علوم پایه ریاضی

چکیده ای از آنتی بادی ها

chekideii_az_anti_badi_ha

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “چکیده ای از آنتی بادی ها”

چکیده ای از آنتی بادی ها

اسلاید 1: چکیده ای از آنتی بادی ها

اسلاید 2: آنتی بادیمولکولهایی از جنس گلیکو پروتئین که فقط توسط cell Bساخته می شوند و تنها از پلاسما سل و فعال ترشح می شوند. آنتی بادیها در بخش های مختلف بدن به فرمهای زیر دیده می شوند : 1- سطح سلول : Memory B cell :Imature B cell وNaïve B cell آنتی بادی را خودش می سازد سایر سلولها : سلولهایی که گیرنده آنتی بادی را دارند مانند ماست سل که آنتی بادی را از محیط دریافت می کند و آنتی بادی به طور غیر مستقیم در سطح آن وجود دارد. 2- محلول : که یا از 1- خون ، سرم و پلاسما2- ترشحات بدن :داخلی : مایع مغزی نخاعی ، خارجی : شیر مادر نکته : پادتن ، آنتی کور ، پرسپیتین ( رسوب دهنده ) ، آنتی توکسین ( ضد سم ) ، نوترالیزین ( خنثی کننده ) ، آنتی سرم ،آمبوسپتور ( مولکول دو کاره) ،گاماگلوبولین و ایمونوگلوبین (گلوبینهایی که باعث ایمنی می شوند)،اپسونین( خوشمزه کننده) ، همولیزین و از دیگر اسامی مترداف آنتی بادی هستند. نکته : عملکرد آنتی بادی ها از جمله اپسونیزه کردن ، فعال کردن کمپلمان و ADCCدر ارتباط با سیستم ذاتی و سلولهای آن است و تنها در مواردی مانند نوترالیزاسیون یا خنثی کردن توسط آنتی بادی فقط با اتصال Ab به Ag انجام می شود و به هیچ چیز دیگری نیاز ندارد.

اسلاید 3: membrane Igsecretory IgB cellPlasma Cell

اسلاید 4: آنتی بادیها یا غشایی هستند یا ترشحیآنتی بادی غشایی:آنتی ژن را تشخیص می دهند وباعث می شوند باعث ایمنی شروع شود.آنتی بادی ترشحی:با مکانیسمهای اجرایی متعددی باعث حذف آنتی ژن می شوند.

اسلاید 5: با الکتروفورز پروتئینهای سرم خون ، IgG و IgAدر باند گاما(ᵧ) قرار می گیرند که بیشترین آنتی بادی ها هستند ، بنابراین به کل آنتی بادی ها گاماگلوبین می گویند. نکته : IgE در اکتروفورز پروتئین قابل ردیابی نیست.

اسلاید 6: چند اصطلاح درباره آنتی سرم سرو نگاتیوsero negative: عدم حضور آنتی بادی قبل از برخورد با عامل خارجیسرو پازیتیو: positive sero:تولید آنتی بادی پس از برخورد با عامل خارجی سروکانورژن: sero conversion تبدیل حالت سرونگاتیو به سرو پازیتیو

اسلاید 7: ساختمان آنتی بادیآنتی بادی ها حداقل 4 زنجیره دارند ، در واقع مولکولهای تترامر هستند. آنتی بادی از سر ترمینال به آنتی ژن می چسبند و هر آنتی بادی حداقل 4 ناحیه متغیر و 4 ناحیه ثابت دارد. بدین صورت :2 زنجیره سبک Light Chain و 2 زنجیره سنگین Heavy Chainزنجیره ها توسط پیوندهای دی سولفیدی به یکدیگر متصل می شوند.

اسلاید 8: آنتی بادی ها بر اساس زنجیره سنگین به 5 کلاس اصلی تقسیم بندی می شوند.زنجیره سنگین:گاما γ (IgG1, IgG2, IgG3, IgG4) IgGآلفا α IgA (IgA1, IgA2) مو µ IgM دلتا Δ IgD اپسیلون ε IgE

اسلاید 9: هر زنجیره سبک یک قسمت متغیر(Variable) V و یک قسمت ثابت C (Constant) دارد.هر زنجیره سنگین یک قسمت متغیر(Variable) V و یک قسمت ثابت C (Constant) دارد.قسمت متغیر هر دو زنجیره در اتصال به آنتی ژن نقش دارند.اکثریت اعمال اجرایی آنتی بادی مربوط به قسمت ثابت زنجیره سنگین است.ساختمان آنتی بادی

اسلاید 10: ساختمان آنتی بادیزنجیره سبک :کاپا (ϰ) لامبدا (λ (زنجیره سنگین:گاما γآلفا αمو µدلتا Δاپسیلون εنکته : در انسان آنتی بادی ها بیشتر کاپا دارند به نسبت 65/35 (تقریباً دو برابر)و در موش 95/5 است.نکته : اولین زنجیره ای که B cell می سازد مو ، دومین رنجیره لامبدا/کاپا و سومین دلتا است.

اسلاید 11: لولا(hinge)ناحیه ای بسیار مهم در آنتی بادی هاست با مشخصات زیر :بینCH1 و CH2قرار داردجایگاهی از Ab است که دستانAb حول آن گردش می کندحاوی اسید آمینه پرولین زیادی است . سیستیئهای لولا در تشکیل پیوند دی سولفیدی بین زنجیره ا ی نقش دارند.به جای حالت کروی ، حالت خطی دارد. به همین علت هم نسبت به آنزیم حساس است. هرچه این ناحیه لولا طویل تر باشد نیمه عمر کمتر است.IgM و IgEدر عوض CHاضافی دارند(CH4) که کار لولا را برای آنها انجام می دهد. آنزیم پاپائین بر روی آنتی بادی ها قسمت بالای لولا ( از بالای باند دی سولفید ) اثر کرده و بدین ترتیب Ab به سه قسمت تقسیم می شوددو مولکول Fabو یک مولکول FC اما آنزیم پپسین از پایین باند دی سولفیدی اثر کرده و بدین ترتیب یک قطعه دو ظرفیتی به نام 2 ׳F(ab) و قطعات FC شکسته ایحاد می کند.

اسلاید 12:

اسلاید 13: همیشه یادمان باشد که اکثر تنوع آنتی بادی مربوط به 3 قسمت در ناحیه متغیر زنجیره سبک و 3 قسمت در ناحیه متغیر زنجیره سنگین است. نواحی Hypervariable regions یاComplementarity determining regions بیشترین سطح تماس با آنتی ژن و بیشترین تنوع را CDR دارد.نکته : هر ملکول آنتی بادی عمر محدودی دارد که در کلاسهای مختلف آنتی بادی متفاوت است.

اسلاید 14: اتصال آنتی ژن به آنتی بادی

اسلاید 15: کلاسهای مختلف ایمونوگلوبولین و عملکرد آنها

اسلاید 16: بزرگترین ایمونوگلوبولین بدن است.از 5 مونومر شبیه به هم تشکیل شده است.مونومرها با پیوندهای دی سولفیدی به یکدیگر متصل هستند.این مولکول دارای زنجیره اتصالی نیز میباشد.از راه کلاسیک کمپلمان را فعال میکند.ملکول پنتامر این ایمونوگلوبولین نسبت به مواد احیا کننده مانند 2-ME از IgG حساس تر است.گاهی به فرم هگزامر نیز دیده می شود.از حدود ماه پنجم بارداری در جنین تولید می شود. IgM

اسلاید 17: IgM

اسلاید 18: IgMفرم غشایی آن مونومر و در سرم پنتامراست.می تواند کمپلمان را فعال سازد.

اسلاید 19: IgGبیشترین غلظت سرمی را در بین انواع ایمونوگلوبولینها دارد.75% از ایمونوگلوبولین تام سرم در بالغین نرمال را تشکیل میدهد.تنها ایمونوگلوبولینی است که از جفت عبور می کند و در ماه های اولیه زندگی در حفاظت از نوزاد نقش دارد.ساب کلاسهای این ایمونوگلوبولین در ساختار و عملکرد تفاوت دارند.

اسلاید 20: ساب کلاسهای IgG

اسلاید 21: IgDمونومر است.غلظت سرمی بسیار پایین است.نقش بیولوژیک آن مشخص نیست.ممکن است در تمایز لنفوسیتها نقش داشته باشد.

اسلاید 22: IgDکمتر از 1% کل ایمونوگلوبولینهای سرم را تشکیل می دهند.به عنوان یک رسپتور سطحی سلولهایB نیز می باشد.مونومر است.

اسلاید 23: IgGفراوانترین غلظت سرمی را دربین انواع آنتی بادی دارد.4 ساب کلاس دارد . از جفت عبور می کند و به نوزادان ایمنی می دهد.کمپلمان را فعال می کند.

اسلاید 24: IgAبه صورت مونومر یا دی مر است.در مخاط به صورت sIgA ترشح می شود.sIgA در بزاق،اشک،مخاط روده،ترشحات ریه، شیر و ......دیده می شود.sIgA ترشحی توسط پلاسما سل هایی که در زیر سلولهای اپی تلیال مخاط وجود دارد ساخته می شود.

اسلاید 25: IgAاگر چه تنها 15-10% از ایمونوگلوبولین سرمی را تشکیل می دهد ولی ایمونوگلوبولین غالب مخاطی است.واجد دو ساب کلاس است. IgA1 و IgA2دو فرم مونومر و پلی مر (دی مر، تری مر، تترا مر) دارد.در سرم عمدتا مونومر است.در سرم نسبت IgA1 به IgA2 ، 4 به 1 است.در مخاط عمدتا دی مر است.در مخاط نسبت IgA1 به IgA2 ، 3 به 2 است.

اسلاید 26: IgA ترشحی

اسلاید 27:

اسلاید 28: IgEمونومر است.کمترین ایمونوگلوبولین بدن است.غلظت آن 004/% از آنتی بادیهای سرمی است(0005 /0 میلیگرم در میلی لیتر ).قدرت اتصال زیادی به ماست سل ها و بازوفیل ها دارد.نیمه عمر سرمی آن 2/5 روز است.نیمه عمر آن در سطح بازوفیل و ماست سل 3-2 هفته است.حدودا 50% از IgE هر فرد در جریان خون و مابقی به گیرنده FcεR1 در سطح بازوفیل و ماست سل ها اتصال دارد.

اسلاید 29: ارتباط IgE و ائوزینوفیل ها در عفونتهای انگلی

اسلاید 30: اعمال اجرایی آنتی بادیهاخنثی سازیاپسونیزاسیونفعال سازی کمپلمانازدیاد حساسیت نوع یکADCC

اسلاید 31: ارتباط IgE و ماست سل و بازوفیلها در آلرژی

اسلاید 32: مکانیسمهای اجرایی آنتی بادیهاخنثی سازیاپسونیزاسیونفعال سازی کمپلمانADCC ( Antibody cell Mediated Cytotoxicity)

اسلاید 33: خنثی سازی

اسلاید 34: اپسونیزاسیون با واسطه آنتی بادی

اسلاید 35: ADCC

39,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید