keyhanshenasi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “کیهان شناسی”

کیهان شناسی

اسلاید 1: كيهانشناسي

اسلاید 2: عنوان صفحهصفحه 2 – 86/1/11 – عنوان گزارش

اسلاید 3: کتاب کیهان‌شناخت از عین‌الزمان حسن بن علی بن محمد بن ابراهیم بن احمد ابوقطان مروزی (465-548 ق) معروف به قطان مروزی است. این کتاب در سال‌های 498 تا 500 هجری در مرو نگاشته شده است. نثر فارسی بسیار شیوائی دارد و به زبان امروزی باید گفت کتابی است که مؤلف برای عموم نوشته است نسخه‌ای از این کتاب را انتشارات کتابخانۀ آیت‌الله مرعشی در سال 1379 چاپ کرده است. بنده در سال 1343 از روی نسخۀ کتابخانۀ مجلس استنساخ کردم؛ این نسخه در اختیار آقای دکتر معصومی همدانی است.

اسلاید 4: عبدالرحمان صوفی

اسلاید 5: ... و از آنجا خفيري دو بگرفتيم، هريك به ده دينار، تا ما را به ميان قومي ديگر برد. قومي عرب بودند كه پيران هفتاد ساله مرا حكايت كردند كه در عمر خويش به جز شير شتر چيزي نخورده بودند. چه در اين باديه چيزي نيست الا علفي شور كه شتر مي‌خورد و ايشان خود گمان برند كه همه عالم چنان باشد. سفرنامه ناصرخسروسمينار قطب كيهانشناسي و ذرات، بهار 1387

اسلاید 6: جامع‌الحکمتین: ناصر خسرو قبادیانیاگر گوید زمان چیست، گوییم: عدد حرکات فلک است نزدیک فلاسفه و گروهی گفتند: بل زمان مدتی است به حرکت فلک شمرده و پیموده (ص 91)اگر گوید مکان چیست، گوییم: نهایت جسم است (ص 91)

اسلاید 7: باطلنماي اولبرس 1826/1205چرا آسمان شب تاريك است؟ هانس اولبرس شايد اولين كسی است كه سعی كرد طبيعت مدرن، بخصوص علم فيزيك جديد را براي ادراك عالم به كار ببرد.

اسلاید 8: هرگاه توزيع كهكشان ها (ستاره ها) را يكنواخت و با چگالي n در نظر بگيريم، اگر روشنايی متوسط همه ستاره‌ها – L- يكسان باشد، روشنايی يك پوسته عبارت است از: برای روشنايی ظاهری يك پوسته داريم: بنابراين فاصله در معادله فوق حذف می شود و سهم نور دريافت شده از همه پوسته هايی كه ضخامتشان dR است تا بی نهايت يكی خواهد بود و براي درخشندگی ظاهری كه ما می بينيم داريم:

اسلاید 9: اولين بار كپلر متوجه اين اشكال شده است كپلر در سال 1610/989به گاليله می نويسد كه عالم نامتناهی وی نمی تواند درست باشد چه در اين صورت می بايست آسمان شب مثل خورشيد بدرخشد! ادموند هالی كاشف دنباله دار هالی در سال 1720/1099 استدلال می كند كه ايراد كپلر به عالم نامتناهی گاليله وارد نيست. زيرا ستاره های بسيار دور قابل رويت نيستند.

اسلاید 10: ژان فيليپ از سوئيس در سال 1744/1123 ايراد كپلر را به جا نمی داند به نظر وی ممكن است ماده ميان ستاره ها نور ستاره ها را جذب كند و در نهايت از درخشندگی آسمان بكاهدغافل از اينكه بالاخره در زمان نامتناهی اين ماده هم در اثر جذب تابش گرم می شود و نهايتا همان تابشی را كه جذب كرده است، گسيل می كند. به اين ترتيب می بينيم كه پاسخ به پرسشی كه بسيار آسان می نمايد، چند صد سال طول كشيده است.

اسلاید 11: ادوارد هاريسون اولين كسی بود كه اين باطلنما را در سال 1964/1343 تحليل كرد .تابش نور ستاره به معنی از دست دادن جرم است. پس ستاره با جرم متناهی و معينی می تواند بتابد و پس از آن از بين می رودطبق محاسبات وی زمان لازم برای اينكه در يك عالم نامتناهي نور ستاره ها طوری پخش شود كه ما آسمان شب را روشن مثل خورشيد ببينيم برابر است با 10²³ سال. در صورتی كه يك ستاره متوسط تمام جرم خود را در مدت 10²³ سال می تابد و از بين می رود. پس چون عمر ستاره ها متناهی است آسمان شب هم تاريك است. همين استدلال به زبان علم ترموديناميك هم هست.

اسلاید 12:

اسلاید 13: The Universe within 5 million Light years

اسلاید 14: The Universe within100 Million years

اسلاید 15: The Universe within 1 Billion years

اسلاید 16: The Universe 13.5 Billion years

اسلاید 17:

اسلاید 18:

اسلاید 19:

اسلاید 20: مدلهاي كيهانشناسي نسبيت عاميعالم همگن و همسانگردظهور مدل استاندارد كيهانشناسيتثبيت مدل استاندارد؛ شناخت مشكلهاي مدل استانداردمدلهاي تورمي- ماده تاريكشناخت ساختارها- تابش زمينه كيهاني- پارامترهاي كيهانشناسي- تفكيك در اندازه ماده تاريكروشهاي جديد بررسي عالم- همگرايي ضعيفانرژي تاريك- ماده موجود در عالمنسبيت عامكيهانشناسي؟دهه بيستدهه پنجاهدهه بيستدهه پنجاههمگنيعالم ايستا/ ناايستاترموديناميك نسبيتيشمع استاندارد قيفاووسياناصل كيهانشناختي+ ايده مهبانگتابش زمينه كيهانيشبيه‌سازي‌هارصدهاي جديد تابش زمينهرصد ابر نو اخترانرصد ابرنواخترانرصدمستقيم ماده تاريكدهه شصت دهه هفتاددهه هشتاددهه نوددهه اخيرمدلهاي در حال انبساطنظريه ميدان ديناميك ناهمگني‌هاتوسعه فناوري تابش زمينهفناوري همگراييامواج گرانشيتاثير متقابل كيهانشناسي و نسبيت عام در يك قرن اخيردهه هفتاددهه شصتدهه هشتاددهه نوددهه اخير

اسلاید 21: عنوان صفحهصفحه 21 – 86/1/11 – عنوان گزارش

اسلاید 22: عنوان صفحهصفحه 22 – 86/1/11 – عنوان گزارش

اسلاید 23: عنوان صفحهصفحه 23 – 86/1/11 – عنوان گزارش

اسلاید 24:

اسلاید 25: بهار 1386دانشگاه صنعتی شریف دانشکده فیزیکمراحل تحول عالم

اسلاید 26:

اسلاید 27: Presentation Title

اسلاید 28:

اسلاید 29: سئوالهاي بنيادي كيهانشناسيعلت عدم تقارن ميان ماده و پادماده چيست؟ماده تاريك چيست؟انرژي تاريك چيست؟آيا تورم وجود داشته است؟آيا اصولي كه مدل استاندارد مبتني بر آنها است صحيح اند؟ ( گراش انيشتين، همگني فضا زمان، ثابت بودن ثابت هاي جهاني، 4 بعد فضا زمان)

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید