powerpoint-parvaresh-kabk

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “پرورش کبک”

پرورش کبک

اسلاید 1: پرورش کبک

اسلاید 2: آشنایی با پرنده کبک کبک Alectoris chukar در لهجه های مختلف فارسی به آن خاسه کو، زرج، ژرژ، کو، کوک می گويند. اين پرنده در شرايط پرورشی عموما 400 تا 600 گرم وزن دارد. در شرايط طبيعی وزن کبک نر بالغ (سويه ايرانی) از 510 تا 800 گرم و وزن کبک ماده بالغ از 450 تا 680 گرم متغير است. اندازه اين پرنده 31 تا 35 سانتيمتر می باشد که اندازه پرنده نر بزرگ تر است. ترکيب پرها در هر دو جنس نر و ماده يکسان است. رنگ اين پرنده قهوه ای مايل به خاکستری در بالای بدن و زرد کمرنگ در قسمت شکم است. يک خط سياه از قسمت جلوی سر آغاز شده و پس از انشعاب و عبور از چشم ها و گردن، در قسمت بالای سينه تمام شده و سر وسينه خاکستری پرنده را از قسمت سفيد رنگ گلو جدا می کند. پهلوی پرنده با ترکيبی از رنگ سياه و شاه بلوطی متمايل به سفيد پوشانيده شده است و پرهای انتهايي بال به رنگ شاه بلوطی هستند. منقار، لبه پلک ها، ساق و پاهای کبک بومی ايران به رنگ صورتی تا قرمز سير هستند. وجود يک سيخک کوچک در قوزک پا معمولا از مشخصات جنس نر اين پرنده است.

اسلاید 3: کبک های نابالغ به رنگ قهوه ای و خاکستری هستند. البته رنگ کبک ها در زيست گاه های طبيعی بسته به موقعيت جغرافيايي منطقه ممکن است دچار تغييرات اندکی شود. اين پرنده زيست گاه خود را در مناطق ناهموار و سخت، دره ها با درختان پراکنده و در مناطق کوهستانی انتخاب می نمايند. معمولا 4 تا 5 پرنده با هم ديده می شوند ولی در پاييز در دسته های 50 تايي نيز مشاهده می شوند. غذای اين پرنده را درشرايط طبيعی شامل علف ها و دانه های آن ها، برگ گياهان و حشرات تشکيل می دهند. هم زمان با تغذيه، مقدار زيادی سنگ ريزه نيز می بلعد. فصل آشيانه سازی برحسب ارتفاع منطقه جغرافيايی متغير است ولی معمولا بين ارديبهشت و تيرماه بوده و گاهی تا اواسط تابستان طول می کشد. آشيانه خيلی ساده و روی زمين زير يک صخره يا درختچه و در پناه توده ای از گياهان بنا می گردد. کبک ها در هنگام صبح و بعد از ظهر در روی زمين به چرا مشغولند، آنها مهاجرت نمی کنند و جابه جايي های فصلی آن ها فقط در ارتفاع است. پرواز کبک در هنگام احساس خطر انجام می شود و به مسافت های کوتاه و در سراشيبی محدود است. کبک ها در هنگام شب زير بوته ها و داخل صخره ها به سر می برند و نرها به طور فعال از قلمرو خود دفاع می کنند. کبک ها در حالت های گوناگون از صداهای مختلف استفاده می کنند که به سه دسته تقسيم می شوند: هشتاری، جنگی و جنسی. بيشترين صدايي که از کبک شنيده می شود آوای Chuck، Chuck،... است که از هر دو جنس نر و ماده بر می آيد. در هنگام احساس خطر، به سرعت به سوی حاشيه بالايي کوهستان می دود. پروازی پر سرو صدا دارد و پرنده ای اجتماعی است. صدا: صدای پرنده نر بلند و سريع، شبيه ((کا- کا- کاکا- کاکا، Kaka-Ka-Ka)) شنيده می شود. زيست گاه: اين پرنده همواره در دامنه های کوهستان و مناطق شيب دار صخره ای و سنگلاخی به سر می برد. در ايران بومی است و در خيلی از مناطق يافت می شود. حفاظت: شکار و برداشت اين پرنده بايد تحت کنترل کامل قرار گيرد.

اسلاید 4: در دنیا 3 نوع کبک به نامهای چوکار، صخره‌ای و پا قرمز اروپایی یافت می‌شود. نوع چوکار بیشتر در خاورمیانه و ایران یافت می‌شود و دارای پاهای کوتاه و نوک کوتاه می‌باشد. نوع نر آن دارای طوق پر‌رنگ‌تر و ضخیم‌تر نسبت به نوع ماده است. همچنین نر آن بر روی پای خود برآمدگی بزرگتری نسبت به نوع ماده دارد. جنس نر دارای آواز خوش و نسبتاً بلند است که در فصل جفت گیری بلندتر می‌شود. قد پرنده حدود 35 سانتی متر و تغذیه آن در طبیعت دانه گیاه و حشرات و در سیستم صنعتی از کنسانتره فرموله شده است. تعداد تخمهای پرنده ماده به 80 عدد در سال می‌رسد. وزن پرنده نر حدود 550 گرم و ماده 500 گرم است.

اسلاید 5: خواص دارويي گوشت و ساير اجزاء کبک: گوشت کبک جوان، نرم و لطيف بوده و به سرعت پخته می شود. بر خلاف قرقاول( که ضرورتاً بعد از ذبح می بايستی چند روز با پر در داخل يخچال نگه داری شود) بهتر است کبک با فاصله کوتاهی بعد از شکار يا ذبح مورد استفاده قرار گيرد. گوشت کبک گرم و خشک بوده و خواص فراوان دارد در ضمن زود هضم نيز می باشد. جهت تقويت قوای جنسی و بر طرف نمودن ضعف عمومی بدن و پرورش قوای فکری و تقويت جگر و طحال و دستگاه گوارش می توان از گوشت اين پرنده استفاده نمود. اطباء سنتی به افرادی که به يرقان های سرد مزاج مبتلا بوده اند دستور می داده اند تايک مثقال از مغز سر کبک را با نيم مثقال صندل ساييده شده مخلوط و ناشتا ميل نمايند و چند روز اين عمل را ادامه دهند در ضمن جگر خام اين پرنده برای بيماران صرعی و زهره او برای تقويت چشم مفيد است که آن را با قدری روغن زيتون رقيق کرده و در چشم می چکانند چشم را بسيار شفاف و قومی می سازد. افرادی که حافظه آنها رو به نقصان می رود چنان چه زهره کبک را با روغن زيتون مخلوط نموده و ماهی يک بار در بينی خود بکشد حافظه آنان را تقويت نموده و فراموشی را از آنان زايل می سازد. افراد لاغر اگر لاغريشان در اثر انگل يا بيماری خاصی نباشد چنان چه بيضه کبک را کباب کرده و مقداری کندر پودر شده بر آن بپاشند و بخورند و هر چند روز يک بار اين عمل را ادامه دهند بدن آنان چاق و فربه می گردد.

اسلاید 6: خواص ‌گوشت‌ کبک بسیاری از خانواده‌ های ایرانی کبک را می‌ شناسند و اکثر روستاییان میزبان این پرنده ی زیبا در مزارع خود هستند. گوشت کبک با سابقه ی مصرف طولانی به عنوان گوشتی لذیذ با خواص درمانی زیاد شناخته شده است. امروزه تصور بسیاری از مردم برای به دست آوردن گوشت کبک از طریق شکار است.در دنیا گونه های متعددی از کبک وجود دارد که معروف ترین آن ها عبارت هستند از: کبک چوکر(Alectoris Chukar)، کبک صخره ای(Alectoris graeca) و کبک پا قرمز اروپایی(Alectoris rufa). البته همه ی کبک ها پا قرمز هستند. گونه های موجود در کشور ما بیشتر از نوع چوکر(Chukar) می باشند.از دیرباز در بسیار ی از کشورها پرورش و نگهداری پرندگانی از قبیل قرقاول، بوقلمون و کبک، علاوه بر پرورش مرغ جهت تامین گوشت مصرفی انسان به ویژه جهت سلیقه های خاص متداول بوده است. در پاره ای از کشورها نیز پرورش متراکم تعدادی از پرندگان وحشی نظیر کبک متداول شده است.صنعت تولید و تکثیر و پرورش کبک در ایران حدود سه سال است که توسط تعداد انگشت شماری از دوستداران شکار و طبیعت آغاز شده و دوستان پرورش دهنده موفق به تولید و تکثیر کبک ایرانی نیز گشته اند و تجارب خوبی در این زمینه کسب کرده اند. در حال حاضر مزارعی در استان های فارس، کرمان، سمنان، گلستان و اصفهان به این فعالیت مشغول می باشند.

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید