hamsar_azary

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “همسر آزاری ۲”

همسر آزاری ۲

اسلاید 1: آسیب های اجتماعی بزرگسالان همسرآزاری

اسلاید 2:

اسلاید 3: خشونت خانگی یک آسیب اجتماعی است که به سلامت جسمی و روانی قربانی و کل خانواده صدمه می زند و اثرات آن می تواند سالها حتی پس از توقف خشونت ادامه داشته باشد. همچنین، خشونت روی سلامت و رشد ذهنی ، اجتماعی و هیجانی کودکان و نوجوانانی که شاهد و یا قربانی خشونت خانگی هستند تاثیر گذاشته و می تواند یک عامل خطر برای سوء مصرف مواد و الکل، پرخاشگری و خشونت و بزهکاری و انواع مشکلات روان شناختی در بزرگسالی باشد.

اسلاید 4: شناسایی و مداخله اولیه در زمینه خشونت خانگی می تواند اثرات آسیب های وارده را بطور قابل ملاحظه ای کاهش داده و یا از وقوع مجدد آن پیشگیری کند. این نه تنها برای آسایش قربانی بلکه برای رفاه و آسایش بچه ها و کل خانواده اهمیت دارد.مراکز مراقبت اولیه ممکن است اولین نقطه تماس قربانیان خشونت خانگی با کارکنان مراکز بهداشتی باشند. بنابراین، افزایش دانش و مهارت کارکنان این مراکز برای شناسایی و انجام مداخلات اولیه روانی اجتماعی اهمیت زیادی دارد.

اسلاید 5: اگرچه خشونت ممکن است نسبت به هر یک از اعضای خانواده شامل همسر، فرزندان، فرزند خوانده ها، افراد مسن خانواده، مستخدمین خانه و ...صورت گیرد ولی راهنمای حاضر روی خشونت نسبت به زنان و کودکان تمرکز داشته و در انتها به خشونت نسبت به سالمندان اشاره می شود زیرا آمارها حاکی از آن است که این افراد بیشتر از سایر اعضای خانواده در معرض خطر خشونت خانگی قرار دارند.در راهنمای حاضر ابتدا کلیات نظری مربوط به خشونت خانگی ارائه شده و در بخش دوم راهنمای شناسایی و مداخله مختصر توضیح داده می شود.

اسلاید 6: مقدمه خشونت برعلیه زنان شایع ترین شکل خشونت خانگی است که درسراسر دنیا وجود دارد و در تمام طبقات اقتصادی اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و مذهبی دیده می شود. خشونت معمولا در سال اول زندگی مشترک و گاهی وقتی زن حامله است اتفاق می افتد و سپس سیکل خشونت شروع شده و ممکن است سال ها طول بکشد. چون خشونت در خلوت خانه اتفاق می افتد و بسیاری از زنان ممکن است آن را به عنوان یک چیز طبیعی در زندگی زناشویی بپذیرند و در مورد آن صحبت نکنند، این مشکل ممکن است مخفی و پنهان باقی مانده و لذا زنان قربانی کمک و حمایت لازم ر ا نیز به دست نیاورند.

اسلاید 7: ولی خشونت برعلیه زنان یک مشکل اجتماعی است و نه صرفا خانوادگی و اولین قدم برای مقابله با آن شکستن سکوت زنان است. بنابراین کارکنان مراکز بهداشتی بویژه پزشکان و روان شناسان باید نسبت به علائم و نشانه های های بالینی اثرات جسمی و روانی بدرفتاری آگاه بوده و در صورت مشاهده این موارد، بدرفتاری را مورد ارزیابی قرار داده و خدمات حمایتی و روانی اجتماعی لازم را ارائه دهند.

اسلاید 8: تعریف خشونت بر علیه زنان و انواع آن خشونت خانگی یک الگوی بدرفتاری جسمی، جنسی، روانی و هیجانی است که توسط یکی از اعضای خانواده برای اعمال کنترل و قدرت، نسبت به سایر اعضای خانواده صورت می گیرد. اصطلاح یک الگوی رفتاری اشاره به رفتاری دارد که بطور مکرر اتفاق می افتد و لذا حادثه ای که فقط یک بار ، برای مثال به دلیل یک استرس حاد و موقتی، در خانواده اتفاق می افتد، بد رفتاری محسوب نمی شود. بنابراین خشونت خانگی رفتارهایی است که یک عضو خانواده برای کنترل و تسلط بر عضودیگر خانواده انجام می دهد.خشونت بر علیه زنان ، الگویی از بدرفتاری است که به منظور کنترل و تسلط بر زنان صورت می گیرد. خشونت برعلیه زنان انواع مختلفی داشته و فقط شامل خشونت جسمی نیست و شامل انواع بدرفتاری روانی/ هیجانی، جنسی، اجتماعی، اقتصادی نیز می شود که در زیر به نمونه های خاص این موارد در مورد زنان اشاره می شود.

