سایر سایر

کالاهای خطرناک

kalahaye_khatarnak

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “کالاهای خطرناک”

کالاهای خطرناک

اسلاید 1: کالاهاي خطرناک

اسلاید 2: مقدمه کنوانسيون بين المللي نجات جان اشخاص در دريا (SOLAS 74) جنبه هاي مختلف ايمني دريانوردي را مورد بررسي قرار مي دهد.فصل هفتم از قسمت الف اين کنوانسيون مفاد اجباري شدن حمل کالاهاي خطرناک بصورت بسته بندي و فله خشک را يادآور شده است.

اسلاید 3: مقدمهمقرره VII-1.3 اين کنوانسيون حمل و نقل کالاهاي خطرناک را ممنوع کرده است مگر اينکه حمل و نقل چنين کالاهايي طبق مفاد بخش A فصل هفتم کنوانسيون مزبور انجام پذيرد که در سازمان بين المللي دريانوردي در قالب دستورالعمل بين المللي دريايي کالاهاي خطرناک (IMDG Code) آورده شده است.

اسلاید 4: کد IMDG طي قطعنامه A.716(17) سازمان بين المللي دريانورديIMO مورد تصويب قرار گرفت و به کليه دولتها از طرف IMO توصيه شده تا آن را ضمن مطابقت با قوانين ملي هر کشور اجرا نمايند.کد IMDG ، از اول ژانويه 2004 ميلادي براي کليه کشورهايي که به کنوانسيون سولاس 1974 ملحق شده اند، لازم الاجرا گرديد.مقدمه

اسلاید 5: کميته ايمني دريانوردي(MSC) با توجه به گسترش روز افزون صنعت به منظور تطبيق قوانين اين دستورالعمل و روزآمد کردن آن و تطبيق آن با قوانين ملي کشورها از طريق مجمع IMO مجاز است تا اصلاحيه هايي را که به اين دستورالعمل اضافه مي شود، تاييد نمايد. اين موضوع IMO را قادر مي سازد تا سريعا در خصوص توسعه مقوله حمل و نقل دريايي اقدام نمايد.مقدمه

اسلاید 6: عليرغم اجباري شدن اين دستورالعمل چنانچه کلمات Shall – Should و May مشاهده شود به ترتيب بمعناي Mandatory – Recommendary و Optional مي باشد.در اين خصوص کميتهMSC مبادرت به تشکيل يک کميته فرعي بنام DSC نموده است که اين کميته فرعي هر ساله اجلاس هايي را در مقر IMO در لندن برگزار مي کند.سازمان بنادر و كشتيراني به نمايندگي از جمهوري اسلامي ايران هر ساله در اين کميته فرعي شرکت فعال دارد.مقدمه

اسلاید 7: كنوانسيون بين المللي ايمني جان اشخاص در دريا (سولاس) در بخش A فصل VII رعايت قوانين مربوط به حمل كالاهاي خطرناك را اجباري نموده است. كد بين المللي كالاهاي خطرناك ( كد IMDG) كه طي قطعنامه A.716(17) به تصويب رسيده است كليه كشورها را ملزم به رعايت مفاد مندرج در اين كد در خصوص حمل كالا مي نمايد.مقدمه

اسلاید 8: طبقه بندي کالاهاي خطرناک

اسلاید 9: کلاس 1- مواد منفجره مواد منفجره به مواد جامد و مايعي اطلاق ميشود كه قادرند از طريق واكنش هاي شيميايي با توليد گاز، دما، سرعت يا فشار به محيط اطراف آسيب وارد كنند. مواد آتش زا حتي در مواقعي كه گاز توليد كنند نيز جز مواد منفجره تلقي مي شوند. مواد آتش زا به مواد يا تركيبي از موادي اطلاق ميشود كه قادرند از طريق گرما، نور، صدا، گاز، يا دود توسط يك واكنش شيميايي گرمازا و غير انفجاري از خود تاثيري بر جاي گذارند.

اسلاید 10: كلاس 1-1 باروت اين گروه از مواد منفجره، موادي هستند كه به محض تماس با شعله به صورت انبوه منفجر مي‌گردند.در هنگام اطفا حريق اين گونه مواد بايد از سرايت و پيش‌روي حريق جلوگيري و عمليات اطفاء از پشت مكان امني صورت گيرد و از آب به مقدار زياد و به صورت سيلاب استفاده نمود.

اسلاید 11: كلاس 2-1 تركيبات نيتراتي - نيترات سلولز و نيترات پتاسيم و ... اين گروه از مواد و تركيبات به سرعت و سهولت مي‌سوزند و حريق بزرگي توليد مي‌كنند ولي قدرت انفجارشان كمتر از گروه قبلي است و چون اين مواد به شدت سوخته و باعث گسترش حريق مي‌گردند، سيلاب كردن آب بهترين روش مقابله است.در آتش‌سوزي اين گروه براي حفاظت در مقابل بخارات حاصله، استفاده از دستگاه تنفسي لازم و ضروري است.

اسلاید 12: كلاس3-1 : تركيبات نيتروژني اين گروه از مواد منفجره در اثر تماس با آتش به صورت انبوه منفجر مي‌گردند، ولي بايد زمان تماس آنها با شعله آنقدر زياد باشد تا مانند اجسام گروه يك منفجر گردند، اين مواد به هنگام انفجار، مواد و قطعات پرتاب شونده از خود خارج مي‌سازند.اطفاء حريق اين گروه با سيلاب كردن آب از پشت مكان امني صورت مي‌گيرد.

اسلاید 13: كلاس 4-1 تركيبات كلرورها اين گروه از مواد منفجره به شدت سوخته ودود غليظي توليد مي‌كنند ولي خطر انفجار اين مواد به مراتب كمتر از گروه‌هاي قبلي است و يا اصلاً‌ خطر انفجاري وجود ندارد، اين مواد داراي تركيبات بخصوصي هستند كه به محض مجاورت با شعله حرارت به شدت سوخته و گرماي فوق‌العاده توليد مي‌كنند و در نتيجه شرايط كار اطفاء حريق را مشكل مي‌سازند و مي‌بايست از دستگاه‌هاي تنفسي استفاده شود، بطور كلي در اين نوع آتش‌‌سوزي‌ها بايد دقت شود كه اثري از مواد فسفري بجاي نمانده باشد چون اين مواد به محض خشك شدن، مجدداً خودبخود شعله‌ور گشته و مي‌سوزد و حريق ديگري به دنبال خواهد داشت.

اسلاید 14: كلاس 5-1 سوزاننده‌ها اين گروه از مواد منفجره در هنگام سوختن، مواد سمي توليد مي‌كنند، در اين گروه خطر انفجار كم است و زمان اطفاء حريق مي‌بايست از جريان قوي آب و همچنين از دستگاه تنفسي استفاده گردد.

اسلاید 15: كلاس 6-1 مهمات اين گروه از مواد بايد براي مدتي در مجاورت شعله قرار بگيرند تا گرم و منفجره شوند. خطر انفجار انبوه در اين گروه از مواد كمتر به چشم مي‌خورد ولي در صورت ادامه آتش‌سوزي انفجارات پراكنده‌اي صورت خواهد گرفت كه قدرت سرايت آن زياد مي‌باشد. اين گروه از مواد منفجره، قطعات پرتاب شونده توليد مي‌كنند كه با اطلاع از آتش‌سوزي و انفجار بايد افراد، محل را ترك و عمليات اطفاء حريق از پشت مكانهاي امن با استفاده از با فشار زياد آب، حريق را كنترل نمايند.

اسلاید 16: كلاس 7-1 مواد آتش زا اين گروه از مواد منفجره خطراتي از قبيل قابليت اشتعال يا مسموميت و سوزندگي در بردارند، اين مواد قبل از سوختن و انفجار بايد مدتي در معرض شعله يا حرارت قرار بگيرند تا كاملاً منفجر شوند، خطر انفجار انبوه در اين گروه از مواد كمتر به چشم مي‌خورد ولي ادامه حرارت باعث گسترش سريع دامنه انفجار مي‌گردد. اطفاء حريق در ابتدا از فشار آب و درصورت گسترش از سيلاب استفاده شود و به منظور مصون ماندن از خطرات اسيد نيتريك حاصل از سوختن اين مواد از دستگاه تنفسي هواي فشرده استفاده شود.

اسلاید 17: كلاس 8-1 مواد منفجره راديولژيكي اين گروه از مواد منفجره خطرات راديولژيكي داشته كه اگر شعله يا حرارت به آنها برسد منفجر خواهند شد و بر اثر اين انفجار، مواد پرتاب شونده از خود توليد مي‌كنند و مي‌بايست افراد متفرقه را تا فاصله زيادي حدود 1500 متر دور كرد. اطفاء حريق بايد از پشت مكانهاي امن و با استفاده از لباس ايمني و دستگاه تنفسي هواي فشرده و استفاده از آب بصورت مهپاش جهت خنك‌كردن و درصورت نياز از كف سنگين به منظور خفه‌كردن شعله استفاده و همچنين كليه تجهيزات بكار گرفته شده مي‌بايست پس از اطفاء حريق، رفع آلودگي و معاينه شوند.

اسلاید 18: كلاس 9-1 پودر فلزات اين گروه از مواد اجسام غير قابل انفجار هستند كه در تركيب آنها پودر فلزاتي چون منيزيم، آلومينيوم يا پودر روي ديده مي‌شود.براي اطفاء حريق از مواد خشك، مانند پودر هواي فشرده، پودر و گاز، سيمان نسوز، ماسه خشك استفاده گردد.از بكار بردن هر نوع خاموش كننده گاز CO2 ، كف، آب و مواد تبخير شونده بايد خودداري شود.

اسلاید 19: قوانين مربوط به حمل مواد كلاس 1 حمل موادي كه بسيار حساس بوده و ممكن است خود به خود منفجر شوند ممنوع است.قبل از حمل كالا، طبقه بندي هر يك از اقلام و مواد منفجره به همراه نام تجاري آن بايد مورد موافقت مقام ذيصلاح كشور توليد كننده قرار گيرد.

اسلاید 20: قوانين مربوط به حمل مواد كلاس 1 براي موارد زير بايد يك مجوز جديد اخذ شود:مواد منفجره جديد.تركيب يا مخلوطي از مواد منفجره اي كه با تركيبات و مواد منفجره قبلي تفاوت قابل ملاحظه اي داشته باشد.طرح جديدي از يك كالاي حاوي مواد منفجره يا طرح جديدي از تركيب يا مخلوط حاوي مواد منفجرهيك ماده منفجره با بسته بندي جديد

اسلاید 21: كلاس دوم-گازها گازها بر اساس ويژگيهاي شيميايي يا تاثيرات فيزيولوژيكي كه دارند به انواع زير تقسيم بندي مي شوند:قابل اشتعالغير قابل اشتعال و غير سميسمي يا خورنده

اسلاید 22: كلاس دوم-گازها برخي از گازها از نظر شيميايي يا فيزيولوژيك خنثي (بي اثر) هستند. با وجود اينكه اين گازها غير سمي هستند اما مقدار زياد آنها مي تواند باعث خفگي شود. بسياري از گازهاي اين كلاس در تراكم پايين تاثير مخرب دارند و ممكن است در مجاورت آتش به گازهاي بسيار سمي تبديل شوند.كليه گازهايي كه از هوا سنگين ترند اگر در قسمت تحتاني محموله جمع شوند ممكن است خطرناك باشند.

اسلاید 23: كلاس دوم-گازها گازهاي اين كلاس قابل اشتعال، سوزاننده، مسموم كننده يا انفجاري مي‌باشند كه بدون ترديد خطرناكند، ضمن عمليات اطفاء حريق اين گازها بايد از دستگاه تنفسي هواي فشرده استفاده شود. همچنين بايد سعي شود سيلندرهاي داغ و خطرناك اين گازها توسط آب به صورت مهپاش از فاصله‌اي مناسب خنك گردد و درصورت امكان بعد از عمل خنك كردن سيلندرهاي داغ در حوضچه، رودخانه و يا دريا انداخته شوند تا درصورت انفجار به كسي آسيب نرسانند.

اسلاید 24: انواع گازها در حمل و نقل گازها از نقطه نظر حمل و نقل به چهار گروه تقسيم ميشوند كه عبارتنداز:گازهاي فشرده: گازهايي كه در محفظه هاي بسته بندي جهت حمل ونقل تحت فشار، در دماي 50- درجه سانتيگراد كاملا حالت گازي دارند. گازهايي كه دماي بحراني (Critical Temperature) آنها كمتر يا مساوي 50- درجه سانتيگراد است در اين گروه قرار دارند.

اسلاید 25: انواع گازها در حمل و نقل گازهاي مايع: گازهايي كه در محفظه هاي بسته بندي جهت حمل ونقل در دماي بالاي 50- درجه به حالت نيمه مايع هستند.گازهاي مايع يخچالي: گازهايي كه در محفظه هاي بسته بندي جهت حمل و نقل به بعلت فشار پايين به حالت نيمه مايع در مي‌ آيند.گازهاي محلول: گازهايي كه در محفظه هاي بسته بندي جهت حمل و نقل در يك مايع محلول حل ميشوند.

اسلاید 26: شناسايي گازها برحسب خطري كه ايجاد مي كنند صفافي و تفكيك گازها مطابق با خطري كه در حمل و نقل و صفافي توليد مي‌نمايند، تقسيم شده‌اند، اين گازها جزء كالاهاي خطرناك محسوب مي‌شوند و چنانچه در نگهداري آنها در انبار رعايت اصول ايمني به عمل نيايد امكان انفجار و ايجاد خطر و انتشار گازهاي محرك بي‌هوشي، سمي و قابل اشتعال را دارند و برخي از آنها در يك زمان مي‌توانند داراي تمام خصوصيات قابل اشتعال، سمي، سوزانندگي و اكسيدكنندگي باشند.

اسلاید 27: كلاس 3- مايعات قابل اشتعال مايعات قابل اشتعال، به مايعات يا مخلوطي از آنها يا مايعات حاوي مواد جامد محلول يا معلق (از قبيل رنگ، روغن جلا، لاك، و غيره، غير از موادي كه به دليل ويژگيهاي خطرناكشان، در ساير كلاس ها طبقه بندي شده اند) كه در نقطه اشتعال از خود بخار قابل اشتعال متصاعد ميكنند كه انواع مايعات زير را در بر مي گيرد:مايعاتي كه در دماي بالاتر از نقطه اشتعال آنها حمل مي شوند.موادي كه در دماهاي بالا در حالت مايع حمل مي شوند و در حداكثر دماي حمل يا كمتر از آن بخار قابل اشتعال از خود متصاعد مي كنند.

اسلاید 28: كلاس 3- مايعات قابل اشتعال مواد منفجره مايع ضعيف شده: به آن دسته از مواد منفجره اي اطلاق ميشود كه در آب محلول يا معلق باشند يا ساير مواد مايعي كه براي از كاستن از ويژگيهاي انفجاري خود يك مخلوط مايع همگن را تشكيل ميدهند.

اسلاید 29: ويژگي هاي مايعات قابل اشتعال مايعات اين كلاس برخي منفجره و بعضي نيز سمي مي‌باشند و تنفس طولاني بخارات گازهاي حاصل از سوختن اين مواد خطرناك و غيرقابل تحمل خواهند بود.

اسلاید 30: نقطه اشتعال نقطه اشتعال يك مايع، پايين‌ترين درجه حرارت يك مايع است كه در آن درجه بخارات متصاعده از آن مايع به هوا، يك مخلوط قابل انفجار به وجود مي‌آورند.به منظور اطفاء حريق‌ كالاهاي مربوط به اين كلاس از مواد خفه كننده‌اي چون پودر و گاز و كف سنگين و براي خنك كردن مخازن اين مواد از آب به صورت مهپاش استفاده مي‌گردد.

