سایرسایر

پروانه

صفحه 1:
درسی !5 برؤانته يك روز سوراخ كوجكي در يك بيله ظاهر شد. ‎pct‏ ‏جدال پروانه براي خارج شدن از سوراخ کوچك ایجاد شده

صفحه 2:
و به رسيد تمام تلاش خود را انجام داده و نمى تواند ادامه دهد.

صفحه 3:
و بالهايش چروك بود.

صفحه 4:
آن شخص باز هم به تماشاي پروانه ادامه داد چون انتظار داشت که بالهاي پروانه باز. گسترده و محکم شوند و از بدن پروانه محاقنات سود

صفحه 5:

صفحه 6:
سوراخ آن. راهی بود که خدا برای ترشح مایعاتی از بدن پروانه به بالها ار داده بود تا پروانه بعد از خروج از پیله بتواند پرواز کند.

صفحه 7:
گاهی اوقات تلاش تنها اگر خدا اجازه می داد که بدون هیچ مشکلی ميشديم. به اندازه كافى قوى نبوديم و هركز نميتوانستيم پرواز کنیم.

صفحه 8:
من قدرت خواستم و خدا مشکلاتی در سر راهم قرار داد تا قوی شوم. من دانایی خواستم و خدا به من مسایلی داد من سعادت و ترقی خواستم و خدا به من قدرت تفکر و قوت ماهیچه داد تا کار کنم.

صفحه 9:
من جرات خواستم و خدا موانعی سر راهم قرار داد که نیازمند کمک بودند.

صفحه 10:
داشتم دست بافتم»

صفحه 11:
بدون ترس زندگی کن,. با همه مشکلات مبارزه کن و بدان که میتوانی بر تمام آنها غلبه کنی.. این پیام را برای همه دوستانت بفرست و به آنها نشان بده که چقدر برای آنها ارزش قایلی. این پیام را برای هر کس که دوست خود می دانی بفرست حتی اگر به معنی فرستادن پیام به فرستنده آن باشد. اگر این پیام را برای کسی فرستادی و او نیز همین پیام را برایت فرستاد بدان که حلقه دوستان تو از دوستان واقعی تشکیل شده.

درسی از پروانه يك روز سوراخ كوچكي در يك پيله ظاهر شد. شخصي نشست و چند ساعت به جدال پروانه براي خارج شدن از سوراخ كوچك ايجاد شده درپيله نگاه كرد. سپس فعاليت پروانه متوقف شد و به نظر رسيد تمام تالش خود را انجام داده و نمي تواند ادامه دهد. آن شخص تصميم گرفت به پروانه كمك كند و با قيچي پيله را باز كرد .پروانه به راحتي از پيله خارج شد اما بدنش ضعيف و بالهايش چروك بود. آن شخص باز هم به تماشاي پروانه ادامه داد چون انتظار داشت كه بالهاي پروانه باز ،گسترده و محکم شوند و از بدن پروانه محافظت كنند. یني هيچاتفاق  فتاد ‏درواقعپرو انهبقيهعمرش ‏بهخزيدنمش لبودوهر غو  تپر گزنتوانس وازکند چيزی که آن شخص با همه مهربانيش نميدانست اين بود که محدوديت پيله و تالش الزم برای خروج از سوراخ آن ،راهی بود که خدا برای ترشح مايعاتی از بدن پروانه به بالهايش قرار داده بود تا پروانه بعد از خروج از پيله بتواند پرواز کند. گاهی اوقات تالش تنها چيزيست که در زندگی نياز داريم. اگر خدا اجازه می داد که بدون هيچ مشکلی زندگی کنيم فلج ميشديم ،به اندازه کافی قوی نبوديم و هرگز نميتوانستيم پرواز کنيم. من قدرت خواستم و خدا مشکالتی در سر راهم قرار داد تا قوی شوم. من دانايی خواستم و خدا به من مسايلی داد تا حل کنم. من سعادت و ترقی خواستم و خدا به من قدرت تفکر و قوت ماهيچه داد تا کار کنم. من جرات خواستم و خدا موانعی سر راهم قرار داد تا بر آنها غلبه کنم. من عشق خواستم و خدا افرادی به من نشان داد که نيازمند کمک بودند. من محبت خواستم و خدا به من فرصتهايی برای محبت داد. « من به هر چه که خواستم نرسيدم ... اما به هر چه که نياز داشتم دست يافتم» WWW.QRZ.COM/ ‏EP3HAM ‏The ‏Problems ‏are ‏Opportuni ‏ty بدون ترس زندگی کن ،با همه مشکالت مبارزه کن و بدان که ميتوانی بر تمام آنها غلبه کنی.. اين پيام را برای همه دوستانت بفرست و به آنها نشان بده که چقدر برای آنها ارزش قايلی .اين پيام را برای هر کس که دوست خود می دانی بفرست حتی اگر به معنی فرستادن پيام به فرستنده آن باشد .اگر اين پيام را برای کسی فرستادی و او نيز همين پيام را برايت فرستاد بدان که حلقه دوستان تو از دوستان واقعی تشکيل شده.

51,000 تومان