاي آلي تخمير شده پس از آماده شدن، توسط انسان و دام قابل خوردن مي باشند. محصولاتي كه با كمك كودهاي آلي كشت مي شوند در مقايسه با همين محصولات كه با كودهاي شيميائي توليد مي شوند داراي خصوصياتي از قبيل مقاومت بالا در مقابل آفات و امراض، قابليت ذخيره سازي به مدت طولاني و نيز خوشمزه تر از محصولات توليد شده به روش شيميائي هستند. مشاهده برنج قهوه‌اي بعد از هفت سال نگهداري:سمت چپ توليد شده تحت كشت آلي و سمت راست با روش كشت سنتي و مصرف كودهاي شيميائي

اسلاید 8: مقايسه گياهان سالم و بيمارگياه بيمار (شيميائي)تيره يا سبز پررنگمقداري بزرگترمقداري نازكترمقداري افقي ترمقداري بلندترمقداري نازكترمقداري كوچكترضعيف و نازكتربزرگ و با تراكم كمترنه زيادبزرگتر و سبكترنه زيادگياه سالم (ارگانيك)روشن يا سبز روشنمقداري كوچكترمقداري ضخيم ترمقداري عمودي ترمقداري كوتاهترمقداري ضخيم ترمقداري گسترده ترقوي و ضخيم تركوچكتر و متراكم‌ترزيادكوچكتر و سنگين ترزياد و تندرنگ برگ اندازه برگضخامت برگزاويه برگطول ميانگرهضخامت ساقهسيستم ريشهكركاندازه سلول و سيتوپلاسمتعداد ميوهاندازه و وزن ميوه‌هابو

اسلاید 9: كشت ارگانيك در مركز توسعه منابع انساني كشاورزي هرازمركز ترويج وتوسعه تكنولوژي هراز واقع در 10 كيلومتري جاده آمل به محمودآباد مي باشد كه در زمينه يكپارچه سازي اراضي شاليزاري و كشت مكانيزه برنج داراي سابقه فعاليت 19 ساله با آژانس همكاريهاي بين المللي ژاپن JICA مي باشد. اين مركز در حال حاضر به عنوان مركز آموزش در زمينه هاي فوق در سطوح كارشناسان و تكنسين هاي شاغل در سازمانهاي تابعه وزرات جهاد كشاورزي و نيز كشاورزان كليدي مشغول فعاليت است.در راستاي همكاريهاي فني اين مركز با JICA كارشناسان ژاپني در قالب دوره‌هاي كوتاه مدت و بلند مدت به ايران سفر مي كنند و دانش و تجربيات خود را در زمينه هاي يكپارچه سازي اراضي شاليزاري و كشت مكانيزه برنج به همتايان ايراني شاغل در اين مركز انتقال مي دهند.

16,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید