تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 62 اسلاید پرورش قارچ خوراكي

ppt.ir

صفحه 1:
الك

صفحه 2:
:(Fungi) ke ,6 eT ES ERC Se Ts LB ‎BN a‏ ا ‏۱- زندگی انگلییا پارازیتی دایند: (بیماریزا هستند) و از موجودات زندگی مانند ‎en ke fe ey ae re‏ را ‎By BE]‏ ‏۲- زندگی ساپروفیتی دارند: (گندروی هستند) یعنی بر روی مواد آلی غیرزنده و در حال پوسیدن شروع به رشد می‌کنند ‎Sse TO me syed‏ تا

صفحه 3:
لا ل ۱ ere np PY Cp OM ov ‏(میکروسکپ ) قابل مشاهده هستند. (عامل بیماری سفیدک سطحی)‎ ۲- ماکروسکپی: قارچهلیی هستندکمبا استفاده از چشم غیر مسلح قابل ‎(PERM ya) meee rts ey‏ 2 خوراكى سمى ا ا ‎Ce‏

صفحه 4:
ERE ee Oe ne nee BU Teg) OTe TNC ee eC er ae STP Ii) ‏بسازند . ملنند گیاهان کمبا داشتن کلروفیل و انجام فتوسنتز» غذای مورد‎ PES ed a LD ‏ل‎ ES oe) ‏خود ادامه دهند.‎ ۱ ee ees te eal 1 erst a Ser oe Beer Try core) eae nay | cae) ee IS Mee TOE te eRe si) ‏سا‎ ee TSE a Sy ‏و‎ Ree Corre Sleds) Reve Fe ew Ee COO Pe) ‏ال‎

صفحه 5:
ساختمان قارج: 1 ا كياهان به داخل بلفت مواد كلى وارد شده و مواد كلى و معسنى آنها را تجزيه و جذب مىكند. هيف در حقيقت اندام رويشى قارج است (مانند ‎ACL eee ra‏ ول ‎ee‏ اندام زايشى: كه درحقيقت اندام باردهى (زابشى) قارج است كه در قارج هاى خوراكى .به صورت كلاهك ديده مىشود. زير كلاهى (جتر ‎y‏ ا ل ا لك اسپور ایجاد می‌شود. اسیور: که قابل قباس با گامت نر با ماده در گیاهان آلی است.

صفحه 6:
جرخه زندكى قارج: همه قارج های خوراکی زندگی خود را از یک اسپور آغاز می‌کنند. لا ی را ۱ ‎Sy ee Se eee Le eT Ad‏ ‎Tee oO TURE ere Tt ear)‏ ‎Ce AN CIR CRP | ee Ee Po‏ | ۳

صفحه 7:
Zygote Diploid (2N) = - = Karyogamy 5 eqgeeee-- ‘Meiosis | ‏هو وه هه‎ 7 \ s f Haploid Heterokaryotic § 5 ‏“ا‎ (N) (N+N) > SS Hyphae é 2 » ¢ Spores

صفحه 8:
Dikaryotic mycelium ae 1 ‏را‎ ‎7, ۵ ‏هر‎ ۵ ۳ 0 Haploid mycelia, Dispersal o and sermination |°~ Basidiospores Sexual Dikaryotic reproduction ™yc#lium (D) Haploid (n) Dikaryotic (+n) [1 Diptoid (2n)

صفحه 9:
Cel coh ‏لا‎ bet hy ell ۲- جوانه‌ینی اسپورها در شرلیط مساعد محیطی (تولید هیف) و تشکیل ‎RO Se eB) Rhee ee BCL.‏ ربا ‎EE cae SRE ST EO Sy‏ اس ‎OR ey eM ey Mel eee er]‏ ‎Bxveom reece Warren)‏ ل توا را مرحله میسلیوم اولیه کوتاه است زیرلبه زودی میسلیوم‌های رشد یافته از اسپورهای مختلف هاپلوئید ( « کروموزیمی) منشعب شده و باهم جفت می‌شهند و میسلیوم ثانویه (2 ۰) را تشکیل می‌دهند کمبه صورت ‎By ee pe eae ge vee‏

صفحه 10:
در طى جوانهننى اسبورهاء هيفهاى اوليهبا فاكتورهاى تلاقى مختلف ا ا لت لك زملنی که هیف‌هلییبا فاکتورهای تلاقی غیر یکسان (ماننسفر و ماده) به ‎yee tee‏ ال ‎rr ere eat) IR COL Rec‏ ايجاد سلولهاى ‎(N+ Nn) (dikaryotic) S59 Sco‏ ۱ ‎eT SIC)‏ CO eS Rr nee ter Tet SCONE ens) ‏رویشی خود ادامه‎ fete ere ‏کرده‎ ‏مىدهد. ميسليوم منشعب مىشود و آنزيمهليى را توليد م ىكند كه‎ RT eT EEL Sed ‏ا‎ eey Pal ملکول ساده را هضم می‌کنند تا قابل جذب توسط هیف شود.

صفحه 11:
‎cal &‏ یا ‏مرحله تشکیل اندام باردهی جا اجتماع هیف‌ها شکل می‌گیرد. ابتدا ‎eB eS ee en eg‏ 0 مرحله تکمه‌ای را ایجاد می‌کند. ‎۱ D Lee eS tnd Sta ‏با‎ arty at Cee ISLE ‏در شروع شكلكيرى بازيديوم» بازيديوم جوان دو هسته دارد (دى کاربوتیک) (10 + ) است که ابتداجا هم تالقی یافته ویک سلول ‎ST PW CW) ep‏ 000 ‏سيس سلولهاى بازيدى 2« كروموزوعىء تقسيم ميوز را انجام داده و اسبورهاى هايلوئيدى « كروموزومى را توليد م ىكنند. ‏باياره شده بازيدى و انتشار اسبورهاء زندكى قارج مادر به بايان مى رسد

صفحه 12:
0 S) Fal (CVs rte (ow Ly Ii aL) << ‏و‎ ‎)216 11101115 051612 1115( ‏قارج صدفى‎ -١ 0424170 0 ‏و‎ ‎(Volvariella volvaceae) @ y ofS z 6 —F De ed te Le BOB TCL ES TESTE | ‏كود اسبى آغاز شد.‎ ‏سایر قارج‌های خوراکی:‎ WBE) DOOR awry I aT Der) ۱021 ‏هی ی‎ Led oS

صفحه 13:
0ت ل يي ا ل ا ين سطح » نیازسبه زمان کم برای تولید و قابلیت رشد بر روی بقایای مختلف کشاورزی-به عنوان یکی از منلبع مهم غنلیی در کشورهای در حال توسعه مطرح شده است. ۳- فعالیتی در راستای حفظ محبط زیست: زیرا بقایای گیاهی طبیعی ‎Ck Se ae RT a)‏ سلولز و ا م ل لت كارخانجات قند و ...جه عنوان مواد اوليه بستر كشت قارج استفاده مى شود.

صفحه 14:

صفحه 15:
ارزش غذايى و تركيبات قارج شامل ‎5٠‏ , آب + ‎٠١‏ , ماده خشک ل ا ا ا سويا و مخمر كه نياز به فرآورى دارند. پروتئین: "به دلیل داشتن پروتئین زیاسبه عنوان یکی از منلبع تامین پروتئین ‎ee er On ON gn Sy al‏ ” كيفيت بروئين قارج: بين بروتئين حيوانى و بروتئين كياهى ” درصد بروتئين قارجدبه نوع نزاد قارج و مرحله رشد قارج؛ نوع بستر ‎eer‏ 7

صفحه 16:
مقدار پروتئین در قارج تکمه‌ای: ل 00 وا را قارچ شی‌تاکه: ‎vA YAMA‏ ‎POET do RC) rece‏ ل ل ل دارد. قابليت جذب بروتئين قارج هم بالاست عمده ترين اسيد آمينه: ليزين كمترين مقدار مربوط به: متيونين و ترييتوفان

صفحه 17:
ویتامین: منبع عالى ويتامينهاى كروه 13 ( 87 و١8‏ وء نياسين و ريبوفلاوين) مقدار ویتامین ث : متوسط Be ee TL SiS el wee ee et tl ‏کم نیز در سبزی‌ها وجود ندارد.‎ عناصر معدنی: قارج منبع مناسبى از عناصر معدنى است . ‎eal Ber‏ را ا لل

صفحه 18:
فلا و قارج فاقد نشاسته است. اين كربوهيدراتها شامل كيتين» همى سلولز كليكوزن» قندهاى الكلى و قندهاى آمينى است. تس Tee AS ‏ال‎ Ne a ‏مى دهد.‎ ۱ ‏ا ا‎ RL ‏ا ا‎ BT) 111111111010 cpa iron (ener

صفحه 19:
‎STL eS ee wey)‏ رس مسا ‏۱- اسیدهای چرب اشباع و کلسترول آنها از جهت کلهش دریافت کالری مورد توجه است. ‏؟- قارجها اغلسببه دليل داشتن بروتئين بالا و جيبى كمبه عنوان كوشت بدون چربی مطرح و برای بیماران دارای چربی خون مفید هستند. ‎Oe ol lial‏ دز لك ‎Brome evr eee) Cle)‏ ‏- به علت نسبت بالاى بتاسيم به سديم در قارج و نيز جربى كم و غنى از ‎ROE Fe Ie ee ee) Ie nC Reece)‏ ‎۳

صفحه 20:
پرورش قارج خوراکی و تهبه اسیان

صفحه 21:
3 ۳- مرحله پرورش قارج روی کمپوست و تولید محصول

صفحه 22:
‎ee‏ را ‎peor eA ee a)‏ ‏آيا اسيان همان اسبور است و جه تفاوتهايى بلهم دارند؟ ‏۱- اسپور « كروموزوعى (هابلوئيد) است لما ميسليوم اسبان (2+2) دى كاريوتيك است. ‏۳- اسپورهلبه طور مستقیم قادربه تولید کلاهک نیستند بعنی ابتدا باید عمل سوماتوكامى انجام شود و سيسببا توليد ميسليوم و كسترش آنء کلاهک قارج تولید شود. لما اسبان میسلوم ثانویه دی کاریوتیک بوده و ‎CTS Rea eee Fe‏ 95[

صفحه 23:
توليد اسيان در شرايط كاملاً استريل و در آزمايشكاه كشت بافت انجام مى شود. شامل اتاق‌های : | - بخاردهی و اتوکلاو کردن (برای استریل کردن ظروف» محیط کشت و . ۲- اقاق تلقیح ( برای ایجاد محیطی کاملا استریل و بدون هر گونه آلودگی ای سا سس( ات سا رس ‎reel SSPE‏ کشت) (Tee BON Coe TCs De Lt etek f

صفحه 24:
انواع اسپان: ‎sa Cals’ gla 1‏ 100117 كه از طريق كشت بافت توليد مى شود.

صفحه 25:
eel in

صفحه 26:

صفحه 27:
خصوصيات ظروف مورهد نياز براى تهيه اسبان: ظرف اسپان کشت خالص: پتری‌دیش استریل یا لوله آزمایش پیر کس ظرف اسبان مادر (سركروه) و اسبان تجارى: ‎Sy b‏ ل ا را ‎Cord‏ لت ل ل ال وانتقالشان مناسب برای پرورش اسپان تجاری است. ‏را ‎eon‏ ارات ‎Re EtG ere‏ ل

صفحه 28:
مراحل تولید اسپان کشت خالص: 0 "- كشت تكداى از بافت قارج يا اسبور روى محيط كشت وا الاك

صفحه 29:
ER ern vee eer eee Sy eer] ENR pe eee Pe) SURE Rene EB ‏استفاده می‌شود. مانند:‎ ‎cb an aCe meee r at‏ 711211 (محيط كشت عصاره مالت-آكار) ؟- نتهقك4 01 18:12 أج2ع1١١‏ (محيط كشت عصاره كندم-آكار) ‏و ‏آگار) ‏۴- ۸0۵۲ 6۲050( ۳012۱0 (محیط کشت عصاره سیب ليق ‏ا ا ل ا ا 03

صفحه 30:
طرز تهیه محیط کشت (لامبرت-آکار): 111,20, ‏كرم‎ 1/١ + ‏كرم سولفات منيزيم‎ 0/٠ + ‏كرم قند كلوكز‎ ٠١ + تنظیم 011 محیط کشت روی ۵/۶۷ ‎ig‏ تا ار را ‎| OC RRO re RN BI eC Rn ieee) ‏ال ل‎ SOR) ‎ECA ER Cee Bee ‏ا ال‎ re meee ae ee

صفحه 31:
محیط کشت عصاره گندم-آ کار prey ra rere wh mene a py rece ‏ل‎ ‏جوشانده و بعد از ۲۴ ساعت فیلتر می‌شود.‎ ل را ها Fee ‏ا‎ OR Den cone pe its ۰ توزیع محیط کشت در داخل پتری‌دیش با لوله آزمایش قبل از سفت شدن آن

صفحه 32:
CUR ere She eter eer) *با توجه به برچسب روی قوطی, مقداری ۳10۸ را دریک لیتر آب مقطر ريخته ‎he‏ را "افزودن آكار توکلاو کردن ‏*توزیع در ظروف کشت

صفحه 33:
۱ نمونه تازه‌ای از قارج مورد نظر برداشت می‌شود (برش با چاقو از سطح خاى). (CR ey Re IOr Poe een eo POR Pre) Tele Lees Pee ere BC eae ten Oe Ri ‏ا‎ Cry mee ore WA ree ere ‏ا‎ ‎ys) Pore TOUR ET API BY Re Sete Ch ‏از سا و‎ Mean a OR I, eee ae

صفحه 34:
شرايط نكهدارى كشت خالص: RU) poser] CR AN rs ener ‏ا‎ Bory ‏روز نگهداری می‌شوند تا زمانی که سطح محیط کشت توسط‎ ۱۰-۵ 5-0200 ويزكىهاى كيفى يك ميسليوم خوب براى تهيه اسبان: ی ۲- میسلیوم خوب باید رشته‌ای و ابریشمی باشد . میسلیوم‌های کرکی و ا 0 ۳- رنک میسلیوم باید سفید کرمی تا سفید باشد.

صفحه 35:
مورد استفاده براى اسيان مادر و تجارى: تعدادی از مواد و عمدتاًبقایای کشاورزی می‌توانند جهت تهبه اسپان ‎FOC PN ae SY Pe eae Peeper etre yes‏

صفحه 36:
مراحل تهیه اسپان مادر (سر گروه): ۱ ۲- تلقیح ۳- نگهداری و گسترش میسلیوم آماده‌سازی دانه های گندم: | - شستشوی بذر به طور کامل و یک شب خیساندن آنها (برای جدا کردن بذرهاى مرده و شكسته از بذور سالم) ‎dell‏ اي ل ‎Se‏ ا ل ا ل ار ۱ ‎Sey yw ee nee PA pee a Sie)‏ ۱ ‎۱ rome) LL net of at Bear) Beer yeee. ‏ا ل ل‎ Ter]

صفحه 37:
تلقيح براى تهيه اسيان مادر: res) Tere UT eB ‏اي‎ Cs eal] ‏باکتریایی میسلیوم کشت خالص استفاده میشود.‎ ESB ey Ty gee Be cael ‏استفاده از جاقوی استریل به ۴ قطعه برش داده می‌شود.‎ و آكار ميسليومى تلقيح شود.

