govaarshi-ha

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “گوارشی ها”

گوارشی ها

اسلاید 1: ارائه:گوارشی ها

اسلاید 2: سلیاک:آنتروپاتی ناشی از گلوتن که مربوط به بخش ابتدایی روده بوده و با مخاط غیرطبیعی و عدم تحمل به گلوتن مشخص می شود.دومین علت شایع سوء جذب محسوب می شود و شیوع آن به نسبت یک از هر 300 تا 400 تولد زنده می باشد.

اسلاید 3: مولکول گلوتن از 2 بخش گلیادین و گلوتینن تشکیل شده است در اثر مصرف مواد حاوی گلوتن ، در صورت وجود این اختلال ، بخش گلیادین از مولکول گلوتن جذب نمی شود و تجمع این ماده باعث آسیب مخاطی،آتروفی پرزهای روده و در نهایت ایجاد بیماری سوء جذب می نماید.

اسلاید 4: اتیولوژی:علت ایجاد این بیماری مولتی فاکتوریال است. یک استعداد ژنتیکی همراه با عوامل محیطی در ایجاد عدم تحمل به گلوتن نقش دارد. دو فرضیه نسبتا قابل قبول در رابطه با علت این بیماری وجود دارد : 1- کمبود آنزیم های اختصاصی و 2- سیستم دفاعی غیر طبیعی.علائم بالینی:معمولا بین 3 تا 6 ماه بعد از مصرف غذاهای جامد ( 18-9 ماهگی) ، علایم بیماری شروع می شود.در واقع بین زمان شروع غذاهای حاوی گلوتن و علائم بیمارس سلیاک ، چند ماه فاصله وجود دارد.

اسلاید 5: مهمترین علائم بیماری: تحریک پذیری، درد، استفراغ ،اسهال حاد یا مزمن، اتساع شکم ، اختلال رشد، مدفوع چرب با بوی متعفن (استئاتوره)بتدریج با پیشرفت بیماری علایمی چون : کاهش توانایی جذب پروتئین ها، کربوهیدرات، آهن ، کلسیم، اسیدفولیک،ویتامین های محلول در چربی و ویتامین B12 ایجاد می گردد که موجب بروز کم خونی، انسداد دفعی ، مشکلات انعقادی (اکیموز، پتشی، پورپورا ) ، استئوپروز، استئومالاسی و تاخیردر رویش دندان ها در کودکان مبتلا می شود

اسلاید 6: بحران سلیاک: حالت شدت یافته و حاد بیماری است که می تواند منجر به شوک شود.علت:مواردی نظیر عفونت های تنفسی و گوارشی، اختلال مزمن آب و الکترولیت، اختلالات عاطفی و مصرف داروهای آنتی کلی نرژیک در بروز این حالت موثر می باشد. علایم بحران سلیاک: اسهال و استفراغ شدید ، دهیدراتاسیون، اسیدوز متابولیک، کاهش سریع وزن ، تعریق فراوان ← شوک

اسلاید 7: ارزشیابی تشخیصی:تشخیص قطعی سلیاک بر اساس بیوپسی از ناحیه ژئوژنوم می باشد(2 نمونه گرفته می شود). در صورتیکه آتروفی ویلوزیته ها بعد از برقراری رژیم فاقد گلوتن در نمونه دوم بیوپسی از بین رفته باشد، تشخیص سلیاک تائید می گردد.سایر تست های کمک کننده به تشخیص:آزمایش مدفوع 3 روزه ( بررسی استئاتوره )آزمایش خون از نظر بررسی املاح و ویتامین هاعکسبرداری استخوان برای تعیین سن استخوانیبررسی وجود آنتی بادی ضدگلیادین

7,500 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید