مقدمه و تاریخچه سلامت
اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم
اسلاید 2: اهداف درس: *انتظار می رود فراگیرنده پس از گذراندن این درس بتواند :مفهوم بهداشت عمومی را بیان کند. وظایف و کاربردهای بهداشت عمومی را شرح دهد. بهداشت عمومی از دیدگاه سازمان جهانی بهداشت را تعریف نماید. دامنه فعالیت های بهداشت عمومی را بیان کند. عقاید و رفتار بهداشتی را از زمان انسان نخستین تا به امروز مورد بررسی قرار دهد.تلاش های ابتدایی در زمینه ی بهداشت جامعه را به طور مختصر شرح دهد. تاریخچه ی سلامت در چین را توضیح دهد. تاریخچه سلامت در مصر را توضیح دهد.
اسلاید 3: اهداف درس: تاریخچه بهداشت و مراقبت از سلامتی در یونان و افراد تأثیرگذار در این زمینه را شرح دهد.تحولات مرتبط با سلامتی در روم را توصیف کند. مشکلات مرتبط با سلامتی در قرون وسطی را بیان کند.نقش دوران رنسانس در تحولات سلامت عمومی را توضیح دهد. رویدادهای مرتبط با بهداشت در عصر روشنگری را توصیف کند. قرن نوزدهم را از لحاظ وقایع مهم در زمینه ی سلامت بررسی کند. قرن بیستم را از لحاظ وقایع مهم در زمینه ی سلامت بررسی کند.
اسلاید 4: تاریخچه بهداشت عمومی : از لحاظ تاریخی بذر بهداشت حدود 3900 سال قبل از میلاد مسیح کاشته شد و در ۱۹۴۶ بعد از میلاد به عالیترین ثمره خود که تصویب اساسنامه سازمان جهانی بهداشت بود، دست یافت و بدین وسیله هدف غایی بهداشت، تأمین، حفظ و ارتقای سلامت بشری اعلام شد.
اسلاید 5: مفهوم بهداشت عمومی : بهداشت عمومی عبارت است از مجموعه دانش و هنر پیشگیری از بیماری و تأمین، حفظ و ارتقای تندرستی و توانمندی بشر با استفاده از تلاش دسته جمعی که منجر به توسعه جامعه شود.این مفهوم در حوزه زندگی انسان گسترش یافته و به طریقی ضامن سلامت فرد و جامعه به شمار می رود، از این رو از دیدگاه جهانی مطابق تعریف استانداردی که سازمان جهانی بهداشت از سلامتی ارائه کرده است، میدان رسالت ها، سیاست ها، وظایف و فعالیتهای بهداشت عمومی، جهان شمول گردیده و از فرد به سمت جامعه جهانی پیشروی می کند.
اسلاید 6: مفهوم بهداشت عمومی : عمدهترین شاهراه تأمین و تضمین توسعه پایدار جوامع بشری برقراری کیفی سلامت افراد جامعه است، لذا رسالت و وظیفه اصلی بهداشت عمومی، استقرار تندرستی جامع، فراگیر و با کیفیت تک تک افراد جامعه است.یکی از عوامل مؤثر بر بهداشت عمومی، شرایط و مقتضیات گوناگونی است که سلامت فرد و جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد؛ به عبارت ساده تر هر عاملی که از نظر جسمی، روانی و اجتماعی فرد را متأثر سازد، بر سلامت او و سایر افراد جامعه مؤثر خواهد بود و لذا بهداشت عمومی در اجرای وظایف و مأموریت خود تحت تأثیر این عوامل دگرگون و متحول میشود و حاصل چنین تعاملی انعطاف پذیری بهداشت عمومی در برابر شرایط و بروز تغییر و تحولاتی است که بر سلامت فرد و جامعه، اثرگذار است.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.