ATM
اسلاید 1: تکنولوژی های WANATM
اسلاید 2: مفهوم ATM وشبکه های مبتنی بر ATMمعماری ATM به منظور انتقال بسیار سریع داده ، صدا و تصویر بر روی خطوط انتقال عمومی ( سیم مسی و فیبر نوری ) طراحی و پیاده سازی شد. بر خلاف بسیاری از شبکه هایی که با آن آشنا هستیم ATM شبکه ای مبتنی بر سوئیچ است. بدین ترتیب در ATM برای انتقال اطلاعات باید ابتدا یک ارتباط هماهنگ بین مبدأ و مقصد و سوئیج های میانی برقرار شود به این ارتباط مدار مجازی گفته می شود . ATM می تواند اطلاعات را به روش ” بدون اتصال” یا Connection less ارسال کند ولی از این قابلیت به ندرت استفاده می شود و نیز قادر به انتقال مؤثر داده ها بر روی خطوط عمومی (فیبر) تا نرخ ۱Gbps است.
اسلاید 3: ATM (Asynchronous Transfer Mode)تکنولوژی به کار رفته در شبکه های امروزی و از جمله عمومی ترین ان یعنی IP، از نوع بدون اتصال است. در پروتکل های بدون اتصال، مشکل اساسی و اجتناب ناپذیر ان است که هیچ تضمینی در رسیدن داده ها به مقصد مورد نظر وجود ندارد ولیکن ATM پروتکلی اتصال گرا است و قبل از هر گونه مبادله داده، یک مدار مجازی یا به اصطلاح یک نشست از طریق سوئیچ ها برقرار می کند. پس از انکه داده ها مبادله شدند مدار مجازی (که حاصل هماهنگی قبلی سوئیچ ها است) از بین خواهد رفت. بنابراین شکل بعدی فرایند ایجاد و ختم یک اتصال ATM را نشان می دهد.
اسلاید 4:
اسلاید 5: بدون شک ATM بهترین مثال از انتقال مطمئن و اتصال گرای داده ها است. عامل کلیدی و موثر در سرعت بسیار بالای ATM، قالب داده ها و فریم ها در این ساختار معماری است. تمامی پروتکل های مسیریابی که تاکنون خوانده و شنیده اید، بسته هایی را مسیریابی و هدایت می کنند که اندازه ثابت و مشخصی ندارند. (لذا یک بسته IP می تواند از 20 بایت تا 64 کیلو بایت متغیر باشد). در این پروتکل ها گیرنده بسته ابتدا سرایند ان را پویش می کند تا حجم و اندازه دقیق بسته را استخراج نماید.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.