علوم انسانی و علوم اجتماعی حسابداری

معرفی درس و کلیات تئوری حسابداری

kolliate_teoriye_hesabdary

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “معرفی درس و کلیات تئوری حسابداری”

معرفی درس و کلیات تئوری حسابداری

اسلاید 1: معرفی درس و کلیات تئوری حسابداری

اسلاید 2: فهرست مطالب *تئوری حسابداری*ارتباط بین تئوری حسابداری و فرآیند تدوین استانداردهای حسابداری*اندازه گیری*روش های ارائه تئوری *طبقه بندی تئوری حسابداری*تایید تئوری

اسلاید 3: هدف تئوری حسابداری بهبود حسابداری و گزارشگری مالی است

اسلاید 4: تئوری حسابداری مجموعه ای از فرضیات مبنا، تعاریف، اصول و مفاهیم و نحوه استنتاج آنهاست که زیربنای تدوین استاندارد های حسابداری توسط مراجع مربوط و همچنین شالوده­ ی گزارش اطلاعات حسابداری را تشکیل می دهد.

اسلاید 5: تئوری حسابداری در موارد زیر به طور موثر یاری دهنده است : *درک بهتر نحوه تدوین قواعد حسابداری در چارچوب ساختار حسابداری مالی *فراهم کردن زمینه بهبود در فرآیند تدوین استانداردهای جدید *یکپارچه کردن استانداردهای حسابداری در سطح ملی و بین المللی

اسلاید 6: نهاده های فرآیند سیاستگذاری حسابداری: وضعیت اقتصادی، شرایط سیاسی، تئوری حسابداری

اسلاید 7: اندازه گیری را به دو شیوه تقسیم می کنند : شیوه اول : مستقیم و غیرمستقیم شیوه دوم : معیارهای ارزیابی و معیارهای پیش بینی اندازه گیری انتساب مبلغ به صفت یا ویژگی اقلامی است که اندازه گیری می شوند.

اسلاید 8: عوامل موثر بر فرایند اندازه گیری : *صفت مورد اندازه گیری*شخص اندازه گیر *عملیات شمارش*ابزارهای اندازه گیری*محدودیت های موثر بر شخص اندازه گیر

اسلاید 9: انواع اندازه گیری: ارتباط بین سیستم اندازه گیری و صفت اقلام مورد اندازه گیری تعیین کننده نوع اندازه گیری است. 1-اسمی 2-ترتیبی 3-فاصله ای 4-نسبی

اسلاید 10: کیفیت اندازه گیری: *عینیت ، مفید بودن اطلاعات *به موقع بودن و هزینه تهیه اطلاعات

اسلاید 11: دیدگاه های ارائه تئوری*مالیاتی*قانونی *اخلاقی *اقتصادی *رفتاری *ساختاری

اسلاید 12: مثال: شرکت نوشابه سازی الگینی (ABC) شرکت مورد مطالعه ی ماست که در اوایل دهه 1970 درگیر بحث شدیدی با حسابرسان خود شد. این شرکت یک واحد فرعی دیگر را تحت تملک خود دارد. این واحد فرعی مسئول فروش دستگاههای توزیع نوشابه در فروشگاههاست. فروش شرکت فرعی توسط شرکت اصلی ثبت می گردد فروش به صورت قسطی است به این شکل که خریدار 50 دلار پیش پرداخت زمان خرید می دهد و مابقی اقساط را در 48 قسط ماهانه بپردازد با تنفس زمانی 4 یا 7 ماهه. مدیریت این شیوه عمل را در پیش گرفت : روش مورد استفاده ما در صنعت تاکنون روش تعهدی بوده است و موسسه حسابرسی ما الکساندر گرانت اند کمپانی است. این موسسه به ما اطلاع داد که باید سود حاصل از فروش واحد فرعی را به دوره ی بعد منتقل کنیم. از ما خواسته شد دلایلی بیاوریم از اطلاعات اضافی شرکت های مشابه که موسسه ی گرانت قبول کند از روش تعهدی استفاده کنیم. اطلاعات جمع آوری شد ارائه گردید و مورد قبول قرار نگرفت. این موسسه پیشنهاد روشی مرکب یا پیوندی را داد که ما نپذیرفتیم در نهایت تصمیم به تغییر موسسه حسابرسی خود گرفتیم.سوالاتی که در اینجا پیش می آید:درآمد را چه زمانی شناسایی کنیم؟ آیا فروش دستگاه نوشابه فروشی را مثل فروش یک بطری نوشابه ثبت بزنیم؟ آیا میزان پیش پرداخت بر نوع تصمیم اثر دارد؟ چون فروش قسطی است آیا می توان هنگام تحویل محصول فروش را شناسایی کرد؟

اسلاید 13: دیدگاه مالیاتی:پرسشی که در این دیدگاه مطرح می شود :*موضوع مالیات چیست؟قوانین مالیات بر در آمد باعث شدند روش های اجرایی توسط شرکت ها به استانداردهای قابل قبول برسد و حسابداری بهبود یابد. روش های مرتبط با استهلاک نمونه ای از تاثیر دیدگاه مالیاتی بر استانداردهای حسابداری است.

اسلاید 14: پرسشی که در این دیدگاه مطرح می شود : *طبق قانون چه چیزی ضروری است؟ آیا قوانینی بر این صنعت اعمال می گردد؟ بر اساس این دیدگاه رأی و نظر دادگاه ملاک عمل ما قرار می گیرد.در بسیاری از موارد مسائل اقتصادی و قانونی مطرح اند. قوانین توانستند موجب مطرح شدن پرسش های زیادی در زمینه تئوری حسابداری شوند ولی به ندرت شده که این قوانین به عنوان یک عامل تعیین کننده عمل کرده باشند. دیدگاه قانونی

اسلاید 15: دیدگاه اخلاقی پرسشی که در این دیدگاه مطرح می شود : *چه کارهایی درست است که باید انجام داد؟ *آیا درارائه این گزارش رعایت انصاف شده است؟ این دیدگاه در کانون روش های نوین تدوین تئوری ها قرار می گیرد و برمفاهیم اخلاقی چون عدل انصاف و حقیقت تأکید دارد.

اسلاید 16: پرسشی که در این دیدگاه مطرح می شود : *آیا این روش حسابداری اثری بر سیستم اقتصادی می گذارد؟ * این روش چه اثری بر سهامداران دارد؟ *آیا در اجرای این روش اطلاعات به طور کامل افشا می شود؟ با سه روش می توان از دیدگاه اقتصادی به مسائل حسابداری نگریست :اقتصاد کلان اقتصاد خرد مسئولیت های اجتماعی شرکت1111111دیدگاه اقتصادی

اسلاید 17: اقتصاد کلان : اثر ناشی از روش های گوناگون حسابداری را بر فعالیت های اقتصادی در سطح سیستم اقتصادی کشور گزارش می کنند. اقتصاد خرد : اثر ناشی از روش های گوناگون حسابداری را بر فعالیت های اقتصادی در سطحی کوچکتر یعنی شرکت گزارش می کنند. تئوری نوین حسابداری بر پایه اقتصاد خرد قرار می گیرد.   سنجش مسئولیت های اجتماعی شرکت : در این دیدگاه به اثر فعالیت های شرکت بر جامعه توجه می شود مثل : اثر فعالیت شرکت بر محیط زیست

اسلاید 18: دیدگاه رفتاری پرسشی که در این دیدگاه مطرح می شود : *چرا مدیریت می خواهد چنین تصمیمی بگیرد؟ هنگام تدوین تئوری های حسابداری از این دیدگاه به جنبه های روانشناسی و جامعه شناسی این تئوری ها توجه می شود. تدوین کنندگان این تئوری ها به اثرهای روانشناسی و جامعه شناسی روش های مختلف حسابداری می پردازند و آنرا ارزیابی می کنند.

اسلاید 19: دیدگاه ساختاریدر این دیدگاه بر ساختار سیستم حسابداری تاکید می شود. اجرای این روش بر پایه مقایسه اقلام قراردارد.پرسشی که در این دیدگاه مطرح می شود :*رویداد مزبور تحت پوشش چه مقرراتی قرار دارد؟ درآمد چگونه تعریف می شود؟ اصول پذیرفته شده حسابداری کدامند؟

اسلاید 20: طبقه بندی تئوری ها استدلالزباندستوریاستنتاجی (آیا از دیدگاه منطق درست است؟)استقرایی (آیا شواهدی وجود دارد؟)ساختاری (قواعد کدامند؟)رفتاری ( چه اثری خواهد گذاشت؟)55تفسیری (معنی آن چیست؟)

اسلاید 21: تئوری به عنوان زبان طبقه بندی تئوری ها در این دسته بر پایه این استنباط قرار دارد که حسابداری چیزی جز زبان نیست در واقع حسابداری را زبان تجارت می نامند.

اسلاید 22: تئوری از دیدگاه شیوه استدلالطبقه بندی تئوری ها در این دسته به این شکل است که استدلال از کل به جز است یا از جز به کل.استنتاجی ( حرکت ازکل به جز )هدف بخش مهمی از این شیوه ی استدلال است زیرا هدف های گوناگون ساختار متفاوت دارند و به اصول متفاوت می انجامند.استقرایی (حرکت از جز به کل )نمونه خاصی را ارائه می دهند که از یک کل بزرگتر است و سپس بر اساس آن یک دیدگاه خاص را تعمیم می دهند.

اسلاید 23: تایید تئوری تایید تئوری ایجاد زمینه برای اثبات یک تئوری است.اثبات تئوری ها در چندین سطح انجام می شود :1-رابطه بین تئوری پدیده های قابل مفروضات را در دنیای واقعی مورد آزمون قرار داد.2-باید بتوان رابطه ی متقابل بین گفتارهمشاهده باید ا را از نظر ثبات رویه مورد آزمون قرار داد.3-اگر هریک از مفروضات بر مبنای قضاوت های ارزشی قرار گیرد باید با توجه به رابطه ی آن با قضاوت های فردی شخص پذیرفت یا رد کرد. 4- اگر نتوان از نظر تجربی تئوری را به اثبات رسانید باید نتیجه های حاصل از تئوری را به صورت اقدامات مستقل تجربی به اثبات رسانید.

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید