نورپردازی پویا
اسلاید 1: DYNAMIC LIGHTINGدرس تاسیسات الکتریکیاستاد دانشجونیمسالدانشکده
اسلاید 2: 6/28/20212طی چند سال گذشته ، روشنایی حالت جامد به عنوان یک فناوری روشنایی نسل جدید ظهور کرده است. منابع روشنایی حالت جامد مانند دیودهای ساطع کننده نور ( LED) ها محبوبیت ویژه ای پیدا کرده اند زیرا بسیار کارآمد ، از نظر جسمی کوچک ، با دوام و سازگار با محیط زیست می باشند.) جنبه دیگری از روشنایی حالت جامد که برای بسیاری از کاربران مهم است ، یک طیف قابل تنظیم در زمان واقعی است. مطالعات اخیر ادعا کرده اند که نورپردازی با درجه حرارت رنگی مختلف همبسته CCTs تأثیرات عمیقی بر وضعیت جسمی و روحی انسان دارد. در حمایت از این استدلال ها ، تحقیقات نشان داده است که روشنایی می تواند بر روی فیزیولوژی انسان مانند ضربان قلب ، فشار خون و امواج مغزی تأثیر بگذارد.از زمان انقلاب صنعتی ، مردم بیشتر و بیشتر وقت خود را در خانه می گذرانند، در حالی که نور مصنوعی قدرت جبران میزان کمی از فرآیندهای تثبیت کننده بدن ، ذهن و احساسات را نشان داده است. از آن جایی که کیفیت نورموجود در طبیعت ومحیط های کنترل شده متفاوت است، منجر به سوالاتی می شود که ، آیا ویژگی های نور مصنوعی برای داشتن فضایی مطلوب برای آموزش یا دیگر فعالیت های انسانی کافی است ؟ تحقیقات اخیرمیزان تأثیرگذاری نور بر خواب ، خلق و خو ، تمرکز ، انگیزه ، تمرکز و عملکرد کار و مدرسه را، با توجه به متغیرهایی مثل دمای رنگ نور بررسی کرده است. این امر منجر به ایجاد سیستم های نور مصنوعی شده است که می توانند از طریق فناوری نورپردازی پویا درشرایط و محیط های مختلف، روشنایی مطلوبی برای بشر فراهم کند. مقدمه
اسلاید 3: نورپردازی پویانور پردازی پویا به سیستم های هوشمند و اتوماتیک گفته می شود که با با توجه به یک یا چند پارامتر مانند شدت نور،دمای نور همبسته (CCT) در طول زمان تغییر می کنند. این امر با مخلوط کردن نور خروجی از دو لامپ مختلف با فناوری نوری اختصاصی ، ایجاد تعادل های مختلف از نور خنک و گرم حاصل می شود. این سیستم دارای حداقل سایش مکانیکی می باشد و با استفاده از انتقال قدرت مغناطیسی در حال حرکت بین منابع نوری، در برابر تغییرات سریع واکنش نشان می دهد.نور پردازی پویا با تقلید از ریتم طبیعی شب و روز که بدن انسان به آن واکنش می دهد باعث تحریک بهزیستی و احساس هوشیاری و نشاط می شود. همچنین با تنظیمات انعطاف پذیر، می توان نور پردازی محیط را با نیازها و حالات مختلف سازگار کرد و به محیط مطلوب مورد نیاز دست یافت.مدل مفهومی صفحه آزمایش نور پویا و مسیر موثر نور به مغز انسان.
اسلاید 4: نحوه کارکرد نور پردازی پویاشدت روشنایی نور و دمای رنگ دو متغیر اصلی در سیستم های روشنایی هستند که برای روشنایی مصنوعی در فضای داخلی استفاده می شوند. شدت نور از طریق لوکس اندازه گیری می شود و به طور معمول 500 لوکس به صورت افقی در محل کار حداقل مورد استفاده برای ایجاد نور کافی برای معلمان و دانش آموزان است که با توجه به کمبود نور طبیعی موجود در کلاس ها ، می توانند ببینند. دمای رنگ نور که با واحد کلوین اندازه گیری می شود ، به کیفیت رنگ نور اشاره دارد و در طول طیف تابش نور از سرد (آبی و سفید) به گرم (قرمز و زرد) می رسد. هر وسیله روشنایی (یا صفحه) شامل سه لامپ است که دو لامپ بیرونی دمای رنگ سرد و یک لامپ داخلی تنها دمای رنگ گرم را تولید می کنند. لامپ های داخل صفحه روشنایی به تدریج کاهش می یابد (کم نور می شود) / در خروجی نور در هر صحنه انتخاب شده [تنظیم می شود] تا اثر نور در هر صحنه ایجاد شود. علاوه بر این ، چراغ های روشنایی از یک صفحه پخش کننده برای مخلوط کردن رنگ ها و جلوگیری از مشاهده مستقیم لامپ ها تشکیل شده اند.
اسلاید 5: 6/28/20215
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.