صفحه 38:
شرايط لازم براى نكهدارى و كسترش ميسليوم اسبان مادر: ‎-١‏ دماى ‎١‏ + 80" درجه سانتيكراد به مدت ‎10-11١‏ روز براى كسترش ميسليوم ‎۱ ‏ال لل‎ ra) Ce f ‏جلوكيرى از به هم جسبيدن دانههاى ميسليوم در حال رشد ‎edad l‏ ل سا ‎0 ‏م م ا ال ل‎ | oad f 0 ‏ل ل‎ ‎ba)‏ ا ی( ‎ad‏ ال را ‎eS sn]‏ لل ال را لجنی يا آبکی با بوی بد نشانه آلودگی باکتریایی است. و باید دور ریخته اه

صفحه 39:
ی اسبان تجارى در حقيقت اسيان واقعى مورد استفاده در كشت قارج خوراکی است که به پرورش دهندگان قارج فروخته می‌شود. هر یک بطری اسپان مادر برای تلقیح ۲۰-۲۵ کیسه اسپان تجاری استفاده مى شود. روش تهیه بستر و شرلیط لازم برای رشد ل همان روشی است كه در اسيان مادر توضيح داذه شد.

صفحه 40:
OS de) ‏ز‎ ۱- نژادی با محصول بالا و زودبارده باشد. ؟- سريع الرشد باشد. اكر اسيان قوى نباشد ميسليوم قارج توسط ‎Re rR ee ee Sere se Tits VSN)‏ میکروارگافیزمهای دبكركمبه طور طبيعى روى بستر وجود دايند» رقابت ‎ll‏ را دانهدهاى بدون بوشش ميسليومى رشد كيك را در كميوست طى دوره رشد كا سا ‏5- رشد ميسليوم در بطرى اسيان بليد رشتهاى مترلكم باشد و نبليد به صورت ينبهاى رشد كند. زيرا امكان تشكيل استروما وجود دار د كه مانع از ا ا ا ل را مى شود.

صفحه 41:
۵- اسپان باید تازه و به رنگ سفید باشد . رنگ قرمز نشانه کهنگی اسپان است. و سبب کاهش عملکرد می‌شود. و طول عمر آن نباید بیش از یک ماه باشد. ۱ ‏و‎ eh TCs) el bad ee) ee STS a tte ene) ۷- عاری از هر کونه آلودکی میکروبی باشد. لکه های متمایل به سبز با یا رت باکتریایی است. ۷- اسپان تجاری تا زمان استفاده باید در دمای بخچال نگهداری شود ‎pre)‏ ل ۱7 ‎reper Are MPRA SOC CC Yee By Fert PAP LC) A SCN)‏

صفحه 42:
حمل و نقل و نكهدارى اسيان: CCS TC Ren ee ed acwl Clo Ss SSVAS Ciro dy 9 of Sutil a> 50 Y—A choo ۲- اگر بطری با کیسه‌های اسپان به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۴۰ درجه ‎ee eRe eS Te‏ ی ۳- برای حمل و نقل اسپان ها به نقاط دور دست» کیسه ها باید در داخل ‎reer Mew ten ON roe Som | ne reeg‏ 00 ‎SU eC ered Reece ee) tte ee Ue)‏ ‎penne ee Bl od‏ 00 ‎eee we‏ را ‎a TC Dee RL Tel‏ ۱ ريخته شوند.

صفحه 43:
۱۳ 3 TT BY ‏ل ل‎ | ere ‏و ... می‌تواننسبه عنوان بستر کشت برای تهیه اسپان استفاده شوند. چرا‎ ۱ اف ار را ۱ را زر ۱ ‎Re‏ ا را اس سا را

صفحه 44:
ل ا ل ۱ ابر داشت اس 0000 بساستوو يزه كردنكميوست2 سر سس را داشن‌خا کپ وششی‌پاستوریزه سده بسر رویکسیسهایسفید ده -5 بر دلشمحصول-6 خلرج کسردرزسفاباکمپوسو ضدعفونیس ال سررشلوج 77

صفحه 45:
۱ ۱ ae rg bree] ‏كاركاه قارج از قسمت هاى زير تشكيل شده است:‎ ۱- پیست کمپوست سازی (فاز ۱) در فضای آزاد و ۳- سالن پاستوریزاسیون کمپوست (فاز ۳) Peed Te aey os So Ted ae ۵- اتاق‌های کشت با شرایط محیطی کنترل شده مر ۱0۳

صفحه 46:
‎oot SL Ie STS)‏ ل ل ا سل ایا ‏انتخاب مکان وموقعیت مناسب جهت احداث کار گاه قارج از اهمیت زیادی ‎Tey ee et ee eS ad]‏ از ‎SLRS)‏ ‏داشتن زهكش مناسبء ۱ ‏مکان مورد نظر باید از مناطق شهری دور باشد » چون بوی بد کمپوست 0

صفحه 47:
ESTE ‏ا ا ا‎ reed ‏قارج دكمداى:‎ 0 ory ‏ا ا‎ ver iad| ete ‏ا‎ Te ATC ey mR tel Une Un Re eT Ti 200 ie ‏ل‎ lo) noe eR TET a) و سالن رشد (پنجه‌دوانی یا سالن انتظار) و سالن برداشت جداگانه باشد .

صفحه 48:
ا للا ا ‎ST ah te ek eG‏ بزرگ (۳۰ ۲۰-۲۰ سانتیمتر) که در کنار توده کاه انجام می‌شود. لین پیست بلید مجهزسبه سیستم پمپ آبباری مجدد و حوضچه باشدستا آب خارج شده از توده » در حوضچه جمع آوری و مجدداً مورد استفاده قرار گیرد. اندازه لین محوطه بلید ۳۳-۰۱۳ باشدتا اجازه تهیه همزمان ۰اتن اه را ‎Leo‏ را

صفحه 49:

صفحه 50:
۲- سالن کمبوست سازی (فاز ۲) و مشخصات آن: سالن كميوست براى عمليات تخمير توده تميوست مورد نياز ‎cw!‏ لین سالن بلید دارای سقف باشد تا بارش برف و باران در میزان رطوبت و گرمای توده کمپوست تأثیر سوء نگذارد. ا ا ۱ ی ۱ در لين سالن توده كمبوستببه عرض ؟ متر و ارتفاع ‎8/١‏ متر و به طول ‎CMC SOT eee eer)‏ صاف و مسطح بلشد (كمبهكنء عمليات قالبننى كفته مى شود).-كمبه هر ا ‎Rw Oe Ty Pepe‏

صفحه 51:
ی ‎cond]‏ ا ار 0 ع ا ا ا ا ا ۱ ا ‎ee TC STB‏ ‎See as sn‏

صفحه 52:
0 I RRC Led ee ‏توده کمپوست از خارج فشرده و در داخل-به صورت عادی نگهداری گردد‎ ee al eet ‏تا ار ار‎ ‏زیر و رو گردد (تخمیر هوازی). در لین حللت دمابه سرعت افزايش‎ ‏درجه سانتيكراد).‎ 7A—VO) wh 0 تخمیر غیر هوازی: Be ‏ل‎ Oe eR) te Bite ce) ee eS Tee Let RECT Sy 0 RS eG ee eh ee ‏شرابط خوبی را برای جذب آب فراهم می‌گردد.‎

صفحه 53:
لا ‎BE A‏ ‎at eel‏ رل فا تا سس نت را ۱ oer) Ome re erg | ee Le) ۲- کف سالن باید دارای شیب و زهکشی مناسب باشد که تمیز کردن و شستشوى سالن را آسان كند ل را با ا 0 ‎BY‏ ۱ چرخش هوا و بخارها را از زیر توده کمپوست امکانپذیر کند.

صفحه 54:
۱ sor Fay eer PRY von) Were) BIL) ‏به ارتفاع 5-6 متر در اقاق بر مى شود.‎ #- طى عمليات تخمير در سالن باستوريزاسيون» حدود ‎PAD NATO‏ کمپوست کاهش می‌یابد. بنابرلین سالن کمپوست سازی بلید با ۲۵ كميوست اضافى ير شود. ۷- برای چرخش هوا در داخل سالن و در داخل توده کمپوست (برای جلوگیری از کمبود اکسیژن در قسمت وسط توده) » نیاز به دمنده‌های ‎oe Sy oe Meal Tee TICS‏ ۱ ل ا 1 ‎or a ee font Oey |‏ ل

صفحه 55:
سالن باستوريزاسيون داراى دريجه تخليه ديكرى است كه براى تخليه گازها در شروع هوادهی از طریق بخارسازهای فیلتر شده است. 71 Ree ene ‏ل‎ ee ‏ورود اسپورهای قارچی و سایر آفات نصب می‌شوند.‎ ‎ee el LCP ES) Te nL Sed)‏ نصب و به ‎Bxveey ge eae re P|‏ ‎He ee ee Reet) ‏اال ا ا ا‎ rs) ‏شده‌اند» خنک می‌شود.‎

صفحه 56:
ا ا ا ا ا استفاده از تسمه نقاله انحام شود. در ماههای تابستان زملنی‌که دمای هوای بیرون ۳۰-۴۰ درجه سانتیگراد هس ادلی دارد. با رگیری کمپوست در سالن پاستوریزاسیون بلیسبه آرلمی و فقط نا ارتفاع ۲ مترچر شود. زملنی که کمپوست‌به صورت فشرده‌چر شود هوادهی سخت شده كه در نتيجه سبب اختلاف دماى بيشترى در دما و كمبود موضعی اکسیژن می‌شود که ممکن است سبب تولید کمپوست ابارور ضعیفی شود. کمپوست‌با ارتفاع ۴ متر نیز می‌تولنسپر شود ولی نیاز به ۱

صفحه 57:
سالن پاستوریزاسیون خاک پوشش و مشخصات آن: Py ea ea ae ere ديواردها و كف بايد عايق باشند. ا ال ار ا 02 سس دص ‎era‏ 2010110111 ان سينى مشبک داش را دمای ۶۰-۶۵ درجه سلنتیگرادبه مدت ۶-۸ ساعت برای پاستوریزه 0 ا ا ل را

صفحه 58:

صفحه 59:
سالن هاى برورش قارج و مشخصات آن: سالن‌های پرورش قارج به دو صو رت هستند: OSB eS ete aCe dee Se el We lvd i ‏برای ساخت آن باید متقبل شد.‎ ee ‏ا لل ا‎ ee eee ee om ‏پلاستیکی توسط فوم و سایر مواد مشلبه ایزیله و علیق می‌شوند. هزینه ی‎ ‏سر سا‎ Te SE TC Sel at Sey

صفحه 60:
دارای درب تکی ایزوله شده با ورق‌های آلومینیمی داراى دريجه تهويه هوا درست بالاى در ورودى كه هواى تازه را به داخل سالن وارد می کند لین در بجمهلبه کانال‌های توزیع هوا در دو طرف گلخلنه متصل است. این کانال ها دارای سوراخ‌های کوچکی‌به قطر ۵-۸ سانتیمتر روی خود هستند که هوای را در تمام طول سالن توزیع می‌کند. لین دریچه هم قابلیت سرد کنندگی » هم قابلیت گرم کنندگی و تامین شرایط رطوبتی مناسب را دارد. سالن دارى يك دريجه تخليه هواى كرم و دى اكسيد كربن است . ۰ کیلوکالری گرها در هر ساعتبه وسیله هیتن کمپوست از گسترش

صفحه 61:
ee SMe ‏ی رز را و‎ STS i abe ‏ار هس‎ ‏اسيان و فلاش هاى اوليه توليد مىشود. قارج خوراكى عموما نياز به‎ | چون کمپوست از نظر بیولوژیکی فعال لست و هميشه ,0 تولید نموده و اکسیژن را مصرف می‌کند. بنابرلین چرخش فشرده هوا بسیار ضروری ‎ton‏ ا ۱

صفحه 62:
براى تامين رطوبت از دست رفته از سطح كميوست » سالن برورش قارج ‎en]‏ ا ۱ لوله کشی شود. در فصل گرماء هوای تازه خنک بلیسبا رطوبت نسبی ۱۰۰ وارد گلخانه ‎ten er cd‏ یت ۱ برسد. ‎en a Sod‏ ره دا پوشش و در نتبجه خروج دیاکسید کیبن و گرها از سطح بستر کشت را ‎feted‏ ا ا و( ‏ا ا ۱

51,000 تومان