مهارت‌های شخصی

مقاله انگلیسی و فارسی شناسایی مقیاس مناسب فناوری پس از برداشت

Identify-the-appropriate-scale-of-post-harvest-technology

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “مقاله انگلیسی و فارسی شناسایی مقیاس مناسب فناوری پس از برداشت”

مقاله انگلیسی و فارسی شناسایی مقیاس مناسب فناوری پس از برداشت

اسلاید 1: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

اسلاید 2: l. Identifying Scale-Appropriate Postharvest Technology شناسايي مقياس مناسب فناوري پس از برداشتLisa Kitinoja

اسلاید 3: نام استاد:نام تهيه كننده:موضوع تحقيق:پس از برداشت

اسلاید 4: 1Extension of Postharvest Technology An enormous amount of technically useful postharvest technology is described in this text and others, and new or improved technologies for handling and marketing horticultural crops are regularly reported on in technical and trade journals. Throughout the United States and abroad, postharvest extension specialists at universities and experiment stations recommend potentially useful postharvest handling practices in newsletters, extension publications, videos, and via the Internet. Extension agents, farm advisors, postharvest consultants, and development personnel must be able to identify technologies that are cost-effective, feasible, and appropriate for their clients, as well as acceptable to consumers. With all the technologies from which to choose, how can extension professionals help their clientele détermine whether any given postharvest technology will solve the problem at hand? مقدار بسياري زيادي مفيد پس از برداشت فني فن آوري در اين متن و ساير موارد، و جديد يا فن آوري هاي بهبود يافته براي مديريت و بازاريابي فناوري فرهنگي محصولات به طور منظم در مجلات فني و تجاري گزارش مي شوند. درسراسر ايالات متحده و خارج از كشور، پس از برداشت محصول متخصصان در دانشگاه ها و ايستگاه هاي آزمايش توصيه مي كنند. اقدامات دستيابي بالقوه مفيد پس از برداشت در خبرنامه ها، نشريات، فيلم ها واز طريق پسوند اينترنتي، نمايندگان، مشاوران مزرعه، مشاوران پس از برداشتمحصول، و پرنسل توسعه بايد قادر به شناسايي فن آوري ها باشند. كه مقرون به صرفه، قابل اجرا ومناسب براي آنها باشد. مشتري، و همچنين قابل قبول توسط مصرف كنندگان است با همه چگونه مي توان برنامه هاي افزودني را انتخاب كرد.متخصصين به مشتري خود كمك مي كنند. فناوري پس از برداشت مشكل موجود را حل خواهد كرد؟گسترش فناوري پس از برداشت

اسلاید 5: 2Extension of Postharvest Technology It is all too common to hear of technical fixes that caused more problems than they solved. During the 1970s and 1980s, postharvest losses were often attributed to a lack of storage facilities on-farm and in wholesale markets. Yet when large-scale commercial storage and marketing facilities were constructed they sat unused in many parts of the world. A recent example comes from Senegal, where a new wholesale market built opposite the existing market sits empty, due mostly to vendors unwillingness to pay higher fees for their booth spaces (fig. 38.1). Various studies have determined the lack of use of new postharvest structures in Africa, India, and Latin America to be due to high fees, inconvenient locations, management problems, or perceived security issues. In the United States, consumers are often willing to pay more for produce that has been handled in what is considered a safe manner, perhaps by avoiding the use of pesticides or by participating in a food safety program at the farm and packinghouse level. By becoming aware of a host of possible factors that can affect whether a postharvest technology is cost-effective, feasible, and/or appropriate for the client, as well as culturally acceptable to consumers, extension professionals can assist in the transfer of information that is truly useful to their clientele. شنیدن اصلاحات فنی که مشکلات بیشتری نسبت به حل آنها ایجاد کرده اند بسیار معمول است. در طی دهه های 1970 و 1980 ، ضررهای پس از برداشت محصول اغلب به دلیل کمبود امکانات ذخیره سازی در مزرعه و بازارهای عمده فروشی نسبت داده شده است. با این وجود وقتی امکانات ذخیره سازی و بازاریابی تجاری در مقیاس بزرگ ساخته شد ، در بسیاری از نقاط جهان بدون استفاده ماند. مثال اخیر از سنگال آمده است ، جایی که یک بازار عمده فروشی جدید ساخته شده در مقابل بازار موجود خالی است ، بیشتر به دلیل عدم تمایل فروشندگان به پرداخت هزینه های بالاتر برای فضای غرفه های خود (شکل 38.1). مطالعات مختلف عدم استفاده از ساختارهای جدید پس از برداشت آفریقا ، هند و آمریکای لاتین را ناشی از هزینه های بالا ، مکان های نامناسب ، مشکلات مدیریتی یا مسائل امنیتی درک کرده اند. در ایالات متحده ، مصرف کنندگان اغلب مایل به پرداخت هزینه بیشتر برای محصولاتی هستند که به روشی ایمن در نظر گرفته شده است ، شاید با اجتناب از استفاده از سموم دفع آفات یا با شرکت در یک برنامه ایمنی مواد غذایی در سطح مزرعه و بسته بندی. با آگاهی از انبوهی از عوامل احتمالی که می توانند در اینکه آیا یک فناوری پس از برداشت از نظر اقتصادی مقرون به صرفه ، امکان پذیر و / یا مناسب مشتری است و همچنین از نظر فرهنگی برای مصرف کنندگان قابل قبول است ، متخصصان توسعه می توانند در انتقال اطلاعات واقعاً برای مشتری هایشان مفید است.گسترش فناوري پس از برداشت

اسلاید 6: 3FACTORS AFFECTING THE ADOPTION OF IMPROVED POSTHARVEST TECHNOLOGY عوامل موثر برتصويب فن آوري بهبود يافته پس از برداشتمشاهده یا مکالمه گاه به گاه با متصدیان و بازاریان محصولات باغی پس از برداشت ، نمونه هایی از روش ها و شرایط معمول را فراهم می کند که به تلفات پس از برداشت محصول و مشکلات کیفیت در ایالات متحده و سایر کشورها کمک می کند. ادبیات فنی در زمینه حمل و نقل کالاهای باغبانی پس از برداشت مستند استفاده نامناسب از شیوه های مختلف و استفاده از شیوه های سنتی است که به نظر می رسد منفی است. تلفات جسمی میوه ها ، سبزیجات و گل های شاخه بریده بعد از برداشت می تواند در ایالات متحده به 20 تا 30 درصد برسد و اغلب در کشورهای در حال توسعه به 50 درصد می رسد. علاوه بر این ، از دست رفتن ارزش محصول با کاهش کیفیت در حین حمل و نقل ، ذخیره سازی و توزیع ، منبع مهم خسارات اقتصادی است.Casual observation or conversation with postharvest handlers and marketers of horticultural crops provides a host of examples of typical practices and conditions that contribute to postharvest losses and quality problems in the United States and in other countries. The technical literature on postharvest handling of horticultural commodities documents the improper use of various practices and the use of traditional practices that appear to be counterproductive. Physical postharvest losses of fruits, vegetables, and cut flowers can reach 20 to 30% in the United States and often are as high as 50% in developing countries. In addition, the loss of product value as quality declines during postharvest handling, storage, and distribution is an important source of economic losses.

اسلاید 7: 4Figure 38.1 Large modem wholesale market in Senegal sitting empty due to high cost of space rentals. شکل 38.1 بازار عمده فروشی مردم بزرگ در سنگال به دلیل گران بودن اجاره فضا خالی نشسته است.

اسلاید 8: 5COMMON PRACTICES AND CONDITIONS AFFECTING POSTHARVEST LOSSES, QUALITY, AND FOOD SAFETY روشهاي مشترك و شرايط تاثير گذار تلفات پس از فروش،كيفيت .ايمني مواد غذاييبسیاری از متصدیان ناآگاهانه با استفاده از روشهای معمول یا عدم استفاده از برخی اقدامات خاص برای کاهش تلفات و کمک به حفظ کیفیت تولید و ایمنی ، به ضررهای پس از برداشت محصول کمک می کنند (جدول 38.1). روشها و شرایط ذکر شده در جدول 38.1 در بسیاری از سیستمهای تولید باغبانی و بازاریابی تازه در ایالات متحده و خارج از کشور مشاهده شده است. هر نمونه یک عمل نادرست در نظر گرفته می شود زیرا تأثیرات منفی مشخصی بر روی محصولات تازه دارد ، که منجر به افزایش ضایعات و تلفات ، کاهش سریع کیفیت یا مشکلات ایمنی مواد غذایی می شود. اکثر این شیوه ها و شرایط نامناسب را نمی توان برچسب مشکلات فنی زد ، و با شروع پروژه های تحقیقاتی جدید و یا صرفاً با تمدید حل نمی شوند.Many handlers unknowingly contribute to postharvest losses by using common practices or by not using certain practices known to reduce losses and help maintain produce quality and safeiy (table 38.1). The practices and conditions listed in table 38.1 have been observed within many horticultural production and fresh marketing systems in both the United States and abroad. Each example is considered an improper practice since it has definite negative effects on fresh produce, leading either to increased waste and losses, quicker quality deterioration, or food safety problems. Most of these improper practices and conditions cannot be labeled technical problems, and they cannot be solved by initiating new research projects or simply by extending.

اسلاید 9: 6.Table 38.1. Common practices and conditions affecting postharvest losses, quality, and food safety PreharvestInadequate planning regarding planting and harvesting dates, or growing cultivars that mature when market prices are lowest. Production of cultivars with high yields but short postharvest life or susceptibility to postharvest pests and diseases. Use of poor-quality planting materials.Overfertilization of vegetables with nitrogen.Lack of use of calcium sprays for pome fruits.Inappropriate irrigation practices. Poor orchard and field sanitation, leading to latent infections and insect damage. Lack of pruning, propping limbs, and/or thinning fruits, leading to small fruits with nonuniform maturation. Lack of pest management (spraying for insect or fungal control, bagging produce susceptible to insect-or bird damage). پيش برداشتبرنامه ریزی ناکافی در مورد تاریخ کاشت و برداشت یا ارقام در حال رشد که در پایین ترین قیمت بازار بالغ می شوند. تولید ارقام با عملکرد بالا اما عمر کوتاه یا حساسیت به آفات و بیماریهای پس از برداشت. استفاده از مواد کاشت بی کیفیت. ازدیاد بیش از حد سبزیجات عدم استفاده از اسپری های کلسیم برای میوه های هسته ای. شیوه های نامناسب آبیاری. بهداشت نامناسب باغ و مزارع ، منجر به عفونت های نهفته و آسیب به حشرات می شود. فقدان هرس ، برداشتن اندام و یا رقیق شدن میوه ها ، منجر به میوه های کوچک با بلوغ غیر یکنواخت می شود. عدم مدیریت آفات (سمپاشی برای کنترل حشرات یا قارچ ، تولید کیسه های حساس به حشرات یا پرندگان)

اسلاید 10: 7جدول38.1 روشهاي معمول و شرايط موثر برتلفات پس از برداشت محصول،كيفيت و ايمني مواد غذاييHarvest Harvesting at improper maturity, leading to increased severity of storage disorders, lower eating quality (poor favor and/or texture), failure to ripen, or excessive softening. Use of rough and/or unsanitary field containers.Harvesting during the hot hours of the day. Rough handling, dropping or throwing produce, fingernail punctures.Leaving long or sharp stems on harvested produce. Long exposure to direct sun after harvesting. Overpacking of field containers. محصولبرداشت در بلوغ نامناسب ، منجر به افزایش شدت اختلالات ذخیره سازی ، پایین آمدن کیفیت غذا (مطلوب و / یا بافت ضعیف) ، عدم رسیدن ، یا نرم شدن بیش از حد می شود. استفاده از ظروف میدانی خشن و یا غیر بهداشتی. برداشت در ساعات گرم روز. دست زدن به ناهموار ، انداختن یا پرتاب محصول ، سوراخ شدن ناخن. گذاشتن ساقه های بلند یا تیز روی محصولات برداشت شده. قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آفتاب مستقیم پس از برداشت. بسته بندی بیش از حد ظروف میدانی.

اسلاید 11: 8.Table 38.1. Common practices and conditions affecting postharvest losses, quality, and food safetyCuring Lack of curing or improper curing of root and tuber crops before postharvest handling, packing, and storage.Improper drying of bulb crops.عدم پخت یا درمان نادرست محصولات ریشه و غده قبل از رسیدگی ، بسته بندی و نگهداری پس از برداشت. خشک شدن نامناسب محصولات پیاز.پخت

اسلاید 12: 9جدول38.1 روشهاي معمول و شرايط موثر برتلفات پس از برداشت محصول،كيفيت و ايمني مواد غذاييPackinghouse operationsLack of proper sorting. Lack of Deaning , washing, or sanitation. Rough handling. Improper trimming. Misuse of postharvest treatments ( Overwaxing , inadequate chlorine in wash water, misuse of hot water dips for pest management). Use of inappropriate chemicals or misuse of registered compounds. Long delays without cooling. Lack of accepted and/or implemented quality grades or standards for commodities. Lack of quality inspection. بسته بندي عملياتعدم مرتب سازی مناسب. عدم وجود داینینا ، شستشو یا سرویس بهداشتی. هندلینگ خشن پیرایش نامناسب سو Mis استفاده از تیمارهای پس از برداشت (واکس زدن بیش از حد ، کلر ناکافی در آب شستشو ، سو mis استفاده از فرو بردن آب گرم برای مدیریت آفات) استفاده از مواد شیمیایی نامناسب یا سو mis استفاده از ترکیبات ثبت شده. تاخیر طولانی بدون خنک شدن. فقدان نمرات یا استانداردهای کیفی پذیرفته شده و یا اجرا شده برای کالاها. عدم بازرسی کیفیت

اسلاید 13: 10existing well-proven technical information. Often, postharvest losses take time to develop, and the specific cause of quality problems may not be fully understood by produce handlers along the chain. Other times, the handler may deliberately choose not to use a practice known to protect produce because of its cost or because consumers perceive the practice as undesirable. Onoccasion, a lack of reliable supplies, market information, or to other infrastructural problems may make changes in handling impractical. Postharvest losses and changes in quality affect both the volume and perceived value of produce as it moves from the field to its final destination market, and any changes in practices will also have an affect Part of any potential technical solution, therefore, is a consideration of the socioeconomic, cultural, and institutional constraints facing growers, handlers, and marketers when they attempt to make changes in the way they handle and market horticultural crops.اطلاعات فنی موجود به خوبی اثبات شده غالباً ، تلفات پس از برداشت به زمان نیاز دارد و علت خاص مشکلات کیفیت ممکن است توسط دستگاه های کنترل کننده تولید در طول زنجیره کاملاً درک نشود. در مواقع دیگر ، ممکن است کنترل کننده به عمد تصمیم بگیرد که به دلیل هزینه آن یا به دلیل نامطلوب بودن مصرف کنندگان ، عملی را که برای محافظت از محصول شناخته می شود ، استفاده نکند. حمله ، کمبود منابع قابل اعتماد ، اطلاعات بازار یا سایر مشکلات زیرساختی ممکن است تغییراتی را در مدیریت ایجاد کند. تلفات پس از برداشت و تغییر در کیفیت ، هم بر حجم و هم بر ارزش ادراک شده محصول هنگام حرکت از میدان به بازار مقصد نهایی تأثیر می گذارد و هرگونه تغییر در عملکرد نیز بر بخشی از هر راه حل فنی بالقوه تأثیر می گذارد ، بنابراین ، توجه به این موارد است. محدودیت های اقتصادی اجتماعی ، فرهنگی و نهادی که تولیدکنندگان ، دست اندر کاران و بازاریان در هنگام تلاش برای ایجاد تغییر در نحوه کار و بازاریابی محصولات باغی مواجه هستند.

اسلاید 14: 11l INFORMATION GAPSContinuing use of some of these common improper practices can be traced to information gaps. Unless careful records have been kept of the handling practices undergone by a commodity between harvest and the final destination market, it can be difficult to determine the source of losses and quality problems. Even when moving through the simple direct marketing channel from grower or shipper to retailer, many people are involved in the postharvest handling, transport, and marketing of fresh produce. The effects of poor postharvest handling practices are cumulative, and losses can be caused by one or more events. However, identifying appropriate technical solutions can be impossible is the final handler is just guessing .ادامه استفاده از برخی از این اقدامات نادرست معمول را می توان در خلا اطلاعاتی جستجو کرد. درصورتی که سوابق دقیقی از شیوه های جابجایی کالا توسط محصول بین برداشت و بازار مقصد نهایی ثبت نشده باشد ، تعیین منبع ضرر و مشکلات کیفیت حتی در هنگام حرکت از طریق کانال مستقیم بازاریابی مستقیم از پرورش دهنده یا حمل و نقل به خرده فروش نیز دشوار است. ، بسیاری از افراد درگیر حمل و نقل ، حمل و نقل و بازاریابی محصولات تازه پس از برداشت محصول هستند. اثرات عملکرد ضعیف پس از برداشت محصول ، تجمعی است و می تواند به دلیل یک یا چند رویداد ، ضرر و زیان ایجاد کند. با این حال ، شناسایی راه حل های فنی مناسب ممکن است غیرممکن باشد ، اگر مدیر نهایی فقط حدس می زند.اطلاعات خلاصه

اسلاید 15: 12Table 38.1. Con tPacking and packaging materialsبسته بندي موادUse of flimsy or rough packing containers. Lack of liners in rough baskets or wooden crates. Overuse of packing materials intended to cushion produce causing interference with ventilation. Containers designed without adequate ventilation. Overloading containers. Use of containers that are too large to provide adequate product protection. Misuse of films for MA packaging, overreliance on MAP versus appropriate temperature management.استفاده از ظروف بسته بندی ظریف یا خشن. کمبود آستر در سبدهای خشن یا جعبه های چوبی. استفاده بیش از حد از مواد بسته بندی که برای تولید کوسن ایجاد می شوند باعث ایجاد تداخل در تهویه می شوند. ظروف بدون تهویه مناسب طراحی شده اند. بیش از حد بارگیری کانتینرها. استفاده از ظروف خیلی بزرگ برای محافظت کافی از محصول. سو Mis استفاده از فیلم ها برای بسته بندی MA ، اتکا بیش از حد به MAP در مقابل مدیریت دما مناسب.

اسلاید 16: 13جدول1و38همكارIn developing countries, general lack of the use of any methods of cooling during packing, transport, storage, or marketing of fruits or vegetables. In developed countries, use of inappropriate cooling methods, misuse of cooling methods, overcooling (chilling injury, freezing). Inadequate monitoring of temperature and chlorine levels in hydrocooler water. در کشورهای در حال توسعه ، به طور کلی عدم استفاده از هر نوع روش خنک سازی در هنگام بسته بندی ، حمل و نقل ، نگهداری یا بازاریابی میوه ها و سبزیجات وجود دارد. در کشورهای پیشرفته ، استفاده از روش های نامناسب خنک کننده ، سو mis استفاده از روش های خنک کننده ، خنک سازی بیش از حد (آسیب سرد ، یخ زدگی). نظارت ناکافی بر میزان دما و کلر در آب هیدروکولر.Cooling خنك كننده

اسلاید 17: 14Table 38.1. Con tIn developing countries, general lack of storage facilities on the farm or at wholesale or retail markets, lack of ventilation and cooling in existing onfarm facilities. Poor sanitation and inadequate management of temperature and RH in larger-scale storages. Overloading of cold stores. Stacking produce too high for container strength. Mixing lots of produce with different temperature or RH requirements. Lack of regular inspections for pest problems and temperature or RH management.در کشورهای در حال توسعه ، کمبود عمومی امکانات ذخیره سازی در مزرعه یا بازارهای عمده فروشی یا خرده فروشی ، عدم تهویه و خنک سازی در تاسیسات موجود در مزرعه. سرویس بهداشتی ضعیف و مدیریت ناکافی دما و RH در انبارهای در مقیاس بزرگتر. سربار بیش از حد سردخانه ها. انباشته شدن برای مقاومت ظرف بسیار زیاد است. مخلوط کردن مقدار زیادی از محصولات با دما یا نیازهای مختلف RH. عدم بازرسی منظم برای مشکلات آفت و مدیریت دما یا RH.ذخيره سازيStorage

اسلاید 18: 15جدول1و38همكارOverloading vehicles. Use of bulk transport or poor quality packages, leading to compression damage. Lack of adequate ventilation during transport. Lack of air suspension on transport vehicles. Rough handling during loading. Lack of cooling during delays Ethylene damage or chilling injury resulting from transporting mixed loads.وسایل نقلیه بیش از حد استفاده از حمل و نقل فله یا بسته های بی کیفیت ، که منجر به آسیب فشاری می شود. عدم تهویه مناسب هنگام حمل و نقل. عدم تعلیق هوا در وسایل نقلیه حمل و نقل. حمل و نقل خشن در هنگام بارگیری. عدم خنک سازی در هنگام تأخیر آسیب اتیلن یا صدمه خنک کننده ناشی از حمل بارهای مخلوط.حمل و نقلTransportation

اسلاید 19: 16Table 38.1. Con tRough handling during unloading. Lack of sorting, poor sanitation, improper disposal of culls. Improper de-greening of citrus crops and misuse of ripening practices. Lack of protection from direct sun during direct marketing. In developing countries and farmers markets, open horticultural markets exposed to sun, wind, dust and rain. in developed countries, overcooling in supermarket displays of chilling-injury-susceptible produce. حمل و نقل خشن در هنگام تخلیه. عدم طبقه بندی ، سرویس بهداشتی ضعیف ، دفع نامناسب پوسته ها. سبز زدایی نامناسب محصولات مرکبات و سو mis استفاده از روش های رسیدن. عدم محافظت در برابر آفتاب مستقیم در هنگام بازاریابی مستقیم. در کشورهای در حال توسعه و بازارهای کشاورزان ، بازارهای باز باغبانی در معرض آفتاب ، باد ، گرد و غبار و باران قرار دارد. در کشورهای پیشرفته ، خنک سازی بیش از حد در محصولات سوپر مارکت محصولات حساس به سرما.رسيدگي به مقصد Destination handling

اسلاید 20: 17Table 38.2. Factors affecting implementation of changes in postharvest technology Difficulties in determining amount and causes of losses. Lack of knowledge on where and when losses occur and who is responsible. Availability of training in loss assessment methods. Availability of resources (money, time, equipment) for loss assessment.دشواری در تعیین مقدار و علل خسارات. عدم آگاهی از اینکه کجا و چه زمان تلفات رخ می دهد و چه کسی مسئول آن است. در دسترس بودن آموزش در روشهای ارزیابی ضرر. در دسترس بودن منابع (پول ، زمان ، تجهیزات) برای ارزیابی ضرر.Identifying sources of lossesشناسايي منابع تلفات

اسلاید 21: 18 Identifying possible solutions(technology)Availability of scale-appropriate applied research results. Profitability of postharvest technology (costs versus benefits). Govermental regulations price supports or controls, incentives or disincentives Existing fee structures for common packages, transport or storage services. Technology fit with existing commodity system (handling methods, distribution system). Technology fit with local skills of handlers.شناسايي امكان پذير است راه حل( فناوري)در دسترس بودن نتایج تحقیقات کاربردی متناسب با مقیاس. سودآوری فناوری پس از برداشت محصول (هزینه ها در مقابل منافع). مقررات دولتی از قیمت ها پشتیبانی یا کنترل می کند ، مشوق ها یا انگیزه ها ساختارهای موجود برای بسته های مشترک ، خدمات حمل و نقل و ذخیره سازی فناوری متناسب با سیستم کالای موجود (روشهای جابجایی ، سیستم توزیع). فناوری متناسب با مهارت های محلی کارگزاران است.جدول 38.2 عوامل موثر بر اجرای تغییرات در فناوری پس از برداشت

اسلاید 22: 19Social or cultural normsCultural barriers (gender, religion, local customs, traditions, beliefs). Competing responsibilities (i.e, political or community service, social obligations, water bearing, child care, home-based tasks). Consumer demands and preferences (definitions of quality vary by culture). Requirement of produce losses for other purposes (i.e., animal feed, poverty relief programs). Environmental concerns (a new technology may create pollution). Effects on jobs (may displace workers). Existence of grades and standards for produce.اجتماعي يا هنجارهاي فرهنگيموانع فرهنگی (جنسیت ، دین ، ​​آداب و رسوم محلی ، سنت ها ، اعتقادات). مسئولیت های رقابت (به عنوان مثال ، خدمات سیاسی یا اجتماعی ، تعهدات اجتماعی ، حامل آب ، مراقبت از کودکان ، کارهای مستقر در خانه). خواسته و ترجیحات مصرف کننده (تعریف کیفیت از نظر فرهنگ متفاوت است) نیاز به ضرر محصول برای اهداف دیگر (به عنوان مثال ، خوراک دام ، برنامه های رفع فقر). نگرانی های زیست محیطی (یک فناوری جدید ممکن است باعث ایجاد آلودگی شود). تأثیرات بر مشاغل (ممکن است کارگران را آواره کند). وجود نمرات و استانداردهای تولید.Table 38.2. Factors affecting implementation of changes in postharvest technology

اسلاید 23: 20 Postharvest equipment supplies, fuel Local availability of supplies, spare parts, tools and equipment. Costs and availability of materials, fuel, maintenance. Reliability of supply of raw materials (for packing or processing). Reliability of supply of electricity Environmental concerns (Is the technology reusable/recyclable?). تجهيزات پس از برداشت لوازم،سوختدر دسترس بودن محلی لوازم ، قطعات یدکی ، ابزار و تجهیزات. هزینه ها و در دسترس بودن مواد ، سوخت ، تعمیر و نگهداری. قابلیت اطمینان در تهیه مواد اولیه (برای بسته بندی یا فرآوری). قابلیت اطمینان در تأمین برق نگرانی های زیست محیطی (آیا این فناوری قابل استفاده مجدد و قابل بازیافت است؟).جدول 38.2 عوامل موثر بر اجرای تغییرات در فناوری پس از برداشت

