علوم مهندسیمهندسی شهرسازی

مدیریت منابع آب و روش های ساده تامین آب در شرایط اضطراری

فایل دانلودی حاوی یک فایل به صورت پاورپوینتی در 47 اسلاید به صورت متنی همراه با عکس و…. میباشد. از جمله مطالب فایل دانلودی: مقدمه طبقه بندی بيماري هاي مرتبط با آب و روش هاي پيشگيری از آنها اقدامات اولیه مورد نیاز پس از وقوع شرایط اضطراری اقدامات اولیه مورد نیاز پس از وقوع شرایط اضطراری ترویج و ارتقاء بهداشت در شرایط اضطراری استفاده و ذخیره مناسب آب آشامیدنی مقدار آب مورد نیاز در شرایط اضطراری جدول ساده شده نیاز آبی برای بقا (به ازای هر فرد) تامین سایر نیازها روش های ساده تهیه و تامین آب در شرایط اضطراری ترمیم و باز سازی شبکه توزیع آب شهری و خصوصی مراحل بازسازی شکستگی های اصلی شبکه استفاده از نزولات آسمانی انتخاب مخازن وتانکرها جهت ذخیره آب بهداشتی ضدعفونی مخازن و تانکرها استفاده از آب های بطری شده و بطری های آب

ppt.ir

صفحه 1:

صفحه 2:
مدیریت منابع آب و روش های ساده تامین 0 ارائه كننده: ۳

صفحه 3:
: مکد مه ‎٠‏ در بين عولمل مختلف تاثير كذار بر سلامتى انسان تامين 1ب كلفى و سالم؛ كليد اصلى ‎ROMA mR Bre T Piero ee ed‏ eet UT Te et a BI tte rey ee Ce eo ee CTE res) Bie heer ag ‏حبلنی که 1 اصلی دفع آلاینده های بدن است و‎ cere en ere eS Ir rar in| ere sl OR Ree] re ieee Lori ee)

صفحه 4:
طبقه بندی بیماری های مرتبط با آب و روش های پیشگیری از آنها روش پیشگیری | سل بهبود کیفیت آبهای آشامیدنی تامین شده - عدم استفاده از منابع آب غیر بهداشتی تامین آب کافی - بهبود شرایط دسترسی و قابل اعتماد و - بهداشتی بودن آبهاى مورد استفاده - آموزش و آرتقاءسطح بهداشت جامعه کاهش تعاس با آبهای آلوده -کنترل های آبزی -کاهش آلودگی منابع آب سطحی بهبود شرایط آب های سطحی - حذف جایگاههای پرورش و تکثبر حشرات -کاهش ارتباط افردباجایگاه برورش وتكثير حشرات -استفاده از وسايل حفاظت فردى مكانيسم انتقال بیماریهای قابل انتقال از آب ‎Waterborne disease‏ بيماريهاى قابل انتقال ناشى از عدم شستشوی 15 ‎Water-washed disease‏ بیماریهایی که آب در سیکل انتقالآنه نقش دار ‎Water-based disease‏ بیماربهای منتقله بوسیله حشرات تاقل عرتبط با آب ‎Water-related insect‏ ‎vector disease‏

صفحه 5:
در کنار موارد ذکر شده: ‎et Tee‏ لا ‏- حمل و نقل آن گران است ‎eT he Me Bele a‏ تا ‏- یکی از بزرکترین چالش ها در زمان وقوع حوادث طبیعی ‎۱ Te itt te ‎ee) ‎۱ SYST ere nent 17 ۱ Tees tae

صفحه 6:
۱ ‏ار‎ S easy iM ‏را‎ Teer tee ei cso |۱7 G VAA> Ju 31 *در جنين ششرابطى تامين كب كلفى و سالمبه عنوان نكى از مهمتيئن داد ‎OO Te ee‏ ‎US ete od BTS we Bere) SP)‏ “زيرا استفاده از كدب سالم در ببشكيرى از شوع بمارى هاى قليل انتقال ‎ee‏ ل ل ل الت

صفحه 7:
23110100000 بعد از وقوع هر شرايط اضطرارى بايد توسط مسئولين مربوطه به سوالات زير باسخ لازم داده شود: ‎UB lead‏ لان ‏۲- نزدیکترین و بهترین منابع آب*( اولویت بندی منابع آب منطقه) ‎(COME NESTS PIT Tom ts hee ere ng PRS niece LP Sy Tel dad ‎pe roe [err eee es ees Trin ‎geri Bry mete ee rl Sb in| ata

صفحه 8:
وظیفه ما؟ ‎PAROS Se oC ake a Boe‏ به موقع به مردم جهت رعایت اقدامات پیشگیرانه و جلوگیری از آلودگی منابع آب و شیوع بیماری | ‎

صفحه 9:
PP ‏ل‎

صفحه 10:
استفاده و ‎Oped‏ مناسب آب آشامیدنی

صفحه 11:
ما ل ا م 1. Wet hands with water 2 Apply soap to ct surfaces of the hands

صفحه 12:
م ل الل 3, Rub hands palm to palm 4, Rub each palm overthe 5, Rub palm to palm with back of the other hand fingers interlaced

صفحه 13:
شستن مناسب دست بعد از دفع فضولات و قبل از صرف غذا 8. Pub backs of fingers 7. Rub each thumb clasped 8 Clasp fingers and circular to opposing palms with in opposing palm rub opposing palm fingers interlocked

صفحه 14:
شستن مناسب دست بعد از دفع فضولات و قبل از صرف غذا 9. Rinse well with water 10. Allow hands to dry completely before touching anything else

صفحه 15:
21111011111111 ere ee Ue Te kee By ‏آب مورد فیاز تعیین شود.‎ 7 ‏زان نباز‎ 7 if * شرايط آب و هوايى زب بسته به معیارها و فرهنگ جامعه نوع غذا ل ات

صفحه 16:
تعیین تعداد نفرات پس از وقوع یک حادثه ee Ue ccm eee) ۱۳ A>! 0° ee ee Ree re ie * شمردن تعداد جادرهای مورد استفاده نصب شده در ۱

صفحه 17:
eee ‏او‎ ‎ren err ee Bere eee te Sree rere IOS BLL ten cere cree Be) EST eB IO LD ee eee ry می شود. Growing food _ TEN 7 Sarilation and wasie disposal Co) ca

صفحه 18:
۱۵ ۷۷۵۲۱۵ Health Organization ‎Wp re Le) Lok ene tg‏ م ‏557 | کمیت | نوع فياز يسح بويت ‎a‏ هوا و فيزبولوذك 2 هوالى ‎jg wad‏ ادامه زندگی (شرب و غذاا ‏بسته به معیارها و فرهنگ جامعه دارد ؟الی ۶ لیتر در روز فعاليتهاى اوليه بهداشتى ‏بسته به معیارها و فرهنگ جامعه ‎Se ee‏ "الى ء ليتردر روز 0 نیازهای اولیه پخت و پز ‎Emme ayy LIT ‏هلاال‎ ‎ ‎

صفحه 19:
تامین سایر نیازها ee Se eel see SOs Sy eT ie 1507م ليتر هم به ازاى هر بيمار بسترى شده ‎77٠”‏ الى ‎"+٠‏ ليتر آب به ازاى هر تخت در بيمارستان هاى مجهز به رختشويخانه ‎Sap ‏م‎ Sree eC eh ae By tee ped RR ‏7 لبتر در روز به ازای هر نفردر بخش اداری اردو گاه ها (امدادرسانان و افراد ساکن ‎(re)‏ ‎cree TO Se ET he ‎REP ee Pe ee Te I CE on Pee OP PS Te eee IN Rey | ‏می باشد‎

صفحه 20:
SS ISL LB) ey ei Te Ley) به ازای هر گاو» اسب و قاطر ۲۰-۳۰ لیتر در روز ۱۳۲ ee Sees Cs wy ‏*به ازای هر ۱۰۰ عدد جوجه هم ۱۰-۲۰ لیتر در روز‎ Pe Aa NO roe se TOL Ey

صفحه 21:
روش های ساده تهیه و تامین آب در شرایط اضطراری 0000 1 - شکستن مخازن زمینی» هوایی و زیرزمینی - شکستن منابع آب آشامیدنی و لوله های فاضلاب ۱ |1۳ ۱۱9۱ ۱۱۱ ‏کف‎ ۱ ۱ ne ter ye reY eye Bry 1

صفحه 22:
روش های ساده تهیه و تامین آب در شرایط اضطراری توتیب اولویت بندی تامین آب در شرایط اضطراری شامل: Few ney eee re eS شبكه آبرسانى شهرى سالم ا ل استفاده از آب باران ror) توزیع آب بوسیله بطری با پاکنها آب هاى سطحى OTS eC eer ee fe SPs TCL

صفحه 23:
انواع روش های تامین آب در شرایط اضطراری ‎٠‏ قرميم و باز سازى شبكه توزيع آب شهرى و خصوصى ‎٠‏ استفاده از نزولات آسمانى ۱ ‏* استفاده از آب های بطری شده و بطری های آب ‎ee BI Peed CBU oo ‎Ce Bee RUSE rd teat oe

صفحه 24:
eee TS ees ers OB) ys) ‎pene cen Tee heer) ope eon erenl Teme BREE s)he‏ ل ‏مجدد آن اولويت زيادى قائل شد. ‎5200 pores roe Py Pom NUT Cer Peery POU Pe) Oe OFS Ye) ‏بستن جند شير و دور زدن بخش صدمه ديده مىتوان جريان لكب رابه قسمت اعظم شبكه‎ ‏توزيع بركرداند‎

صفحه 25:
مراحل بازسازی شکستگی های اصلی شبکه الف- ارزیابی میزان صدمه وارد شده به شبکه ب- مصرف کنندکان را در جریان خرابی شبکه قرار دهید ج- جايكزينى بى روش آبرسانى جايكزين ل ل با ۵- تعمیر شکستگی ها و- تست کردن» تمیز کردن و ضد عفونی

صفحه 26:
استفاده از نزولات آسمانى ۱ ‏ا‎ aed ez Beak come bee Led haa cee le ee ‏ار ل‎ be ‏هدایت به آب انبارها میتوان جمع آوری» ذخیره و در موارد لازم استفاده نمود.‎

صفحه 27:
تهیه آب با ذوب برف ها: ا ‎Ore te eT een Re eT‏ ‎ore SI er eS)‏ برای استفاده از برف و یخ توجه به نکات زیر ضروری است. ‎PO eee eT oe ey eT el‏ ‎re eee rere oe ores) or iad‏ وا ‎Se Le Re coe‏ خراب نشود؛ برای سرعت دادن‌به کار صی توانید آّب وبا سنگ های داغ راجه تن اضلفه ۳- برای آتب کردن آسن از گرمای بدن صی توان استفاده نمود» آسن را در ظرف مناسبی ‎oe Tee Tens}‏ ای با

صفحه 28:
آبرسانی به کمک تانکر های قابل حمل مرا جهارقاقه تزا کردن وضدضونی تاتکرها ومتیازن طبق تومید ۱۷۷۶۱0 ‎ey el ee‏ | ذخیره آب بهداشتی ب- تميز كردن و شست و شوى اين مخازن ج- ضدعفونی مخازن و تانکرها د- دفع صحیح زائدات مابع

صفحه 29:
انتخاب مخازن وتانکرها جهت ذخیره آب بهداشتی ۳۰ Cn *شستشوی تانکرها باید آسان بوده ‎CO el elo aa‏ ‎Oe eer ey‏ باشد

صفحه 30:

صفحه 31:

صفحه 32:
اضلفه نمودن ضدعفونى كننده: تلنى رلبه سور سر ۳۳ لا رن الم ۱9 ‎aed‏ ل اس سر ‎es eT‏ 2201110000

صفحه 33:

صفحه 34:
دفع صحیح زائدات مایح

صفحه 35:
استفاده از آب های بطری شده و بطری های آب سبه جهت اطمينان و اعتمادى كه مردمبه لين منلبع كب دارند» لين منلبع در ‎Oe SC oe eer Te 2 Bere TOE ky‏ بسته بندی شده (پاکتی» کیسه پلاستیکی» بطری شده) در حجم های ‎eet‏ ‏ما فیملیتری نیز پیش بینی کردهتا بعد از هر بار مصرف و نوشیدن» مازاد و ‎fee Reyer, fons Weeere emia se]‏ 1 ‎Se Re ee Be Teta‏

صفحه 36:
يكى ديكر از روشهاى تصفيه آب كه توسط 10] لالا قوصيه شده است, ۲ ‎fe Bees Te‏ 1 1 2211111111 ‎a‏ ا ۱ م لل ‎PC TC‏ ا ل

صفحه 37:
استفاده از نور خورشید در ضد عفونی آب و تامین آب قابل شرب 1 Wash the bottle well the first time you use it Fill the bottle 3/4 full with

صفحه 38:
استفاده از نور خورشید در ضد عفونی آب و تامین آب قابل شرب Now fill up the bottle’ fully and close the lid

صفحه 39:
استفاده از نور خورشید در ضد عفونی آب و تامین آب قابل شرب Place the bottles on a corrugated iron sheet

صفحه 40:
استفاده از نور خورشید در ضد عفونی آب و تامین آب قابل شرب The water is now 8 © A “> Expose the bottle to the ‘sun from morning until evening for at least six hours

صفحه 41:
0 ضطرارى آب آشاميدذ كاك ر نقطه مصرف

صفحه 42:
(@) Porous jar

صفحه 43:
yer ‏تصفیه اضطراری آب آشامیدذ‎ ‏یدنی در نة‎ ر نقطه مصرف

صفحه 44:
روشهای جدید تصفیه اضطراری آب آشامیدنی در نقطه مصرف ‎ce co ce‏ لل راندمان بسيار بالادر كب شيرين كنها استفاده ميشود كه حتى قابليت حذف ‏ميكربها را نيز دارا مى باشد. ‎OO al TOE De ea ‏شده که آتب آشامیدنی سالم وجود‎ ‎00 ‎Leonardo Manavella ‎

صفحه 45:
برای استفاده از این وسیله ۳ مرحله باید توسط شما صورت گیرد : BUF es "- قرار دادن وسيله در بين باهايتان و تلمبه زدن با كليك هاى بغل هاى وسيله - نوشيدن آب كوارارى حاصل از ادر

صفحه 46:
«« Ir neevs 2.0 sar TO LEAK THE WATER Access oF URINE AFTER TO HAS BEEN LEAKED BY ACTIVATED ‏و‎ => ‎ORINKING‏ عه جوع ‎water. You CAN pass THE WATER TO OTHER ‎CONTAINER OR DRINKING ‎0 Activareo RINE CONTAINER akon ‎1 ‎Casing‏ نا ‎+Sarety Vaive ‎“Cyuinoers ‎Osmonic ‎MEMBRANE ‎

صفحه 47:
با تشکر از توجه شما

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
15,000 تومان