اسلاید 9: بدرفتاری جنسیبدرفتاری جنسی هر رفتار یا عمل جنسی است که بدون رضایت و موافقت همسر صورت می گیرد.مجبور کردن همسر به رابطه جنسی با یا بدون توسل به خشونت جسمیمجبور کردن همسر به عمل جنسی که وی آن را دوست ندارد یا با آن راحت نیستمجبور کردن همسر به عمل جنسی که تحقیر کننده و دردناک است مجبور کردن همسر به رابطه جنسی وقتی او بیمار است و یا پس از اینکه با او بدرفتاری کرده است

اسلاید 10: بدرفتاری روانی/ هیجانیخشونت روانی/ هیجانی هر رفتاری است که اعتماد بنفس و عزت نفس زن را کاهش می دهد و یا باعث می شود با ترس و وحشت زندگی کند. فحاشی، دست انداختن و مسخره کردن زن در خلوت خانه یا در حضور اقوام و دوستانتوهین و اهانت به خانواده، اقوام و دوستان همسر ایراد گرفتن مداوم از هر عقیده و یا کار همسر

اسلاید 11: سرزنش کردن و مقصر دانستن همسر برای هر مشکلی که در خانواده پیش می‌آیدمتهم کردن همسر به خیانت یا رفتار اغواگرانه بی توجهی و فاصله گرفتن از همسرتهدید به خشونت فیزیکی یا استفاده از سلاح مثل چاقوتهدید به صدمه زدن به خود، بچه ها و همسر در صورتی که اورا ترک کندتهدید به ندادن بچه ها به همسر در صورتی که او را ترک کند

اسلاید 12: بد رفتاری اجتماعیهر رفتاری که روابط و فعالیت های اجتماعی زن را محدود می کند و باعث منزوی شدن وی می شود: محدود کردن و یا جلوگیری از تماس تلفنی و رفت و آمد با پدر و مادر و اقوام و آشنایان جلوگیری از فعالیت های اجتماعی مانند شرکت در جلسات مذهبی، کارهایی خیریه ، فرهنگسراها و غیرهجلوگیری از ادامه تحصیل و یا سر کار رفتنجلو گیری از تنها بیرون رفتن

اسلاید 13: بدرفتاری مالی یا اقتصادی بدرفتاری مالی، رفتاری است که زن را از نظر مالی تحت فشار قرار می دهد: ندادن پول کافی برای خرید مایحتاج روزانهحساب کشیدن برای هر ریالی که زن خرج می کندندادن پول برای مصرف شخصی همسرمجبور کردن همسر به امضای چک، سفته و یا اسناد مالی سر کار نرفتن و مجبور کردن همسر به زندگی کردن با حداقل ها سوء استفاده از اموال و دارایی های همسر

اسلاید 14: باورهای غلط و واقعیت‌ها در مورد خشونت بر علیه زنانیک سری باورهای غلط در مورد خشونت برعلیه زنان وجود دارد که ممکن است موجب ادامه خشونت شده یا مانع از انجام اقداماتی برای جلوگیری از آن شود. در زیر به برخی از این موارد اشاره شده است:باور غلط: خشونت برعلیه زنان مختص طبقات اقتصادی اجتماعی پایین جامعه است واقعیت: خشونت برعلیه زنان محدود به یک طبقه اقتصادی اجتماعی نبوده و ممکن است در هر خانواده ای و با هر سطح تحصیلات و یا درآمدی اتفاق بیفتد. علاوه براین، آن منحصر به قوم و نژاد خاصی هم نیست و در همه جای دنیا اتفاق می افتد

اسلاید 15: باور غلط: مردان وقتی مست و یا تحت تاثیر مواد هستند، اقدام به خشونت می کنند واقعیت: درست است که برخی مواد بویژه الکل ممکن است احتمال پرخاشگری و خشونت را افزایش دهند ولی همه‌ی معتادان پرخاشگر نیستند و همه‌ی افرادِ خشن نیز مواد مصرف نمی‌کنند. همچنین ترک مواد نیز الزاما با کاهش یا برطرف شدن خشونت همراه نیست. بنابراین، افراد تحت هر شرایطی که باشند مسوول رفتارهایشان هستند.

اسلاید 16: باورغلط : این یک موضوع شخصی- خانوادگی است و نه اجتماعیواقعیت: این باور غلط اغلب مبتنی بر این باور سنتی است که زن باید مطیع شو هرش باشد. و زن خوب کسی است که مشکلات خانوادگی اش را به دیگران نمی گوید و زن خوب کسی است که و زن خوب کسی است که مشکلات خانوادگی

اسلاید 17: و آن را مثل یک راز حفظ می کند . ولی واقعیت این است که زن و مرد در تمام جنبه ها برابر هستند ، هیچ تبعیض و خشونتی قابل پذیرش نیست و وقتی مسئله امنیت جسمی و روانی مطرح است هیچ چیز شخصی وجود ندارد. زنان باید برای تامین امنیت خود و بچه‌هایشان از افراد مورد اعتماد و ذی صلاح کمک بگیرید. یکی از حقوق اساسی هر انسانی این است که در امنیت و بدون ترس زندگی کنند و قانون باید حافظ این حقوق انسان ها باشد. خشونت خانگی جرم است و ربطی به نسبت افراد با هم ندارد.

اسلاید 18: باور غلط: مرد رئیس خانواده است و حق دارد زن و بچه اش را تنبیه کندواقعیت: این یک باور سنتی در برخی اقوام و خرده فرهنگ هاست که مرد می تواند برای مدیریت رفتار زن و بچه اش حتی آنها را کتک بزند. اما هیچ کس حق خشونت و بدرفتاری با دیگران را نداشته و هر انسانی حق دارد بدون ترس و با احساس امنیت زندگی کند.

اسلاید 19: باور غلط: حتما زن یک کاری می کند که موجب عصبانیت شوهرش می شودواقعیت: درست است که بعضی حرف‌ها و یا کارها ممکن است موجب عصبانیت شود ولی عصبانیت یک موضوع است و خشونت موضوعی دیگر. درحالی‌که عصبانیت یک هیجان طبیعی است ولی خشونت و پرخاشگری اصلا طبیعی نیست و هیچ‌کس حق ندارد به صرف عصبانی بودن به دیگران صدمه بزند. مشکلات در هر ارتباطی وجود دارد و هیچ‌کس حق ندارد از آن به عنوان عذر و بهانه‌ای برای خشونت استفاده کند.

اسلاید 20: باورغلط: بعضی آدم ها وقتی عصبانی می شوند نمی توانند خود را کنترل کنند واقعیت: افرادی که مرتکب خشونت می شوند معمولا آگاهانه انتخاب می کنند که با قربانی بدرفتاری کنند و به همین دلیل است که بیشتر اوقات وقتی این کار را انجام می دهند که شاهدی وجود ندارد. از طرف دیگر، معمولا این افراد با کسانی که زیر دست وی هستند و یا روی آنها کنترل دارد مثل زن و بچه، بدرفتاری می کند و نه با دوستان، همکاران و یا رئیسش. این واقعیت نشان می دهد که آنها روی بدرفتاری و شدت و نوع آن کنترل دارد.

اسلاید 21: سیکل خشونت در زندگی زناشوییمعمولا خشونت در زندگی زناشویی به‌تدریج و طی مراحلی اتفاق می‌افتد. این مراحل در زیر توضیح داده شده است.1. ماه عسلدر آغاز زندگی مشترک اکثر زن و شوهرها رفتار خیلی خوبی با هم دارند. مرد عاشق و علاقمند به‌نظر می‌رسد و زن از این توجه و علاقه لذت می‌برد. 2. شروع اختلاف‌ها و بروز تنشبا گذشت زمان ممکن است کم‌کم روابط زناشویی دچار تنش شود. مرد ممکن است بدخلق و تحریک‌پذیر شود و سر هرچیز کوچکی از قیافه، حرف زدن، رفتار یا خانه داریِ همسرش ایراد بگیرد. زن کم‌کم نگران می‌شود و احساس می‌کند که شوهرش هر آن ممکن است منفجر شود . در این مرحله مرد ممکن است انفجارهای خفیفِ خشم بصورت پرخاشگری کلامی یا جسمی خفیف (هل دادن ملایم یا سیلی زدن) را نشان دهد.

اسلاید 22: 3. خشونت جدیدر این مرحله خشونت تشدید می‌شود به‌طوری‌که موجب صدمه دیدن جدی زن می‌شود. این صدمات ممکن است به صورت شکستگی‌ها، ضرب دیدگی‌ها و جراحت‌های سطحی یا عمیق باشد. اگر بچه‌ای هم وجود داشته باشد معمولا مورد غفلت یا بدرفتاری قرار می‌گیرد.4. ماه عسل دوباره مرد به‌خاطر خشونت و پرخاشگری اش احساس گناه می‌کند، معذرت خواهی می‌کند و قول می‌دهد که دیگر هرگز این کار را تکرار نکند. دوباره مثل اوایل ارتباط رفتار می‌کند، ابراز علاقه می‌کند، می‌گوید او را خیلی دوست دارد و بدون او نمی‌تواند زندگی کند. زن سعی می‌کند باور کند که همسرش تغییر کرده و دیگر به او صدمه نمی‌زند. اما معمولا این ماه عسل چندان طول نمی‌کشد و دوباره مرحله بروز تنش و خشونت تکرار می‌شود.این سیکل ممکن است در زندگی زناشویی یک مرد و زن، بارها و بارها تکرار شود و معمولا نیز با هربار تکرار، هم سرعت انتقال از یک مرحله به مرحله دیگر بیش‌تر می‌شود و هم شدت خشونت افزایش می‌یابد.

اسلاید 23: چه عواملی احتمال ارتکاب خشونت را افزایش می‌دهد؟عوامل مختلفی ممکن است در خشونت و بدرفتاری مردان نقش داشته باشد. نیاز شدید به اعمال قدرت و کنترل دیگران، مشکلات و بیماری‌های روانی، سابقه قبلی درگیری و زد و خوردهای زیاد ، فقر و دوری از جامعه و مصرف الکل و مواد از مهمترین این عوامل است. نتیجه تحقیقی که در ایران در مورد خشونت خانگی انجام شد نشان داد اعتماد به نفس پایین، بیکاری یا درآمد کم، تحصیلات پایین، سابقه بزهکاری و پرخاشگری در نوجوانی، تجربه خشونت در کودکی یا دیدن رفتارهای پرخاشگرانه پدر و انزوای اجتماعی از عواملی است که احتمال خشونت در مردان را افزایش می دهد..

اسلاید 24: همچنین نتیجه این تحقیق نشان داد که رابطه قوی بین مصرف الکل و مواد و خشونت در خانواده وجود دارد. در واقع آمارها نشان می دهد که 25-50 درصد مردانی که مرتکب خشونت نسبت به همسرانشان می‌شوند سوء مصرف الکل و مواد دارند و شدت خشونت در آنها بیشتر از مردانی است که مواد مصرف نمی کنند. در جدول زیر مهمترین عواملی که موجب خشونت در مردان می شود، آمده است.

اسلاید 25: الف- عوامل فردیعزت نفس پایین و عدم اعتماد به دیگران عدم پذیرش مسئولیت اشتباهات خود و سرزنش دیگران نیاز شدید به اعمال قدرت وکنترل در روابط احساس مالکیت نسبت به همسر اعتقاد به باورهای سنتی مبنی بر مطیع و فرمانبردار بودن زنان

اسلاید 26: نوسانات خلقی شدید تحمل پایین استرسفقدان مهارت مقابله سالم با استرس عدم کنترل هیجان هایی مانند خشم و عصبانیتاعتقاد به برتری مردان نسبت به زنانسابقه قبلی خشونت و پرخاشگریویژگی‌های شخصیت ضداجتماعی مثل قانون شکنی، دعوا و درگیری‌های زیاد و...سوءمصرف الکل و مواد

اسلاید 27: ب- عوامل اجتماعی و محیطیوجود سوءمصرف مواد و خشونت در خانواده اصلی شاهد یا قربانی خشونت خانگی بودن در کودکیمشکلات جسمی و روانی در خانوادهتعارض‌ها و اختلافات شدید خانوادگیفقر و بیکاری استرس در محیط کار و خانواده انزوای اجتماعیهنجارهای اجتماعی که برتری و اعمال کنترل مردان بر زنان را تایید می‌کندهنجارهای اجتمای که بصورت ضمنی خشونت مردان نسبت به زنان را تایید می‌کند مانند موجه دانستن خشونت برای تنبیه زن خیانت کار

اسلاید 28: خشونت خانگی روی همه افراد خانواده اثر می گذارد و گاهی آسیب های ناشی از آن بقدری جدی و عمیق است که اثرات آن تا آخر عمر با فرد باقی می ماند. برای مثال همانطور که در بالا گفتیم مردانی که در دوران کودکی مورد خشونت پدر خود قرار گرفته اند و یا شاهد وجود خشونت و پرخاشگری در خانواده خود بوده اند بیشتر امکان دارد که در بزرگسالی تبدیل به افراد پرخاشگر و خشن شوند. از طرف دیگر زنانی که در کودکی مورد بد رفتاری قرار گرفته اند و یا مرتب شاهد بدرفتاری پدر با مادرشان بوده اند بیشتر امکان دارد که در بزرگسالی قربانی خشونت شوند و در مورد آن سکوت کنند.

اسلاید 29: در مجموع، مورد خشونت و بدرفتاری قرار گرفتن تجربه بسیار دردناکی است. کتک خوردن، تحقیر شدن و توهین شنیدن از هر کسی بخصوص از کسی که از او انتظار حمایت و محبت و عاطفه وجود دارد، خیلی دردناک است. نتیجه تحقیقی که در ایران روی زنانی که مورد خشونت همسرانشان قرار گرفته بودند نشان داد که مشکلات اعصاب و روان در آنها زیاد دیده می شود و این حاکی از آن است که خشونت روی سلامت روان زنان تاثیر زیادی می گذارد. به طور کلی اثرات خشونت برعلیه زنان را می توان به دو دسته کلی جسمی و روانی تقسیم کرد:

اسلاید 30: اثرات جسمی- انواع شکستگی ها و ضرب دیدگی های قسمت های مختلف بدن ، کبودی ها، زخم ها و خراشیدگی، عفونت ها (واژینال و مقعدی)، دردهای عضلانی، سوختگی های سطحی و عمیق و صدمه دیدن اندام های داخلی بدن شامل کلیه، طحال، ریه، مجاری ادرار و دستگاه تناسلی، سقط جنین و زایمان زودرساثرات روانی- عوارض روانی خشونت بسیار متعدد و متفاوت بوده و شامل انواع مختلفی از مشکلات مانند اضطراب، ترس، خشم ونفرت، ناامیدی و افسردگی، احساس حقارت ، درماندگی و عدم اعتماد بنفس و احساس تنهایی و در موارد شدید است ممکن است منجر به اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) شود. همچنین از دیگر اثرات خشونت، می توان به انواع مختلف دردهای روان تنی مانند سردردهای مزمن، مشکلات گوارشی، مشکلات تنفسی و یا سایر بیماری هایی اشاره کرد که هیچ علت پزشکی ندارند و پزشکان این جمله معروف را به بیماران می گویند از اعصابتان است . چرا زنان در یک ازدواج خشونت بار می مانند؟

اسلاید 31: گاهی این سوال برای افراد پیش می آید که چرا یک زن در رابطه ای که در آن خشونت و بدرفتاری وجود دارد باقی می ماند. تصمیم‌گیری برای جداشدن و طلاق برای هیچ زنی ازجمله زنانی که مورد خشونت قرار می‌گیرند کار آسانی نیست. زنان به دلایل متعددی ممکن است به زندگی با یک مردی که خشونت دارد، ادامه دهند که برخی از آنها در زیر آمده است. بنابراین ادامه زندگی با یک مرد خشن به این معنا نیست که اوضاع آنقدرها هم بد نیست و یا خشونت خیلی جدی نیست.علاقه به همسر و امید به تغییر- گاهی زن ممکن است به رغم خشونتی که تجربه می کند، همسرش – و نه خشونت او را – دوست داشته باشد و یا ممکن است نگران باشد اگر او را ترک کند، آسیب ببیند. برخی نیز خوش بینی بی دلیلی دارند که اوضاع در آینده بهتر خواهد شد و کوچک ترین نشانه ای را حاکی از آن می دانند.

اسلاید 32: علاقه به همسر و امید به تغییر- گاهی زن ممکن است به رغم خشونتی که تجربه می کند، همسرش – و نه خشونت او را – دوست داشته باشد و یا ممکن است نگران باشد اگر او را ترک کند، آسیب ببیند. برخی نیز خوش بینی بی دلیلی دارند که اوضاع در آینده بهتر خواهد شد و کوچک ترین نشانه ای را حاکی از آن می دانند.کاهش اعتماد بنفس به دلیل تجربه بدرفتاری- گاهی بد رفتاری هیجانی و روانی، که اصولا با هدف از بین بردن اعتماد و عزت نفس طرف مقابل صورت می گیرد منجر به این باور در زنان می شود که علت خشونت من هستم و من مستحق آن هستم و یا بدون او نمی توانم از پس زندگی خودم و بچه هایم برآیم.

اسلاید 33: انکار و حداقل سازی- گاهی وقتی افراد در موقعیت های دردناک هستند و فکر می کنند قادر به تغییر آن نیستند ممکن است متوسل به مکانیزم های دفاعی شوند تا بتوانند راحت تر آن را تحمل کنند. دو تا از مهمترین این مکانیزم ها، انکار و یا حداقل سازی بدرفتاری است. مثلا زن ممکن است بگوید همه زن و شوهرها دعوا می کنند و تو دعوا هم که حلوا خیر نمی کنند! یا رفتار وی آنقدرها هم بد نیست .وابستگی مالی- وقتی زنان شغلی ندارند و کاری هم بلد نیستند و از هیچ حمایت مالی برخوردار نیستند، ، احتمال جدایی کمتر می شود. مجموعه این شرایط ممکن است موجب شود زن به این نتیجه برسد که ترک همسر موجب یک زندگی همراه با فقر برای خود و بچه هایش می شود و بنابراین ترجیح می دهد در رابطه بماند.

اسلاید 34: رفاه و امنیت بچه ها- برخی از زنان ممکن است معتقد باشند که اگرچه همسرشان با او بدرفتاری می کند ولی پدر نسبتا خوبی برای بچه هایش هست و بنابراین بهتر است بخاطر بچه ها و رفاه و آسایش آنها هم که شده به زندگی با او ادامه دهد. از طرف دیگر مردان بدرفتار اغلب تهدید می کننند درصورت طلاق، بچه ها را از مادر می گیرند و یا اجازه ملاقات به او را نمی دهند و این ممکن است موجب ادامه زندگی شود.باورهای فرهنگی و اجتماهی- فرهنگ یک مجموعه از نگرش ها، ارزش ها و باورهای اجتماعی است که رفتارها و نقش های خانوادگی و اجتماعی را تعیین می کند. برخی از ارزش ها و نگرش ها ممکن است خشونت را تقویت کنند. زنانی که در فرهنگی زندگی می کنند که خشونت مردان را مجاز شمرده و این باور را در آنها تقویت می کند که هر رنج و دردی را باید تحمل کنند ( لباس سفید) ممکن است کار سختی برای ترک کردن رابطه داشته باشند

اسلاید 35: نداشتن جایی برای رفتن و عدم دسترسی به حمایت های اجتماعی- گاهی زنان اصلا قوم و خویش و دوستی ندارند و یا اگر هم داشته باشند از تصمیم او برای جدایی حمایت نمی کنند. گاهی هم منابع اجتماعی حمایت کتتده در محیط زندگی وی وجود ندارد و یا او از آن اطلاع ندارد. بنابراین، این نداشتن سرپناه و احساس بی پشت و پناهی ممکن است باعث شود در رابطه بمانند.احساس خطر برای خود، فرزندان یا خانواده- گاهی همسر تهدید می کند در صورت جدایی بلایی سر او، بچه ها و یا خانواده اش می آورد و در حقیقت نیز احتمال خشونت مردان معمولا در هنگام جدایی افزایش می یابد. بنابراین تهدیدها و یا حوادث واقعی که در گذشته اتفاق افتاده، ممکن است باعث شود زن تصمیم بگیرد در رابطه زناشویی بماند.

29,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید