گودبرداری ساختمان
اسلاید 1: گودبرداری ساختمانارائه:
اسلاید 2: مقدمهبرای ساخت یک سازه جدید ابتدا نیاز به مهممترین و حساسترین مرحله در احداث آن داریم که اندکی بیتوجهی در این زمینه میتواند فاجعه آفرین باشد. گودبرداری در واقع یکی از فعالیتهای عمرانی است که با اهداف مختلفی مانند تخریب یک سازه فرسوده، حفاظت از فونداسیونها در برابر یخبندان، احداث کانالها، مخازن زیر زمینی و احداث پارکینگ انجام میشود. گودبرداری با روشهای مختلفی انجام میشود. از بیل مکانیکی گرفته تا روش تاپ دان که اگر به صورت غیر اصولی و سازه نگهبان انجام شود امکان خسارت بالا میرود.گودبرداری در حالت کلی به دو نوع گودبرداری حفاظت شده یا مهار بندی شده و حفاظت نشده یا مهار بندی نشده تقسیم میشود که در نوع حفاظت نشده یا مهاربندی نشده پایداری شیبها یا جدارههای عمودی گودبرداری در خاکهای چسبنده بدون مهار بندی توسط شرایط مکانیکی در خود خاک تامین میشود.
اسلاید 3: گودبرداری چیست؟عملیات گودبرداری یا پی کنی یک عملیات خاک برداری برای کندن محل پی ساختمان است که در همه مراحل آن، آن دسته از خاکهایی که چسبندگی مناسبتری دارند، به لحاظ اقتصادی برای گودبرداری به صرفهتر هستند. گودبرداری باید بر اساس نقشه و مشخصات و دستور العمل ناظر و در ابعاد و اندازهای که در نظر گرفته شده انجام شود.
اسلاید 4: گودبرداری ساختمان چیست؟به هر گونه عملیاتی که در آن خاکبرداری و حفاری برای برداشتن سطح طبیعی زمین انجام میشود، گودبرداری ساختمان میگویند و این گودبرداری بر اساس اهداف مختلفی انجام میشود. برای مثال خاکبرداری به منظور تخریب یک ساختمان قدیمی و ساخت سازه جدید یا حفر کانالها و مخازن زیر زمینی و رسیدن به خاک بکر.گودبرداری ساختمان از جمله خطرناکترین کارهای عملیات خاکی در مهندسی است که به همین دلیل هم دیوارهای گود باید توسط سازه نگهبان مهاربندی شوند تا افراد و ساختمانهای اطراف از امنیت کافی برخوردار شوند.
اسلاید 5:
اسلاید 6: خاکبرداری و گودبرداری چیست؟گودبرداری که در اصطلاح عامیانه به آن خاکبرداری نیز گفته میشود، عملیاتی است که در آن خاک از سطح و همچنین عمق زمین برداشته میشود. منظور از خاکبرداری در یک عملیات ساختمانی برداشتن خاکهای محوطه، گودبرداری فنداسیون ساختمانها و محل ابنیه فنی تاسیسات و برداشتن خاک از منابع قرضه با تجهیزات، وسایل و ماشین آلات تا اندازه مورد نیازی است که در نقشههای اجرایی و دستورالعملهای مربوط وجود دارد.
اسلاید 7: هدف از گودبرداری چیست؟انجام گودبرداری میتواند با چند هدف دنبال شود که از اصلیترین آن دستیابی به خاک سفت و بکر است و از دیگر دلایل آن عبارتند از : پایین آوردن مرکز ثقل سازه، قرارگیری فنداسیون در محل امن و دور از سیل و یخبندان به همین دلیل هم این کار، یک فعالیت ژئوتکنیکی به حساب میآید.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.