گوشت
اسلاید 1: عنوان تجهیزات و ماشین آلات مورد استفاده در صنایع گوشت
اسلاید 2: مقدمه: گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئینی حیوانی محسوب می شود.غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمند و اسیدهای آمینه ضروری برای بدن نظیر هیستیدین، ایزولوسین ، لوسین، متیونین، تریپتوفان و همچنین چربی ها که به عنوان یک منبع انرژی زا ، برای بدن محسوب می شوند و حاوی اسیدهای چرب (اسیدلینولئیک، اسیدلینولنیک و آراشیدونیک اسید) و مواد معدنی (فسفات ها و سولفات ها) و ویتامین ها و هیدرات کربن هستند. این ترکیبات نشان دهنده ارزش و اهمیت این فرآورده مهم در تغذیه انسان است.
اسلاید 3: تعریف گوشت :به گوشت بدن جانوران (بافت ماهیچه ای بدن آن ها) که از آن به عنوان غذا استفاده می شود، گوشت اطلاق می شود. این واژه، گوشت بدن جانوران، آبزیان خوراکی و پرندگان را شامل می شود. معمولاً وقتی از واژه گوشت استفاده می کنیم، منظورمان گوشتی است که برای خوراک استفاده می شود.
اسلاید 4: تجهيزات و ماشين هاى توليد فرآورد ه هاى گوشتىسردخانه زير صفر: دماى سردخانه هايى که براى نگهدارى گوشت مورد استفادهمى باشد بايد ۲۰ تا ۲۵ درجه زير صفر باشد. لزوم سردخانه زير صفر در کارخانه به اين دليل است که گوشتدر بالاى صفردرجه سانتی گراد به مدت زياد قابل نگهدارى نيست و به سرعت فاسد مى شود. چنان چهکارخانه، سردخانه ى زير صفر نداشته باشد، آب درون سلولى گوشت هاى منجمد تحويلى به هنگام خارجشدن از حالت انجماد از دست رفته ضمن پايين آمدن کيفيت گوشت درصد افتى نيز ايجاد مى شود کهدر حکم ضايعات آن محسوب مى گردد.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.