کسب و کار مدیریت و رهبری

یادگیری و تغییر سازمانی

nazrih-sazman

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “یادگیری و تغییر سازمانی”

یادگیری و تغییر سازمانی

اسلاید 1: به نام خدا نظریه های سازمان و مدیریت پیشرفته موضوع: تغییر و یادگیری سازمانی

اسلاید 2: مقدمهتغییر سازمانی, قلمرو کلی رشته توسعه سازمانی ) مباحث رفتار سازمانی و نظریه سازمان(کلیه مطالب این کتاب به نحوی در نظریه تغییر سازمانی نقش ایفا می کنند .اگر به مطالب مندرج در این کتاب برگردید در میابید که سازمانها چگونه چرا و چه موقع دستخوش تغییر می شوند(مخصوصا نظریه هایی که جنبه پویا یا قانون مدار را توصیف می کنند).این نظریه ها نوعی تغییر جهت نظریه های مبتنی بر ثبات سازمان که در طرز فکرهای مدیریت کلاسیک و مدرنیست های اولیه وجود داشت , می باشد.در چهارچوب ثبات محور، تغییرات به عنوان نتیجه یک کار خوب یعنی کار روتین تر، ساختارمند تر و عقلایی تر تصور می شود.نظریه پردازان مدیریت کلاسیک و مدرنیست های اولیه: چهارچوب ثبات محور (چگونگی تثبیت کردن، یکنواخت کردن و عقلایی کردن دانش سازمان برای اثر بخش تر کردن عملکرد سازمان)کم کم نگاه تغییر محور بر دیدگاه ثبات محور غلبه کرد و اکنون هر سه نگاه نظریه سازمانها ایده های پویاتری دربردارند.

اسلاید 3: ساختار شبکه جهانیچشم انداز آینده سازمانی از نگاه برخی خبرگان آمریکاییبسیاری از نظریه پردازان سازمان تصور میکنند که تغییرات اقتصادی، فنی، اجتماعی و فرهنگی اخیر منجر به شکل های جدید سازماندهی نظیر ساختارهای شبکه ای جهانی خواهد شد .روسابث موس کنتر ، بری اشتین و تاد جیک با این گفته موافق اند و چشم انداز آینده سازمانی خود را اینگونه توصیف میکنند: (این سازمانها ، سازمان جهانی هستند که مشخصه اصلی آنها داشتن روابط داخلی و خارجی برجسته ازجمله سرمایه گذاری های مشترک ، کنسرسیوم ها و شرکاست)سازمانهای منعطف تر با سطوح سلسله مراتب رسمی کمتر و حساس به محیط و پاسخگو به همه کارکنان ، مشتریان ، عرضه کنندگان و سهامداران، کارکنان را توانمند می سازد تا خود دست به کارآفرینی بزنند. و چون بر اساس میزان عملکرد به آنها پرداخت میکنند آنها را در استفاده از مهارتهایشان یاری میکنند.

اسلاید 4: نیاز به مدل های پویا در برابر مدل های ایستامحیط های ثابت وساده تر: انطباق پذیری کمتر و سلسله مراتبی بیشتر. مدل های ایستا کافی نیستند: زیرا1- دلیل تغییر را بیان نمی کردند2- تغییر در قالب مقایسه ی دو حالت ایستا بوداما مدل های ایستا یا علت تغییر را بیان نمیکنند یا فقط تغییر در قالب مقایسه بین دو حالت ایستا را مدنظر قرار میدهند. مدرنیست ها نیاز به شکل های سازمانی جدید را در قالب تغییر محیطی تبیین میکنند و این دیدگاهها ی آنها ریشه در پیش بینی مستمر و تغییر شتابان در محصولات، بازارها، فن آوری و جامعه دارد. سازمانها برای بقا خود دست به تغییر خواهند زد و نظریه پردازان سازمان برای توصیف و تبیین آنها نیاز به مدل های پویا خواهند داشت. زیرا فرآیندهی ساخت اجتماعی بر جنبه های زندگی مدل های پویا استوارند و این فرایندها جنبه های زندگی روزانه و شرایط آنها را تغییر داده است.در نگاه نمادین – تفسیری ، سازمانها به عنوان موجودیت هایی ایستا تصور نمی شوند بلکه به عنوان فرایندهای پویای درحال تغییر مستمر دیده میشوند.در عین حال تصور نکنید که مدرنیست ها از بحث تغییر سازمانی کنار گذاشته شده اند بر عکس، نظریه پردازان مدرنیست معاصر با طرح مدل های تکاملی و توسعه ای نظیر بوم شناسی جمعیت سازمانی و نظریه چرخه ی حیات سازمانی ، نسبت به تغییر حساس تر و پویاتر شده اند.

اسلاید 5: انواع مدل های تغییر مدل لویین: خروج از انجماد، تغییر، انجماد مجدد مدل سه سطحی تغییر (مدل تغییر مدرنیست معاصر)تغییر در درون نگاه اصلی مدرنیستمدل های نمادی-تفسیری(بر اساس نظریه فرهنگ) نگاه پست مدرنیست در باره تغییر سازمانی

15,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید