گره منبع
اسلاید 1: RESOURCE node
اسلاید 2:
اسلاید 3: شماره منبع که یک عدد استشماره فایلهایی از گره Await که از این منبع تقاضا انجام کاری دارند.
اسلاید 4: RESOURCE Block
اسلاید 5: این گره جدای از شبکه قرار می گیرد و در جریان شبکه لازم نیست به بقیه متصل شود. Can be identified by name (RLBL) or number (RNUM) Used by AWAIT, PREEMT, FREE, ALTER nodes to identify resource types associated with a node
اسلاید 6: NNRSC(RLBL) Current number of units of resource type RLBL available NRUSE(RLBL) Current number of units of resource type RLBL in use تعداد منابع موجود در گره Resource با شماره فایل مشخص شده
اسلاید 7: گره Await: مربوط به نگهداری نهادهایی که احتیاج به منبع Resource یا باز شدن دروازه (Gate) دارند. (دروازه برای سیستمهای چراغ قرمز است)
اسلاید 8:
اسلاید 9: شماره منبع مربوطه که منتظر آن است که ممکن است چند منبع باشد.نحوه دریافت منبع های مورد نیاز. (All یعنی همه منابع مورد نیاز یکجا گرفته شود. یعنی همهی نهادهای این گره همگن و همنوع هستند)
اسلاید 10: گره Preempt:اگر نهادهایی دارای اولویت بالاتر از بقیه باشند – یعنی با رسیدن به مرحله دریافت منبع، می توانند منبع را از بقیه قبضه کنند – باید آنها را در این گره تعریف نماییم.
اسلاید 11:
اسلاید 12: اولویت برای خود نهادهای منتظر که اولویت دار بودند که می تواند بر حسب بیشترین مقدار یک متغیر و یا کمترین مقدار یک متغیر باشد.شماره گره مقصد برای نهاد نیمه کار (اگر به گره await فرستاده شود بعد از پایان کار نهاد اولویت دار دوباره فعال می شود)
اسلاید 13: *توجه: تهادی که منبع از آن گرفته شده اگر به گره Await قبلی فرستاده شود، هنگام انتخاب عنصر بعدی، نهاد نیمه کار اولویت دارد.* اگر نهاد دیگری برای این گره برسد و منبع توسط نهاد اولویت دار دیگر اشغال باشد، نهاد رسیده منتظر می ماند (توجه شود که نهاد اولویت دار صاحب منبع در هیچ حالت غیر فعال نمی شود)؛ سپس برای انتخاب نهاد اولویت دار بعدی از لیست انتظار نهادهای اولویت دار ( مثلاً از بین رئیس دانشگاه و استاد!!!) از بخش Priority of Request استفاده می شود که کدام نهاد زود تر صاحب منبع شوند. این خصیصه باید برابر اسم یکی از متیغرها باشد که برای هر نهاد تعیین کننده اولویت آن باشد.واضح و مبرهن و بدیهی است که تنها در صورتی منبع از نهاد جاری گرفته می شود که منبع آزاد دیگری نداشته باشیم.*نکته: در استفاده از گره PREEMPT استفاده از خصیصه های SendNode (مقصد ذخیره نهاد نیمه کار) و نیز SaveRemainingTime (باقیمانده زمان خدمت از منبع) اختیاری است و در صورت عدم استفاده خودش تنظیم می شود و بدرستی کار می کند.
اسلاید 14: گره FREE:آزاد سازی منبع با استفاده از این گره انجام می شود.
اسلاید 15:
اسلاید 16:
اسلاید 17: در مورد آزادسازی منبع مشخص می کنیم که چه تعداد از منابع در دسترس باید آزاد شود؛ یعنی لازم نیست حتماً همهی منابع را با هم آزاد نماییم. از شماره منبع تشخیص می دهد که منبع به کدام گره Resource برگردد.
اسلاید 18: گره Alter:تغییر تعداد منابع یک Resource.
اسلاید 19:
اسلاید 20: تعداد منبع که باید اضافه شود. اگر منفی باشد کم میشود.
اسلاید 21: مثالها:- استفاده از منبع برای عملیات پشت سر هم:یک ایستگاه بازرسی را در نظر بگیرید که محصولات نهایی خط تولیدی به این قسمت آمده، بازرس پس از آزمایش محصول در صورتی که معایبی را مشاهده کند خودش عیب محصول را برطرف نموده و به مرحله بعد میفرستد. زمان بین ورود نهادها را با طول گام ثابت 10 در نظر بگیرید؛ زمان بازرسی نمایی با میانگین 5 است؛ پس از بازرسی 15% محصولات نیاز به تعمیر با زمان تعمیر نمایی با میانگین 10 داشته و بقیه محصولات سالم تشخیص داده می شوند. این سیستم را برای خروج 200 نهاد شبیه سازی نمایید.
اسلاید 22:
اسلاید 23: مثالی از گره AWAIT و PREEMPT:کارگاهی به طور متوسط هر 100 واحد زمانی یک سفارش قبول می کند. زمان کار متغیر تصادفی نرمال با میانگین 3 و انحراف معیار 1 می باشد. برای انجام کار باید دستگاهها تنظیم و آماده باشند. زمان آماده سازی و تنظیم دستگاه زمانی بین 2/0 تا 5/0 می باشد. احتمال خرابی دستگاه نیز وجود دارد که زمان خرابی دستگاه دارای توزیع نرمال با میانگین و انحراف معیار 20 و 2 می باشد. اگر کاری نا تمام بماند و دستگاه خراب شود تقدم مییابد و زمان باقیماندهی آن در نظر گرفته میشود. عمل تعمیر دارای توزیع نمایی با میانگین 5/1 واحد زمانی است. شبیه سازی را بمدت 500 واحد زمانی بمنظور محاسبهی زمان انتظار در سیستم ایجاد نمایید.
اسلاید 24: زمان تنظیمزمان انجام کارزمان خرابی
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.