اسلاید 24: 21Credit and loans Availability of credit.Collateral requirements for loans. Prevailing market interest rates.اعتبار و وامهادر دسترس بودن اعتبار. الزامات وثیقه برای وام ها. نرخ بهره غالب بازار.Table 38.2. Factors affecting implementation of changes in postharvest technology

اسلاید 25: 22 Postharvest labor/who will implement the change?Seasonal changes in labor supply, labor shortages.Availability of trained personnel for harvesting, packing, and skilled jobs. Motivation and loyalty of the workforce.كار پس از برداشت كه را اجرا خواهد كرد تغيير دادن؟تغییرات فصلی در عرضه نیروی کار ، کمبود نیروی کار. در دسترس بودن نیروهای آموزش دیده برای برداشت ، بسته بندی و مشاغل ماهر. انگیزه و وفاداری نیروی کار.جدول 38.2 عوامل موثر بر اجرای تغییرات در فناوری پس از برداشت

اسلاید 26: 23 Training, education, and instruction Availability of resources for postharvest educational and training programs. Availability of effective extension services (public or private).Differences in access to existing services (women vs. men, small- vs. large-scale enterprises, farmers marketing cash crops vs food crops). Extension workers level of knowledge and skills in postharvest handling and/or food processing. آموزش، و دستور العملدر دسترس بودن منابع برای برنامه های آموزشی و آموزشی پس از برداشت. در دسترس بودن خدمات الحاقاتی م تاثير (دولتی یا خصوصی). تفاوت در دسترسی به خدمات موجود (زنان در مقابل مردان ، شرکتهای کوچک در مقابل شرکتهای بزرگ ، بازاریابی محصولات کشاورزی وجه نقد در مقابل محصولات غذایی) سطح دانش و مهارت کارگران در زمینه مدیریت پس از برداشت محصول و یا پردازش غذا.Table 38.2. Factors affecting implementation of changes in postharvest technology

اسلاید 27: 24Supporting infrastructureExistence and condition of roads. Availability of cooling, storage, transportation, and marketing facilities. Location and size of existing facilities. Access to existing facilities. Institutional linkages (i.e., communication between research and extension). Government investment priorities in facilitating services. Budget for maintenance of existing infrastructure. Availability of staff with management skills for running facilities. Condition of communications systems (telephone, mail, FAX, e-mail services). حمايت كردن زير ساختوجود و وضعیت جاده ها. در دسترس بودن امکانات خنک سازی ، ذخیره سازی ، حمل و نقل و بازاریابی. مکان و اندازه امکانات موجود. دسترسی به امکانات موجود. پیوندهای نهادی (یعنی ارتباط بین تحقیق و توسعه). اولویت های سرمایه گذاری دولت در تسهیل خدمات. بودجه برای نگهداری زیرساختهای موجود. در دسترس بودن کارکنان با مهارت مدیریت برای امکانات در حال اجرا. وضعیت سیستم های ارتباطی (تلفن ، پست الکترونیکی ، فاکس ، خدمات ایمیل).جدول 38.2 عوامل موثر بر اجرای تغییرات در فناوری پس از برداشت

اسلاید 28: 25Marketing system Availability of marketing options and alterative outlets. Direct sales vs consignment (Who is responsible for losses? Who suffers financially?). Degree of cooperation and coordination among buyers and/or sellers. Establishment and viability of marketing coonesatives. Reliability of recordkeeping to help trace problems back to sources.سيستم بازاريابيدر دسترس بودن گزینه های بازاریابی و فروش های متغیر. فروش مستقیم در مقابل محموله (چه کسی مسئول ضرر است؟ چه کسی از نظر مالی آسیب می بیند؟). درجه همکاری و هماهنگی بین خریداران و یا فروشندگان. ایجاد و ماندگاری مواد مرکب بازاریابی. قابلیت اطمینان از ثبت سوابق برای کمک به ردیابی مشکلات به منابع.Table 38.2. Factors affecting implementation of changes in postharvest technology

40,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید