کامپیوتر و IT و اینترنت

نحوه ذخیره شدن اطلاعات بر روی حافظه‌ها

zakhireh_shodan_etelaat

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “نحوه ذخیره شدن اطلاعات بر روی حافظه‌ها”

نحوه ذخیره شدن اطلاعات بر روی حافظه‌ها

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم

اسلاید 2: دانشگاه شهید چمران موضوع:نحوه ذخیره شدن اطلاعات بر روی حافظه ها استاد تهیه کننده:

اسلاید 3: نحوه ذخیره سازی اطلاعات روی حافظه ها:   روی دیسک های مغناطیسی نمیتوان بعد از ساخت ،اطلاعات را ذخیره کرد بلکه این حافظه ها باید فرمت(1) شوند. فرمت یعنی تقسیم بندی دیسک برای نوشتن اطلاغات مورد نظر روی آن برای آشنایی با فرمت بندی فرض کنید که دیسک دایره ا ی ما با دوایر متحد المرکزی که به تعداد زیاد و فاصله بسیار کم نسبت به هم دارند تقسیم شده است فاصله بین هر یک از این دایره ها را شیار(2)گویند . هر یک از این شیار ها توسط شعاع های دایره به قسمت های هم اندازه ای تقسیم میشوند که به آنها قطاع یا سکتور(3)گفته می شود در سکتورها اطلاعات به صورت بیت پشت سر همدیگر ذخیره می شوند.

اسلاید 4:                         در دیسک های سخت که چند صفحه روی هم قرار می گیرند اگر دقت کنیم می بینیم که شیار های هم شماره با هم تشکیل یک استوانه را می دهند که به آن سیلندر(4) گفته میشوند لازم به تذکر است تعداد شیار ها در فلاپی دیسک ها حدود 80 عدد و در هارد دیسک ها به 1000 عدد هم می رسد

اسلاید 5: در بخش بندی دیسک ها به سکتور چون که ظرفیت شیارهای درونی با شیار های بیرونی برابر است یعنی به یک میزان اطلاعات در آنها قرار می گیرد اطلاعات شیار های درونی چون که به مرکز دیسک نزدیکترند باید نسبت به اطلاعات بیرونی از فشردگی اطلاعات بیستری برخوردار باشند بنابراین میبینیم که اگر بتوان اطلاعات ذخیره شده در در شیار های بیرونی دیسک را به میزان شیار های درونی ذخیره سازی کرد می توان اطلاعات بیشتری را با در همان حجم از دیسک ذخیره سازی کرد به همین دلیل امروزه تقسیم بندی شیارها کمی متفاوت شده است و تقسیم بندی آنها به صورت ZONE در آمده است که شکل آن را مشاهده می فرمائید. اما تکنولوژی به کار رفاه در CD و DVD به گونه ای است که تقریبا تلفات فضای اطلاعاتی را به صفر می رساند.در این روش شیارها به صورت دوایر متحد المرکز جدا از هم نیستند بلکه پیوسته و حلزونی شکل هستند و طول هر سکتور ثابت است ولی نسبت به سخت دیسک از سرعت کمتری برخوردارند.مانند شکل سمت راست.

اسلاید 6:                                                                                                                                           

اسلاید 7:   در فلاپی دیسک ها هم از ابتدا ظرفیت به مقدار کنونی نبود موارد زیر روند تکاملی فلاپی دیسک ها را به ما نشان می دهد: 1)SS-DD یک رویه با چگالی مضاعف 72 کیلوبایت (5و6)   2) DS-DD دورویه با چگالی مضاعف 72 کیلوبایت (7)   3)DS-HD دورویه با چگالی مضاعف 1.44 مگابایت (دیسکهای متداول امروزی) (8) 4)DS-ED دورویه با چگالی مضاعف 2.88 مگابایت (9)         1)SS-DD یک رویه با چگالی مضاعف 72 کیلوبایت (5و6)2) DS-DD دورویه با چگالی مضاعف 72 کیلوبایت (7) 3)DS-HD دورویه با چگالی مضاعف 1.44 مگابایت (دیسکهای متداول امروزی) (8) 4)DS-ED دورویه با چگالی مضاعف 2.88 مگابایت (9)

اسلاید 8: ((حافظه های جانبی)) حافظه های جانبی حافظه هایی هستند که از آنها برای ذخیره اطلاعات برای مدت طولانی استفاده میشود. برخلاف حافظه های اصلی که با قطع برق اطلاعات موجود در آنها از بین می رود اطلاعات موجود در این حافظه ها با قطع جریان برق باقی می مانند .  لازم به تذکر است چون این حافظه ها از عناصر غیر الکترونیکی ساخته شده اند نسبت به حافظه های اصلی ارزانتر و کندتر هستند. حافظه های جانبی به چند دسته تقسیم می شوند که دو نوع مهم آن حافظه های مغناطیسی و غیر مغناطیسی هستند که اکنون می خواهیم به توضیح آنها بپردازیم.

اسلاید 9: حافظه های غیر مغناطیسی: 1)کارت و نوار کاغذی:از کارت های رنگ شده ، سوراخ و منگنه شده به عنوان محلی برای ذخیره سازی اطلاعات استفاده می شود . استفاده از این کارت ها تقریبا منسوخ شده است و فقط در موارد خاصی مانند تصحیح سوالات چهار جوابی آزمون های مختلف استفاده می شوند. 2)دیسک نوری(1) : نوع دیگری از این حافظه ها هستند که برای نوشتن و خواندن اطلاعات آنها از اشعه لیزر استفاده می شود. الف)CD(2) : صفحه ای است دایره ای شکل به قطر 12 سانتی متر که انوع رایج ان تا 700 مگابایت اطلاعات را نگهداری می کنند. انواع مختلف آن را به اشکال زیر میتوان بیان کرد: (CD_ROM) = سی دی فقط قابل خواندن (CD_R) = سی دی فقط قابل نوشتن فقط برای یک بار (CD_REWRITER) = سی دی فقط قابل نوشتن برای چندین بار برای ذخیره اطلاعات گوناگون مانند نرم افزار های مختلف استفاده شدند.

14,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید