سایر تحقیق و پژوهش

مطالعه موثر

motaleaeye_moasser

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مطالعه موثر”

مطالعه موثر

اسلاید 1: درس سمینار مطالعه موثر عباس افرازه پاییز 1383دانشگاه صنعتی امیرکبیردانشکده مهندسی صنایع

اسلاید 2: اهداف: دلایل مختلف مطالعه را شناسایی نمایید.شیوه های مختلفی را برای مطالعه به کار گیرید.شیوه مطالعه مناسب با نیازهایتان را انتخاب نمایید.زمانی را که صرف مطالعه می گردد، کاهش دهید.میزان درک مطالب و به خاطر آوردن آنها را افزایش دهید.

اسلاید 3: عناوین مطالب:مطالعه مؤثرچرا می خوانید؟مطالعه فعال مطالعه انفعالي اولویت بندی اطلاعات روشهای مختلف مطالعه مطالعه سطحی مطالعه جسته گریخته بررسی اجمالی مطالعه با جستجو مطالعه پذیرشی مروري بر مطالعه فعال

اسلاید 4: مطالعه مؤثر:مطالعه مؤثر مهارت مهمی است که به تمام مطالعات دانشگاهی شما منفعت می بخشد.از شما انتظار می رود که بیشتر وقت خود را برای یافتن اطلاعاتی جهت کار خود سپری نمایید. این یعنی:مطالعه برای مقاله نویسی مطالعه برای گزارش نویسیمطالعه برای آموزش دهی مطالعه برای اعمال تجدیدنظرمطالعه برای درک مطلب

اسلاید 5: مهارتهایی که باید بیاموزید:خودِ مطالعه به تنهاییاولویت بندی اطلاعاتی که یافت می کنید.ثبت مفید و موثر آن اطلاعات.

اسلاید 6: چرا می خوانید؟ما به دلایل مختلف و با منظورهای متفاوتی به خواندن نیاز داریم. خواندنی که شما برای مطالعاتتان انجام می دهید، اغلب با مطالعه سرگرم کننده تفاوت دارد. شاید مهمترین تفاوت آن در نحوه کار با موضوعات باشد. شما صفحه اول یک رمان را باز می کنید و از اول تا به آخر می خوانید.در صورتی که شما ممکن است تنها به یک فصل بخصوص از یک کتاب تخصصی مراجعه نمایید یا تنها به دنبال نمودارها و یا اطلاعات جدولها باشید.

اسلاید 7: چرا اینها متفاوتند؟این دو روش مطالعه متناسب با نیازهای متفاوتی می باشند.زمانی که برای سرگرمی و در اوقات فراغت چیزی را می خوانید، اغلب نیازی به انجام کاری نمی باشد. شما تنها می خواهید که لذت ببرید و وقت خود را بگذرانید.خواندن مطالعاتی نه تنها باید شما را از دانشی مطلع گرداند، بلکه مساله مهمتر این است که شما نیازمند آن خواهید بود که این دانش را زمان نوشتن یک مقاله و یا شرکت در یک کار آموزشی به کار گیرید.

اسلاید 8: مطالعه انفعالی passive))دلیل اینکه شما جزئیات یک رمان را به خاطر نمی آورید، این است که شما آن را به صورت انفعالی خوانده اید. به عبارت دیگر شما با دنبال کردن یک رشته نخ باریک زمان خود را گذرانیده اید و لحظات خالی خود را پر کرده اید. شما به کتاب اجازه داده اید تا در دنبال کردن داستان شما را هدایت کند. واضح است كه تأثير چنین روشی تنها محدود به زمان مطالعه است.

اسلاید 9: مطالعه فعال active))مطالعه فعال در موقعیتی است که شما واقعاً به دنبال مطلبی از آن متن هستید، در درون اطلاعات کلی رشته خاصی را جستجو می کنید. چگونه من می توانم مطالعه اثربخش تری داشته باشم؟کدام یک از مهارتهای مطالعه را باید در خود تقویت کنم؟آیا همه خواندن همین است؟آیا نیاز است که هر چیزی را بخوانم؟

اسلاید 10: اهداف مطالعه:اگر شما هدف از مطالعه را که شامل سؤالاتی است که باید به آنها پاسخ داده شود، بدانید به صورت مؤثرتری مطالعه خواهید کرد.

اسلاید 11: اولویت بندی اطلاعات:اهداف مطالعه به شما کمک می کند تا اطلاعاتی را که می خوانید، اولویت بندی نمایید.شما باید تنها اطلاعاتی را بخوانید که برای پاسخگویی به سؤالاتی نظیر موارد زیر لازم باشند:چه چیزی از نظر مرکزیت داشتن متناسب است؟چه چیزی به طور جزیی متناسب است؟چه چیزی نامربوط است؟

اسلاید 12: مطالعه همراه با یک قلم:زمانی که شما مشغول خواندن برای مطالعات خود هستید، نیاز به این خواهید داشت که مطالبی را یادداشت کنید، تا به این ترتیب اطلاعاتی را که هم در درازمدت و هم در کوتاه مدت به آنها نیاز پیدا خواهید کرد،ازهم جدا کنید.بنابراین بسیار ضروری است که با داشتن یک قلم در دست شروع به خواندن کنید و فعالانه یادداشتهایی را در مورد آنچه می خوانید بنویسید.

اسلاید 13: روشهای مختلف مطالعه (1): مطالعه سطحی (و یا جسته گریخته)مطالعه سطحی یعنی حرکت در درون متن به سرعت و انتخابگری، شاید با سرعتی دو یا سه برابر سرعت مطالعه معمولی. هدف اصلی دریافتن این است که متن یا کتاب چقدر می تواند مفید باشد این روش شامل نگاه به فهرست، عنوان فصلها، مقدمه و پاراگرافهای درون آن همچنین نگاه سطحی به مطالب اصلی با مطالعه سطر اول هر پاراگراف، است. مطالعه سطحی به شما کمک می کند تا دیدگاهی نسبت به نحوه سازماندهی کتاب، آهنگ و نوع نوشتار آن بدست آورید.یا آنچه را که قبلاً خوانده اید مرور کنید و حافظه خود را فعال نمایید.

اسلاید 14: بررسی اجمالی بررسی اجمالی زمانی استفاده می گردد که شما به درستی می دانید که به دنبال چه مطلبی می گردید. به عنوان مثال زمانی که در یک دفترچه تلفن به دنبال شماره تلفنی می گردید اسمی را که به دنبال آن هستید، پیدا می کنید و سپس در متن مقابل آن شماره و یا زمان را می یابید.روشهای مختلف مطالعه (2):

اسلاید 15: مطالعه با جستجواین روش مطالعه زمانی استفاده می گردد که به دنبال واژه های کلیدی و عباراتی می گردید که به شما کمک می کنند تا اطلاعات خاصی را مکانیابی کنید. به یک فهرست نگاه کنید تا جای واژه های کلیدی و عبارات را پیدا کنید. سپس نگاه خود را درون متن حرکت دهید تا زمانی که واژه ها و یا عبارات مورد علاقه خود را پیدا کنید. به واژه ها و عباراتی که ارتباط نزدیکی با موضوع ندارند، تنها یک نگاه گذرا بیفکنید. فراموش نکنید که واژه های کلیدی نویسنده ممکن است با شما تفاوت داشته باشند. پس انعطاف پذیر باشید. روشهای مختلف مطالعه (3):

اسلاید 16: مطالعه پذیرشی این روش مطالعه زمانی استفاده می گردد که شما نیازمند یک درک کلی از مطلب هستید و یا می خواهید که درستی آنچه که نوشته شده است را دریابید. همچنین ممکن است که این روش برای غنی سازی فکر شما و یا برانگیختن شما برای اینکه خلاقانه تر و متفکرانه تر فکر کنید. زمانی که شما به صورت پذیرشی مطالعه می کنید، به زمانی نیاز دارید تا از نزدیک متن را مورد توجه قرار دهید.با این نوع تمرین مطالعه می توانید بدون اینکه بر سطح درک خود تاثیری بگذارید، سرعت مطالعه خود را افزایش دهید. روشهای مختلف مطالعه (4):

اسلاید 17: این گونه های مختلف مطالعه را بار دیگر که مشغول مطالعه در کتابخانه و یا در منزل هستید، امتحان کنید. در مورد دلیل مطالعه خود فکر کنید و تکنیکی را که با خواسته های شماتناسب بیشتری دارد، به کار بگیرید.

اسلاید 18: خلاصه خواندن مطالعه مؤثر هر مطلب، چیزی بیش از مطالعه آن به سادگی و با سرعت بیشتر می باشد. شما اگر از خود بپرسید که چرا مطالعه می کنید و استراتژی مناسب با آن نیاز را به کار گیرید، در زمان صرفه جویی خواهید کرد. این فرآیند همچنین به شما کمک خواهد کرد تا مطالب بیشتری را از متنی که می خوانید بیاموزید، یک نقطه تمرکز شفاف را ارائه دهید و بنابراین میزان درک خود از مطالب و جمع بندی آنها را بالا ببرید.

اسلاید 19: مروری بر مطالعه فعال منظور خود را از مطالعه تعیین نمایید.سؤالاتی را در مورد متن بپرسید. چرا می خوانید؟دقیقاً به دنبال چه چیزی می گردید؟یک روش مطالعه را که خواسته های شما را منعکس می کند، به کار بگیرید. روش مندانه عمل کنید.برای دوره های زمانی زیادی، به مطالعه تنها اکتفا نکنید.اطلاعات را اولویت بندی نمایید.انعطاف پذیر باشید.

اسلاید 20: محیط مطالعه:مطمئن باشید که نور کافی وجود دارد. ولی از ایجاد تابش خیره کننده خودداری نمایید.مطالعه زمانی به بهترین نحو انجام می گیرد که نور از بالا و یا از روی یکی از شانه ها بتابد و به سمت شما منعکس نگردد. نور محیط اطراف در مقابل منطقه مطالعه نباید زننده باشد.موقعیت و وضعیت راحتی برای مطالعه داشته باشید تا کوفتگی بدن و فشار روحی را کاهش دهید. این کار شما را قادر می سازد تا به طور اثربخش تر و در صورت لزوم برای مدت زمان بیشتری کار کنید.

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید