علوم پایه شیمی

کیفیت آب و استانداردهای آب شرب

keyfiate_ab_va_estandardhaye_abe_shorb

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “کیفیت آب و استانداردهای آب شرب”

کیفیت آب و استانداردهای آب شرب

اسلاید 1: كيفيت آب و استانداردهاي آب شرب ويژگيهاي فيزيكي و شيميايي آب آشاميدني (استاندارد شماره 1053)

اسلاید 2: M.A.C: Maximum Acceptable Concentration حداكثر غلظت مطلوب: عبارت از گستره‌اي از غلظت عوامل موجود در آب آشاميدني است كه چنانچه آب حاوي موادي با غلظت بيشتر از آن باشد از نظر كيفيت در حد پايين‌تري قرار داشته اما هنوز براي آشاميدن مناسب مي‌باشد.

اسلاید 3: M.P.C: Maximum Permissible Concentration حداكثر غلظت مجاز: حداكثر عوامل شيميايي، فيزيكي و بيولوژيكي آب آشاميدني است كه استمرار مصرف آن براي انسان زيان‌آور نباشد، اين مقدار برمبناي متوسط مصرف آشاميدني روزانه 5/2 ليتر آب براي يك انسان 70 كيلوگرمي در نظر گرفته شده است.

اسلاید 4: آلاینده های اولیه : آلاینده هایی هستند که از نظر بهداشت عمومی و سلامت مصرف کنندگان اهمیت دارند.آلاینده های ثانویه : آلاینده هایی هستندکه اثر سوء بر کیفیت ظاهری و زیبایی شناختی آب دارند.

اسلاید 5: - Primary Drinking Water Standardsكدورت، كليفرم، آرسنيك، كادميوم، جيوه، نيترات و نيتريت- Secondary Drinking Water StandardspH ، كلرايد، مس، سولفات، روي، آهن، رنگ، بو

اسلاید 6: مشخصات فيزيكي آب آشاميدنيرديفويژگيحدمطلوبمقدار مجازواحد اندازه‌گيري1كدورتكمتر يا مساوي 1حداكثر 5NTU

اسلاید 7: 2رنگكمتر يا مساوي 1حداكثر 20پلاتين كبالت براي رنگ حقيقي آب TCU))3بوصفرحداكثر 2 واحد (TON) در 12 درجه سلسيوسحداكثر 3 واحد (TON) در 25 درجه سلسيوسعدد آستانه بو (TON) 4PH5/8 – 7./9 – 5/65طعمــبايد مقبوليت مردمي داشته باشد و مورد اعتراض واقع نشود6روغنبه صورت شناور مشاهده نگردد

اسلاید 8: حداكثر مقادير مجاز مواد شميايي معدني سميرديفنوع تركيببرحسبحداكثر مجاز برحسب ميليگرم در ليتر1آرسنيكAs05/02سربPb05/03كرمCr05/04سلنيومSe01/05كادميومCd005/06آنتيموانSb005/07جيوه كلHg001/08موليبدنMo07/09سيانورCN07/010واناديومV1/0

اسلاید 9: حدود مجاز برخي از مواد شيميايي سمي آلي در آب آشاميدنينام مادهحداكثر مجاز (ميكروگرم در ليتر)آلدرين / دي آلدرين aldrin - dialdrin 03/0كلردان Chlordane 2/02 و 4 دي‌كلروفنوكسي استيك اسيد 2-4 DichloropHenoxy acetic acid 30

اسلاید 10: د.د.ت DDT دي‌كلرودي‌فنيل تري كلرواتان Dichloro dipHenyl Trichloro ethan 21 و 2 دي كلرو اتان 1, 2 - dichloroethan 301 و2 دي كلرواتن 1, 2 - dichloroethen 50هپتاكلرو هپتاكلراپوكسيد heptachlor and heptachlor epoxide 03/0هگزاكلرو بنزن hexachloro banzene 1ليندن Lindane 2متوكسي كلر methoxychlor 20تركيبات حلقوي چند هسته‌اي P.A.H[1] 2/0

اسلاید 11: آلاكلر alachlor 20آل دي كارب aldicarb 10آترازين atrazine 2بنتازون bentazone 30كربوفوران Carbofuran 5كلروتولورون chlorotoluron 301و2 دي برمو 3 كلروپروپان 1,2-dibromo3-chloropropane 11و2 دي كلروپروپان 1,2-dichloropropane 20تري هالومتانها THMS كلروفرم chloroform 200

اسلاید 12: بروموفرم bromoform 100برمو دي كلرو متان bromodichloromethan 60دي برومو كلرو متان dibromo chloro methan 100ايزوپروتورون Isoproturon 92متيل 4كلرفنوكسي استيك اسيد 2 methyl 4 chloro pHenoxy Acetic Acid2متولاكلر metolachlor 10مولينات molinate 6پندي متالين pendimethalin 20

اسلاید 13: پنتاكلروفنل pentachloro pHenol 9پرمترين permethrin 20پروپانيل peropanil 20پيرودات pyrodate 100سيمازين simazine 2تري فلورالين trifluralin 20

اسلاید 14: دي كلروپروپ dichloroprop 100فنوپروپ fenoprop 92-4-5 تري كلروفنوكسي پروپيونيك اسيد 2-4-5 T 9سورفاكتانت برحسب لوريل سولفات (دترجنت) surfactant 200شاخص فنل برحسب فنل pHenci index 5/0

اسلاید 15: مواد شيميايي كاني موجود در آب آشاميدنيرديفنوع تركيببرحسبحداكثر مجاز برحسب ميليگرم در ليتر1كل مواد جامد محلول(TDS)150012سختي CaCo350023كلرورCl4004سولفاتSo4400

اسلاید 16: 5هيدروژن سولفورهH2s05/06آهنFe3/07منگنزMn5/08آلومينيمAl2/09رويZn310مسCu111نيتراتNO350312نيتريتNO23313كلسيمCa250

اسلاید 17: 14منيزيم Mg5015آمونياكNH35/116سديمNa2004(1). در شرايط ويژه فقدان منبع آب با كيفيت برتر در منطقه تا 2000 ميليگرم در ليتر مجاز مي‌باشد.(2). سازمان بهداشت جهاني از ديدگاه بهداشتي حدي براي سختي آب توصيه نكرده است و حد مورد اشاره در اين جدول از نظر فني- مهندسي و اقتصادي مي‌باشد.(3). در مورد نيترات و نيتريت، مجموع نسبت غلظت هر كدام به مقادير توصيه شده نبايد از يك تجاوز كند و نبايد به تنهايي مورد قضاوت قرار گيرد.(4). در شرايط ويژه فقدان منبع آب با كيفيت برتر در منطقه تا 250 ميليگرم در ليتر مجاز مي‌باشد

اسلاید 18: حداقل مقدار كلر مجاز آزاد باقيمانده متناسب با PH در آب آشاميدنيمقدار pHبزرگتر از 8 تا 98 ـ 5/6مقدار مجاز كلر آزاد باقيمانده پس از نيم ساعت تماس متناسب با pH برحسب ميليگرم در ليتر4/02/0

اسلاید 19: ميزان كلر آزاد باقيمانده توصيه شده درآب آشاميدنيدر سيستم‌هاي مختلف آبرساني و محل برداشتسيستم آبرساني و محل برداشتمقدار كلرباقيمانده آزاد برحسب ميلي‌گرم در ليترشير انشعاب شبكه‌هاي خصوصي15/0شير انشعاب عمومي21تانكرهاي سيار توزيع آب اشاميدني در محل بارگيري2تانكرهاي سيار آب آشاميدني در محل توزيع1(1). شير انشعاب شبكه خصوصي: شير برداشت از شبكه عمومي آب آشاميدني در منازل با اماكن(2)شير انشعاب عمومي: شير برداشت نصب شده در معابر كه برداشت عموم از آن عمدتا با ظروف انجام مي‌گيرد..

اسلاید 20: تعداد موارد سنجش روزانه كلر آزاد باقيماندهدر شبكه‌هاي لوله‌كشي آب آشاميدني برحسب جمعيتجمعيتتعداد موارد سنجش كلر باقيمانده آزاد1تا 100001 تا 210000 تا 500003 تا 550000 تا 1000006 تا 10100000 تا 50000011 تا 15بيش از 500000بازاي هر 100000 نفر يك نمونه +15شبكه‌هايي كه از منابع و مخازن متعدد تامين آب مي‌شوند در تعيين تعدادنمونه هاي كلرسنجي، جمعيت تحت پوشش محدوده هر كدام ملاك محاسبه است.يادآوري: پايش روزمره كيفيت آب آشاميدني در نقطه مصرف مستلزم اندازه گيري مقدار كلر آزاد باقيمانده، ميزان pH ، كدورت و دما مي‌باشد.

اسلاید 21: حداقل و حداكثر غلظت فلورايد در آب آشاميدنيميانگين ساليانه حداكثر دماي هواي روزانه (درجه سلسيوس)حداقل مقدار مجاز فلوئور mg/lحد متوسط مقدار فلوئور mg/lحداكثر مقدار مجاز فلوئور mg/l12 – 101/12/14/26/14 – 1211/12/27/17 – 6/149/0125/21 – 7/178/09/08/13/26 – 5/217/08/06/15/32 – 3/266/07/04/1يادآوري – ميانگين دما براساس ميانگين حداكثرهاي دماي منطقه در 5 سال متوالي مي‌باشد.يادآوري – ميانگين دما براساس ميانگين حداكثرهاي دماي منطقه در 5 سال متوالي مي‌باشد.يادآوري – ميانگين دما براساس ميانگين حداكثرهاي دماي منطقه در 5 سال متوالي مي‌باشد.يادآوري – ميانگين دما براساس ميانگين حداكثرهاي دماي منطقه در 5 سال متوالي مي‌باشد.

اسلاید 22: عوامل متشكله راديواكتيو در آب آشاميدنيمعيارغربالگري مواد راديواكتيو در آب آشاميدني برحسب بكرل در ليترمعيارغربالگري مواد راديواكتيو در آب آشاميدني برحسب بكرل در ليتراشعه آلفا1/0ذرات بتا1

اسلاید 23: ويژگيهاي ميكروبيولوژيكي آب (استاندارد شماره 1011)

اسلاید 24: ويژگيهاي باكتريولوژيكي آب آشاميدنيرديفنوع آبنوع باكتريحد مجاز در 100 ميلي‌ليترروش آزمون1كليه آبهاي آشاميدنياشرشياكلي يا كليفرم گرماپايمنفياستاندارد ملي به شماره 37592آب تصفيه شده كه وارد شبكه توزيع مي‌شوداشرشياكلي يا كليفرم گرماپايكليفرمهامنفيمنفياستاندارد ملي به شماره 37593آب تصفيه شده در شبكه توزيع1اشرشياكلي يا كليفرم گرماپايكليفرمهامنفيمنفياستاندارد ملي به شماره 3759

اسلاید 25: ارتباط بين تعداد نمونه برداري ميكروبي ماهيانه و جمعيت مصرف كننده آبجمعیت تحت پوشش شبکه حداقل تعداد نمونه­های ماهانه کمتر از 5000 نفر یک نمونه 000/100ـ 5000 نفر یک نمونه به ازای هر 5000 نفر بیشتر از 000/100 نفر یک نمونه به ازای هر 000/10 نفر

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید