علوم انسانی و علوم اجتماعی روانشناسی و روانپزشکی

نظریه های انتظاری در انگیزش یادگیری در بحث یادگیری و آموزش

Nazariyehaye_entezari_dar_angizesh_yadgiri

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “نظریه های انتظاری در انگیزش یادگیری در بحث یادگیری و آموزش”

نظریه های انتظاری در انگیزش یادگیری در بحث یادگیری و آموزش

اسلاید 1: نظریه های انتظاری در انگیزشِ یادگیری در بحث یادگیری و آموزشگردآورنده:سمیرا برومند

اسلاید 2: باورهای خود-کارآمدی از نظر بندورا فرآیندهای شناختیفرآیندهای انگیزشیفرآیندهای عاطفیفرآیندهای انتخاب

اسلاید 3: فرآیندهای انتخاب*هر نوع عملی که روی انتخاب انسان اثر داشته باشد به نحو موثری در زندگی وی مداخله می کند.*نقش نفوذ اجتماعی بر فعالیتها و محیطهای انتخاب شده، فقط بعد از انتخاب است که اجرا می شود. انتخابها می توانند نقش مهمی در زندگی و رشد فرد ایفا کنند.*فرآیندهای انتخاب مجزا از فرآیندهای شناختی،عاطفی و انگیزشی در نظر گرفته می شوند.

اسلاید 4: قدرت باورهای خود-کارآمدی در اثرگذاری روی مسیر زندگی در زمینه انتخابهای شغلی افراد چگونه است؟هرچه درک افراد نسبت به خود-کارآمدیشان امکانات شغلی علاقه و عملکرد

اسلاید 5: چگونگی شکل گیری باورهای خود-کارآمدی *باورهای خود-کارآمدی حاصل فرآیند پیچیده خود متقاعد سازی است که بر اساس پردازش اطلاعات به دست آمده از تجربیات ملموس،غیرمستقیم،مشاهده ای،اجتماعی و فیزیولوژیکی شکل می گیرد.پردازش شناختی اطلاعات مربوط به کارآمدی از واکنشهای مجزایی نشات می گیرد:الف- استفاده از اطلاعاتی که افراد آنها را نشانگرهای کارآمدی شخصی می دانند.ب- چگونگی ترکیبهایی است که افراد در جمع بندی و ادغام اطلاعات به دست آمده از منابع مختلف بکار می برند تا باورهای خود را بسازند.

اسلاید 6: باور بندورا در مورد اهمیت نظریه روانشناختی در حوزه مکانیسمهای خود-کارآمدیاو بر این باور است که:اهمیت یک نظریه روان شناختی فقط ناشی از قدرت آن نظریه در توجه و پیش بینی رفتارها نیست.بلکه باید توان عملیاتی آن نظریه در تقویت کنشهای انسانی را نیز در نظر گرفت.

اسلاید 7: نظر بندورا در مورد نظریه شناختی-اجتماعیبه باور وی، نظریه شناختی-اجتماعی در مورد چگونگی تقویت شایستگی، توانایی خود-تنظیمی و باورهای خود-کارآمدی، افراد توصیه های عملی خاصی ارائه می دهد که می توانند در جهت رضایتمندی روانی و شکوفایی آنها کارساز باشند.

اسلاید 8: انتقاد دسای به نظریه بندورا در مورد خود-کارآمدی ادراک شده*کنترل و کنترل داشتن بر باورها و فعالیتها چه از نظر درون فردی و چه از نظر برون فردی و چه از نظر بین فردی و اجتماعی از نظر بندورا امری ممکن است. اما دسای، بیشترین اهمیت را برای خودرایی در انتخاب قائل است و برای او کنترل داشتن بر نتیجه عمل مقام دوم را دارد.به نظر دسای، مفهوم خود-کارآمدی ادراک شده به هیچ عنوان مبتنی بر پاداش درونی که همراه با کارآمدی باشد، نیست. کارآمدی از نظر بندورا یک مفهوم بیرونی و وسیله ای است.او می گوید کارآمدی فقط وسیله ای است برای دستیابی به تقویت و پاداش.

اسلاید 9: نظر بندورا در مورد خود انگیزشیمنظور او از خود انگیزشی، دارا بودن استانداردهای درونی است. کسی که دارای استاندارهای درونی است، عملکردهای خود را بر مبنای آنها می سنجد . وقتی عملکرد منطبق با استانداردها باشد، رضایتمندی حاصل می شود.دو بعد خود-کارآمدی ادراک شده: مک کارتی و نیوکومب بین توانایی مقابله شناختی و توانایی مقابله عملی یا رفتاری تفاوت قائل هستند.کنترل شناختی توانایی مقابله رفتاری

اسلاید 10: چرا در بعضی مواقع و موقعیتها افراد ترجیح می دهند با شیوه ای مقابله و سازگاری جویی بیرونی و درونی و در بعضی مواقع به شیوه رفتاری روی آورند؟* به نظر نیوکومب و مک کارتی، میان یک هدف مهم و نتیجه آن که همان دستیابی به هدف است،واسطه هایی قرار دارند که چالش برانگیز بوده و سازگاریابی و مقابله با آنها ضروری است. ماهیت اساسی این چالشها یا شناختی است یا رفتاری. رفتارهای مناسب و سازگار برای درگیر شدن با این چالشها می توانند یا هیجان-محور باشند و یا مشکل-محور!مقابله و سازگارجویی هیجان-محور شامل رفتارهایی چون: (ادراک کارآمدی شناختی)دوری جویی و احتراز- عقلانی سازی- حذف کردن- منزوی ساختن- تفکرات سحرآمیزمقابله مشکل-محور شامل رفتارهایی چون: ( ادراک توانایی رفتاری متقابل)جستجوگری اطلاعات- حل شناختی مسئله- جلوگیری از عمل ادراک فرد

اسلاید 11: فرآیندهای شناختی چه زمانی مورد استفاده قرار میگیرند؟فرآیندهای شناختی بیشتر در موقعیتهایی مورد استفاده قرار می گیرند که فرد خود را در بروز رفتار مطلوب نسبتا ناتوان احساس می کند.استراتژیهای متمرکز بر حل مشکل بیشتر در موقعیتهای کاری مورد استفاده قرار می گیرند.اهمیت نسبی بکارگیری استراتژیهای شناختی یا رفتاری برحسب جنسیت نیز فرق می کند.مردها بیشتر از زنها استراتژی حل مشکل را بکار می برند.

اسلاید 12: نیوکومب و مک کارتی میان ادراک خود-کارآمدی شناختی و ادراک خود-کارآمدی رفتاری تفاوت قائل شده اند.با این حال براین باورند که:این تفاوت به خاطر مطالعه دقیق اثرات زمینه یا بافت موقعیت، زمان و خصیصه های فردی در ادراک خود-کارآمدی مفید می باشند.

اسلاید 13: کاربرد تمایز میان شیوه های شناختی یا شیوه های رفتاری در ایجاد تغییرات مطلوب رفتاریبه باور نیوکومب و مک کارتی، توجه به تفاوت شیوه های شناختی و رفتاری از یکدیگر در مقابله با عناصر استرس زای محیط، انعطاف پذیری مثبتی را در روشهای مقابله با موقعیتهای نامطلوب و ایجاد تغییرات مثبت رفتاری فراهم می آورد. مثال بانویی که از ازدواج خود ناخشنود است.

اسلاید 14: چرا بحرانی ترین سالها از نظر گرفتاری به اعتیاد،سالهای بین سیزده تا بیست و پنج سالگی با اوج آن در دوره متوسطه است؟ مهارتهای لازم برای زندگی از جمله تصمیم گیری،مهارتهای ارتباطی و مهارتهای شغلی در میان نوجوانان هنوز ناکامل و رشد نیافته است و آنها بر لزوم این مهارتها در زندگی آگاهی پیدا می کنند اما این آگاهی همراه با احساس نیاز حالتی متضاد و اضطراب انگیز را ایجاد می کند. این تضاد در نوجوانان اضطراب و نگرانی نسبت به فردایی که پیش رو دارند را رقم می زند.نوجوانان در دو صورت می توانند بر این اضطرابها فائق آیند.اول کسانی که خوب تحصیل می کنند و دوم کسانی که سندرم تکامل سریع را طی می کنند.

اسلاید 15: در تحلیل بحرانها و ناسازگاریهای رفتاری و اجتماعی نوجوان،اغلب به چه چیزهایی استناد می شود؟عدم همخوانی و همزمانی میان آگاهیهای یک نوجوان و رشد شناختی او که نسبت به زمانهای گذشته سریعتر شده است، ورود او به جامعه و پذیرش مسئولیتهای اجتماعی که بعلت طول مدت تحصیل و لزوم کسب مهارتهای تخصصی لازم به تاخیر می افتد که این امر باعث شده که نسبت به گذشته همخوانی و همزمانی میان آگاهیهای او و رشد شناختی اش تاخیر بیشتر وجود داشته باشد.

اسلاید 16: خود-کارآمدی و افسردگیخود-کارآمدی ضعیف افسردگیافسردگی خود-کارآمدی ضعیفافسردگی عملکرد خود-کارآمدی ضعیف

اسلاید 17: آیا حالات هیجانی بر خود-کارآمدی اثری دارند؟نتایج تحقیقات در این مورد حاکی از آن است که:دانشجویانی که پیامدهای + را در تعاملات عاطفی خود در زندگی، تجربه کرده بودند،در مقایسه با کسانی که تجربه – از تعاملات عاطفی خود داشتندمیانگین خود-کارآمدی را نشان دادند.علاوه بر آن، اثر حالات هیجانی فقط به فعالیتهای مربوط به تعاملات عاطفی معطوف نشده بلکه به تواناییهای عمومی اجتماعی و همچنین فعایتهایی که ارتباطی با تعاملات انسانی نداشتند مثل کاهش وزن و یا قدرت عضلانی هم تعمیم یافته بودند.

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید