صفحه 1:
Sf Nal a Gs Fry

صفحه 2:
پا ۳ تاریخاستفاده ار چاو ( > عل ‎(Jol exons‏ ‎Pees See isle ets. ease‏ برمه و تونکن می رسد. این گیاه علاوه بر چین در هند. سیلان, ژاپن» اندونزی» ویتنام» تبت» قفقاز و ایران می روید. در قرن هفدهم, اولین بار, چای توسط هلندى ها بة ارويا آورده شد و بلافاصله مصرف [ن همكانى شده و به ساير نقاط در ميان اروياييان انگلیسی ها ير وو يا قرص اين نوشيدنى

صفحه 3:
1 ane شاید بتوان گفت چای این نوشیدنی همگانی که بر سر 0 و روی میز بسیاری از مردم جهان» در ميهمانى هاء جشن ها , سوكواريها و ... به عنوان ‎yu, dic yun‏ غذا و گاهی ‎slic‏ اصلی (چای شیرین صبحانه) جای دارد. بعد ‎sil‏ — از زانترین و پرطرفدارترین : ب می شود .

صفحه 4:
فو "#نااجاى اخيراً از فوايد بسيار جاى سبز صحبت هاى زيادى مى شود و حتى جاى را بهترين نوشيدنى يس ازاب مى دانند . چای محتوی میزان کمی از رنگدانه ها » مثل كافئين و . . است . چای سياه و جاى سبز هر ذو أر كناء واحدى به ‎los‏ تفاوت دراين است كه براى تهيه جاي سبز بركها را تکار داده » کرد می کنند و سیس آنرا خشک می نمایند . ولی برای تهیه چای سیاه برگها , خشک شده » تخمير شده و برشته مى شوند يعنى فرآيند بيشترى به روى جاى صورت مى كيرد. هم جاى سياه و هم چای را رنگدانه هایی ‎eee‏ به سرطان هاى دیده شده است از نی که چای با

صفحه 5:
ee 72 0 "مختلفی دارد که نام هریک بستگی ‎es‏ رد عاسد جات با ‎cole‏ جای سفید دای . که هریک نیز انواعی دارند. 1 ب 4 ون

صفحه 6:
ای چای سیاه دارای انواع مختلفی است که هر نوع آن طرفداران خاص خود را دارد . معروف ترین چای سیاه جهان عبارتند از؛ 10- چای چینی:بهترین نوع آن چای دارجلینگ است که در دشت های هیمالیا می روید و عطر آن بوی چغاله بادام را به یاد می آورد. 0 چای کاروان:چای گرم و معطری است که مقدار تئین آن کم است . 0 چای امپریال :مخلوطی از چای و گل یاس که عطر و طعم دود زده دارد. 0- چای یونان بزرگ :چایی است با برگهای نوک طلایی زیبا و طعم مناسب تند که مناسب صبح و بعد ازظهر است . 50- چای های فورمز:که مهمترین آنها " اولانگ بلند" نام دارد. دارای طعم بلوطی و مناسب صبحانه است .

صفحه 7:
© اين چایها که مورد استقبال انگلیسیها هستند عبارتند از پگو پرتقالی: ها ریات ملایم. دارای براگ های ررك كه جاى عصتر الكليسى ها اشثت ,بكو برنقالى شكسته :جاق اشت با برگ های کوچک با طعمی تند و معطر که چای صبحانه و مناسب باق محلوط گردن با شبر است. 0 چای قفقازی و روسی: ۵ این چای دارای عطری لطیف و شرقی ( با عطر گل برموگات ) است که ترکیبی از بو و طعم های چای های چینی و هندی را دارد.

صفحه 8:
ا شايد بتوان كفت بسيارى از جايهاى جهان ريشه ايرانى (إبران أستان ) .نا 22155221 22 ال كلك امراني] شناخته مى شودء جاى شمال ايران به ويزه منطقه لاهيجان است . چای ایرانی ( نوع مرغوب آن ) در مقایسه با چای های خارجی خالص تر است , زیرا برای خوش عطر و طعم کردن آن از مواد معطر استفاده نمی شود. اما ایرانیان طبق یک رسم قدیمی از برگ های تازه گل یاس و شمعدانی ‎sly‏ ‏معطر کردن چای سنتی استفاده می کردند. جواص جای ساه: ‎cea oe ee =‏ یبا حات کلیوی است , به هضم غذا کمک مى كند نشاط » بیداری و مانع خواب آلودگی می شود. برای نقرسٌ ‎eee seca! 4‏ ارس ‎

صفحه 9:
“ge اگرچه چای سبز نوشیدنی ملی ژاپنی هاست .۰ ۱ چینی ها نیز از طرفداران پر و پا قرص اين جاى :029 9 >29 1 نوعی چای سبز تولید می کنند که عطرتند گل یاس و گل های دیگر را در خود دارد که به نام " ماندرن بزرگ یاسی " شهرت يافته ‎meinen 5‏ بعد از <

صفحه 10:
70000 حا سير ©جاى سبز فوايد زيادى دارد . شايد علت آن مربوط به عمل آوری چای در کارخانه باشد . چای سبز یک نوشابه بدون کافئین و پیشگیری کننده از حمله قلبی و سرطان شناخته شده است و یک تونیک ( تقویت کننده ) بسیار مفید است. این چای دارای خاصیت ضد چربی (از هر نوع آن )و مقوی اعصاب بوده و قدری نیز خاصیت تب بری دارد.چای سبز باعث ‎ead‏ معده شده و ضمن دفع سموم بدن؛ نفخ معده را نیز برطرف می کند . چای سبز باعث تقویت حافظه شده و برای افراد افسرده یک داروی ضد افسردگی است. زیرا نوشیدن چای سبز باعث نشاط و سرز: شود.

صفحه 11:
چیدن برگر های سبزو جوان گیاه به وسیله دست انجام می گیرد و سپس برای آماده سازی به کارخانه تحویل داده می شود و در کارخانه طی عملیاتی؛ این برك هاى جوان و سبز تبديل به جاى سياه می شوند. اين عمليات عبارتند از : يزمرده كردنء لوله كردن, برشته كردنء تخمير دادن» بخار دادن» خشک کردن و بسته بندى كردن. برای تهیه چای سبز, ‎sla Sy‏ سبز حای را كمى برشته کرده و سپس خشک می کنند ب ۱ ‏رنگ خود را حفظ می کند.‎ jaw sl

صفحه 12:
22 برگ جاى , دارای کلسیم, منیزیم» سدیم» پتاسیم , پیگمان های فلاوونیک» بازهای پوریک» تئوفيلين, ویتامین» کلروفیل, تانن و کافئین است. چای سیاه حاوی مقداری کافئین می باشد اما چای سبز فاقد آن است. بنابراین چای سبز آرام بخش تر است. نیکلا لمری ( گیاه شناس ) می گوید : چای ضمن دور كردن بخارهای بدن حالت نشاط و بیداری به روان می دهد. مصرف جاى بعد از غذا ء به هضم آن کمک می کند » اما برای پیشگیری از عدم جذب ‎yal‏ بهتر است 2 ساعت بعد از صرف غذا چای نوشیده شود. برای شیرین کردن چای » عسل بهترين ماده است ‏ . علاوه بر آن شکر سرخ و نبات نيز مفيد بوده اما بهتر است بيماران ديابتى از

صفحه 13:
رت ای را اب۲۳ 0 كرم عنوان شده لح 6 ساد ‎L‏ به‌عنوان جهارمين کشور بزرگ مصرف‌کننده چای دنیا معرفى پ ‎OW‏ ‎ow‏ می‌کند. این بدان و کی ای تب ولا هه 4

صفحه 14:
کشور سرانه مصرف (کیلوگرم) سرانه مصرف (فنجان)

صفحه 15:
۱ > لام و كام عله السلام : ‎oo as ¢‏ 7 جب نهر فی الجنه اشد بیاضا من اللبن و احلی من 1 فمن صام یوما من رجب سقاه الله من ذلك ۱ ب نام نهری است در بهشت از شیر سفیدتر و از عسل شیرینتر هرکس يك روز از ماه رجب را روزه بگیرد

51,000 تومان