پزشکی و سلامت بیماری‌ها

منونوکلئوز عفونی

Infection-Mononuclesis

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “منونوکلئوز عفونی”

منونوکلئوز عفونی

اسلاید 1: منونوکلئوز عفونی Infection Mononuclesis

اسلاید 2: مونونوکلئوزعفونیمونونوکلئوز عفونی یک بیماری ویروسی حاد سیستم لنفاتیک خود محدود شونده است که توسط یک ویروس از خانواده هرپس ویروسها بنام ابشتین بارویروس Epstein-Barr V (EVB) ایجاد می شود . انتشار سنی بیماری مونونوکلئوز در کشورهای پیشرفته کاملا مشخص و دارای یک پیک در سنین 15 تا 25 سال است Infection Mononuclesis

اسلاید 3: علائم بیماری: خستگی ،بی حالی و دردهای عضلانی تب گلودرد لنفادنوپاتیاسپلنومگالی75%هپاتو مگالی 50%لنفوسیتوزیس در بیش از50% گلبولهای خون محیطیدرد شکم ،تهوع ،استفراغ ولرز

اسلاید 4: راه تشخیص:تست پل-بونل-دیویدسون:در عفونتهای ناشی از EBV آنتی بادی به نام آنتی بادی هتروفیل تشکیل می شود.این آنتی بادی که در واقع یک Igm است با آنتی ژنهای سطحی گلبولهای قرمز گوسفند و اسب آگلوتیناسیون نشان می دهدو این مطلب اساس تست پل-بونل-دیویدسون استآنتی بادی هتروفیل در هفته اول 40% در هفته دوم 60% و در هفته سوم 80-90% سرم خون بیماران قابل مشاهده است .معمولا آنتی بادی 3-6 ماه بالا میماند.

اسلاید 5: معیارهای تشخیص منونوکلئوز عفونی:

اسلاید 6: درمان:اکثربیماران در مدت 2 تا4 هفته بدون درمان خاصی بهبود می یابند.در مرحله تب دار استراحت در بستر توصیه می شود .سالیسیلاتها ،کدئین،و سایر داروهای مسکن اغلب جهت تسکین سردرد،گلودرد و شکایت بیار کفایت می کند.در بیمارانی که فارنژیت و تونسیلیت اگزوداتیو شدید همراه با ادم فارنژیال داشته باشند درمان کوتاه مدت با دوزهای بالای استروئید استفاده می شود. 60 تا 80 میلی گرم پردنیزولون در روز اول و سپس در مدت یک هفته روزانه 10 میلی گرم از آن کاسته می شود.

اسلاید 7: درمان:حداکثر در 20%از بیماران تونسیلیت استرپتوکوکی به صورت توام وجود دارد که باید با اریترومایسین 500 میلی گرم 3 تا 4 بار در روز یا پنی سیلین V 250 میلی گرم 4 بار در روز و یا پنی سیلین G 600 هزار واحد هر 12 ساعت برای مدت 10 روز درمان شوند.به منظور جلوگیری از بروز راشهای شدید ماکولوپاپولر آمپی سیلین و آموکسی سیلین نبایستی هرگز در درمان این بیماری استفاده شود.همچنین لازم است از مصرف آنتی بیوتیکهای هپاتوتوکسیک خودداری شود.

اسلاید 8: عوارض بیماری:اختلالات هماتولوژیکهپاتیت به همراه یرقان بالینی پارگی طحالسندرمهای نورولوژیک میوزیت میوکاردیت پریکاردیتپنومونیتپانکراتیت

اسلاید 9: مراقبتهای پرستاری :اصولا بستری شدن در بیمارستان اکثرا ضرورت ندارد.به علت قدرت واگیری کم بیماری بیمار را می توان در اطاق عمومی بستری کرد.غره غره و شستشوی حلق با نرمال سالین گرم و استفاده از کیف آب گرم سبب کاهش درد می گردد.مایعات اشتها آور و رژیم غذایی نرم توصیه می شود.در هنگام حمل ونقل و معاینه باید از ضربه به شکم جلوگیری به عمل آید.در صورت یبوست شدید باید داروهای ملین استفاده شود.

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید