هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری
۵ مهر ۱۳۹۷هومارو کانتو و بن روچ مدیر “موتو”، از یک رستوران در شیکاگو آمدند که راه های جدید طبخ و خوردن غذاها را امتحان کنند. ولی در ورای تفریح و تبدیل طعم ها، آن ها یک هدف جدی دارند: آیا ما می توانیم از تکنولوژی جدید غذایی به خوبی استفاده کنیم؟
نوشتههای مرتبط:
گیور تالی، موسس مدرسه تینکرینگ، درباره پنج چیز خطرناکی که باید اجازه دهید بچه هاتون با آنها بازی کنند صحبت می کند. از دانشگاه تد در سال ۲۰۰۷.
کوین سوریس (“Kevin Surace”) پیشنهاد می کند مصالح اولیه ساختمانی را مورد تجدید نظر قرار دهیم — مانند دیوارهای کاذب — به منظور کاهش حجم عظیم کربن تولید شده توسط صنعت ساختمان سازی. او اکوراک (“EcoRock”), یک دیوار کاذب پاک ,قابل بازیافت و موثر از نظر انرژی که توسط تیم او در سریوس متریال (“Serious …
کشوری را تصور کنید با نیروی فراوان –نفت، گاز، آفتاب، باد و پول — که فاقد یک عامل حیاتی برای زندگی است: آب. مهندس زیرساخت، فهد الاتّیه در مورد روش هایی صحبت می کند که از طریق آن ملت کوچک خاورمیانه ای قطر، منابع آب خود را فراهم می کند
0 دیدگاه برای “هومارو کانتو و بن روچ : آشپزی مانند کیمیاگری”
دیدگاهی برای این مطلب نوشته نشده است.