کلامیدیا تراکوماتیس
اسلاید 1: کلامیدیا تراکوماتیس
اسلاید 2: معرفی کلامیدیا تراکوماتیس انواع کلامیدیا تراکوماتیسشناسایی کلامیدیا تراکوماتیس چرخه زندگی علائم ونشانه های کلامیدیا تراکوماتیس علل ابتلا به کلامیدیا تراکوماتیس درمان تست آزمایشگاهی
اسلاید 3: کلامیدیا تراکوماتیس (Chlamydia trachomatis)کلامیدیا تراکوماتیس ،باکتری گرم منفی و داخل سلولی اجباری است که در سرده (جنس )کلامیدیا قرار گرفته است .اجسام انکلوزیون کلامیدیا تراکوماتیس ،اولین بار در سال 1942 توصیف شدند . فیفان تانگ (Feifan Tang)در سال 1957برای اولین بار این باکتری رادر کیسه زرده تخم مرغ کشت داد . کلامیدیا می تواند موجب عفونت های چشمی ،تناسلی و مقعدی شود ،مانند کلامیدیا تراکوماتیس و تراخم .
اسلاید 4: کلامیدیا نوعی عفونت مقاربتی باکتریایی است که علائم مشخصی ندارد و گاهی فرد مبتلا متوجه بیماری خود نمی شود . گاهی ابتلا به این عفونت علائمی مانند درد دستگاه تناسلی و ترشحات واژینال ندارد . هم در مردان و هم در زنان در تمام گروه های سنی ، ممکن است به عفونت کلامیدیا تراکوماتیس مبتلا شوند ، اما شیوع آن در میان بانوان بیشتر است .در صورتی که کلامیدیا تشخیص داده شود ، مراحل درمانی دشواری ندارد اما اگر درمان نشود ممکن است به مشکلات جدی تری منجر شود .
اسلاید 5:
اسلاید 6: انواعکلامیدیا تراکوماتیس دارای 3سرووار (سروتیپ)است :سرووار هایBa،B،Ab یاC که موجب بیماری تراخم می شوند .سرووار های D تا Kکه در اورتریت ،عفونت های التهابی لگن ،بارداری نابه جا ،ذات الریه (پنومونی )و ورم ملتحمه در نوزادان نقش دارد .سرووار های L2،L1 و L3که در بیماری لمفوگرانولوم ونروم(LGV) lymphogranuloma venereumدارد .بیشتر اما نه همه سویه های کلامیدیا تراکوماتیس دارای پلاسمید خارج کروموزومی می باشند. تراخم یکی از مهم ترین عوامل نابینایی در کشور های در حال توسعه است.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.