تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۲۹ اسلاید

WWW.Somaye976

صفحه 1:
صف ۳۳ 8 -— موزه آتشفشان استاد: آقای مهندس شروین طیبی دانشجو: سمیه حسینی

صفحه 2:
كك 0 موقعیت قرار گیری : ی سنت اولکروش درکشور فرانسه درمیان آتشفشان های خاموش مساحت :18200متر مریع و موزه ایست در مورد آتشفشان و علم زمین شناسی

صفحه 3:
0 - كك‎ موزه آتشفشان (ولکانیا) یکی از ,ه‌های فرانسه است که توسط معما: مشهورء «<هانس هولاین» به آتشفشانی خاموش طراحی شده و به تاریخچه آتشفشان‌ها می‌پردازد.

صفحه 4:
[a = ‏هه‎ < <><> << در میان آنشفشان‌های خاموش منطقه «سنت آوله روش» ‎(Saint Ours Les Roches)‏ 52 كشور فرانسه مخروطى عظیم از زمین سر برآورده است. اين مخروط که به شکلی انتزاعی» آتشفشان خاموشی را تداعی می‌کند» موزه ولکانیا (بهکب ۱۳ ۷۷۱6۵۴1) نام دارد. البته این تنها یک بخش از مجموعه نامتراکم «مرکز آتشفشان اروپا» با مساحتی معادل ۱۸۲۰۰ مترمربع است که ایده ساخت این موزه حاصل خلاقیت «لری ژیکارد استینن» در جهت زنده کردن تاریخچه آنشفشان‌ها در جنوب‌غربی اروپا و افزایش آمار گردشگران منطقه بوده است

صفحه 5:
مك ل در عكس ها مشاه 30 10و21 027 موزه آتشفشان ماهرانه و با زيركى در تدريج در زمين فرو رفته أست.

صفحه 6:
<. J استفاده از پانل های در نمای داخلی

صفحه 7:

صفحه 8:

صفحه 9:
كك 0 هر چند که بخش اعظمی از موزه آتشفشان بیش ار در ر زیرزمین و حرکت به سمت درون زمین از بهترین ایده‌های هولاین در طراحی مجموعه بوده اما آنچه بیش از هر چیز دیگر جلب توجه می‌کند» شاخصه اصلی بنا یعنی فرمی عمودی است که از دو مخروط ناتمام ساخته شده که با هم, هم‌پوشانی داشته و بلندای آن‌ها در بالاترین ارتفاع به ۲۸ متر می‌رسد.

صفحه 10:

صفحه 11:
آتشفشان‌های طبیعی بوده و در اصل بدعنوان ك بازنابند»: نور طبيعى رأ © طرف مركز موزه در تراز بايين هدايت مس کند. نمای بیروتی اين مخروط از سنگی تیره رنگ و آتشفشانی پوشانیده شده» ولی برخلاف نمای بیرونی, بخش درونی دارای بافتی درخشان و پرجنب و جوش بوده و از پانل‌های استیل طلایی رنگی پوشیده شده که نور خورشید را به شدت منعکس کرده و باعث متعادل شدن رنگ تیره سطوح خارجی می‌شود.

صفحه 12:
يلى كه از ميان اين مخروط بيرون زده, لابی را به فضای نمایشگاه‌های دوره‌ای متصل می‌کند. در مجاورت این مخروط حفره طبیعی عظیمی وجود دارد که بازدیدکنندگان از طریق سطح شیبدار مدوری که پیرامون ‎ul‏ قرار دارد» به سمت بابين حخركت مىكنددء

صفحه 13:

صفحه 14:
SS. این رمب.(سطح شییدار) مشرف به فطعاتی از گدارههای طجج یس تک هار سلجو ها سال هر در اين قسمت از سایت وجود داشته‌اند و تا عمق ۰ متری یعنی مکانی که فضاهای نمایشگاهی و تالار کنفرانس قرار دارند. بايين می‌رود. در میانه رمپ نیز بالکنی تعبیه شده که امکان تماشای گدازه‌ها را برای عموم ممکن می‌سازد.

صفحه 15:

صفحه 16:

صفحه 17:

صفحه 18:

صفحه 19:

صفحه 20:
سس ل همانطور که در پلان‌ها موزه مشاهده می‌شود. ساختار فضایی مجموعه شعاعی بوده و بخش‌های دیگر موزه نظیر نمایشگاه‌هاء پارکینگ» فسمت‌های اداری و آمفی تثاترها حول مرکز, يعنى حجم مخروطی شکل جانمایی شده‌اند.

صفحه 21:

صفحه 22:
نمایشگاهی در عمق 20 متری

صفحه 23:

صفحه 24:

صفحه 25:

صفحه 26:
این گلخانه نیز توسط پلکانی به فضاهای مر زیرین موزه دسترسی دارد. همچنین می‌توان به دو سالن نمایش بزرگ در مجموعه اشارد نمود که در یکی از آن‌ها فیلمی سه بعدی خصوص تاریخچه آتشفشان‌ها پخش می در نقاط اتصال پروژه با زمین از سنگ‌های آتشفشانی استفاده شده که این امر باعث برقراری پیوندی قوی ‎ole‏ ‏معماری و زمینه شده, چنانچه مرز مشخصی بین ساختمان‌ها و فضای سبزی که مجموعه را احاطه کرده است, وجود ندارد.

صفحه 27:

صفحه 28:

صفحه 29:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
15,000 تومان