اسلاید 31: كلاس 4-جامدات خطرناك 1-4 جامدات قابل اشتعال2-4- جامدات خودبخود قابل اشتعال3-4- عناصري كه موقع خيس شدن خطرناك و توليد گازهاي سمي و قابل اشتعال مي‌نمايند

اسلاید 32: 1-4 جامدات قابل اشتعال1-4 جامدات قابل اشتعال جامدات قابل اشتعال، موادي كه در مجاورت با آن از خود گاز قابل اشتعال توليد ميكنند. موادي موجود در اين كلاس تحت شرايط حمل و نقل به راحتي قابل اشتعال بوده و ميتواند باعث ايجاد آتش سوزي شوند(غير از موادي كه به عنوان مواد منفجره طبقه بندي شده اند).

اسلاید 33: 1-4 جامدات قابل اشتعالعمدتا موارد زير را شامل ميشود:مواد پودري، دانه‌اي و چسبنده مواد جامدي كه ممكن است از طريق اصطحكاك باعث آتش سوزي شوند بايد در گروه 1-4 طبقه بندي شوند.

اسلاید 34: 2-4- جامدات خودبخود قابل اشتعال كلاس 2-4 شامل مواد زير ميشود:مواد حاوي مخلوط و محلولهايي(مايع و جامد) كه حتي در مقادير كم نيز در مجاورت هوا در عرض 5 دقيقه مشتعل مي شوند. اين مواد بسيار مستعد اشتعال خودبه خودي هستند.موادي كه در تماس با هوا بدون منبع انرژي خود به خود گرم ميشوند. اين مواد تنها در كميتهاي بالا(كيلو گرم) و بعد از مدت زماني طولاني(چند ساعت يا روز) مشتعل مي شوند.

اسلاید 35: 3-4- عناصري كه موقع خيس شدن خطرناك و توليد گازهاي سمي و قابل اشتعال مي‌نمايند عناصر موجود در اين گروه، هم جامد و هم مايع هستند و داراي خاصيت مشترك، كه موقع خيس شدن از خود گازهاي قابل اشتعال پراكنده مي‌نمايند و بعضي ديگر از اين عناصر در تماس با آب، رطوبت و يا اسيدها از خود توليد گازهاي سمي مي‌نمايند.براي اطفاء حريق اين گروه بايد از خاموش كننده هاي پودري و يا ماسه خشك استفاده نمود و مي‌بايست از خاموش‌كننده‌هاي آبي، بخاري و يا كفي كه ممكن است موقعيت آتش‌سوزي را وخيم تر نمايند استفاده نشود.

اسلاید 36: كلاس 5- مواد اكسيد كننده و پروكسايدهاي آليبسته‌بندي اين نوع كالاها به علت سريع‌الاشتعال بودن عوامل اكسيد كننده آنها بايد محتويات دروني آن را عليه تمام منابع احتراق خارجي حفاظت نمايد.اطفاء حريق : از خاموش‌كننده‌هاي پودر و گاز - و در حريق‌هاي گسترده، آب به صورت سيلاب استفاده شود زمان آتش‌سوزي مي‌بايست از دستگاه‌هاي تنفسي استفاده نمود.

اسلاید 37: كلاس 5- مواد اكسيد كننده و پروكسايدهاي آلي1-5- مواد اكسيد كنندهمواد اكسيد كننده موادي هستند كه خودشان لزوما قابل اشتعال نيستند اما ميتوانند با توليد اكسيژن باعث اشتعال ساير مواد شوند.

اسلاید 38: كلاس 5- مواد اكسيد كننده و پروكسايدهاي آلي٢-5- پراكسيدهاي آلياين مواد از مشتقات پروكسيد هيدروژن هستند كه در‌ هيدوژنهاي موجود در ساختار آنها با راديكالهاي آلي جايگزين شده اند. اين مواد ناپايدار بوده و ممكن است در مجاورت گرما تجزيه شوند. اين مواد ميتوانند در اثر تجزيه منفجر شوند و با شدت زياد محترق شوند.

اسلاید 39: كلاس 6- مواد سمي و مواد عفوني 1-6- مواد سمي :‌ مواد سمي موادي هستند كه در صورت بلعيدن، استنشاق، يا تماس با پوست بدن مي‌توانند باعث مرگ انسان شوند. كليه مواد سمي در مجاورت آتش يا گرماي بالا از خود گازهاي سمي متصاعد ميكنند.

اسلاید 40: كلاس 6- مواد سمي و مواد عفوني 2-6- مواد عفوني : مواد عفوني، مواد حاوي عوامل بيماريزا از قبيل ميكروب، ويروس، باكتري و غيره هستند كه ميتوانند در انسان و حيوان توليد بيماري كنند.اطفاء حريق مواد اين كلاس با استفاده از خاموش كننده‌هاي پودري و كف سنگين آتش‌سوزي صورت مي گيرد. به علت سمي بودن اين مواد، در هنگام اطفاء حريق از بايد دستگاه تنفسي استفاده نمود.

اسلاید 41: كلاس 7- مواد راديواكتيويته مواد راديواكتيويته به موادي گفته مي‌شود كه از خود اشعه‌هاي، الفا - بتا و گاما توليد مي‌نمايند و به علت فوق‌العاده خطرناك بودن اين اجسام، قوانين و مقررات خاص جهت حمل و نقل و انبارداري آنها با برچسب‌هاي مخصوص موجود مي‌باشد.

اسلاید 42: كلاس 8- مواد خورنده مواد خورنده موادي هستند كه در صورت تماس با بافتهاي زنده، از طريق فعل و انفعالات شيميايي، به آنها آسيب ميرسانند يا در اثر نشت و تماس با ساير مواد باعث وارد آمدن صدمه به فلزات، ساير كالاها و حتي وسايل حمل و نقل مي شوند.

اسلاید 43: كلاس 8- مواد خورنده اين مواد علاوه بر اين كه در صورت تماس با پوست موجود آسيب آن مي شوند سمي و مضر نيز هستند. هنچنين بلعيدن يا استنشاق بخار اين گونه مواد باعث ايجاد مسموميت خواهد شد. برخي از اين مواد قادرند از طريق پوست به داخل بدن نفوذ كنند.كليه مواد مربوط به اين كلاس مي توانند به فلزات و منسوجات صدمه بزنند. برخي از مواد اين گروه نيز در مجاورت آب يا ساير مواد آلي مانند چوب، كاغذ، فيبر توليد گرما ميكنند.

اسلاید 44: كلاس 8- مواد خورنده براي حفاظت افرادي كه به اين مواد سر و كار دارند، بايد لباسهاي ضد مواد شيميايي از قبيل ماسك تنفسي، كلاه، عينك، پيش‌بند، دستكش و چكمه استفاده شود. انبار بايد داراي شير آب يا دوش و چشم شور باشد.برخي از مواد اين كلاس ممكن است در حرارت زياد فاسد شده و گازهاي سمي توليد كنند. روش اطفاء حريق برخي از مواد اين كلاس، استفاده از آب به منظور سرد كردن و درصورت نياز كف و پودر و گاز جهت خفه كردن مي‌باشد.

اسلاید 45: كلاس 9- كالاهاي خطرناك اين كلاس شامل موادي است كه در ساير كلاس ها قيد نشده اند اما تجربه نشان داده كه ميتوانند خطرناك باشند مانند كبريت، حشره‌كش‌ها، پنبه‌نسوز، بعضي از مواد شيميايي و غيره. به عبارتي ديگر اين گروه شامل مايعات خطرناكي است كه در دماي بيش از 100 يا جامدات خطرناكي است كه در دماي بيش از 240 درجه مشتعل مي شوند.

اسلاید 46: كلاس 9- كالاهاي خطرناك لازم به يادآوري است كه هر عنصر يا مايعي كه به تدريج كشف شده و ممكن است خطرناك باشد در كلاس 9 طبقه بندي مي‌شوند. خاطر نشان ميشود كه مواد مربوط به اين كلاس پس از انجام آزمايشات لازم، و شناسايي ماهيت دقيق آنها در يكي از گروه هاي هشت گانه كالاهاي خطرناك طبقه بندي ميشوند.

اسلاید 47: آلاينده هاي دريايي بسياري از موادي كه در كلاس 1 تا 9 طبقه بندي شده اند آلاينده هاي دريايي هستند. برخي از آنها نيز پتانسيل بسيار بالايي در ايجاد آلودگيهاي دريايي دارند كه به آنها آلاينده هاي شديد دريايي(Severe Marine Pollutants) اطلاق ميشود.حمل و نقل مواد متفرقه با توجه به كلاس شان بر اساس قوانين مربوطه در كدIMDG و نيز خطري كه ايجاد ميكنند صورت مي گيرد. مواد متفرقه كه شامل كد IMDG نمي شوند ولي در كنوانسيون قيد شده اند در كلاس 9 طبقه بندي ميشوند.

اسلاید 48: گروه هاي بسته بندي از نظر بسته بندي، مواد با توجه به خطري كه ايجاد ميكنند به سه گروه تقسيم بندي ميشوند:گروه بسته بندي I: مواد پرخطر گروه بسته بندي II: موادي كه خطر متوسطي دارند. گروه بسته بندي III: مواد كم خطر

اسلاید 49: گروه هاي بسته بندي موادي كه خطر مربوط به يك كلاس خاص را ايجاد مي كنند، به همان كلاس يا زير مجموعه و يا گروه بسته بندي تعلق دارند. هنگامي كه يك كالا مشخصا در فهرست كالاهاي خطرناك با ذكر نام قيد شود، كلاس، زير مجموعه، خطرات جانبي، و در صورت لزوم گروه بسته بندي آن كالا نيز از همان ليست تعيين مي شود.كالاهاي خطرناكي كه بيش از يك خطر ايجاد ميكنند و در ليست كالاهاي خطرناك ذكر نشده اند بر اساس عمده ترين خطري كه دارند بر اساس قوانين كد IMDG در كلاس مربوطه طبقه بندي ميشوند.

اسلاید 50: شماره UN و نام حمل و نقل دريايي كالا (Proper Shipping Name) هر يك از كالاهاي خطرناك بر اساس كلاس شان و تركيبي كه دارند داراي شماره UN و نام حمل و نقل دريايي هستند. كالاهاي خطرناكي كه به طور معمول حمل ميشوند در فهرست كالاهاي خطرناك با ذكر نام قيد شده اند. هر يك از اين كالاها داراي يك شماره UN هستند. در اين فهرست در خصوص كليه كالا ها اطلاعات مربوطه از قبيل كلاس، خطرات جانبي، گروه بسته بندي، قوانين بسته بندي و حمل و نقل، تفكيك و نگهداري در انبار، ويژگيها و غيره درج شده است.

اسلاید 51: قوانين مربوط به حمل نمونه كالاهاي خطرناكدر مواردي كه كلاس يك كالاي خطرناك مشخص نيست ، جهت آزمايشات بيشتر به آزمايشگاه حمل مي شود بايد بر اساس اطلاعات ارسال كننده كالا و موارد زير موقتا يك نام تجاري، يك كلاس و يك شماره شناسايي(Identification Number) به صورت موقت به كالا داده شود.

اسلاید 52: قوانين مربوط به حمل نمونه كالاهاي خطرناكدر هنگام حمل ماده اي جهت انجام آزمايشات لازم، بايد واژه SAMPLE(نمونه) در كنار اسم كالا درج گردد مانند: FLAMMABLE LIQUID, N.O.S., SAMPLE چنانچه براي يك نمونه اي كه شرايط طبقه بندي در يك كلاس خاص را دارا مي باشد، نام تجاري وجود دارد، از همان نام بايد استفاده شود.

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید