malaria

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مالاریا”

مالاریا

اسلاید 1: 1MALAREA(آب و هواي بد باتلاقي)

اسلاید 2: 2مالاريا چيست؟

اسلاید 3: 3مالاريايك بيماري انگلي ناشي از :انواع پلاسموديومFVMO

اسلاید 4: 4كه بوسيله ي :آنوفل ماده (خونخوار)ايجاد مي شود.

اسلاید 5: 5بيماري به صورت حملات پريوديك ايجاد مي شود و چهار مرحله دارد.Cold StageHot StageSweating StageChronic Stage

اسلاید 6: 6Alfonse Laveranكاشف عامل مالاريا

اسلاید 7: اپیدمیولوژی مالاریا در ایران

اسلاید 8:

اسلاید 9: شیوع انواع مالاریا در ایران (سال 81)ویواکس84%فالسیپاروم15%میکس1%

اسلاید 10: انواع انگل و دوره نهفتگی آنها پلاسمودیوم فالسیپاروم : 12 روزپلاسمودیوم ویواکس و اواله : 14 روز پلاسمودیوم مالاریه : 30 روز

اسلاید 11: خصوصیات گونه های مالاریاپلاسمودیوم فالسیپاروم : بیماریزاترین گونه مالاریا است. درافراد درمان نشده مرگ و میر فراوانی به بار می آورد. دوره نهفتگی کوتاهتری دارد. به تمامی انواع گلبولها حمله کرده و پارازیتمی شدید ایجاد می کند. سرعت رشد خارج گلبولی آن سریعتر است. گامتوسیت های آن دیرتر(معمولا بعد از هفته دوم ) ظاهر می شوند.پلاسمودیوم مالاریه : ایجاد شکل مزمن مالاریا می کند. پارازیتمی ناشی از آن خفیف است و گاه تا سالها باقی می ماند عودهای بعدی به علت رشد انگل های داخل گلبولی است که به ظهور مجدد موسوم است. گلبولهای پیرتر را درگیر می کند.

اسلاید 12: خصوصیات گونه های مالاریاپلاسمودیوم ویواکس و اواله : عفونت ناشی از اواله از ویواکس خفیفتر است. مرگ و میر ناشی از آنها نادر است که معمولا در اثر پارگی طحال است. اکثرا گلبولهای قرمز جوان را درگیر می کنند. منابع و مخازن : انسان تنها مخزن مهم مالاریای انسانی است.* تکثیر غیرجنسی در بدن مهره داران به وقوع می پیوندد و مرحله شیزوگونی نامیده می شود در حالیکه تکثیر جنسی در بدن پشه صورت می گیرد که اسپوروگونی نامیده می شود.

اسلاید 13: چرخه زندگیگزش فرد سالم توسط پشه ورود اسپوروزوئیت ها به بدنبه همراه بزاق پشههجوم به سمت کبددر عرض نیم ساعتتکثیر به شکل مروزئیت(هزاران عدد )طی دوره کبدی و انتقال به جریان خون درطی 2-1 هفته حمله به گلبولهای قرمزخونتکثیر و متلاشی کردن گلبولهای قرمزدر عرض 72-48 ساعتورود به پلاسما و حمله به گلبولهای قرمز دیگرتولید گامتوسیت پاره شدن گلبولها و ورود گامتوسیتها به جریان خونورود گامتوسیت ها به بدنپشه در هنگام گزش فرد بیمار تبدیل گامتوسیتها به اسپوروزوئیتادامه حمله تایک سال در فالسیپارم ، 4-3 سال دراواله و ویواکس ، چندین سال در مالاریه تولید اشکال دیگری از انگل به نام هیپنوزوئیت که درسلول باقی مانده و تدریجا در طی ماهها و سالهای بعد تکثیر یافته و به خون محیطی وارد میشوند .( انواع ویواکس و اواله )

اسلاید 14: نشانه های خطر بالینی در بیماری مالاریا

اسلاید 15: پیشگیریاولیه :1- تخریب اماکن زاد و ولد آنوفل ها2-سمپاشی دیواه داخلی اماکن 3-استفاده از پشه بند و توری4- مالیدن مواد دورکننده حشرات به قسمت های برهنه بدن5- سوال از اهدا کنندگان خون در مورد سابقه مالاریا6- پیشگیری داروئی از یک هفته قبل از ورود به منطقه آلوده تا 4 هفته بعد از ترک محلثانویه : درمان صحیح مالاریا و پاکسازی بدن از وجود گامتوسیتها و هیپوزوئیت ها ثالثیه :درمان صحیح عوارض مغزی ، کلیوی ، هماتولوژیک و .... ناشی از مالاریا

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید